Karuksakan Cai iPhone: Pitunjuk Pamungkas Pikeun Kumaha Ngalereskeun Rusak Cairan

Iphone Water Damage Ultimate Guide How Fix Liquid Damage

Ngaléngkah léngkah munggaran anu leres tiasa janten bedana antara kahirupan sareng maot pikeun iPhone anu ngagaduhan karusakan cair. Hanjakalna, aya seueur informasi salah online ngeunaan naon nyaan jalan nalika nyalametkeun iPhone anu rusak cair.



Dina tulisan ieu, kami bakal ngajelaskeun naon anu nyababkeun karuksakan cai iPhone sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha parios na . Urang bakal nyarioskeun gejala umum tina karuksakan cai , naon anu kudu dilakukeun langsung saatos ngaragragkeun iPhone dina cai , sareng kumaha mutuskeun naha ngalereskeun iPhone anu rusak cai atanapi mésér anu énggal .



Daptar eusi

  1. Ruksakna Cairan Kajadian Nalika Anjeun Saeutikna Ngarepkeun Éta
  2. Naon Rupa Cai Cai iPhone?
  3. Gejala Karuksakan Cai iPhone
  4. Kumaha Karuksakan Cai iPhone lumangsung?
  5. Darurat! Kuring nembé muragkeun iPhone abdi dina Cai. Naon anu kedah abdi lakukeun?
  6. Naon Anu Kedah Dipigawe Nalika iPhone Anjeun Kenging Rusak Cai
  7. Naon Anu Henteu Kedah Anjeun Laksanakeun: Mitos Ruksakna Cai
  8. Naha Karuksakan Cai iPhone tiasa Perbaiki?
  9. Naha kuring Kedah Ngalereskeun iPhone Atanapi Mésér Anu Anyar?
  10. Pilihan Perbaikan Karusakan Cai iPhone
  11. Naha kuring tiasa Ngajual iPhone Rusak Cai?
  12. Kacindekan

Upami anjeun nembé muragkeun iPhone dina cai sareng anjeun peryogi bantosan langsung, langkap ka handap Bagéan darurat pikeun diajar naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone kakeunaan cairan.

Pondokna (bakal aya puns), karuksakan cair lumangsung nalika cai atanapi cairan sanésna kontak sareng éléktronika anu peka cai dina iPhone. Sanaos iPhones anu langkung énggal kirang rentan ka karuksakan cai dibanding modél anu langkung lami, sakedik cairan cair tiasa diperyogikeun pikeun ngarusak iPhone anu henteu tiasa dibebenah.



Segel anu tahan cai dina iPhones anu langkung énggal sami-sami gampang dipakena sareng cimata sapertos telepon sésana. Éta dirarancang pikeun nolak cai, tapi sanés rupa-rupa cairan, losion, sareng gel anu seueur anu dianggo ku urang unggal dinten.

Naon Rupa Cai Cai iPhone?

Karusakan cair tiasa atra atanapi henteu katingali. Kadang-kadang éta némbongan salaku gelembung leutik handapeun layar atanapi korosi sareng perubahan warna dina port pangisian na. Nanging, karuksakan cai iPhone biasana henteu katingali sapertos nanaon - sahenteuna ti luar.

Kumaha Pariksa Rusak Cai iPhone

Cara anu saé pikeun mariksa karuksakan cai iPhone nyaéta ningali indikator kontak cairna, atanapi LCI. Dina iPhone anu langkung énggal, LCI ayana dina slot anu sami sareng kartu SIM. Dina modél iPhone anu langkung lami (4s sareng samemehna), anjeun bakal mendakan LCI dina jack headphone, port muatan, atanapi duanana.

Ieu dimana anjeun bakal mendakan indikator kontak cair dina unggal iPhone:

ModélLokasi LCI
iPhone 12 Pro / 12 Pro MaxSlot Kartu SIM
iPhone 12/12 MiniSlot Kartu SIM
iPhone 11 Pro / 11 Pro MaxSlot Kartu SIM
iPhone 11Slot Kartu SIM
iPhone SE 2Slot Kartu SIM
iPhone XS / XS MaxSlot Kartu SIM
iPhone XRSlot Kartu SIM
iPhone XSlot Kartu SIM
iPhone 8/8 PlusSlot Kartu SIM
iPhone 7/7 PlusSlot Kartu SIM
iPhone 6s / 6s PlusSlot Kartu SIM
iPhone 6/6 PlusSlot Kartu SIM
iPhone 5s / 5cSlot Kartu SIM
iPhone SESlot Kartu SIM
iPhone 5Slot Kartu SIM
iPhone 4sHeadphone Jack & Port Ngecas
Iphone 4Headphone Jack & Port Ngecas
iPhone 3GSHeadphone Jack & Port Ngecas
iPhone 3GHeadphone Jack & Port Ngecas
iPhoneHeadphone Jack

Kumaha Pariksa LCI Dina Slot Kartu SIM

Pikeun mariksa LCI dina iPhone anu langkung énggal, anggo paperclip pikeun némbak baki SIM, anu aya di handapeun tombol samping (tombol kakuatan) di sisi katuhu iPhone anjeun. Leket klip kertas dina jero liang alit. Anjeun panginten kedah mencét ku sababaraha kakuatan pikeun ngaluarkeun baki SIM.

Catetan: Penting pikeun mastikeun bagian luar iPhone anjeun garing sadayana sateuacan anjeun nyabut baki SIM. Upami anjeun nembé muragkeun iPhone anjeun dina cairan sareng éta masih baseuh, langkep turun ka bagian kami ngeunaan naon anu kedah dilakukeun heula upami iPhone anjeun turun dina cai.

Teras, cabut baki SIM sareng kartu SIM, teras tahan iPhone anjeun kalayan layar nyanghareup ka handap. Tina sudut ieu, anggo senter pikeun ningali kana slot kartu SIM sareng mariksa LCI. Sakumaha urang bakal bahas engké, langkung saé kéngingkeun rupa iPhone baseuh dina permukaan anu rata tibatan nyanghareupan.

Kumaha Pariksa LCI Dina jero Jack Headphone Atanapi Pelabuhan Ngecas

Langkung gampang pikeun ningali LCI dina iPhone anu langkung lami. Caang senter kana jack headphone iPhone anjeun atanapi port muatan, gumantung kana modél anu anjeun gaduh.

Naon Rupina LCI?

Ukuran sareng bentuk LCI iPhone sacara béda-béda ti modél ka modél, tapi biasana lumayan tiasa dicarioskeun upami LCI parantos 'tersandung', sapertos anu urang kantos nyarios dina Genius Bar. Milarian garis atanapi titik alit di jero ujung slot kartu SIM, di handapeun jack headphone, atanapi di tengah konektor dok (port muatan) dina iPhone anu langkung lami.

