Kumaha Kuring Nyambungkeun iPhone Pikeun Mobil Bluetooth? Ieu Kaleresan The!

How Do I Connect An Iphone Car Bluetooth

Anjeun hoyong sambungkeun iPhone anjeun kana mobil anjeun, tapi anjeun teu yakin kumaha. Kaseueuran mobil anyar sanggup nyapasangkeun sareng iPhone anjeun anu ngamungkinkeun anjeun pikeun musik, nelepon telepon bebas-tangan, sareng seueur deui. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha nyambungkeun iPhone kana mobil Bluetooth sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha carana ngungkulan masalah konéktipitas nalika iPhone anjeun henteu nyambungkeun kana mobil anjeun.

Kumaha Kuring Nyambungkeun iPhone Pikeun Mobil Bluetooth?

Mimiti, pastikeun iPhone anjeun parantos ngahurungkeun Bluetooth ku buka aplikasi Setélan teras ngetok Bluetooth. Teras, pastikeun saklarna gigireun Bluetooth héjo kalayan slaider diposisikan ka katuhu, anu nunjukkeun yén Bluetooth hurung.



Anjeun ogé kedah masangkeun iPhone sareng mobil anjeun ku muka Setélan aplikasi sareng ngetok Bluetooth . Milarian nami mobil anjeun handapeun Alat-alat sanésna , teras ketok pikeun masangkeunana sareng iPhone anjeun.





Saatos pasangan iPhone anjeun sareng mobil anjeun, éta bakal némbongan handapeun Paranti Abdi . Anjeun bakal terang iPhone anjeun nyambung kana mobil anjeun nalika éta nyarios Nyambung gigireun ngaran mobil anjeun.

naha teu aya biaya iphone 6 abdi

Naon Apple CarPlay? Kumaha kuring terang upami mobil kuring ngagaduhan CarPlay?

Apple CarPlay diwanohkeun dina 2013 sareng ngahijikeun aktip langsung kana tampilan anu parantos diwangun kana mobil anjeun. Upami anjeun gaduh iPhone 5 atanapi anu langkung énggal, Apple CarPlay ngamungkinkeun anjeun nelepon, nganggo Peta salaku GPS, ngupingkeun musik, sareng seueur deui dina mobil anjeun. Pangalusna sadaya, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis.

naon hartosna nalika lancah ngorondang ka anjeun

Pariksa tulisan ieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Apple CarPlay sareng ningali sadaya kendaraan anu cocog sareng CarPlay.



IPhone Kuring Henteu Nyambungkeun kana Car Bluetooth! Naon anu kedah abdi lakukeun?

Upami iPhone anjeun henteu nyambungkeun kana mobil Bluetooth, panginten aya masalah konéktipitas anu ngahambat iPhone anjeun pasangkeun sareng mobil anjeun. Nanging, urang henteu tiasa sacara lengkep ngaluarkeun kamungkinan masalah hardware.

Aya anténeu alit dina iPhone anjeun anu ngabantosan éta nyapasangkeun sareng alat Bluetooth sanés. Anteneu ieu ogé ngabantosan iPhone anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi, janten upami iPhone anjeun ngalaman kasulitan nyambungkeun alat Bluetooth sareng Wi-Fi akhir-akhir ieu, maka éta panginten tiasa ngagaduhan masalah hardware.

Turutan léngkah ieu di handap pikeun terang naha iPhone anjeun moal nyambung kana mobil Bluetooth!

Kumaha Ngalereskeun iPhone Anu Henteu Nyambungkeun kana Mobil Bluetooth

  1. Pareuman iPhone Anjeun, Teras Deui

    Léngkah ngungkulan munggaran urang nalika nyobian nyambungkeun iPhone kana mobil Bluetooth nyaéta mareuman iPhone anjeun, teras hurungkeun deui. Ieu bakal ngamungkinkeun sadaya program anu ngajalankeun parangkat lunak dina iPhone anjeun dipareuman ngarah tiasa ngamimitian seger deui nalika anjeun ngaktipkeun iPhone anjeun deui.

    nomer 23 dina Alkitab

    Pikeun mareuman iPhone anjeun, pencét turun dina tombol kakuatan (katelahna teh Bobo / Bangun tombol dina jargon Apple) dugi ka kecap 'slide to power off' nembongan dina tampilan iPhone anjeun. Teras, gesek ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

    Antosan 30-60 detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan sakali deui dugi logo Apple némbongan di tengah layar.

  2. Pareuman Bluetooth, Teras Hurungkeun deui

    Pareuman Bluetooth teras hurungkeun deui bakal masihan iPhone anjeun kasempetan pikeun nyobaan deui sareng ngadamel sambungan anu bersih. Seratan parangkat lunak leutik panginten parantos kajantenan pertama kali anjeun nyobian nyambungkeun iPhone anjeun ka alat Bluetooth, sareng mareuman sareng mareuman Bluetooth tiasa ngabéréskeun kasalahan éta.

    Pikeun mareuman Bluetooth dina iPhone anjeun, buka Pusat Kontrol ku cara ngagésér ti handap handapeun tampilan iPhone anjeun. Teras, ketok bunderan anu ngandung ikon Bluetooth - anjeun bakal terang Bluetooth pareum nalika ikon hideung dina jero lingkaran abu .

