FaceTime teu tiasa dianggo dina iPhone anjeun? Kieu sababna sareng solusina!

Facetime No Funciona En Tu Iphone

FaceTime mangrupakeun cara anu saé pikeun nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga. Tapi naon anu lumangsung nalika FaceTime henteu jalan sakumaha kuduna? Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha FaceTime henteu tiasa dianggo dina iPhone, iPad sareng iPod anjeun Y kumaha ngalereskeun facetime nalika éta nyababkeun anjeun gangguan.

tombol bumi henteu dianggo dina iphone 5

Pikeun milarian solusina, ngan ukur milarian kaayaan anjeun di handap ieu sareng anjeun tiasa milarian terang kumaha carana supados FaceTime anjeun tiasa dianggo deui. Pastikeun anjeun maca dasar-dasarna heula, sateuacan neraskeun.



FaceTime: Dasarna

FaceTime mangrupikeun aplikasi obrolan pidéo Apple sareng ngan dianggo antara alat Apple. Upami anjeun gaduh telepon Android, PC, atanapi alat sanés anu sanés produk Apple, anjeun moal tiasa nganggo FaceTime.



Upami anjeun nyobian komunikasi sareng anu teu ngagaduhan alat Apple (sapertos laptop iPhone atanapi Mac), maka anjeun moal tiasa komunikasi sareng jalma éta ngalangkungan FaceTime.



FaceTime gampang dianggo nalika éta leres dianggo. Sateuacan urang maju deui, hayu urang tingali cara ngagunakeunana, ngan ukur pastikeun anjeun leres-leres leres.

Kumaha kuring nganggo FaceTime dina iPhone kuring?

  1. Mimiti, tuliskeun aplikasina Kontak ku ngaklik dinya .
  2. Sakali anjeun jero aplikasi, klik atanapi ketok nami jalma anu anjeun badé nelepon . Ieu bakal masihan anjeun wincik kontak pikeun jalma éta dina aplikasi Kontak. Anjeun kedah tingali pilihan FaceTime dina nami jalma éta.
  3. Pencet atanapi ketok FaceTime .
  4. Upami anjeun hoyong nelepon ngan ukur audio, klik atanapi toél tombol Audio Call . Upami anjeun hoyong nganggo pidéo, klik atanapi ketok tombol Telepon Video .

Naha FaceTime tiasa dianggo dina iPhone, iPad, iPod, atanapi Mac?

Walerna nyaéta 'enya', éta tiasa dianggo dina sadaya opat alat, kalayan sababaraha wates anu wajar. Éta bakal tiasa dianggo dina Mac kalayan OS X dipasang atanapi salah sahiji alat di handap ieu (atanapi model anu salajengna): iPhone 4, iPod Touch generasi ka 4, sareng iPad 2. Upami anjeun gaduh alat anu langkung lami, anjeun moal tiasa ngadamel atanapi nampi telepon FaceTime.

Kumaha ngalereskeun masalah FaceTime dina iPhone, iPad sareng iPod

Pastikeun anjeun parantos lebet nganggo ID Apple anjeun

Pikeun nganggo FaceTime, anjeun kedah lebet kana Apple ID anjeun, ogé jalma anu anjeun hoyong komunikasi. Hayu urang mimitian ku mastikeun yén anjeun parantos lebet nganggo ID Apple anjeun.



Asup ka Setélan> FaceTime sareng pastikeun saklar di luhur layar gigireun FaceTime hurung. Upami saklar henteu dihurungkeun, ketok pikeun ngahurungkeun FaceTime. Di handap ieu, anjeun kedahna ningali ID de Apple dina daptar, telepon anjeun sareng email di handap.

Upami anjeun parantos lebet, hébat! Upami henteu, mangga lebet sareng nyobian nelepon deui. Upami nelepon tiasa dianggo, maka anjeun parantos ngalereskeun masalahna. Upami éta tetep henteu tiasa dianggo, cobian ngareset alat anjeun, anu tiasa ngalereskeun masalah sareng sambungan atanapi parangkat lunak, sapertos FaceTime.

