iPhone Nyangkut Dina Logo Apple? Ieu Fix Nyata.

Iphone Stuck Apple Logo

Sadayana saé dugi ka iPhone anjeun di-boot deui sareng nyangkut dina logo Apple. Anjeun mikir, 'Meureun éta ngan ukur langkung lami waktos ieu,' tapi gancang sadar aya anu lepat. Anjeun parantos nyobian ngareset iPhone anjeun, nyolok kana komputer anjeun, sareng henteu aya hasilna. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyangkut dina logo Apple jeung persis kumaha ngalereskeunana.



Abdi Tilas Apple Tech. Ieu Kaleresan:

Aya seueur inpormasi ngeunaan topik ieu di luar sana, sareng éta kusabab éta masalah anu umum pisan. Sadaya tulisan anu sanés anu kuring tingali henteu leres atanapi henteu lengkep.



Salaku téknologi Apple, kuring gaduh pangalaman langsung anu damel sareng ratusan iPhone, sareng kuring terang yén iPhone macét dina logo Apple ku seueur alesan. Nyaho naha iPhone anjeun nyangkut dina logo Apple ti mimiti bakal ngabantosan anjeun pikeun nyegah tina kajadian deui.

ipad pro won t muatan

Pencét didieu upami anjeun badé ngalolos ka katuhu pikeun ngalereskeun. Terus maca upami anjeun hoyong diajar naon ari iPhone anjeun nyaan ngalakukeun nalika nembongkeun logo Apple dina layar janten anjeun ngartos naon anu salah.



Salajengna, kuring bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi naon anu nyababkeun masalah éta ti mimiti. Kadang-kadang jelas, tapi seueur waktos éta henteu. Saatos urang terang naon anu nyababkeun masalah, kuring bakal nyarankeun cara anu paling saé pikeun ngalereskeunana.

Naon Nyaan Kajadian Nalika iPhone Anjeun Hurungkeun

Pikirkeun sagala hal anu kedah kajantenan sateuacan anjeun siap badé énjing. Anjeun panginten mikirkeun hal-hal sapertos ngadamel kopi, mandi, atanapi ngepak siang siang kanggo damel, tapi éta mangrupikeun tugas tingkat luhur - sapertos aplikasi dina iPhone anjeun.

Kami biasana henteu mikirkeun hal-hal dasar anu kajadian mimitina, sabab éta sigana bakal kajadian sacara otomatis. Bahkan sateuacan urang angkat tina ranjang, urang manteng, turunkeun sampulna, calik, sareng pasang suku urang kana lantai.



IPhone anjeun henteu jauh béda. Nalika iPhone anjeun ngamimitian, éta kedah ngahurungkeun prosésorna, mariksa mémori na, sareng nyetél sababaraha komponén internal sateuacan tiasa ngalakukeun naon waé anu rumit, sapertos parios email anjeun atanapi ngajalankeun aplikasi anjeun. Fungsi ngamimitian ieu lumangsung sacara otomatis di tukang sabab iPhone anjeun mintonkeun logo Apple.

Naha iPhone Kuring Nyangkut Dina Logo Apple?

IPhone anjeun nyangkut dina logo Apple kusabab aya anu salah nalika rutin ngamimitianana. Beda sareng hiji jalma, iPhone anjeun henteu tiasa nyungkeun bantosan, janten ngan ukur lirén. Maot. Logo Apple, salamina.

Diagnosa Masalahna

Ayeuna anjeun ngartos kunaon logo Apple nyangkut dina iPhone anjeun, langkung saé nyatakeun masalahna ku cara anu béda: Sawatara anu robih dina rutinitas ngamimitian iPhone anjeun sareng éta henteu tiasa dianggo deui. Tapi naon anu ngarobahna? Aplikasi henteu ngagaduhan aksés kana rutinitas ngamimitian iPhone anjeun, janten sanés lepatna. Ieu mangrupikeun kamungkinan:

  • Pembaruan ios, restores, sareng transfer data tina komputer anjeun kana iPhone anjeun ngagaduhan aksés kana fungsina inti, janten aranjeunna tiasa ngabalukarkeun masalah. Parangkat lunak kaamanan, kabel USB anu rusak, sareng port USB anu rusak sadayana tiasa ngaganggu prosés transfer data sareng sabab-sababna korupsi parangkat lunak anu tiasa nyababkeun logo Apple macét dina iPhone anjeun.
  • Ngabuburit: Seueur situs wéb sanés (sareng sababaraha padamel Apple) ngais, 'Jailbreaker! Ngawula ka anjeun leres! ' iraha aranjeunna ningali masalah ieu, tapi jailbreaking sanés hiji-hijina hal anu tiasa nyababkeun iPhone anjeun nyangkut dina Apple Logo. Disebutkeun, kamungkinan pikeun masalah tinggi nalika anjeun jailbreak iPhone Anjeun . Henteu ngan ukur prosés jailbreaking meryogikeun pamulihan anu lengkep, tapi namina asalna tina kanyataan yén éta ngarecah aplikasi 'kaluar tina panjara', ngalangkungan panyalindungan Apple sareng ngamungkinkeun aranjeunna aksés kana fungsionalitas dasar iPhone anjeun. Ieu hiji-hijina skenario dimana aplikasi tiasa nyababkeun iPhone anjeun nyangkut dina logo Apple. Psst: Kuring geus jailbroken iPhone kuring baheula.
  • Masalah pakakas: Kami nyebatkeun sateuacanna yén iPhone anjeun mariksa sareng pakakasna salaku bagian tina rutinitas ngamimitianana. Hayu urang nganggo Wi-Fi salaku conto: iPhone anjeun nyarios, 'Hei, kartu Wi-Fi, hurungkeun anteneu anjeun!' sareng ngantosan réspon. Kartu Wi-Fi anjeun, anu nembé tilelep dina cai, henteu nyarios nanaon deui. IPhone anjeun ngantosan, sareng ngantosan, sareng ngantosan ... sareng tetep nyangkut dina logo Apple, salamina.

