IPhone Kuring Nyebatkeun No Service. Ieu Fix Nyata!

My Iphone Says No Service

Upami iPhone anjeun nyarios 'Henteu aya Layanan', anjeun moal tiasa nelepon atanapi nampi telepon, ngirim pesen téks, atanapi nyambung kana internét kacuali anjeun nganggo Wi-Fi. Gampang mopohokeun kumaha integral iPhones urang parantos aya dina kahirupan urang - dugi ka henteu jalan. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyarios Henteu Jasa jeung nunjukkeun anjeun persis kumaha ngalereskeun masalah .

Naha iPhone Kuring Henteu Nyarios?

IPhone anjeun tiasa nyarios Henteu Jasa kusabab masalah parangkat lunak, masalah hardware, atanapi masalah dina rencana telepon sélulér anjeun. Hanjakalna, henteu aya hiji-ukuran-pas-sadaya solusi pikeun masalah ieu, janten kuring bakal milampah anjeun ngaléngkah-léngkah ngaliwatan léngkah ngungkulan anu kuring paling épéktasi nalika kuring damel di Apple.



Upami anjeun aya di luhur gunung, anjeun meureun keukeuh uih deui ka masarakat sateuacan anjeun neraskeun. Upami anjeun henteu, hayu urang ngeureunkeun iPhone anjeun tina nyarios No Service pikeun saé.



iphone nyangkut dina logo apel moal pareum



1. Pariksa Kalayan Carriers anjeun Ngeunaan Akun anjeun

Operator ngabolaykeun rekening konsumén pikeun sagala jinis alesan. Kuring kantos nguping kasus dimana iPhone dipegatkeun sabab operator mamawa kagiatan curang, pangmayaran pelanggan telat, sareng perkawis pasangan anu teu raoseun anu nyaan teu hoyong nguping ti mantan aranjeunna.

Upami salah sahiji alesan ieu resonasi sareng anjeun, telepon ka operator anjeun, ngan pikeun mastikeun yén sadayana henteu kunanaon. IPhone anjeun bakal nyarios Henteu Jasa upami akun anjeun dibolaykeun, sareng ieu mangrupikeun alesan anu umum, tapi gampang ditingali tina masalah ieu.

Upami anjeun mendakan masalah No Service nyaéta disababkeun ku operator anjeun, parios abdi alat ngabandingkeun rencana ponsel pikeun diajar kumaha anjeun tiasa ngahémat ratusan dolar sataun ku ngaganti artos. Upami sanés kalepatan operator anjeun (sareng kaseueuran waktos masalah ieu sanés), waktosna kanggo ningali parangkat lunak iPhone anjeun.



2. Perbarui Software sareng Setelan Carrier iPhone anjeun

Seueur pisan tina iPhones masarakat nyarioskeun No Service saatos Apple ngaleupaskeun ios 8. Sanaos masalah éta parantos lami direngsekeun, pembaruan ios salawasna ngandung seueur perbaikan pikeun bug perangkat lunak anu kirang umum anu tiasa nyababkeun masalah No Service. Anjeun tiasa neraskeun salah sahiji tina dua cara:

  • Upami anjeun tiasa nyambung kana Wi-Fi , anjeun tiasa mariksa naha pembaruan perangkat lunak pikeun iPhone anjeun sayogi ku bade Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak .
  • Upami pembaruan ios henteu sayogi, buka Setélan -> Umum -> Ngeunaan pikeun mariksa a pangaturan setting pembawa . Teu aya tombol pikeun mariksa pembaruan ieu - tinggal cicing dina halaman Tentang 10 detik atanapi langkung, sareng upami teu aya anu muncul, setelan operator anjeun mutahir.
  • Upami anjeun teu ngagaduhan aksés kana Wi-Fi , sambungkeun iPhone anjeun kana komputer anjeun sareng anggo iTunes atanapi Finder (ngan ukur dina Mac anu nganggo Catalina 10.15 atanapi anu langkung énggal) pikeun mariksa naha aya pembaruan perangkat lunak sayogi pikeun iPhone anjeun. Anjeun sacara otomatis bakal naros upami anjeun badé ngapdét iPhone upami aya. iTunes sareng Finder ogé mariksa update setélan pamawa sacara otomatis, janten upami éta naros, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamutahirkeun éta ogé.

apdet iphone kana ios 12

Upami iPhone anjeun nyarios Henteu jasa saatos anjeun ngapdétkeun parangkat lunak anjeun, atanapi upami parangkat lunak anjeun parantos énggal, waktosna pikeun teuleum sareng ngungkulan masalah.

