Aplikasi iPhone Abdi Henteu Apdet! Ieu Fix.

My Iphone Apps Won T Update

Ngamutahirkeun aplikasi iPhone kana versi pangénggalna mangrupikeun ide anu saé - pamekar aplikasi nempatkeun apdet anyar pikeun ngalereskeun bug sareng ngenalkeun fitur anyar sepanjang waktos. Tapi naon anu anjeun tiasa laksanakeun nalika aplikasi iPhone anjeun moal diénggalan? Baca deui pikeun milarian terang naon anu leres lumangsung nalika aplikasi iPhone anjeun moal diropea sareng diajar sababaraha cara saderhana anjeun tiasa ngalereskeun aplikasi iPhone anu moal diunduh tina kanyamanan bumi anjeun nyalira.

bagan astrologi karma hirup baheula gratis

Dua Jenis Pamaké iPhone

Aya dua jinis jalma di dunya: jalma anu henteu kapikiran puluhan bewara beureum saeutik dina iPhone na, sareng jalma anu henteu gampang beristirahat dugi ka unggal gelembung terakhir anu ngingetkeun aranjeunna ngeunaan pembaruan, email, atanapi pesen anu diurus tina.



Kuring kagolongkeun kana kelompok kadua. Iraha waé ikon App Store kuring kéngingkeun gelembung beureum anu ngaguratkeun kuring pikeun apdet aplikasi iPhone, kuring luncat kéngingkeun vérsi pangénggalna langkung gancang tibatan anjeun tiasa nyarios 'Twitter.'



Janten anjeun tiasa ngabayangkeun hanjelu kuring, sareng kuring tiasa ngabayangkeun anjeun, nalika aplikasi iPhone éta moal diénggalan. Ieu masalah anu ngaganggu seueur pangguna iPhone!



Kunaon Abdi Henteu Apdet Aplikasi Dina iPhone Kuring?

Kaseueuran waktos, anjeun moal tiasa ngamutahirkeun aplikasi dina iPhone sabab iPhone anjeun henteu ngagaduhan ruang panyimpenan anu cekap, atanapi kusabab aya masalah parangkat lunak anu tetep anu kedah dibenerkeun.

Léngkah-léngkah ieu di handap bakal ngabantosan anjeun diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres naha aplikasi iPhone anjeun moal diénggalan!

Teu aya Kamar Pikeun Pembaruan Atanapi Aplikasi Anyar

IPhone anjeun ngagaduhan sajumlah terbatas ruang aplikasi panyimpenan panginten tiasa nyandak seueur tempat panyimpenan na. Upami iPhone anjeun moal ngamutahirkeun aplikasi, anjeun panginten henteu gaduh cukup gudang kanggo ngalengkepan pembaruan.



Jumlah rohangan anu anjeun gaduh kanggo aplikasi dina iPhone anjeun gumantung kana jinis iPhone anu anjeun ngagaleuh.

Catetan: GB singkatan gigabyte . Éta mangrupikeun satuan pangukuran pikeun data digital. Dina hal ieu, éta dipaké pikeun ngajelaskeun rohangan iPhone anjeun pikeun nyimpen gambar, aplikasi, pesen, sareng inpormasi sanés.

Anjeun tiasa mariksa jumlah panyimpenan dina iPhone anjeun ku nuju Setélan -> umum -> iPhone Panyimpenan . Anjeun bakal ningali sabaraha panyimpenan anu dianggo sareng sabaraha sayogi. Upami anjeun panasaran ngeunaan aplikasi mana anu nyelekok ruang panyimpenan anjeun, gulung ka handap sareng anjeun bakal ningali daptar aplikasi anu mana anu paling seueur dina iPhone anjeun.

Kumaha Cara Nyiptakeun Spasi Kanggo Apdet Aplikasi

Upami anjeun ampir kaluar ti luar angkasa, anjeun moal tiasa ngapdet aplikasi iPhone atanapi ngaunduh aplikasi anu énggal. Gampang ngaleungitkeun aplikasi anu anjeun henteu nganggo deui pikeun masihan rohangan pikeun anu énggal.

Pencet sareng tahan aplikasi anu anjeun badé uninstall dugi ka ménu na nembongan. Teras, ketok Cabut App . Ketok Hapus Aplikasi nalika robih konfirmasi nembongan dina layar.

Paguneman téks atanapi iMessage, gambar, sareng pidéo mangrupikeun poténsi babi memori. Hapus paguneman téks anu panjang sareng mindahkeun média kana komputer anjeun pikeun ngahémat rohangan dina iPhone anjeun. Anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha saran panyimpenan di Setélan -> Umum -> iPhone Storage .

