Kumaha mésér mobil tanpa kiridit

C Mo Comprar Un Carro Sin Cr Dito

Kumaha mésér mobil tanpa kiridit

Kumaha cara mésér mobil tanpa kiridit? . Upami anjeun nembé imigrasi ka Amérika Serikat, mangrupikeun mahasiswa, atanapi ngan saukur henteu pernah nyéépkeun waktos pikeun ngawangun sajarah kiridit , ngagaleuh mobil moal mustahil.

Nanging, éta panginten peryogi sababaraha panilitian salajengna pikeun mastikeun anjeun meunang tawaran pangalusna aya - anu, hanjakalna, bakal tetep langkung mahal tibatan upami anjeun ngagaduhan sajarah kiridit anu mantep sareng positip. Ieu anu anjeun kedah terang.

Kumaha Henteu Ngagaduhan Kiridit dina prosés Mésér Mobil
Kacuali anjeun gaduh artos kanggo ngagaleuh mobil langsung, anjeun bakal kedah pinjaman kanggo ngabiayaan bagian atanapi sadaya harga jual.

Nanging, upami anjeun henteu ngagaduhan riwayat kiridit Éta tiasa hésé ngayakinkeun sababaraha tukang masihan masihan kiridit ka anjeun. Ieu kusabab riwayat kiridit hiji jalma, sareng skor kiridit anu ngagambarkeun éta, nunjukkeun kumaha kamungkinan aranjeunna mayar tagihan dina waktosna.

Upami anjeun henteu ngagaduhan riwayat kiridit, tukang nginjeum teu ngagaduhan inpormasi anu kapengker pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi naha anjeun henteu nginjeum tanggung jawab. Kanggo seueur tukang pinjaman, résiko éta teuing, sareng aranjeunna tiasa nolak lamaran anjeun.

Nanging, aya sababaraha tukang nginjeumkeun mobil anu ngahususkeun pikeun damel sareng jalma anu teu gaduh kiridit atanapi henteu. Sana tiasa dimeunangkeun pikeun pinjaman ngalangkungan aranjeunna, anjeun biasana tiasa ngarepkeun mayar biaya minat tinggi kana pinjaman anjeun dugi ka anjeun tiasa ngawangun riwayat kiridit anu cekap pikeun ngabiayaan deui pinjaman di payun.

Komo upami anjeun mumpuni Anjeun panginten tiasa dugi ka mobil tilas pikeun hiji waktos, utamina kusabab mobil énggal biasana langkung mahal sareng anjeun panginten henteu cocog kanggo pinjaman anu cekap cekap kanggo harga jual.

Anu pamungkas, gaduh kiridit macét tiasa gaduh pangaruh négatip kana tingkat asuransi mobil anjeun. Di kaseueuran nagara, asuransi mobil nganggo naon anu disebut skor asuransi basis kiridit pikeun mantuan nangtoskeun tingkat anjeun. Sanaos éta moal merta ningkatkeun tingkat anjeun nyalira, éta tiasa ku alesan anu sanés. Jalan anu mana waé, anjeun tiasa icalan tabungan anjeun.

Kumaha mésér mobil tanpa kiridit

Mésér mobil tanpa kiridit . Upami anjeun milari pinjaman mobil sareng hoyong ulah diamankeun, aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun. Ieu sababaraha pilihan pangalusna anu sayogi pikeun ngagaleuh mobil tanpa kiridit.

Kéngingkeun co-signer

Upami anjeun ngagaduhan anggota kulawarga anu dipercaya atanapi sobat anu daék ngalamar sareng anjeun, anjeun panginten tiasa lolos pikeun pinjaman mobil bahkan sareng sababaraha tukang nginjeum mobil tradisional anu panginten tiasa nyerat.

Éta sabab saurang panandatangan ogé sacara hukum tanggung jawab mayar hutang. Janten pinjaman anu terang yén upami anjeun teu mayar, jalma anu sanés dina pinjaman langkung seueur mayar hutang kanggo nyegah kiridit anjeun rusak.