    Pikeun ngaktipkeun Bluetooth deui, ketok ikon Bluetooth deui. Anjeun bakal terang yén Bluetooth dihurungkeun deui nalika ikon bodas di jero bunderan biru .

  3. Hilap Mobil Anjeun Salaku Alat Bluetooth

    Sami-sami alat Bluetooth sanésna, headphone atanapi spéker nirkabel sapertos kitu, iPhone anjeun nyimpen data Kumaha pasangkeun sareng mobil anjeun pertama kali nyambungkeun kana iPhone. Upami dina unggal waktos yén prosés pamasangan parobihan, iPhone anjeun panginten henteu tiasa ngadamel sambungan anu bersih kana mobil anjeun.

    Pikeun ngalereskeun masalah poténsial ieu, urang bakal hilap mobil anjeun dina aplikasi Setélan. Janten, dina waktos sanésna anjeun nyobian masangkeun iPhone sareng mobil anjeun, éta bakal saolah-olah alatna nyambung pikeun pertama kalina.

    Pikeun mopohokeun mobil anjeun salaku alat Bluetooth, buka Setélan aplikasi Bluetooth . Milarian mobil anjeun dina daptar di handapeun 'Alat Kuring' teras ketok tombol inpormasi ka katuhu na. Teras, ketok Hilap Alat ieu pikeun mopohokeun mobil anjeun dina iPhone anjeun.

    Teras, sambungkeun deui iPhone sareng mobil anjeun ku ngetok nami mobil anjeun dina daptar Alat-alat sanésna . Lengkepan prosés pangaturan pikeun masangkeun iPhone anjeun kana mobil anjeun.

  4. Perbarui Software iPhone

    Upami anjeun nganggo pérsi ios ios (parangkat lunak iPhone anjeun), éta tiasa nyababkeun masalah konéktipitas Bluetooth. Pembaruan parangkat lunak énggal tiasa ngenalkeun cara énggal pikeun masangkeun iPhone anjeun ka alat Bluetooth.

    abdi ngarusak layar iphone kuring

    Pikeun mariksa pembaruan parangkat lunak, buka éta Setélan aplikasi teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami iPhone anjeun énggal, anjeun bakal ningali béwara anu nyatakeun 'Parangkat lunak anjeun mutahir.'

    Upami pembaruan parangkat lunak sayogi, anjeun bakal ningali inpormasi ngeunaan pembaruan sareng tombol anu nyatakeun Masang Ayeuna. Ketok tombol éta pikeun ngaunduh pembaruan, anu bakal dipasang upami iPhone anjeun nyambung ka sumber listrik atanapi upami iPhone anjeun ngagaduhan langkung ti 50% umur batre.

  5. Reset Setélan Jaringan

    Léngkah ngungkulan parangkat lunak ahir urang nyaéta ngareset setelan jaringan, anu bakal mupus sadaya data iPhone anjeun anu disimpen dina alat Bluetooth, ogé data Wi-Fi anu disimpen sareng setelan VPN.

    naon anu disimpen icloud

    Antosan! Sateuacan reseting setélan jaringan, pastikeun anjeun nyerat kecap akses Wi-Fi anjeun sabab anjeun kedah lebet deui saatos ngareset parantos réngsé.

    Pikeun ngareset setelan jaringan, mimitian ku muka aplikasi Setélan teras ngetok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Teras, lebetkeun kodeu aksés anjeun teras ketok anu beureum Reset Setélan Jaringan nalika peringatan konfirmasi nembongan caket handapeun layar iPhone anjeun.

    Sakali reset parantos réngsé, iPhone anjeun bakal dibalikan deui. Balik ka Setélan -> Bluetooth sareng milari mobil anjeun handapeunna Alat-alat sanésna sambung deui.

  6. Sambungkeun iPhone Anjeun Kana Mobil Anjeun Nganggo Kabel Kilat

    Upami anjeun tiasa nyambungkeun iPhone ka mobil anjeun ngalangkungan Bluetooth, kaseueuran waktos anjeun ogé tiasa nyambungkeunana nganggo Kilat kabel (leuwih umum disebut kabel ngecas). Sanaos nguciwakeun yén Bluetooth moal jalan, anjeun biasana tiasa kéngingkeun sadaya fungsi anu sami tina sambungan kabel. Upami mobil anjeun gaduh Apple CarPlay, anjeun moal kaleungitan integrasi aplikasi ku nyambungkeun alat anjeun kana mobil anjeun nganggo kabel Kilat tibatan nyambungkeun iPhone anjeun ka mobil Bluetooth.

  7. Didatangan Toko Apple Lokal Anjeun

    Upami teu aya léngkah ngungkulan parangkat lunak urang anu parantos ngalereskeun masalah, panginten parantos waktosna kanggo nganjang ka Apple Store lokal anjeun pikeun ningali aya perbaikan anu diperyogikeun. Sateuacan anjeun angkat, kami nyarankeun nyetél pasini pikeun mastikeun anjeun tiasa lebet sareng kaluar dina waktos anu pas.

Vroom, Vroom

IPhone anjeun nyambung ka Bluetooth mobil anjeun sakali deui! Ayeuna anjeun terang kumaha nyambungkeun iPhone kana mobil Bluetooth, sareng naon anu kedah dilakukeun nalika kaayaan lepat, kuring ngaharepkeun anjeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial sareng babaturan kulawarga anjeun. Hatur nuhun parantos maca, sareng ngajalankeun aman!