Gambar iPhone Kuring Pindahkeun! Poto Langsung, Dijelaskeun.

My Iphone Pictures Move

Naha anjeun kantos ningali poto iPhone nalika ujug-ujug… ngalih? Panon anjeun henteu maénkeun trik dina anjeun, sareng anjeun henteu acan ningali gambar tina dunya sihir Harry Potter. Gambar iPhone anu mindahkeun éta nyata, sareng jinis anu endah!

'Tapi kumaha?' anjeun panginten heran. Kumaha éta gambar iPhone kuring ngalih? Ieu kajadian berkat fitur anu disebut Live Photos. Baca deui pikeun milarian terang kumaha cara nyandak sareng ningali gambar iPhone anu ngalih. Kuring gé ngawartosan anjeun upami iPhone anjeun ngadukung Poto Langsung sareng kumaha anjeun tiasa tingali Poto Langsung dina aksi .





Naha Poto Langsung Pidéo?

Mimiti, Poto Langsung sanés video. Anjeun masih kénéh nyandak gambar poto. Kieu kumaha jalanna:



Kumaha Kumaha Kuring Nyandak Gambar Pindah (Poto Langsung) Dina iPhone Kuring?

  1. Buka aplikasi Kaméra anjeun.
  2. Ketok ikon di luhur layar anu katingalina sapertos udagan.
  3. Targétna bakal konéng , sareng labél konéng anu nyatakeun LIVE bakal muncul di luhur layar.
  4. Candak gambar anjeun.

Entong ngahurungkeun pidéo atanapi kuadrat - éta moal jalan. (Anjeun tiasa teras ngédit poto éta engké upami anjeun peryogi kotakna!) Kaméra anjeun bakal nyandak poto éta. Dina waktos anu sami, éta bakal ngahemat 1,5 detik pidéo sareng audio ti sateuacan anjeun nyandak gambar sareng 1,5 detik pidéo sareng audio ti saatos anjeun moto.

Pas anjeun klik pilihan Poto Langsung, kaméra anjeun ngamimitian ngarékam pidéo. Nanging tong hariwang - iPhone anjeun henteu nyimpen sadaya pidéo éta. Éta ngan ukur ngajaga 1,5 detik sateuacan sareng saatos.



Jenis Pro: Entong ngantep Poto Langsung dina unggal waktos. File video nganggo langkung seueur mémori mémori gambar. Upami anjeun ngan ukur nyandak Poto Langsung, anjeun panginten bakal gancang waé kamar dina iPhone anjeun gancang.

Ka pareuman Poto Langsung , euy ketok ikon target koneng deui. Sakuduna bodas. Ayeuna, gambar naon waé anu anjeun candak ngan saukur normal, poto henteu gerak.

Naha iPhone Kuring tiasa Moto Langsung?

Poto Langsung mangrupikeun fitur standar dina iPhone 6S sareng sadaya iPhone anu parantos medal. Upami anjeun gaduh iPhone 6 atanapi langkung, anjeun moal tiasa nyandak Live Photo. Anjeun moal ningali pilihan pikeun ngahurungkeun Poto Langsung dina aplikasi Kaméra. Tapi anjeun masih tiasa nampi sareng ningali Poto Langsung dina iPhone anu langkung lami.

Kumaha Ningali Poto iPhone Éta Gerak

Poto Langsung henteu katingali béda-béda dina Aliran Poto anjeun. Pikeun ningali Poto Langsung, ketok dina gambar poto dina Aliran Poto pikeun mukakeunana. Upami anjeun gaduh iPhone 6S atanapi langkung énggal, ngadamel ketok panjang ku ramo dina layar. Tahan langkung lami tibatan biasana némpél pikeun milih hiji hal. Poto Langsung otomatis maénkeun video sareng audio aplikasi Kaméra anjeun anu disimpen.

Upami anjeun gaduh iPhone 6 atanapi langkung atanapi iPad, anjeun masih tiasa ningali Poto Langsung. Ngan ukur nganggo ramo ka pencét jeung tahan di luhur Poto Langsung pikeun nempo éta. Nalika anjeun nyandak jari anjeun, playback bakal lirén.

Ayeuna Anjeun Terang Naha Gambar iPhone Anjeun Pindahkeun!

Anjeun tiasa ngahurungkeun sareng ngagunakeun fitur ieu pikeun néwak éta momen anu senang sateuacan sareng saatos gambar poto. Janten get snap! Teras bagikeun poto iPhone anjeun anu ngalih kana Facebook, Tumblr, sareng Instagram. Parios sesa situs Payette Forward pikeun langkung seueur tip ngeunaan ngagunakeun fitur iPhone anu pikaresepeun sapertos Poto Langsung.