Milarian dimana-mana

Penting pikeun ngabandingkeun produk finansial naon waé, tapi penting pisan upami anjeun ngagaduhan kiridit macét. Aya sababaraha tukang nginjeumkeun anu nagih suku bunga sareng biaya anu luhur, ngamangpaatkeun jalma anu ngarep pisan kiridit sareng henteu terang sadayana pilihanna.

Entong mapay tawaran pinjaman anu mimiti anu anjeun tampi . Jelajah pilihan anjeun sacara tuntas pikeun milarian pinjaman otomatis anu paling cocog sareng kaayaan kauangan ayeuna, saur Sean Messier, analis industri kiridit di Credit Card Insider.

Ku ngabandingkeun sababaraha jinis pinjaman, anjeun bakal gaduh ide anu langkung saé ngeunaan naon istilah anu tiasa ditarima sareng naon anu henteu. Situs wéb sapertos Auto Credit Express ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng tukang nginjeumkeun reputable dumasar kana skor kiridit anjeun, nyederhanakeun prosés panilitian.

Sakali anjeun gaduh sababaraha tukang nginjeumkeun pikeun ngabandingkeun, netepkeun salah sahiji anu nawiskeun istilah anu paling saé pikeun kaayaan anjeun.

Hiji hal anu kedah diperhatoskeun nalika mésér mobil tanpa kiridit mangrupikeun padagang anu nawiskeun pembiayaan di bumi. Ieu mésér di dieu, mayar di dieu Dealer kadang henteu Ngaiklan cek kiridit atanapi condong paduli ngeunaan kumaha sajarah kiridit anjeun sigana.

Nanging, dealer ieu condong ngecas suku bunga anu langkung luhur tibatan tukang masihan kiridit macét, sareng kasempetan pulih umumna langkung luhur. Ogé, aranjeunna moal ngalaporkeun pamayaran anjeun ka tilu agénsi ngalaporkeun kiridit nasional, anu tiasa ngabantosan anjeun netepkeun sajarah kiridit anjeun sareng cocog pikeun harga anu langkung saé di payun.

Ngahémat kanggo pangmayaran anu hébat

Sababaraha tukang nginjeumkeun otomatis anu damel sareng tukang nginjeum no-kiridit tiasa meryogikeun pembayaran anu ageung kanggo ngan ukur ngabatesan résiko anu ditampi ku pinjamanna. Nanging, upami anjeun ngagaduhan waktos pikeun ngahémat langkung seueur, anjeun salajengna tiasa ngirangan résiko kiridit anjeun sareng berpotensi nurunkeun tingkat bunga anjeun.

Ogé, langkung luhur artos anjeun, bakal kirang nginjeum sareng kirang mayar anjeun tina suku hirup dina waktos pinjaman.

Pertimbangkeun pembiayaan dealer

Anjeun panginten parantos ningali iklanna dimana-mana: teu kiridit, teu aya masalah. Janten upami anjeun mésér kiridit macét atanapi bieu kiridit nunjukkeun, naha anjeun tiasa kéngingkeun pinjaman ti dealer mobil mérek rata anjeun? Nya éta kalolobaanana gumantung kana pangecérna.

Upami anjeun nuju hubungan sareng dealer anu terkenal sareng mérek anu aya hubunganana sareng dealer mobil ageung, panginten janten minat anjeun pikeun nelepon sababaraha kali ka manajer kauangan sareng naroskeun sababaraha detil ngeunaan pinjaman.

Tapi naha anjeun tiasa damel sareng anu teu gaduh kiridit? Sareng upami kitu, naon anu aranjeunna peryogikeun ti anjeun pikeun masihan pinjaman ieu? Éta panginten mangrupikeun riwayat damel anjeun, atanapi panginten janten pendaftar, tapi upami anjeun tiasa masihan aranjeunna naon anu dipénta, anjeun panginten tiasa kéngingkeun tawaran anu saé. Dealer anu pas panginten tiasa nyéwa anjeun nganggo asuransi mobil anu saé.