Patarosan: FaceTime henteu tiasa dianggo sareng saha waé atanapi ngan hiji jalma?

Ieu aturan praktis pikeun jempol: Upami FaceTime henteu tiasa dianggo sareng saha waé, éta panginten masalah iPhone anjeun. Upami éta tiasa dianggo pikeun sadaya kontak anjeun kecuali hiji jalma, éta panginten janten masalah dina iPhone, iPad, atanapi iPod jalma sanés.

Naha FaceTime henteu tiasa dianggo sareng ngan hiji jalma?

Anu sanésna panginten FaceTime henteu dihurungkeun, atanapi panginten aya masalah parangkat lunak dina iPhone atanapi jaringan anu aranjeunna nyobian sambungkeun. Upami anjeun henteu yakin, cobian nelepon FaceTime ka batur. Upami telepon nelepon, anjeun bakal terang yén iPhone anjeun henteu kunanaon janten jalma anu anjeun henteu tiasa komunikasi anu kedah maca tulisan ieu.

3. Naha anjeun nyobian hubungan sareng jalma tanpa jasa?

Sanaos anjeun sareng jalma anu anjeun nyobian kontak gaduh akun FaceTime, éta panginten henteu cekap. Apple henteu ngagaduhan jasa FaceTime di sadaya daérah. Halaman wéb ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun nagara sareng operator mana anu ngadukung sareng henteu ngadukung FaceTime . Hanjakalna, upami anjeun nyobian nganggo FaceTime di daérah anu henteu didukung, teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngalaksanakeun éta.

4. Naha firewall atanapi perangkat lunak kaamanan ngahambat nelepon FaceTime?

Upami anjeun gaduh firewall atanapi bentuk panyalindungan Internét sanés, ieu tiasa ngahalangan palabuhan anu nyegah FaceTime jalan. Anjeun tiasa ningali daptar di palabuhan anu kedah kabuka pikeun FaceTime tiasa dianggo dina halaman wéb Apple. Cara nganonaktifkeun parangkat lunak kaamanan seueur-seueur, janten anjeun kedah nganjang ka halaman wéb pabrikan pikeun pitulung sareng detil na.

Ngungkulan masalah FaceTime pikeun alat anjeun

Upami anjeun masih ngalaman masalah sareng FaceTime saatos nyobian ngalereskeun di luhur, panggihan alat anjeun di handap sareng kami bakal ngamimitian ku sababaraha perbaikan tambahan anu tiasa dicobaan. Hayu urang mimitian!

iPhone

Nalika anjeun nganggo FaceTime dina iPhone anjeun, anjeun kedah lebet nganggo Apple ID, sareng anjeun ogé kedah ngagaduhan rencana data sélulér. Kaseueuran propaider ladén nirkabel meryogikeun rencana data nalika anjeun mésér smartphone naon, janten sigana anjeun ngagaduhan.

Upami anjeun henteu kersa nganggo rencana data sélulér anjeun, anjeun henteu aya di area cakupan rencana data anjeun, atanapi upami anjeun ngagaduhan masalah sareng layanan anjeun, maka anjeun kedah nyambung kana jaringan Wi-Fi. Salah sahiji cara pikeun mariksa nyaéta ningali caket luhur layar. Anjeun bakal ningali ikon Wi-Fi atanapi kecap sapertos 3G / 4G atanapi LTE. Upami sinyal anjeun kirang, FaceTime panginten moal tiasa nyambung kana internét kalayan leres pikeun jalan.

Pariksa tulisan kami anu sanés upami anjeun gaduh masalah nyambungkeun iPhone ka Wi-Fi .

Upami anjeun henteu tiasa nyambung kana Internét sareng iPhone nalika teu gaduh Wi-Fi sareng nyaéta Nalika mayar rencana data, anjeun kedah ngahubungi operator telepon sélulér anjeun pikeun mastikeun yén teu aya gangguan dina jasa atanapi aya masalah dina tagihan anjeun.