Naon kajadian Upami LCI Kuring Beureum?

LCI beureum nunjukkeun yén iPhone anjeun parantos kontak sareng cairan, sareng hanjakalna, éta hartosna anjeun kedah mayar. Anjeun bakal mayar langkung alit upami anjeun gaduh AppleCare + atanapi asuransi operator tibatan upami anjeun henteu gaduh cakupan pisan.

Urang bakal nampi harga sareng kumaha mutuskeun naha ngalereskeun atanapi ngagentos iPhone anu rusak cai di handap. Tapi tong kaleungitan harepan. Ngan kusabab LCI anu dibaca henteu hartosna iPhone moal hirup deui.

Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun Upami LCI Nyaéta Pink?

Hanjakalna, pink ngan ukur warna na langkung hampang tina warna beureum. Naha LCI warna beureum beureum atanapi beureum poék, iPhone anjeun ngagaduhan sababaraha jenis karusakan cair sareng moal katutup dina jaminan.

Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun Upami LCI Konéng?

Sanaos henteu sering kajadian, tong heran upami LCI anjeun katingali konéng. Warta anu saé na nyaéta konéng henteu beureum, anu hartosna iPhone anjeun henteu acan rusak ku cair.

Sababaraha zat sanés (gunk, kokotor, lint, jst.) Panginten parantos robih LCI iPhone anjeun. Kami ngarékoméndasikeun nyobian mersihan slot kartu SIM, jack headphone, atanapi port muatan nganggo sikat anti statis atanapi sikat sikat gigi énggal.

Upami LCI tetep konéng, éta moal ngaraos nyandak iPhone anjeun kana Apple Store! Nanging, upami teu aya anu lepat sareng iPhone anjeun, moal seueur anu dilakukeun pikeun Apple tech.

Naha iPhone Kuring Bakal Ditutupan Dina Garansi Upami LCI Na Masih Bodas?

Upami LCI bodas atanapi pérak, masalah anu dialaman iPhone anjeun panginten henteu aya hubunganana sareng cairan. Upami anjeun muragkeun iPhone anjeun dina kolam renang sateuacan éta lirén damel, sigana mah. Warta anu saé na nyaéta upami Apple henteu tiasa ngabuktoskeun iPhone anjeun rusak cair, garansi anjeun panginten masih valid.

Nanging, ngan kusabab LCI henteu beureum henteu hartosna yén Apple bakal nutupan iPhone dina jaminan. Upami aya buktos cair atanapi korosi dina iPhone, Apple techs tiasa nolak perlindungan jaminan - sanaos LCI masih bodas.

Entong Meunangkeun Gagasan Lucu…

Seueur jalma ningali LCI beureum sareng panik. Sababaraha urang nyobian nganggo whiteout pikeun nutupan LCI, sareng anu sanés ngaluarkeunana ku sapasang pinset. Entong lakukeun! Aya dua alesan anu saé pikeun henteu nyobian curang:

  1. Aya kasempetan anu saé anjeun bakal nimbulkeun langkung ngarusak iPhone anjeun ku cara ngarobih LCI.
  2. Apple techs ningali LCI sadidinten, unggal dinten. Gampang pisan dicarioskeun upami LCI leungit. Upami LCI parantos dirobih, iPhone angkat tina jaminan-jaminan kana status garansi anu dibatalkeun. Telepon anyar kalayan harga ritel lengkep hargana ratusan dolar langkung ti gaganti luar-jaminan di Genius Bar.

Naon Bedana 'Out Of Warranty' sareng 'Voided Warranty'?

Upami anjeun nyandak iPhone anu rusak cai ka Apple Store, anjeun panginten bakal dicarioskeun éta 'teu aya jaminan.' Anjeun bakal mayar langkung sakedik kanggo ngagentos iPhone anjeun upami anjeun ngagaduhan AppleCare +, tapi sanaos henteu, ngaganti iPhone garansi jauh langkung mirah tibatan ngagaleuh anu énggal.

Upami jaminan iPhone anjeun parantos 'dibatalkeun', éta goréng. IPhone kalayan jaminan anu dibatalkeun parantos ditolak ku Apple. Aranjeunna moal ngalereskeunana di Genius Bar. Hiji-hijina pilihan anjeun nyaéta pikeun mésér iPhone énggal dina harga eceran lengkep.

Sacara umum, hiji-hijina cara pikeun ngabatalkeun garansi iPhone anjeun nyaéta ngarobih. Upami anjeun miceun LCI, éta bakal batalkeun garansi. Upami anjeun angkat sareng kaleungitan sekrup, éta bakal batalkeun garansi.

Tapi sanaos anjeun teu kahaja ngacapruk, lungsur na di danau, atanapi lumpatna nganggo mobil anjeun (kuring kantos ningali sadayana), anjeun henteu ngalakukeun anu henteu sakuduna anjeun lakukeun. (Sahenteuna, numutkeun ka Apple.) Dina kasus-kasus éta, anjeun bakal mayar ngagantian atanapi ngalereskeun 'teu aya garansi'.

Gejala Karuksakan Cai iPhone

Karuksakan cai tiasa nyababkeun rupa-rupa masalah dina iPhone. Sakali cairan asup ka jero, sesah terang dimana éta bakal sumebar atanapi jinis karusakan naon anu bakal disababkeun. Di handap ieu, kami parantos ngadaptarkeun sababaraha gejala anu paling umum tina karuksakan cai iPhone.

Upami iPhone Anjeun Tiasa Panas

Batré litium-ion rusak cai tiasa panas pisan. Sanaos jarang pisan (khususna pikeun iPhone), aki-aki lithium ion tiasa kabeuleum nalika ruksak. Unggal Toko Apple ngagaduhan seuneu anu aman di Kamar Genius. Kuring henteu pernah kedah nganggo éta, tapi ati-ati pisan upami anjeun ngaraos raoseun anjeun iPhone mimiti panas langkung panas tibatan normal.

Upami Teu aya Sora Dina iPhone Anjeun

Nalika cai nyerep kana iPhone sareng nyababkeun karusakan, panyaturna tiasa henteu leres sareng ngaganggu kamampuanna pikeun muterkeun sora. Ieu tiasa mangaruhan kamampuan anjeun ngupingkeun musik, ngupingkeun dering nalika aya anu nelepon, atanapi nelepon nyalira nganggo speakerphone.

speaker iPhone 7

Nalika cai mimiti ngejat tina jero iPhone anjeun, speaker na tiasa hirup deui. Upami disada statis atanapi garbled mimitina, kualitas sora na tiasa ningkat kana waktos - atanapi henteu.

Kami moal yakin éta bakal ngabantosan, tapi Apple Watches anu énggal nganggo spéker internalna pikeun ngusir cai saatos beuleum. Naha ieu tiasa dianggo pikeun iPhone? Kami henteu yakin, tapi upami panyaturna nyada pisan, éta moal ngaraos bobo pikeun jilid sareng nyobian.

