CARA NGAGUNAKEUN MINYAK PEPPERMINT PÉNG BÉR

How Use Peppermint Oil

Kumaha cara ngagunakeun minyak peppermint kanggo bed bug . Minyak Penting sadayana endah! Kami ngaku! Aranjeunna ngabéréskeun seueur masalah anu sapertos barang-barang sanés (JEUNG Ubar-ubaran!) Teu tiasa ngamimitian dibéréskeun kalayan épéktip, sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ku efek samping anu kirang sareng bau anu langkung saé tibatan pilihan kimia.

Upami anjeun leueur, atanapi parantos disarankan ku sobat atanapi baraya yén minyak vital tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah bed bug, anjeun panginten kedah janten minyak anu tangtu bakal hasil sateuacan ngagunakeunana salaku ubar, khususna kusabab éta mahal - pikeun anu kualitas luhur (nyaéta Kelas Terapi Terverifikasi.)

Anu 1 minyak anjeun meureun dipikaterang bakal Minyak Peppermint . Minyak ieu luar biasa pikeun ngahambat lalab sareng serangga anu sanés ti tempat di jero rohangan, sareng pepelakan pepermin sering dianggo salaku pencegah alami hama khusus di buruan tukang. Anjeun panginten parantos disarankan perkawis lavender, rosemary, rosemary, minyak tangkal téh, sareng seueur anu sanés.

Pikeun bug tidur, teu salah sahiji minyak di luhur bakal janten ubar anu cocog upami anjeun ayeuna ngagaduhan masalah bed bug. Sanaos sababaraha sumber kasihatan organik dina internét keukeuh minyakrepel penting sareng lirén bedog kaluar tina panyawat, para ahli di daérah sareng otoritas serangga henteu mendakan hasil anu ngadorong minyak atsiri salaku alternatip anu hadé.

Naha Minyak Peppermint Ngusir Bugs Pesanggrahan?

Naha minyak peppermint ngusir bug ranjang?. Anjeun tiasa reuwas ngartos yén seueur zat jin anu kuat ngalawan bug ranjang anu nyambung. Serangga bobo langkung sesah ngaleungitkeun dibandingkeun kecoak, tapi éta hipu. Anjeun tiasa mupus bug ranjang sareng hama sanés ngalangkungan seueur bahan sareng kaayaan anu béda.

  • Suhu beku (sahandapeun 20 derajat F)
  • Ngusap alkohol
  • Nyukuran
  • Cuka
  • Cuka sari apel
  • Kukus

Cuka sareng bed bug . Kanggo pangendalian hama ranjang nguseup éta nganggo pembersih vakum, teras dikukus tina kelim, sudut, sareng gagang parabotan, garing sareng dikumbah tina baju sareng tempat tidur, sareng disemprot dugi ka tiwasna nganggo cuka, ngagosok alkohol, ogé semprot rambut. Naon deui, aranjeunna ngadesek seueur minyak atsiri anu béda, sapertos minyak pepermin.

Masalah sareng pilihan ieu (sagigir bumi buleud) nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan pangaruh résidu.

Aya seueur solusi Semprotan serangga Pesanggrahan anu sayogi anu tiasa ngabasmi bug saré dina kontak. Nambahkeun minyak atsiri kana alternatip éta tiasa ngagaduhan pangaruh pikeun nyegah bug ranjang kanggo sababaraha waktos, nanging anjeun kedah émut yén bug ranjang luar biasa fleksibel. Éta sababna aranjeunna tangguh pisan pikeun ngabasmi.

Kutu ranjang parantos mekar kana panggung dimana seueur péstisida industri henteu tiasa dianggo, janten konci pikeun ngalindunganana sareng ngajaga éta di imah anjeun nyaéta ngancurkeun sabisa-bisa kalayan kontrol hama spesialis anu sacara khusus nganggo panolak serangga ranjang.

Tuturkeun ieu sareng ngumbah rutin, panggunaan tiis sareng panas sapertos anu diperyogikeun, panggunaan anu saluyu tina bumi diatom , sareng panggunaan normal tina épéktor serangga minyak.