Sakali anjeun mersihan kamar dina iPhone anjeun, cobian unduh pembaruan aplikasi iPhone deui. Masalahna tiasa direngsekeun ayeuna mah tempat panyimpenan jelas.

Aplikasi iPhone kuring Masih Moal Ngénggalan

Upami anjeun gaduh seueur rohangan dina iPhone anjeun, atanapi anjeun langkung seueur rohangan sareng aplikasi iPhone tetep moal diénggalan, ngalih kana léngkah salajengna.

Coba Uninstall, Teras Pasang deui App

Upami aplikasi ngareureuhkeun nalika ngamutahirkeun, masalah parangkat lunak atanapi file aplikasi anu rusak tiasa janten alesan aplikasi iPhone anjeun moal diénggalan. Anjeun tiasa uninstall aplikasi sareng pasang deui deui ku nuturkeun léngkah anu sami anu anjeun anggo pikeun nyéépkeun pembaruan:

  1. Tahan ramo anjeun kana ikon aplikasi sareng antosan na ngoyagkeun.
  2. Pencét X di belah kénca luhur pikeun nyabut aplikasi.
  3. Pareuman iPhone anjeun sahenteuna 30 detik, teras hurungkeun deui.
  4. Didatangan App Store sareng milari aplikasi anu nembé dihapus.
  5. Unduh aplikasi deui.

Pasang deui aplikasi bakal ngaleungitkeun data pangguna tina aplikasi, janten pastikeun anjeun nyimpen inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun log in deui.

Naha Konéksi Internét Anjeun Nyalahkeun?

Pikeun ngaunduh apdet aplikasi iPhone, anjeun kedah disambungkeun kana Wi-Fi atanapi jaringan sélulér anjeun. IPhone anjeun ogé kedah terang yén henteu kunanaon nganggo konéksi éta pikeun ngaunduh pembaruan aplikasi.

Pastikeun Modeu Pesawat Henteu Diaktipkeun

Upami Mode Pesawat diaktipkeun, anjeun moal tiasa ngapdet aplikasi dina iPhone sabab anjeun moal nyambung kana Wi-Fi atanapi jaringan sélulér anjeun. Pikeun mastikeun Modeu Pesawat dipareuman, buka aplikasi Setélan sareng pastikeun saklar di gigireun Mode Pesawat diposisikan ka kénca.

Pariksa Konéksi Internét

Ngagunakeun jaringan Wi-Fi pikeun ngaunduh apdet aplikasi saé pisan sabab éta henteu nganggo rencana data sélulér anjeun. Éta ogé penting pikeun terang yén apdet aplikasi anu 100 megabyte atanapi langkung tiasa ngan ukur diunduh dina Wi-Fi.

Anjeun tiasa mendakan upami iPhone anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi ku jalan ka Setélan -> Wifi . Saklar gigireun pilihan Wi-Fi kedah héjo, sareng nami jaringan anu anjeun aktipkeun nembongan di handapeunana.

Upami anjeun teu nyambung kana Wi-Fi, ketok kotak di gigireun Pilihan Wi-Fi pikeun ngahurungkeun Wi-Fi. Milih jaringan tina daptar pilihan Wi-Fi lokal. Coba pikeun ngapdet aplikasi iPhone anjeun deui saatos Wi-Fi diaktipkeun ..

Anggo Data Sélular Pikeun Ngapdét Aplikasi

Upami anjeun henteu ngagaduhan Wi-Fi, anjeun tiasa nganggo konéksi jaringan sélulér anjeun pikeun ngapdet aplikasi. Pikeun mariksa konéksi sélulér anjeun, buka Setélan teras ketok Sélular. Saklar gigireun Data Sélulér kedah héjo.

Nalika anjeun aya, parios pikeun mastikeun Roaming disetél ka Sora & Data dina menu Pilihan Data Sélular . Éta pastikeun anjeun tiasa nyambung kana jaringan sanaos iPhone anjeun nyangka anjeun aya di luar daérah bumi anjeun.

Catetan: Kaseueuran rencana sélulér A.S. henteu ngeusi tambahan pikeun roaming salami anjeun aya di nagara éta. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan biaya roaming atanapi rencana anjeun kalebet, parios sareng operator anjeun atanapi baca tulisan kami anu disebut Naon Sélular sareng Roaming Data Dina iPhone?

Aplikasi Henteu Apdet Dina Sélular Sacara Otomatis?