Upami iPhone Anjeun Henteu Ngecas

Salah sahiji masalah iPhone anu paling umum sareng paling nguciwakeun nalika éta moal ngeusi batre . Upami cai asup kana port Kilat iPhone anjeun (port muatan), éta tiasa nyababkeun korosi sareng nyegah iPhone anjeun tiasa ngecas pisan.

Coba ngeusi batre iPhone anjeun nganggo sababaraha kabel sareng sababaraha charger sateuacan nyimpulkeun kasimpulan ieu. Nanging, upami LCI beureum sareng iPhone anjeun henteu ngeusi batre, karuksakan cair sigana sababna.

Upami anjeun nyobian nganggo béas pikeun ngagaringkeun iPhone sateuacan maca tulisan ieu (anu kami henteu nyarankeun), candakeun lampu senter sareng tingali dina port anu dieusi. Dina sababaraha kasempetan, kuring mendakan gandum tina béas nyangkut dina jero. Entong nyobian macét kabel Kilat di jero port kilat upami éta henteu gampang lebet. Sabalikna, anggo sikat huntu anu anjeun henteu kantos anggo sateuacanna nepi ka lembut sikat kaluar puing.

Anggo sikat huntu kanggo nyikat palabuhan kilat iPhone

Nalika mustahil ngaleupaskeun béas tanpa ngarusak éléktronika, telepon anu panginten tiasa hirup deui kedah diganti. Babaturan anu ngagaduhan masalah ieu saleresna nginjeum alat-alat ngukir alat ti rerencangan kanggo miceun sisikian nasi, sareng éta hasil! Kami henteu nyarankeun ngagunakeun nanaon logam, tapi, kecuali salaku pilihan terakhir.

Upami iPhone Anjeun Henteu Ngenalkeun Kartu SIM

The Kartu SIM nyaéta anu nyimpen data dina iPhone anjeun anu ngabantosan operator pikeun nyebatkeun éta sajaba ti telepon sanés dina jaringanna. Inpormasi sapertos konci otorisasina iPhone anjeun disimpen dina kartu SIM. Konci ieu ngamungkinkeun iPhone anjeun ngaksés menit, pesen, sareng data tina rencana telepon sélulér anjeun.

IPhone anjeun panginten henteu tiasa nyambung kana jaringan sélulér operator upami cairanna ngarusak baki kartu SIM atanapi kartu SIM. Hiji tanda yén kartu SIM anjeun atanapi baki SIM anjeun parantos rusak ku kontak cair nyaéta upami éta nyatakeun 'Henteu SIM' di belah kénca luhur layar iPhone anjeun.

Kartu iPhone No Sim

Upami anjeun tiasa ngaluarkeun kamungkinan masalah anu patali sareng parangkat lunak atanapi panyabab anu disababkeun ku anjeun iPhone pikeun nyebut Henteu SIM , anjeun panginten kedah ngagentos kartu SIM atanapi baki kartu SIM na.

Upami iPhone Anjeun Teu ngagaduhan Layanan

Nalika karuksakan cai mangaruhan anténeu iPhone urang, éta bakalan henteu ngagaduhan jasa atanapi jasa anu goréng pisan. Jalan anu mana waé ogé, iPhone sanés iPhone upami anjeun henteu tiasa nelepon telepon. Artikel kami tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah miskin atanapi henteu jasa dina iPhone.

iPhone kuring nyarios henteu zum jasa

Upami Logo Apple Sacara Flashing Dina iPhone Anjeun

Hiji tanda yén iPhone anjeun ngagaduhan karusakan cai anu signifikan nyaéta upami éta nyangkut kedip-kedip dina logo Apple. Nalika éta kajantenan, mungkin anjeun iPhone nyangkut dina loop ulang .

iPhone X Nyangkut Dina Hurungkeun Ulang Loop

Coba hésé ngareset iPhone anjeun pikeun ningali naha anjeun tiasa ngalereskeun masalahna. Kieu carana cara ngareset iPhone anjeun, gumantung kana modél mana anu anjeun gaduh:

Kumaha Hésé Reset iPhone 6s sareng Model Saméméhna

Sakaligus pencét sareng tahan tombol Home sareng tombol kakuatan dugi layar janten hideung sareng logo Apple nembongan. Anjeun tiasa ngaleupaskeun kadua tombol nalika ningali logo Apple dina tampilan iPhone anjeun.

Kumaha Hésé Reset iPhone 7

Pencet jeung tahan tombol polumeu handap sareng tombol kakuatan dina waktos anu sami dugi logo Apple némbongan dina layar iPhone anjeun. Leupaskeun kadua tombol pas logo Apple némbongan.

Kumaha Hésé Reset iPhone 8 sareng Modél Anyar

Pencet gancang sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur, teras gancang pencét sareng lepaskeun tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol samping dugi logo Apple némbongan dina tampilan. Anjeun panginten kedah nahan tombol dina iPhone salami 25-30 detik, janten sing sabar sareng tong gancang nyerah!

Upami Logo Apple Macet Dina Layar

Nalika anjeun ngaktipkeun iPhone anjeun, éta naroskeun unggal komponén, 'Naha anjeun aya? Ari anjeun aya didinya?' IPhone anjeun tiasa nyangkut dina logo Apple upami ngan ukur salah sahiji komponén éta henteu némbalan.

Upami iPhone anjeun parantos nyangkut dina logo Apple pikeun sababaraha menit, cobian reset hésé nganggo metode anu kami nerangkeun dina gejala anu saencana.

iphone nyangkut dina logo apel

Upami Kaméra iPhone Anjeun Teu Tiasa

The Kaméra iPhone panginten henteu tiasa dianggo sapinuhna upami cairan kontak sareng kaméra. Komo upami kaméra na tiasa dianggo, umum pisan pikeun iPhone anu rusak cai tiasa dicandak poto kabur . Éta kajantenan nalika lénsa kahalangan ku cai atanapi résidu anu ditingal nalika ngejat.

Aya kamungkinan yén upami anjeun ngantunkeun iPhone nyalira sakedap, kamera tiasa fungsina lengkep deui. Upami gambar anjeun masih kabur saatos sababaraha dinten, anjeun panginten kedah ngalereskeun kaméra anjeun.

iphone 5 carjer teu bisa dipake

Upami iPhone Anjeun Teu ngagaduhan Kakuatan Atanapi Éta Henteu Hurungkeun

Karuksakan cai sering janten panyabab masalah parangkat keras anu serius nyegah iPhone anjeun hurung sareng damel pisan.