Pertimbangkeun bank komunitas sareng serikat kiridit

The union kiridit Atanapi bank komunitas leutik tiasa langkung leueur dina ngadamel anjeun pinjaman nalika bank ageung henteu. Rahasia di dieu nyaéta terang dimana milari. Salaku conto, anjeun panginten hoyong milarian tukang masihan pinjaman anu ngagaduhan program homebuyer munggaran. Ieu leres-leres dirancang pikeun jalma anu teu gaduh kiridit.

Kusabab aranjeunna bakal ningali saluareun skor kiridit anjeun, aranjeunna panginten resep kana faktor anu sanésna: stabilitas padamelan, mayar gagang, pangmayaran utiliti bulanan, sareng naha anjeun teu gaduh kiridit ayeuna-ayeuna. Upami éta hal anu aranjeunna pikaresepeun, anjeun panginten tiasa kéngingkeun pinjaman.

Pinjaman Pasar

Kiwari, anjeun tiasa milari pasar pikeun sadayana, sareng ieu kalebet pinjaman. Dina hal ieu, anjeun bakal damel sareng calo, saha waé anu bakal nganalisis data kauangan anjeun sareng nampilkeun istilah anjeun ka panyokong poténsial. Aranjeunna bakal mutuskeun naha masihan anjeun pinjaman atanapi henteu, dumasar kana inpormasi anu aranjeunna tampi ti calo.

Pro sareng kontra ngeunaan mésér mobil tanpa kiridit

Sakumaha anu parantos anjeun tingali, dimungkinkeun pikeun kéngingkeun mobil anu teu aya riwayat kiridit. Nanging, sateuacan ngamimitian prosés, penting pikeun terang manpaatna sareng karugian nalika ngalakukeun éta.

Naros

  • Kauntungan: éta tiasa ngabantosan anjeun ngawangun kiridit anjeun Anjeun teu tiasa ngawangun kiridit tanpa nyandak kiridit, sareng pinjaman mobil ti kréditur anu ngalaporkeun kagiatan akun ka biro kiridit tiasa janten awal anu saé.
  • Kauntungan: Kéngingkeun mobil nalika peryogi Upami anjeun henteu tiasa ngantosan ngawangun sajarah kiridit anjeun ku cara anu sanés, kéngingkeun pinjaman mobil teu kiridit ayeuna tiasa nyababkeun mobil ayeuna.
  • Kauntungan: anjeun tiasa ngabiayaan deui engké Kéngingkeun pinjaman mobil teu kiridit mahal. Tapi nalika anjeun ngawangun sajarah kiridit anjeun dina sataun atanapi dua taun payun, anjeun tiasa nerapkeun pikeun ngabiayaan deui pinjaman munggaran anjeun, berpotensi dina tingkat bunga anu langkung handap sareng istilah anu langkung saé sacara hadé.

Kontra

  • Kakurangan: éta mahal Komo upami anjeun nyingkahan dealer Dagang di dieu, Pay Here, anjeun tiasa ngeureunkeun tingkat suku bunga di luhur 20% - hal anu kuring ningali nalika kuring damel dina pembiayaan mobil. Gumantung kana nilai mobil anjeun sareng sabaraha anjeun nginjeum, anjeun bakal tungtungna mayar sakumaha bunga sakumaha anjeun dina mobil.
  • Kalemahan: Anjeun peryogi langkung artos kanggo pambayaran Hésé pikeun milari pinjaman anu bakal ngabiayaan mobil pikeun anjeun kalayan teu mayar. Nyatana, seuseueurna waktos aranjeunna meryogikeun pembayaran anu langkung luhur tibatan normal pikeun kéngingkeun pinjaman. Nanging, henteu aya aturan anu sesah sareng gancang, maka hubungi anu masihan pinjaman sateuacan ngalamar tern.
  • Con: Résiko penipuan sareng tukang masihan nambut Aya seueur scammers sareng peminjam predator anu ngamangpaatkeun jalma anu yakin yén aranjeunna henteu ngagaduhan pilihan anu sanés. Upami anjeun dipenta pikeun mayar artos bahkan sateuacan nuju ka dealer atanapi istilah pinjaman sigana ngagedekeun (ton biaya sareng tingkat bunga 30% atanapi langkung), éta mangrupikeun panji beureum anu gedé.