3. Pariksa Kabel USB anjeun sareng Port USB

Kabel USB rusak sareng port USB dina PC sareng Mac tiasa ngaganggu prosés transfer data sareng ngarusak perangkat lunak iPhone anjeun. Upami anjeun kantos ngalaman masalah, coba kabel anu sanés atanapi sambungkeun iPhone anjeun ka port USB anu sanés. Upami anjeun henteu tiasa milari naon anu salah dina PC anjeun, kadang langkung gampang ngagunakeun komputer babaturan nalika anjeun kedah mulangkeun iPhone anjeun.

4. Cadangkeun iPhone Anjeun, Upami Anjeun Tiasa

Sateuacan urang teraskeun, penting pikeun ngagaduhan cadangan iPhone anjeun dina iCloud , iTunes , atanapi Panimu . Upami.

5. DFU Balikkeun iPhone Anjeun

Pamulihan DFU (pembaruan firmware parangkat) mangrupikeun jinis paling jero tina mulangkeun iPhone. Naon anu matak ngabalikeun DFU anu béda ti anu séjén pikeun malikkeun biasa sareng modeu pamulihan anu leres nyaéta ngamuat deui firmware iPhone anjeun, sanés ngan ukur parangkat lunak. Firmware nyaéta pamrograman anu ngontrol cara kerja hardware dina iPhone anjeun.

iTunes henteu nyingkronkeun sareng iphone 6

Halaman wéb Apple henteu ngagaduhan pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeun pamulihan DFU, sabab kaseueuran waktos éta seueur teuing. Kuring parantos nyerat tulisan anu ngajelaskeun persis kumaha carana nempatkeun iPhone anjeun kana modeu DFU sareng ngalakukeun pamulihan DFU . Upami éta henteu ngalereskeun masalah, balikeun kana tulisan ieu pikeun diajar naon pilihan anjeun.

Ngeunaan Masalah Hardware

Sapertos anu parantos kami bahas, iPhone anjeun bakal nyangkut dina prosés ngamimitian. Nalika anjeun ngaktipkeun iPhone, salah sahiji hal anu mimiti dilakukeun nyaéta cek gancang tina pakakas anjeun. Intina, iPhone anjeun naros, 'Prosesor, anjeun aya? Saé! Memori, anjeun aya? Saé! '

IPhone anjeun moal dihurungkeun upami komponén perangkat keras utama gagal ngamimitian, sabab éta teu tiasa Hurungkeun. Upami anjeun iPhone rusak cai , aya kasempetan anu saé anjeun kedah ngalereskeunna kanggo ngalereskeun masalah ieu.

6. Pilihan Perbaikan

Upami anjeun parantos nyandak sadaya saran di luhur sareng logo Apple nyaéta masih nyangkut dina layar iPhone anjeun, waktuna pikeun ngalereskeun. Upami anjeun dina jaminan, Apple kedah nutupan perbaikan upami teu aya karuksakan sanés. Hanjakalna, upami anjeun parantos nyandak bongbolongan kuring di luhur sareng iPhone anjeun masih henteu jalan, sababaraha bentuk karusakan cair atanapi fisik sigana bakal disalahkeun.

Upami anjeun milih ngalereskeun iPhone anjeun ngalangkungan Apple , aranjeunna panginten kedah ngagentos anjeun pikeun méréskeun masalah ieu. Biasana, logo Apple macét dina layar kusabab aya masalah sareng dewan logika iPhone anjeun, sareng éta sanés Apple tiasa swap kaluar pikeun bagian énggal. Upami anjeun milari pilihan anu langkung mirah, Pulsa nyaéta layanan perbaikan anu dipénta anu ngalakukeun kualitas gawé.

iPhone: Henteu lami Deui dina Logo Apple

Mudah-mudahan, ku titik ieu iPhone anjeun saé saé sareng anjeun moal kedah ngungkulan masalah ieu deui. Kami parantos ngabahas sababaraha alesan naha logo Apple tiasa nyangkut dina layar iPhone anjeun, sareng solusi anu béda anu diterapkeun pikeun masing-masing.

Ieu masalah anu biasana henteu datang deui saatos dibenerkeun - kecuali upami aya masalah hardware. Kuring resep ngadangukeun kumaha logo Apple macét dina iPhone anjeun ti mimiti sareng kumaha anjeun ngalereskeunana dina bagian koméntar di handap.