3. Reset Setélan Jaringan

Nyetél setélan jaringan iPhone anjeun kana standar pabrik tiasa ngalereskeun sagala jinis masalah sélulér sareng Wi-Fi anu aya dina iPhone anjeun. Ieu 'hilap' sadaya jaringan Wi-Fi anjeun, janten anjeun kedah sambungkeun deui ka jaringan éta sareng lebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun. Masalah No Service tiasa ngaleungit saatos iPhone anjeun reboot.

iphone moal nyadangkeun kana icloud henteu cekap panyimpenan

Pikeun Ngareset Setélan Jaringan, buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Lebetkeun kodeu aksés iPhone anjeun, teras ketok Reset Setélan Jaringan nalika konfirmasi pop-up nembongan caket handapeun layar iPhone anjeun.

4. Pariksa Setélan Sélular Dina iPhone Anjeun

Aya sababaraha setélan data sélulér dina iPhone anjeun, sareng upami aya anu teu disiapkeun leres, iPhone anjeun tiasa nyarios Henteu jasa. Setélan tiasa dirobih teu dihaja, sareng kadang masalahna tiasa dibéréskeun ngan saukur ku mareuman setélan sareng ngahurungkeun deui.

Masalah sareng diagnosa setélan sélulér dina iPhone anjeun nyaéta naon anu anjeun tingali dina Setélan -> Sélular beda-beda ti operator ka operator. Upami anjeun henteu ningali setting anu kuring sebatkeun dina bagian ieu, ngalih kana saran salajengna - anjeun moal kaleungitan nanaon. Ieu saran kuring:

  • Buka Setélan -> Sélular , sareng pastikeun Data sélulér hurung. Upami éta, cobian mareumanana sareng hurungkeun deui.
  • Buka Sélular Pilihan Data -> Roaming sareng pastikeun Roaming sora dihurungkeun. Sora Roaming kedahna kanggo seueur jalma di Amérika Serikat . Pangangkut henteu ngecas pikeun roaming sélulér sapertos biasa. Upami anjeun resep, salah saurang panulis urang nyerat tulisan anu ngajelaskeun kumaha roaming sora sareng data tiasa dianggo dina iPhone anjeun . Kecap peringatan : Mangrupikeun ide anu saé pikeun mareuman Roaming Sora nalika anjeun ngumbara sacara internasional pikeun nyingkahan a masif tagihan telepon nalika anjeun datang ka imah.
  • Buka Setélan -> Carriers sareng mareuman pilihan pamawa otomatis. IPhone anjeun tiasa lirén nyarios Henteu Layanan upami anjeun sacara manual milih jaringan sélulér pikeun nyambung. Seueur anu maca moal tingali pilihan ieu dina iPhone, sareng éta sampurna normal. Éta ngan ukur pikeun operator anu tangtu.

parios setélan sélulér iphone

5. Candak Kartu SIM Anjeun

Kartu SIM iPhone anjeun ngahubungkeun iPhone anjeun ka jaringan sélulér operator anjeun. Éta kumaha operator anjeun ngabédakeun iPhone anjeun ti anu sanés. Kadang-kadang, iPhone anjeun bakal lirén nyarios Henteu Layanan ngan saukur ku nyabut kartu SIM anjeun tina iPhone anjeun teras nahan deui.

Upami anjeun henteu yakin kumaha nyabut kartu SIM anjeun, baca léngkah 1-3 tina tulisan kuring ngeunaan naha iPhone kadang nyarios 'Henteu SIM.' Pikeun miceun kartu SIM anjeun, anjeun tiasa nyandak a karuksakan cai tiasa henteu katingali sareng ngarusak. Upami iPhone anjeun mimiti nyarios 'Teu aya Layanan' saatos baseuh, aya kamungkinan yén karusakan cai nyababkeun masalah.