Perbaikan gancang anu sanésna dianggo sareng iPhones nyaéta mareuman iPhone lengkep teras hurungkeun deui. Cara mareuman iPhone anjeun gumantung kana modél anu anjeun gaduh:

  • iPhone 8 sareng model anu langkung tiheula : Pencet sareng tahan tombol kakuatan dina iPhone anjeun dugi ka 'slide to power off' nembongan. Geser ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Pencet jeung tahan tombol daya deui pikeun ngahurungkeun deui.
  • iPhone X sareng engké : pencét sareng tahan tombol sisi iPhone anjeun Y tombol polumeu naon waé dugi ka 'slide to power off' nembongan. Teras geser ikon kakuatan ti kénca ka katuhu dina layar. Pencet jeung tahan tombol gigir pikeun ngaktipkeun iPhone anjeun deui.

iPod

Upami FaceTime henteu jalan dina iPod anjeun, pastikeun anjeun parantos lebet sareng Apple ID anjeun. Anjeun ogé kedah pastikeun anjeun aya dina jangkauan jaringan Wi-Fi, sareng ideal dina area sinyal anu kuat. Upami anjeun henteu nyambung kana jaringan Wi-Fi, anjeun moal tiasa nelepon Telepon FaceTime.

Mac

Mac kedah disambungkeun kana Internét ngalangkungan Wi-Fi atanapi hotspot sélulér pikeun nelepon FaceTime. Upami anjeun yakin yén Mac anjeun nyambung kana Internét, ieu anu kedah dicobian:

Ngalereskeun masalah Apple ID dina Mac

Buka heula Spotlight ku ngaklik ikon pembesar di pojok kanan luhur layar. Jurutulis FaceTime sareng klik dua kali pikeun mukakeunana nalika éta muncul dina daptar. Pencét pikeun muka ménu FaceTime di belah kénca belah luhur layar, teras pencét Preferensi…

Jandéla ieu bakal nunjukkeun anjeun upami anjeun lebet nganggo ID Apple anjeun. Upami anjeun henteu lebet, lebet nganggo Apple ID anjeun teras cobian nelepon deui. Upami anjeun parantos lebet sareng ningali Ngantosan aktip , cobian kaluar sareng lebet deui - kaseueuran waktos, éta sadayana anu diperyogikeun pikeun méréskeun masalah ieu.

Pastikeun tanggal sareng waktos parantos diatur leres

Teras, urang bakal parios tanggal sareng waktos dina Mac anjeun. Upami tanggal atanapi waktosna teu leres diatur, Telepon FaceTime moal ngaliwat. Pencét dina menu Apple di belah kénca belah luhur layar, teras pencét Karesep sistem . Pencét kana Tanggal sareng Waktos teras pencét Tanggal sareng Waktos di tengah luhur menu anu nembongan. Pastikeun éta Atur sacara otomatis diaktipkeun.

Upami henteu, anjeun kedah mencét kana gembok di belah kénca handap layar sareng lebet nganggo kecap konci komputer anjeun pikeun ngarobih setélan ieu. Saatos log in, klik dina kotak centang gigireun 'Atur tanggal sareng waktos sacara otomatis: pikeun ngaktipkeunana. Engke pilih kota anu caket ka lokasi anjeun tina daptar anu disayogikeun sareng tutup jandéla.

Kuring parantos ngalaksanakeun sagala rupa sareng FaceTime tetep henteu jalan! Naon anu kedah abdi lakukeun?

Upami FaceTime masih teu hasil, parios pituduh Payette Forward pikeun tempat anu pangsaéna pikeun kéngingkeun dukungan pikeun iPhone anjeun sacara lokal sareng online pikeun langkung seueur cara pikeun kéngingkeun bantosan.

Masalah FaceTime Direngsekeun: Kacindekan

Aya anjeun gaduh éta! Mudah-mudahan FaceTime ayeuna damel di iPhone, iPad, iPod, sareng Mac anjeun, sareng anjeun nuju bagja ngobrol sareng kulawarga sareng réréncangan. Dina waktos sanés FaceTime henteu hasil, anjeun bakal terang kumaha ngalereskeun masalah. Ngarasa Luncat naros ka kami patarosan sanés di handap dina bagian koméntar!