Karusakan cair tiasa ngaganggu catu daya iPhone anjeun atanapi sambungan internal batré iPhone anjeun ka dewan logika. Palabuhan Kilat di handapeun iPhone anjeun ogé rentan ka karusakan cai. Tanpa aksés kana kakuatan, anjeun iPhone moal ngeusi batre , sareng éta moal hurung.

'Ieu kajantenan ka iPhone kuring 4. Kuring muragkeun kana kolam renang anu deet sakitar 15 detik, sareng éta henteu pernah dihurungkeun deui. Kuring kedah nganggo telepon flip salami usum panas éta. '

Upami sagala anu tiasa dianggo, atanapi upami anjeun henteu hoyong ngabiayaan babaturan anjeun, sapotong pita listrik hideung tiasa janten 'fix' samentawis anu épéktip.

Upami iPhone Anjeun Mikir Headphone Dipasang

IPhone anjeun panginten tiasa maca yén headphone dipasang kana jack headphone atanapi port Kilat upami cai parantos lebet kana salah sahiji bukaan ieu. Nalika ieu kajantenan, anjeun iPhone tiasa nyangkut dina modeu headphone . Ayana cair tiasa nipu iPhone anjeun pikeun mikir yén headphone dipasang bahkan upami henteu.

iPhone dina modeu headphone

Upami Layar iPhone Anjeun Hideung

Masalah umum anu aya jalma nalika sumping kana Apple Store nyaéta masalah aranjeunna Layar iPhone bakal hideung , tapi sagala rupa jalan normal. Aranjeunna bahkan masih tiasa nguping aya sora ti panyatur!

Nalika ieu kajantenan, biasana ngandung hartos yén kabel LCD parantos disingket, janten layar janten hideung. Anjeun tiasa nyobian pisan ngareset iPhone anjeun, tapi upami kabel LCD digoréng, éta moal ngalereskeun masalahna.

Anjeun ogé kedah ati-ati nganggo headphone kabel nalika hujan, utamina upami anjeun gaduh iPhone anu langkung lami. Cai tiasa ngiringan kabel headphone anjeun kana jack headphone atanapi port Kilat iPhone anjeun sareng nyababkeun karusakan saatos di jero.

Ruksakna Cai Ti Késang Gym

IPhone anjeun résiko ngarusak cai upami anjeun nganggo headphone kabel di gim. Upami anjeun nganggo headphone kabel, kesang tiasa ngalir kana kawat sareng lebetkeun jack headphone atanapi port muatan. Pikeun nyingkahan masalah ieu sacara lengkep, angkat sapasang headphone Bluetooth. Teu nganggo kabel, teu aya masalah!

Naha Cai Uyah Ngarusak iPhone Anjeun?

IPhones Anyar tahan cai, tapi éta henteu tahan cai asin. Cai asin pose sareng ancaman tambahan anu teu biasa cai biasa - korosi.

Cai asin tiasa ngarusak komponén internal alat anjeun, anu nambihan halangan sanés dina poténsial karusakan cai. Éta hésé pisan ngabersihkeun atanapi ngalereskeun bagian-bagian anu korosi tina iPhone. Anjeun panginten kedah ngagentos komponén korosi, atanapi ngagentos telepon anjeun sadayana.

Kumaha gancang-gancang tiasa Rusak Cai?

Anjeun bakal kaget ku sabaraha cai tiasa lebet kana iPhone, bahkan saatos sakedap beuleum. Palanggan di Genius Bar remen teu terang kunaon iPhone na ujug-ujug lirén jalan - atanapi saur aranjeunna. Bayangkeun kejutan aranjeunna nalika kuring nunjukkeun aranjeunna kolam cai dina iPhone na saatos kuring muka!

Tapi Kuring Panginten iPhone Kuring Henteu Cai!

Telepon pariwara salaku tahan cai mangrupikeun taktik anu saé épéktip, sabab éta ngajantenkeun jalma yakin yén aranjeunna leres-leres tahan cai. Tapi aranjeunna henteu.

Résistansi cai iPhones dipeunteun ku Ingress Progression, anu disebat an Peunteun IP . Peringkat ieu nyaritakeun konsumén persis kumaha cai sareng tahan lebu teleponna, kalayan spésifikasi anu béda pikeun unggal peringkat.

iPhone sateuacan taun 6an henteu dipeunteun. The iPhone 7, 8, X, XR, sareng SE 2 nyaéta IP67 . Ieu ngandung harti yén telepon ieu tahan debu sareng tahan cai nalika ditelebkeun dugi ka 1 méter dina cai atanapi kirang.

Unggal iPhone anyar saprak iPhone XS (teu kaasup iPhone SE 2) dipeunteun IP68. Sababaraha didesain janten tahan cai nalika beuleum henteu langkung jero ti 2 méter dugi ka 30 menit. Anu sanésna, sapertos iPhone 12 Pro, tiasa nolak cai nalika beuleum dugi ka genep méter!

Apple ogé nyatakeun yén IP68 iPhone tiasa tahan tumpahan tina inuman rumah tangga umum sapertos bir, kopi, jus, soda, sareng téh.

Sakali deui, Apple henteu nutupan karusakan cair pikeun iPhone, janten kami henteu nyarankeun ngahaja nguji standar ieu nyalira!

ModélPeunteun IPRésistansi DebuRésistansi Cai
iPhone 6s & samemehnaHenteu dipeunteunN / A.N / A.
iPhone 7IP67Perlindungan lengkepHingga 1 méter jero pikeun 30 menit
iPhone 8IP67Perlindungan lengkepHingga 1 méter jero pikeun 30 menit
iPhone XIP67Perlindungan lengkepHingga 1 méter jero pikeun 30 menit
iPhone XRIP67Perlindungan lengkepHingga 1 méter jero pikeun 30 menit
iPhone SE 2IP67Perlindungan lengkepHingga 1 méter jero pikeun 30 menit
iPhone XSIP68Perlindungan lengkepHingga 2 méter jerona 30 menit
iPhone XS MaxIP68Perlindungan lengkepHingga 2 méter jerona 30 menit
iPhone 11IP68Perlindungan lengkepHingga 2 méter jerona 30 menit
iPhone 11 ProIP68Perlindungan lengkepHingga 4 méter jerona 30 menit
iPhone 11 Pro MaxIP68Perlindungan lengkepHingga 4 méter jerona 30 menit
iPhone 12IP68Perlindungan lengkepHingga 6 méter jerona 30 menit
iPhone 12 MiniIP68Perlindungan lengkepHingga 6 méter jerona 30 menit
iPhone 12 ProIP68Perlindungan lengkepHingga 6 méter jerona 30 menit
iPhone 12 Pro MaxIP68Perlindungan lengkepHingga 6 méter jerona 30 menit

Darurat! Kuring nembé muragkeun iPhone abdi dina Cai. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Nalika iPhone anjeun janten kontak sareng cai atanapi cairan sanés, bertindak gancang sareng leres tiasa ngabédakeun telepon anu rusak sareng anu tiasa dianggo. Luhureun sadaya, ulah panik.