Naon deui, sababaraha panilitian nunjukkeun yén upami kaseueuran minyak atsiri anu paling sering diusahakeun parantos dianggo pikeun saré, éta bahkan henteu musnah.

Kusabab anjeun bakal mendakan tempat sanés dina halaman wéb kami, kami pisan ngajukeun perlakuan panas pikeun rajapati bug ranjang. Ieu sanés kusabab urang nyobian ngajalankeun agenda anu disumputkeun; urang nganggona salaku IT WORKS, sareng damelna langkung saé tibatan ubar kasur bug sanés anu sayogi. Upami alternatip anu langkung kuat datang di pasar ayeuna, anjeun langkung saé percanten urang bakal robih ka dinya, khususna kusabab urang ngajamin dukungan kami sareng ngayakeun réplikasi pangobatan ka klien kalayan harga anu dijanjikeun kas AS!

Upami anjeun muja minyak atsiri, teras teraskeun ngagentoskeun d pikeun ngaraosan éta pikeun sababaraha kauntungan kaséhatan sareng imah anu aya hubunganana. Upami anjeun ngagaduhan bug ranjang, maka telepon propérminasi bug bug régional pikeun ngabantosan anjeun ngaleungitkeun.

Naon Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun Di sagigireun Minyak Peppermint Kanggo Bugs Bed?

Minyak pepermin pikeun panolak bug. Sakumaha kagumbiraan dina bagian mimiti pituduh, peppermint mangrupikeun pembasmi serangga ranjang anu kuat sareng panolak. Nanging, henteu disarankeun salaku alternatif mandiri ngalawan bug ranjang.

Ieu sababaraha ubar sanés anu anjeun tiasa kerjakeun sareng minyak peppermint:

DE mangrupikeun pilihan anu leres-leres populér salaku pilihan non-kimia sareng langkung aman pikeun inséktisida kutu ranjang dumasar kimia. Séréal siga pasir na seuseueurna didamel tina silika anu kasar pisan.

Salaku tambahan, bumi diatomaceous umumna aman dianggo sakitar piaraan sareng murangkalih sajaba ti éta murah. Taburkeun sajumlah cukup DE sakuriling ranjang anjeun, di jero sela sapanjang baseboards, dina jandéla sills, jati, sareng sababaraha bug tempat tidur anu mungkin tiasa nyumput.

Silika gél

Upami anjeun ngajalankeun pondok di bumi anu diatom, anjeun tiasa nambalanana ku jalan improvisasi sareng silika gél. Ieu mangrupikeun bungkus leutik anu bungkus atanapi botol tina sagala rupa barang pikeun ngahambat tumuh kapang sareng ngirangan karusakan.

Ukur ngagiling bentuk bubuk gél silika sareng taburkeun kana daérah anu kapangaruhan. Silika gél mangrupikeun bumi anu diatomis nyaéta ngarugikeun lapisan pelindung dina kulit bed bug anu nyababkeun déhidrasi. Prakték ieu drying exoskeleton maranéhanana katelah asdesiccation.

Ngumbah cai panas

Bawa langsung kana mesin cuci anjeun sareng ngumbahna ku cai haneut dina setting suhu anu pangluhurna.

Ngumbah cai panas mangrupikeun padika anu saé pikeun meresihan binatu anjeun sareng ogé ngabasmi bug ranjang dina waktos anu sasarengan.

Vakum sareng beberesih vakum

Solusi kadali kutu ranjang anjeun moal pernah kumplit tanpa beberesih uap sareng vakum. Kalayan beberesih vakum anu kuat sareng kantétan alat celah, pecah sanaos sadayana retakan, juru, sareng retakan dina kasur anjeun, bedframe, jati caketna, lomari, sareng tembok dina jero kamar anjeun.

Tuturkeun sareng beberesih uap anu épéktip pisan pikeun ngabasmi bedog dewasa, nymph, sareng endog ampir langsung. Pembersih uap anu kuat tiasa nembus permukaan anu kandel sareng ogé tiasa épéktip pisan dugi ka 3/4 tina jero inci.