Buka Setélan teras ketok App Store. Pastikeun saklar gigireun Apdet Aplikasi dihurungkeun. Upami pembaruan aplikasi sayogi, ayeuna bakal diunduh sacara otomatis sanaos anjeun henteu gaduh Wi-Fi.

pastikeun sélulér iphone dihurungkeun

Reset Setélan Jaringan

Hiji trik terakhir pikeun nyobaan mastikeun konéksi anjeun sanés masalahna nyaéta ngusap sadaya setélan jaringan anjeun. Ieu bakal ngajantenkeun iPhone anjeun hilap kana jaringan Wi-Fi anu dianggo. Éta ogé bakal nempatkeun sagala setélan konéksi deui ka jalan nalika iPhone anyar.

Upami setélan konéksi disalahkeun pikeun aplikasi iPhone anu moal ngamutahirkeun, ieu ngagaduhan kasempetan anu hadé pikeun ngalereskeun masalah. Anjeun kedah lebet deui kana jaringan Wi-Fi anjeun, janten pastikeun anjeun ngagaduhan kecap akses Wi-Fi anjeun.

Pikeun ngareset setelan jaringan anjeun, buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan .

Masalah sareng App Store

Kadang aplikasi iPhone moal ngamutahirkeun sabab aya masalah sareng App Store. Sanaos henteu dipikaresep, sérver App Store tiasa turun. Anjeun tiasa mariksa naha Apple gaduh masalah sareng App Store ku mariksa ka aranjeunna halaman wéb status sistem .

Eureun Sareng Pareuman Pareuman App Store

Upami sérver App Store atos jalan, tapi aplikasi iPhone anjeun moal diénggalan, panginten aya masalah parangkat lunak minor sareng App Store dina iPhone anjeun. Pikeun ngalereskeun masalah poténsial ieu, kami bakal nutup kaluar ti App Store sareng muka éta deui.

Pikeun nutup App Store, pencét tombol Utama dua kali berturut. Teras, gesek App Store ka luhur sareng mareuman layar. Antosan sababaraha detik, teras muka deui App Store.

Pariksa ID Apple Anjeun

Masih teu jalan? Pastikeun anjeun parantos lebet kana App Store nganggo Apple ID anu pas, teras cobian kaluar ti App Store teras lebet deui. Kanggo ngalakukeun ieu:

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok nami anjeun di luhur layar.
  3. Gulung ka handap teras ketok Kaluar .

Nalika anjeun kaluar, anjeun bakal dibawa ka halaman utama Setélan. Ketok Asup kana iPhone anjeun di luhur layar pikeun asup deui kana Apple ID anjeun.

Hapus App Store Cache

Sapertos aplikasi anu sanés, App Store nyimpen cadangan inpormasi anu sering dianggo, janten tiasa dianggo langkung gancang. Nanging, masalah sareng inpormasi ieu tiasa nyababkeun masalah di App Store, sapertos ngahambat aplikasi iPhone anjeun tina update.

Pikeun mupus cache App Store anjeun, buka App Store teras ketok kana salah sahiji tab di handapeun layar 10 kali berturut-turut. Pastikeun anjeun ngetok tempat anu sami 10 kali berturut-turut. Layar kedah hurung kosong teras aplikasi bakal dimuat deui sacara otomatis.

Hurungkeun Pembaruan Otomatis Dina Komputer Anjeun

Upami aplikasi anjeun moal diénggalan dina iPhone, anjeun panginten langkung saé ngamutahirkeun aplikasi dina komputer. Pikeun ngaktipkeun pembaruan otomatis tina komputer anjeun, sambungkeun iPhone anjeun kana komputer nganggo kabel Kilat anjeun, teras buka iTunes.

Pilihan ieu henteu sayogi dina Macs ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal.

iTunes

Pencét iTunes di belah kénca luhur layar teras pencét Préferénsi .

Akhirna, klik tab Unduhan, parios sadaya kotak, teras pencét Oké .

Janten Isih, Bewara Ngapdet Aplikasi!

Upami anjeun parantos nyobian sadayana hal ieu, sareng henteu sigana tiasa dianggo, anjeun tiasa usap iPhone anjeun sareng balikeun deui . Ieu bakal ngaleungitkeun sadaya setelan sareng aplikasi anjeun tina iPhone, janten anjeun kedah nyetél deui sapertos anu énggal.

batré iphone 6 tetep paéh

Éta tiasa ngaregepkeun pisan nalika aplikasi iPhone anjeun moal diénggalan. Nanging, ayeuna anjeun ngagaduhan alat sareng trik anu anjeun peryogikeun pikeun ngalereskeun masalah ieu.

Naha anjeun ngagaduhan cara pikaresep anu sanés pikeun ngapdet aplikasi iPhone? Hayu urang terang dina komentar!