Henteu janten masalah kumaha gancang polah anjeun, tapi upami anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Sababaraha 'koréksi' karusakan cai paling populér saleresna langkung seueur ngabahayakeun tibatan saé. Upami anjeun pikir iPhone anjeun rusak cai, atur turun dina permukaan anu rata sareng turutan léngkah ieu di handap.

Sateuacan urang mimitian, urang hoyong waspada ka anjeun tina hiji hal: Entong ngadengdekkeun atanapi ngocok iPhone anjeun, sabab éta tiasa nyababkeun cai di jero iPhone anjeun tumpah kana komponén anu sanés sareng nyababkeun langkung seueur karusakan.

Naon Anu Kedah Dipigawe Nalika iPhone Anjeun Kenging Rusak Cai

1. Cabut Cairan Ti Luar iPhone Anjeun

Upami iPhone anjeun aya dina hiji kasus, angkat bari nyekel iPhone anjeun sacara horizontal, kalayan layar ngarah di lantai. Bayangkeun aya kolam cairan di jero (sabab meureun aya) sareng anjeun teu hoyong kolam renang éta hijrah ka mana waé.

Salajengna, anggo microfiber atanapi lawon anu lemes sareng nyerep anu sanés pikeun ngusap cai naon waé anu aya di luar iPhone anjeun. Entong nganggo jaringan, kapas, atanapi naon waé anu tiasa ngabedakeun atanapi ngantunkeun lebu atanapi résidu di jero iPhone anjeun.

2. Cabut Kartu SIM

Salah sahiji hal munggaran anu anjeun badé lakukeun nalika iPhone anjeun parantos kakeunaan cai nyaéta nyabut kartu SIM na. Ieu mangrupikeun tujuan ganda pikeun ngabantosan nyimpen kartu SIM éta nyalira sareng ngamungkinkeun hawa asup kana iPhone anjeun.

Beda sareng jaman baheula, kartu SIM iPhone henteu ngandung kontak atanapi inpormasi pribadi anjeun. Éta waé nyaéta nyambungkeun iPhone anjeun ka jaringan sélulér. Untungna, kartu SIM biasana salamet tina tumpahan, kecuali upami aranjeunna kakeunaan cairan pikeun waktos anu langkung lami.

layar telepon kuring poék

Upami anjeun ngagaduhan kipas, anjeun tiasa nyobian niup hawa tiis langsung kana port kilat atanapi slot kartu SIM pikeun ningkatkeun aliran udara. Tinggalkeun seueur rohangan antara kipas sareng iPhone anjeun. Angin sepuhna langkung ti cukup pikeun ngabantosan prosés évaporasi. Entong nganggo blow blow atanapi jinis kipas naon waé anu ngagelebug hawa panas.

3. Iklas iPhone Anjeun Dina Permukaan Datar Dina Lokasi Anu Garing

Salajengna, iklaskeun iPhone anjeun dina permukaan anu rata, sapertos loket dapur atanapi méja. Pilih lokasi anu handap asorna. Entong nempatkeun iPhone anjeun dina wadah atanapi kantong.

Cara ngadengdekkeun iPhone anjeun atanapi nempatkeun kana kantong nganggo béas ampir pasti bakal nyababkeun cai na ngocor kana komponén internal sanés. Éta tiasa janten bedana antara kahirupan sareng maot pikeun iPhone anjeun.

4. Atur Desiccants Di Luhureun iPhone Anjeun

Upami anjeun ngagaduhan aksés ka alat pengering komérsial, setelna di luhur sareng sakitar iPhone anjeun. Naon waé anu anjeun lakukeun, tong nganggo nasi! (Langkung seueur ngeunaan éta engké.) Éta sanés desiccant anu épéktip.

Naon ari Desiccants?

Desiccants nyaéta zat anu ngahasilkeun kaayaan kagaringan dina objék séjén. Éta tiasa dipendakan dina bungkus alit anu dikirimkeun ku barang sapertos vitamin, éléktronik, sareng baju. Iraha deui anjeun kéngingkeun paket, simpen! Aranjeunna bakal tiasa dianggo nalika anjeun kaayaan darurat karusakan cair.

5. Ngantosan Cai Nguap

Sakali anjeun parantos nyandak léngkah awal pikeun ngarobih iPhone anjeun, nempatkeun éta turun sareng leumpang jauh seringna hal anu paling saé anu anjeun tiasa laksanakeun. Upami aya cai dina iPhone anjeun, tegangan permukaan cai bakalan ngabantosan tina panyebaranana. Mindahkeun iPhone anjeun ngan ukur tiasa nyababkeun langkung seueur masalah.

Sakumaha urang gé nyebatkeun engké, panilitian ilmiah nunjukkeun yén ngalaan éléktronika ruksak cai pikeun muka hawa tiasa langkung épéktip tibatan nempel dina béas. Ku nyandak kartu SIM, kami ngijinkeun langkung seueur hawa pikeun lebet kana iPhone anjeun, sareng éta ngabantosan prosés évaporasi.

Kami ngarékoméndasikeun ngantosan 24 jam sateuacan nyobian ngaktipkeun deui iPhone anjeun. Apple nyarios ngantosan sahenteuna lima jam. Beuki lila, beuki hadé. Kami hoyong masihan cai dina iPhone anjeun cekap waktos pikeun mimiti ngejat.

6. Coba Hurungkeun iPhone Anjeun Deui

Nalika iPhone anjeun masih dina permukaan anu rata, colokkeun kana kakuatan sareng antosan hurungkeun. Anjeun tiasa nyobian nganggo tombol kakuatan, tapi anjeun panginten henteu kedah. Upami anjeun parantos ngantosan 24 jam anu parantos kami nyarankeun, kamungkinan éta bakal bérés batréna. Nalika éta kajantenan, iPhone anjeun kedah diaktipkeun sacara otomatis saatos sababaraha menit ngecas.

7. Cadangkeun iPhone Anjeun, Upami Anjeun Tiasa

Upami iPhone anjeun dihurungkeun, cadangan éta langsung nganggo iCloud atawa iTunes . Karuksakan cai kadang-kadang nyebar, sareng anjeun ngan ukur tiasa gaduh jandéla alit kasempetan kanggo nyimpen poto sareng data pribadi sanés.

8. Léngkah Tambahan, Gumantung Kana Kaayaan

Gumantung kana dimana anjeun ngaleupaskeun iPhone anjeun, tiasa aya masalah sanés anu peryogi diperhatoskeun. Hayu urang perhatoskeun unggal-hiji hal dina tilu skénario umum:

Kuring muragkeun iPhone abdi dina Toilet!

