Kumaha Nutup Sadaya Tab Safari Dina iPhone: Jalan pintas!

How Close All Safari Tabs Iphone

Anjeun gaduh seueur teuing tab anu kabuka di Safari sareng anjeun hoyong nutup sadayana sakaligus. Naha anjeun terang aya cara anu disumputkeun pikeun nutup sadaya tab anjeun gancang sakali? Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha cara nutup sadaya tab Safari dina iPhone anjeun dina waktos anu sami !



karuksakan cai iphone euweuh jasa

Kumaha Nutup Sadaya Tab Safari Dina iPhone

  1. Muka Safari .
  2. Pencet jeung tahan tombol Tab di pojok katuhu handap layar.
  3. Ketok Tutup Sadaya Tab X .
  4. Sadaya tab anjeun bakal ditutup sareng anjeun bakal dicandak kana panyungsi Safari anu kosong.



Siap Pikeun Tip Safari Deui?

Ayeuna anjeun terang kumaha nutup sadaya tab Safari anjeun sakaligus, parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha bersihkeun riwayat browsing wéb Safari anjeun ! Ku cara éta, upami aya anu nginjeum iPhone anjeun, aranjeunna moal tiasa ningali situs wéb anu anjeun parantos nganjang.

Tutup Tab Safari Gampang!

Anjeun ayeuna terang kumaha nutup sadaya tab Safari dina iPhone anjeun ngan ukur dua kali ketok. Kuring miharep anjeun bagikeun trik saeutik ieu dina média sosial sareng kulawarga sareng babaturan anjeun! Tinggalkeun kami koméntar di handap pikeun masihan terang kami sabaraha tab anu anjeun tutup sakaligus.



Sing salamet,
David L.