Kumaha Nyadangkeun iPhone Anjeun Nganggo Finder

How Backup Your Iphone Using Finder

Anjeun nyobian cadangan iPhone nganggo Mac, tapi éta henteu jalan. iTunes leungit! Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha cadangan iPhone anjeun nganggo Finder .

Naon anu kajantenan kana iTunes?

iTunes janten Musik kalayan sékrési macOS Catalina 10.15. Ayeuna nalika anjeun hoyong nyingkronkeun, cadangan, atanapi DFU mulangkeun iPhone anjeun, anjeun bakal ngalangkunganana nganggo Finder. Sanaos robih ieu, sadayana anu sanésna sami-sami waé, sareng antar muka na katingalina pisan.



Pamilik PC atanapi Mac anu ngajalankeun macOS Mojave 10.14 atanapi sateuacanna masih cadangan iPhone na nganggo iTunes .



Naon Éta Cadangan iPhone?

Cadangan mangrupikeun salinan tina sadaya inpormasi dina iPhone anjeun - poto, video, kontak, sareng seueur deui. Mangrupikeun ide anu saé pikeun sacara rutin nyimpen cadangan iPhone upami aya anu lepat sareng iPhone anjeun. Upami anjeun ngalaman masalah parangkat lunak anu jero, atanapi upami anjeun ngaruksak pakakas iPhone anjeun, cadangan bakal mastikeun yén anjeun moal kaleungitan data penting anjeun.



Cadangan ogé mantuan nalika anjeun ningkatkeun telepon. Ngagaduhan salinan inpormasi anjeun anu disimpen bakal ngamungkinkeun anjeun transisi lancar ka telepon anyar.

Naon Anjeun bakal peryogi

Anjeun peryogi tilu hal pikeun nyadangkeun iPhone anjeun nganggo Finder: iPhone anjeun, Mac anu ngajalankeun macOS Catalina 10.15, sareng kabel Kilat.

Nyadangkeun iPhone Anjeun Ngagunakeun Finder

Sambungkeun iPhone anjeun ka Mac nganggo kabel ngecas. Buka Finder teras pencét dina iPhone anjeun handapeun Lokasi . Gulung ka handap kana bagian Cadangan teras pencét Cadangkeun sadaya data dina iPhone anjeun ka Mac ieu . Tungtungna, pencét Nyadangkeun Ayeuna .



nyadangkeun iphone pikeun mendakan

Prosés cadangan biasana nyéépkeun waktos 15-20 menit. Langkung seueur data anu dicadangkeun, beuki lila ogé bakal diperlukeun. Anjeun bakal terang cadangan parantos réngsé nalika ningali tanggal sareng waktos ayeuna di gigireun Cadangan terakhir pikeun Mac ieu .

Pariksa tulisan kami anu sanés upami anjeun teu tiasa nyadangkeun iPhone anjeun nganggo Finder .

Anjeun parantos mendakan Cadangan iPhone!

Anjeun parantos hasil nyadangkeun iPhone anjeun ka Mac nganggo Finder. Kami terang parobihan ieu tiasa sakedik ngabingungkeun, janten kersa ngantunkeun kami koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés!

ford sink usb teu jalan