Nyelepkeun iPhone anjeun dina WC nambihan faktor anu sanés pikeun kaayaan: baktéri. Salian ti nuturkeun léngkah-léngkah di luhur, kami nyarankeun nganggo sarung tangan lateks nalika anjeun ngatur iPhone. Émut pikeun ngabersihan leungeun ogé saatosna!

Nalika kuring di Apple, kuring émut hiji kaayaan dimana aya anu masihan kuring telepon, mesem, sareng nyarios, 'Kuring muragkeun éta di WC!'

Kuring ngawaler, 'Anjeun henteu panginten ngawartosan ieu sateuacan anjeun masihan telepon kuring?' (Ieu sanés hal anu leres pikeun nyarioskeun dina situasi palayanan pelanggan.)

'Kuring ngusap éta!' ceuk manehna teu patologis.

Upami anjeun nyandak iPhone anjeun kana Apple Store atanapi toko perbaikan lokal saatos muragkeun kana toilet, punten pastikeun pikeun masihan terang ka téknisi yén éta mangrupikeun 'telepon toilet' sateuacan anjeun masrahkeun ka aranjeunna. Abdi nyarankeun nempatkeun kana kantong ziplock pikeun transportasi.
Naon Anu Henteu Kedah Anjeun Laksanakeun: Mitos Ruksakna Cai

Aya seueur perbaikan gancang di bumi sareng 'mujarab mujijat' anu sanés tiasa nyarankeun. Nanging, urang nyarankeun pisan pikeun henteu ngupingkeun mitos ngeunaan mujijat mujijat.

Seueur waktos, éta 'cures' tiasa ngarugikeun langkung seueur tibatan saé pikeun iPhone anjeun. Dina sababaraha kasus, perbaikan di bumi tiasa nyababkeun karusakan anu teu tiasa dibalikkeun pikeun iPhone anjeun.

Mitos 1: Pasang iPhone Anjeun Dina Kantong Sangu

Mitos munggaran anu urang hoyong debunk nyaéta 'ngalereskeun' anu paling umum pikeun iPhone anu rusak cai: 'Upami iPhone anjeun baseuh, lebetkeun kana kantong nasi.' Aya seueur perkawis perkawis masalah ieu, janten kami milarian dadasar ilmiah pikeun nyarios yén béas henteu jalan.

Kami mendakan hiji kajian ilmiah disebut 'Éféktivitas bahan kimia komérsial sareng béas teu asak dina ngaluarkeun Uap tina alat bantu nguping' anu masihan terang kana hal éta. Jelas, alat bantu dengar anu béda sareng iPhone, tapi patarosan anu ditujukeun na sami: Naon cara anu pangsaéna pikeun miceun cairan tina éléktronika anu ruksak ku cai?

Panilitian mendakan yén teu aya kauntungan pikeun nempatkeun alat bantu nguping dina sangu bodas atanapi coklat sanés ngan ukur nempatkeun kana méja kosong sareng ngantepkeun hawa garing. Nanging, aya kalemahan pasti pikeun ngagunakeun béas pikeun ngeringkeun iPhone anjeun.

Sangu kadang-kadang tiasa ngarusak iPhone anu sanésna tiasa diédit. Sapotong béas tiasa gampang ngaganjel dina jack headphone atanapi port pangisian daya.

Palabuhan Kilat ngan ukur ukuran tina hiji sisikian sangu. Sakali hiji nyangkut dina jero, éta tiasa sesah pisan, sareng kadang teu tiasa dicabut.

Sareng kami hoyong jelas: Entong nempatkeun iPhone anjeun dina kantong nasi. Sangu bodas sangu coklat henteu janten masalah. Tambih Deui, nalika anjeun nempatkeun iPhone dina kantong nasi, anjeun parantos nyéépkeun béas anu saé pisan!

kumaha kuring kéngingkeun gmail dina iphone abdi

Mitos 2: Pasang iPhone Anjeun Dina Freezer

Mitos kadua anu urang hoyong alamatkeun nyaéta naha atanapi henteu mangrupakeun ide anu saé pikeun nempatkeun iPhone anu rusak cai anjeun dina mesin pembeku. Kami yakin jalma-jalma nyobian nempatkeun iPhone na dina freezer pikeun nyegah cai tina nyebar di mana-mana. Nanging, pas anjeun nyandak iPhone anjeun kaluar tina freezer, cai na ngan bakal lebur sareng nyebar ka iPhone anjeun.

Nalika kaayaan karuksakan cai iPhone, kami hoyong ngaluarkeun cai gancang-gancang. Nempatkeun iPhone anjeun dina freezer teu sabalikna tina ieu. Éta ngabekukan cai di jero iPhone anjeun, ngajebak sareng nyegah tina kabur.

Cai mangrupikeun hiji-hijina cairan anu ngembang nalika ngadeukeutan katirisan. Ieu ngandung harti yén katirisan iPhone anjeun bakal ningkatkeun volume cai anu kajebak di jero, sareng kamungkinan bakal dihubungi sareng komponén anu teu ruksak sateuacanna.

Masih aya alesan anu sanés naha anjeun panginten henteu kedah nempatkeun iPhone anjeun dina beku. iPhones gaduh suhu operasi standar antara 32-95 ° F. Suhu anu sanésna operasi hungkul dugi ka -4 ° F, janten teu aman pikeun nempatkeun dina lingkungan anu langkung tiis tibatan éta.

Freezer standar dioperasikeun dina 0 ° F, tapi kadang tiasa didamel langkung tiis. Upami anjeun nempatkeun iPhone dina beku dina -5 ° F atanapi langkung tiis, anjeun ngagaduhan résiko nyababkeun karusakan tambahan pikeun iPhone anjeun.

Mitos 3: Tiup Garingkeun iPhone Anjeun, Atanapi Tongkat Kana Oven! Éta Garingkeun Rambut Anjeun, Naha Henteu Keringkeun iPhone Anjeun?

Entong nyobian niup cai anu kaluar tina iPhone anjeun. Ngagunakeun mesin blow blow saéstuna tiasa ngajantenkeun masalah langkung parah!

A blow blow bakal nyorong cai langkung jero kana iPhone anjeun. Ieu bakal ngalaan langkung seueur iPhone anjeun kana cai, anu sabalikna tina naon anu urang hoyong kajantenan.

Upami anjeun mikir nempatkeun iPhone anjeun dina oven pikeun ngejat cai ku panas, urang ogé moal nyarankeun éta ogé. Numutkeun spésifikasi Apple, iPhone XS ngagaduhan suhu operasi dugi ka 95 ° F (35 ° C) sareng suhu non-operasi dugi ka 113 ° F (45 ° C).

Upami anjeun ngagaduhan oven anu manaskeun dugi ka 110 ° F, teras cobian! Kuring mariksa, sareng hanjakalna, suhu panghandapna pikeun kuring nyaéta 170 ° F.