Nyiptakeun Peppermint Oil Bed Bug Panolak

Émut yén nalika dina ranjang bug ranjang aranjeunna alit, sareng ogé pamariksaan visual panginten henteu ngungkabkeun aranjeunna. Komo upami anjeun henteu mendakan buktina hama ieu, mangrupakeun ide anu saé pikeun nyandak botol semprot panolak serangga minyak ésénsial alami sareng anjeun. Anjeun tiasa nganggo ieu pikeun ngusir bug tidur ti kamar sareng ngajauhkeunana.

Anjeun tiasa ngadamel ubar dasar sadaya-alami ubar pepermin semprot bug ku ngagabungkeun rubbing alkohol sareng minyak dina laju belasan tetes minyak per ons ngagosok alkohol. Narik nutupan kasur anjeun sareng nyemprotkeun pilihan ieu sacara bébas dina kasur sareng bantal. Ngahudangkeun kasur sareng nyemprotkeun kana lambaranana, bantal, sareng nyebar ogé.

Ngusap alkohol ngajadikeun salah sahiji ubar panghadéna pikeun bug saré. Éta ngabasmi bedbugs saatos disentuh, sareng éta garing gancang, anu hartosna ranjang anjeun kedah garing (kalayan lapisan minyak peppermint anu hampang) nalika anjeun siap bobo. Gosok baju tidur anjeun nganggo campuran ieu kanggo panyalindungan tambahan.

Pakasikeun ieu kalayan murah sateuacan bobo kanggo nyegah gigitan bug saré.

Pindah kalayan Ati-ati

Anjeun kedah teras-terasan ngalaksanakeun tés tambalan sateuacan ngalaksanakeun campuran minyak atsiri di daérah ageung kulit. Sababaraha jinis minyak tiasa nyababkeun iritasi kulit dina sababaraha individu.

Untungna, aya seueur pilihan anu saé nalika ngeunaan minyak atsiri sasarengan sareng poténsial bed bug pikeun ngusir. Diantarana nyaéta:

Upami anjeun mendakan anjeun gaduh sensitipitas kana hiji jinis minyak bumi, cukup hindarkeun ieu, sareng anggo jinis sanés. Kalayan pilihan anu sayogi, anjeun pasti bakal gaduh kamampuan pikeun milari minyak, atanapi kombinasi minyak, anu bakal ngerjakeun padamelan pikeun anjeun.

Iraha waé anjeun ngumbara, minyak atsiri naon waé anu anjeun ngenalkeun kana lingkungan saheulaanan anjeun bakal teu wawuh sareng berpotensi ngusir kutu ranjang lokal. Pikeun dipaké di bumi anjeun, émut yén bug tempat tidur téh elastis pisan, janten anjeun bakal hoyong ngarobih resep panolak anjeun tina waktos-ka-waktos pikeun tetep dijaga.

Salaku tambahan, dukun krim hazel sapertos ieu sareng asam laktat bakal ngajagaan anjeun tina gigitan bug saré sareng panyawat ogé tiasa dipésér di toko bahan makanan atanapi toko obat lokal.

Pertimbangkeun Kauntungan sanésna Minyak Penting

Kusabab aya seueur pisan minyak éndah pikeun Dipilih, anjeun panginten Masih milih minyak anu anjeun anggo ku beurat timana sapertos:

Mangpaat aromaterapi

Diffuser minyak atsiri hawa anu tiis dieusi minyak lavender tiasa niatkeun suasana haté anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun bobo bobo bari nguatkeun lingkungan serangga ranjang anu teu marahmay.

Mangpaat pikeun kulit anjeun

Pangusir bed bug anu didamel ku minyak zaitun, minyak pepermin, atanapi minyak tangkal tea ngagaduhan sipat antijamur, antibakteri, antivirus, sareng kulit anu hadé. Upami anjeun merjuangkeun kulit garing, jarawat, psoriasis, atanapi kaayaan kulit anu sanés, dagangan épék serangga pribadi sacara saksama panginten tiasa ngabantosan!