Pertimbangkeun ngantosan dugi ka tiasa ngawangun riwayat kiridit

Upami anjeun henteu ngagaduhan dukungan sareng tiasa ngantosan sakedap sateuacan anjeun peryogi mobil, pertimbangkeun nyandak waktos pikeun ngawangun kiridit sareng netepkeun kiridit saé sateuacan ngalamar pinjaman mobil.

Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku nambihan salaku pangguna anu diidinan kana rekening kartu kiridit anggota kulawarga atanapi sobat. Upami akun ngagaduhan riwayat pamayaran anu saé sareng kasaimbangan anu kawilang rendah, anjeun tiasa kéngingkeun kauntungan kiridit akun tanpa tanggung jawab mayar saldo.

Cara séjén nyaéta muka rekening kartu kiridit anjeun nyalira. Kartu kiridit aman mangrupikeun pilihan anu khas pikeun jalma anu teu kiridit. Kartu ieu dianggo dina cara anu sami sareng kartu kiridit biasa, tapi meryogikeun setoran kaamanan payun, anu anjeun tiasa balikeun saatos nunjukkeun panggunaan kartu kiridit na nalika anjeun nutup akun anjeun.

Upami anjeun hoyong nyingkahan setoran, aya sababaraha pilihan teu aman anu henteu pikareueuseun, sapertos kartu Deserve Classic Mastercard sareng kartu Petal Visa. Kartu ieu khusus dirancang pikeun jalma anu henteu aya riwayat kiridit sareng tiasa ngabantosan anjeun ngawangun kiridit ku cara nganggo éta sacara rutin sareng mayar tagihanana tepat waktu unggal bulan.

Tetep riwayat pamayaran dina waktos dina sadaya biaya, saur Messier, kusabab ieu mangrupikeun hiji faktor anu paling penting dina nangtukeun skor kiridit anjeun.

Anu pamungkas, pertimbangkeun kéngingkeun pinjaman bangunan kiridit, anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun sajarah kiridit tanpa tingkat bunga anu parah.

Saatos ngawangun kiridit sahenteuna genep bulan, anjeun bakal kéngingkeun skor kiridit FICO, anu tiasa ngabantosan ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun pinjaman mobil kalayan syarat anu lumayan. Sakali skor anjeun 670 atanapi langkung luhur , éta bakal dianggap saé, anu bakal muka deui pilihan anjeun.

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun teu tiasa ngantosan

Upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo damel dina ngawangun sajarah kiridit anjeun, pertimbangkeun kéngingkeun pinjaman mobil ayeuna ti tukang masihan pinjaman sareng fokus kana ngawangun kiridit anjeun salami genep bulan ka payun sataun. Sakali skor kiridit anjeun dina kisaran anu saé, anjeun tiasa nerapkeun pikeun ngabiayaan deui pinjaman, anu tiasa ngahémat anjeun seueur artos upami éta ngagaduhan tingkat bunga anu langkung handap.

Nanging, nalika nuju balanja, cobian sina gancang.

Hatur nuhun kana kawijakan ngalaporkeun kiridit tangtu, upami anjeun ngalamar sababaraha pinjaman otomatis dina waktos anu singget, ngan ukur panyilidikan anu ketat bakal diitung dina skor kiridit anjeun, saur Messier.

Mangsa ieu biasana lumangsung 14 dinten, tapi kadang langkung lami.

kacindekan

Kengingkeun pinjaman mobil no-credit panginten sanés janten tugas anu gampang sareng tiasa lami. Nanging, ku kasabaran, anjeun panginten tiasa kéngingkeun perjanjian anu hadé, sanaos anjeun sanés sanés warga Amérika Serikat. Anjeun kedah milarian pinjaman anu pas pikeun ngabantosan anjeun.

Eusi