Sanaos sababaraha éléktronika peka-cai dina iPhone anjeun sacara téoritis tiasa tahan suhu anu langkung luhur, layar, batréna, segel tahan cai, sareng komponén sanésna henteu tahan panas.

Mitos 4: Anggo Alkohol Isopropil Pikeun Ngeringkeun iPhone Anjeun

Alkohol Isopropil mangrupakeun leyuran bumi anu kirang dianggo pikeun ngalereskeun karusakan cai iPhone. Aya tilu masalah ageung nalika nempatkeun iPhone anjeun dina alkohol isopropil.

Mimiti, alkohol tiasa ngagem palapis oleophobic dina tampilan iPhone anjeun. Lapisan oleophobic nyaéta anu ngajantenkeun tampilan sidik anjeun tahan. Anjeun ngagaduhan résiko leres-leres ngahinakeun kualitas tampilan ku nempatkeun iPhone anjeun dina alkohol.

Kadua, alkohol isopropil sok diincer ku sababaraha jumlah cairan sanés. Biasana, éta cai. Ku ngalaan iPhone ka alkohol isopropil, anjeun ogé ngalaan langkung cair.

Katilu, alkohol isopropil mangrupikeun pelarut polar. Ieu ngandung harti éta pisan conductive. Salah sahiji masalah anu paling ageung sareng karusakan cai nyaéta nyiptakeun muatan listrik di tempat anu henteu kedahna.

Anjeun kedah ngaleupaskeun sadayana tina batré iPhone anjeun sateuacan anjeun bahkan tiasa ngamimitian nimbangkeun nganggo alkohol isopropil. Ngabongkar iPhone mangrupikeun tugas anu nangtang, meryogikeun toolkit khusus, sareng tiasa ngabatalkeun garansi anjeun.

Kusabab ieu, urang nyarankeun pisan pikeun henteu ngalereskeun iPhone anu rusak ku cai nganggo isopropil alkohol.

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur sareng anjeun masih ngalaman masalah, waktuna nyandak kaputusan ngeunaan kumaha lumangsungna. Aya seueur pilihan, ti mimiti mésér telepon énggal dugi ka ngalereskeun hiji komponén. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun anjeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng iPhone anu rusak cai.

Naha Karuksakan Cai iPhone tiasa Perbaiki?

Kadang-kadang tiasa, sareng kadang henteu tiasa. Karuksakan cai henteu tiasa ditebak. Anjeun bakal ningkatkeun kasempetan pikeun nyalametkeun iPhone ku nuturkeun léngkah-léngkah anu disarankeun di luhur, tapi teu aya jaminan.

Émut yén pangaruh karuksakan cai henteu teras-terasan geuwat. Nalika cairan hijrah dina jero iPhone, komponén anu parantos jalan ujug-ujug liren. Éta tiasa sababaraha dinten atanapi minggu dugi masalah mimiti kajantenan.

Pertimbangan Kahiji: Naha Anjeun gaduh AppleCare + Atanapi Asuransi?

Upami anjeun ngagaduhan AppleCare + atanapi asuransi ngalangkungan operator nirkabel anjeun, mimitian ti ditu. AT&T, Sprint, Verizon, T-Mobile, sareng operator sanésna sadayana nawiskeun sababaraha bentuk asuransi. Anjeun kedah mayar dikurangan, tapi biasana biayana langkung seueur tibatan harga iPhone anyar.

Nanging, Upami anjeun gaduh telepon anu langkung lami sareng anjeun milari alesan pikeun ningkatkeun, maka ieu tiasa janten waktos anu sampurna. Anu dikirangan pikeun sababaraha operator saleresna langkung seueur tina saku dibandingkeun ngabiayaan iPhone anyar kalayan mayar bulanan.

Ngeunaan AppleCare +

AppleCare + nutupan dugi ka dua 'insiden' karusakan cair atanapi kacilakaan sanés, kalayan biaya jasa $ 99. Upami anjeun henteu ngagaduhan AppleCare +, perbaikan luar-jaminan pikeun karusakan cai tiasa mahal pisan.

Apple henteu ngalereskeun komponén masing-masing dina iPhone anu rusak cai - aranjeunna ngagentos telepon. Sanaos ieu sigana siga rip-off, alesanna pikeun ngalakukeunana masuk akal.

Sanaos bagian masing-masing sakapeung tiasa diropea, karuksakan cai rumit sareng sering tiasa nyababkeun masalah di jalan nalika cai nyebar ka iPhone anjeun.

Tina sudut pandang Apple, moal mungkin pikeun nawiskeun garansi dina iPhone anu tiasa rusak tanpa peringatan. Anjeun masih bakal mayar kirang kanggo ngagentos iPhone ngalangkungan AppleCare + upami anjeun mayar dikirangan.

Kitu cenah, sareng khususna kéngingkeun harga luar-garansi tina ngalereskeun ngalangkungan Apple, jasa pihak katilu atanapi toko perbaikan anu ngalereskeun bagian-bagian masing-masing tiasa janten pilihan anu pangsaéna. Ngan terang yén ngaganti komponén naon waé dina iPhone anjeun sareng bagian sanés Apple bakal ngabatalkeun garansi anjeun.

Harga Ngalereskeun Rusak Cai Apple

ModélKaluar-JaminanKalayan AppleCare +
iPhone 12 Pro Max$ 599,00$ 99,00
iPhone 12 Pro$ 549,00$ 99,00
iPhone 12$ 449,00$ 99,00
iPhone 12 Mini$ 399,00$ 99,00
iPhone 11 Pro Max$ 599,00$ 99,00
iPhone 11 Pro$ 549,00$ 99,00
iPhone 11$ 399,00$ 99,00
iPhone XS Max$ 599,00$ 99,00
iPhone XS$ 549,00$ 99,00
iPhone XR$ 399,00$ 99,00
iPhone SE 2$ 269,00$ 99,00
iPhone X$ 549,00$ 99,00
iPhone 8 Tambih Deui$ 399,00$ 99,00
iPhone 8$ 349,00$ 99,00
iPhone 7 Tambih Deui$ 349,00$ 99,00
iPhone 7$ 319,00$ 99,00
iPhone 6s Plus$ 329,00$ 99,00
iPhone 6s$ 299,00$ 99,00
iPhone 6 Tambih Deui$ 329,00$ 99,00
Iphone 6$ 299,00$ 99,00
iPhone SE$ 269,00$ 99,00
iPhone 5, 5s, sareng 5c$ 269,00$ 99,00
iPhone 4s$ 199,00$ 99,00
Iphone 4$ 149,00$ 99,00
iPhone 3G sareng 3GS$ 149,00$ 99,00

Ngeunaan Asuransi Carriers

AT&T, Sprint, T-Mobile, sareng Verizon nganggo perusahaan anu disebut Asurion pikeun nyayogikeun asuransi telepon ka konsumén. Rencana Asuransi Telepon Asurion nutupan karusakan cair. Saatos ngalebetkeun klaim, Asurion biasana ngagantikeun alat anu rusak dina 24 jam, salami éta ditutupan dina garansi.