Mangpaat beberesih

Kutu ranjang minyak kayu putih . Minyak kayu putih, minyak tangkal téh, sareng minyak lavender sadayana mangrupikeun tambahan anu hadé pikeun produk beberesih, ogé cuka. Pembersih permukaan anu disinféktan didamel ku komponén-komponén ieu henteu tugas dua kali pikeun ngajagi bumi anjeun tanpa cacat sareng bebas bug!

Éta saderhana ningali éta nalika anjeun ngasupan minyak atsiri pikeun unggal aspék kahirupan anjeun, anjeun resep pisan nampi pangaruh samping tina ngusir kutu ranjang, ogé sababaraha hama rumah tangga anu sanés. Repellents didamel nganggo minyak atsiri ogé tiasa ngadorong laba-laba, tawon, keco, bahkan beurit.

Tiasa Peppermint minyak Penting Pisan pikeun Ngusir Bedbugs?

Naha minyak peppermint maéhan bug ranjang?. Minyak pepermin mangrupikeun sababaraha minyak penting pikeun nyingkirkeun bug ranjang sakedap. Upami anjeun nganggo éta sacara éksklusif, aranjeunna laun bakal biasa. Éta pisan sababna naha penting pisan pikeun campuran éta.

Éta ogé penting pikeun ngarti yén ngan ukur ngajauhkeun bug ranjang ti anjeun sanés solusi lengkep. Pikeun mimitian, upami anjeun ngajauhkeun aranjeunna ti anjeun tanpa ngabasmi aranjeunna, aranjeunna ngan ukur bakal milarian batur anu kutu!

Di sisi sanésna, sakali anjeun jauh ti bumi anjeun, anjeun moal tiasa ngarepkeun ngabasmi unggal bug ranjang anu tiasa nyéépkeun anjeun atanapi bobo kana bumi anjeun dina kantong anjeun atanapi dina papakéan anjeun. Éta sababna panolak mangrupikeun hal anu saé nalika anjeun iinditan atanapi kaluar.

Ngagunakeun minyak cabé sareng minyak sanés ku nyemprotkeun sakurilingna sareng barang-barang anjeun ku campuran gosok alkohol atanapi cuka sareng minyak atsiri anu kuat tiasa ngabantosan serangga jauh dina jangka pondok.

Émut ogé nalungtik sareng bersihkeun sadaya papakéan sareng katuangan anjeun nalika anjeun dugi ka bumi (sateuacan anjeun ngalih ka jero upami tiasa) ngajaga tina ngiringan mobil anjeun.

Gelut Pepelakan Tempat Tidur Sateuacanna!

Nalika anjeun di bumi, minyak atsiri peppermint tiasa janten tambahan anu saé pikeun toolbox anjeun tapi [G10] tong hilap yén peryogi kombinasi karajinan sareng rupa-rupa produk sareng metode pikeun ngajaga bug ranjang.

Salaku tambahan, émut anu saé pikeun ngamimitian konflik bug saré anjeun kalayan penilaian sareng perawatan manajemén hama. Ieu leres-leres leres upami anjeun ngagaduhan panyawat anu beurat kumargi waktosna alami sareng bug ranjang.

Serangga ieu baranahan gancang pisan, janten saatos anjeun perhatoskeun, anjeun badé ngawitan ngaleungitkeun aranjeunna sateuacan nyandak bumi anjeun. Upami anjeun henteu, anjeun tiasa mendakan anjeun nyumbang kana masalah kaséhatan masarakat.

Sakali anjeun parantos ngalaman perawatan bumi anu komprehensif, propésional, anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur kasuksésan dina ngamangpaatkeun padika ngabasmi alam. Pamakéan minyak peppermint anu teras-terasan sareng solusi organik, anu épéktip tiasa ngabantosan anjeun tiasa hirup bebas tina bed.

[cutatan]

Eusi