Ieu sababaraha tautan anu ngabantosan upami anjeun ngagaduhan asuransi operator sareng hoyong ngajukeun klaim kanggo karusakan cai:

PangangkutFile KlaimÉmbaran Harga
AT&T File Klaim Asuransi Harga Panggantian Telepon
T-Mobile File Klaim Asuransi - Harga Panggantian Telepon Perlindungan
- Harga Paranti Ngaganti Telepon Dasar Perlindungan
- Perlindungan Handset Premium (Prabayar) Harga Panggantian Telepon
Verizon File Klaim Harga Panggantian Telepon

Naha kuring Kedah Ngalereskeun iPhone Atanapi Mésér Anu Anyar?

Nalika anjeun ngabandingkeun biaya telepon énggal sareng biaya ngagentos hiji bagian, sakapeung ngagentos bagian éta mangrupikeun jalan pikeun jalan. Tapi kadang henteu.

Upami sesa iPhone anjeun dina kaayaan anu saé sareng telepon anjeun kawilang énggal, maka perbaikan tiasa janten pilihan anu pangsaéna anjeun, utamina upami bagian anu ruksak ku cai mangrupikeun spéker atanapi bagian anu sanésna mahal.

Ngaganti sadayana iPhone tiasa janten langkah anu leres upami langkung ti hiji komponén rusak atanapi éta moal ngaktipkeun pisan. Éta bakal kirang nyeri sirah sareng panginten langkung mirah tibatan ngagentos sababaraha bagian anu rusak.

Iraha waé anjeun mésér telepon énggal, anjeun gaduh kasempetan ageung pikeun ngahémat artos. Dugi ka ayeuna-ayeuna, seueur jalmi cicing sareng operatorna ayeuna sacara standar, sabab ngabandingkeun harga di palangan operator matak pikaboseneun sareng nyéépkeun waktos.

Kami nyiptakeun UpPhone pikeun méréskeun masalah éta. Halaman wéb kami gaduh mesin pencari anu ngajantenkeun gampang ngabandingkeun unggal telepon sélulér sareng unggal rencana telepon sélulér di Amérika Serikat, silih sisi.

Sanaos anjeun bagja sareng operator anjeun ayeuna, panginten pantes waé ningali rencana pang anyarna anu ditawarkeunana. Harga turun sabab persaingan parantos ningkat, sareng operator moal ngantep konsumén ayeuna terang nalika aranjeunna tiasa ngahémat artos.

Pilihan Perbaikan Karusakan Cai iPhone

Jasa Ngalereskeun Paménta

Dina paménta, 'kami sumping ka anjeun' perusahaan perbaikan pihak katilu mangrupikeun pilihan anu hadé upami anjeun ngan ukur muragkeun iPhone dina cai. Seueur jasa perbaikan ieu tiasa ngirim batur ka anjeun kirang ti sajam.

Pulsa mangrupikeun salah sahiji layanan perbaikan paménta favorit kami. Aranjeunna tiasa ngirim teknisi bijil langsung ka panto anjeun sakedik genep puluh menit, sareng nawiskeun jaminan hirup pikeun sadaya jasa.

Toko Perbaikan Lokal

Warung perbaikan lokal 'mom and pop' iPhone anjeun mangrupikeun cara sanés pikeun kéngingkeun bantosan langsung upami lungsur iPhone anjeun dina cai. Odds nyaéta yén éta moal sibuk sakumaha Apple Store, sareng biasana anjeun henteu kedah janji.

Nanging, urang nyarankeun pikeun nelepon aranjeunna sateuacan anjeun angkat ka toko. Henteu unggal toko perbaikan ngalereskeun iPhone anu rusak cai, sareng kadang toko lokal henteu gaduh saham masing-masing dina saham. Upami toko perbaikan lokal anjeun nyarankeun pikeun ngalereskeun sababaraha bagéan iPhone anjeun, anjeun panginten badé nimbangkeun ngagaleuh telepon énggal.

Jasa Perbaikan Surat-In

Anjeun panginten tiasa nyingkahan jasa email upami anjeun pikir iPhone anjeun ngagaduhan karuksakan cai. Pangiriman iPhone anjeun tiasa ngoyagkeun deui sareng ningkatkeun résiko cai nyebar ka iPhone anjeun.

Nanging, upami iPhone anjeun garing sareng henteu hirup deui, jasa perbaikan surat sering dirobih ngan ukur sababaraha kali sareng tiasa ngarobih langkung murah tibatan pilihan séjén.

Dupi abdi tiasa Ngalereskeun iPhone Anu Rusak Cai Ku nyalira?

Kami henteu nyarankeun nyobian ngalereskeun iPhone anu rusak cai nyalira, utamina upami anjeun henteu kantos ngalaksanakeun sateuacanna. Éta sesah kanggo terang bagian mana tina iPhone anjeun anu kedah diganti. Éta tiasa janten langkung sesah milari bagian gaganti anu berkualitas.

Ngabongkar iPhone anjeun peryogi sakumpulan alat khusus. Upami anjeun jinis petualangan, anjeun tiasa mésér kit perbaikan iPhone di Amazon kirang ti $ 10.

Naha kuring tiasa Ngajual iPhone Rusak Cai?

Sababaraha perusahaan bakal mésér iPhone anu rusak cai ti anjeun pikeun ngadaur mulangkeunana deui kalayan aman atanapi ngédit bagian-bagian anu masih jalan. Anjeun panginten moal kénging seueur, tapi éta langkung saé tibatan teu nanaon, sareng artos éta tiasa disayogikeun mésér telepon énggal.

Parios tulisan kami pikeun ngabandingkeun tempat dimana anjeun tiasa ngajual iPhone Anjeun .

Pikeun Nyimpulkeun Ngeunaan Pilihan Perbaikan anjeun

Salaku urang nyarios sateuacan, kadang pilihan anu pangsaéna nyaéta ningkatkeun ka iPhone anyar , utamina upami telepon anjeun ayeuna bakal mahal pisan kanggo ngalereskeun. Unggal iPhone ti saprak iPhone 7, sareng seueur Android anu langkung énggal, sapertos Google Pixel 3 sareng Samsung Galaxy S9, tahan cai.

Pilihanna, nanging sadayana. Mimitian ku nalungtik sinyalna asuransi anjeun, teras ngalih kana harga kaluarna perbaikan. Kami terang anjeun bakal nyandak kaputusan anu leres.