Apple henteu ngalereskeun iPhone anu rusak cai - aranjeunna ngagantikeunana. Upami anjeun ngagaduhan AppleCare +, biaya ngagentos iPhone rusak tiasa diémutan dibandingkeun sareng biayana upami henteu. Upami anjeun milari alternatif anu langkung murah, parios ka Pilihan Perbaikan bagian handap.

verifikasi apel diperlukeun aplikasi toko

7. Cadangkeun Sareng Malikeun iPhone Anjeun, Tapi Baca Perhatosan Anu Kahiji!

Korupsi parangkat lunak tiasa nyababkeun sadayana tina solokan batré kaleuleuwihan ka iPhone janten panas teuing kana masalah sapertos kieu. Pastikeun anjeun cadangan iPhone anjeun ka iTunes atawa iCloud upami anjeun milih teraskeun, sabab malikkeun iPhone anjeun dihapus sadayana dina éta.

Hiji Kacida parahna Perhatosan Penting

Malikkeun iPhone anjeun nalika henteu tiasa nyambung kana jaringan sélulér téh bahaya pisan , pikeun alesan ieu: iPhone ngagaduhan pikeun diaktipkeun sateuacan éta tiasa dianggo saatos mulangkeun. Upami anjeun mulangkeun iPhone anjeun sareng éta masih nyatakeun No Service, éta bakalan henteu tiasa dianggo. Anjeun moal tiasa ngalakukeun nanaon: teu malikkeun iPhone anjeun, henteu nganggo aplikasi anjeun henteu nanaon.

Upami anjeun ngagaduhan telepon sindangan sareng anjeun kersa nyandak résiko, mulangkeun iPhone anjeun tiasa ngabéréskeun masalah ieu, tapi teu aya jaminan. Kuring henteu nyarankeun anjeun nyobian mulangkeun iPhone anjeun kecuali anjeun ngagaduhan Apple Store caket dieu.

8. Hubungi Pembawa Anjeun Atanapi Perbaikan iPhone Anjeun

Kadang operator gaduh kode aktivasina khusus anu tiasa ngabéréskeun masalah nalika iPhone anjeun nyarios No Service. Konci ieu sering teuing robih sareng seueur teuing operator pikeun ngadaptarkeun kode khusus di dieu, tapi aya kamungkinan operator anjeun tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan telepon. Upami éta henteu tiasa dianggo, operator anjeun bakal ngintun anjeun ka Apple Store supados iPhone anjeun didiagnosa ku teknisi.

Pilihan Perbaikan

Upami anjeun milih angkat ka Apple Store, mangrupakeun ide anu saé pisan pikeun nelepon payun atanapi online pikeun janji di Genius Bar sateuacan sumping. Anjeun tiasa tungtungna nangtung bari (atanapi mésér Mac anyar) upami henteu.

Upami anjeun hoyong ngahémat artos, Pulsa bakal pendak sareng anjeun di lokasi anu anjeun pikahoyong, ngalereskeun telepon anjeun dinten ayeuna, sareng ngajamin damelna saumur hirup.

Tip Sareng Solusi Alternatip

Salah sahiji efek samping pangageungna nalika iPhone anjeun nyarios Henteu Layanan nyaéta batréna mimiti maot pisan gancang. Upami éta kajantenan ka anjeun (atanapi upami anjeun hoyong kéngingkeun umur batre anu langkung saé sacara umum), tulisan kuring ngeunaan kumaha ngahemat umur batre iPhone tiasa ngadamel dunya anu bénten.

Upami ieu sanés pertama kalina anjeun ngalaman masalah No Service sareng anjeun bosen, parios UpPhone's peta sinyalna operator atanapi nganggo abdi alat ngabandingkeun rencana ponsel pikeun diajar sabaraha artos kulawarga anjeun tiasa ngahémat ku ngalih kana operator anu sanés.

Teu aya Layanan? Henteu aya deui.

20 taun ka pengker, keluhan ngeunaan henteu mampuh urang nelepon telepon ti mana waé urang ditingali salaku 'masalah méwah', tapi kaayaan parantos robih, sareng kamampuan urang tetep nyambung penting pisan pikeun kahirupan urang sadidinten. Dina tulisan ieu, anjeun terang kunaon iPhone anjeun nyarios Henteu Layanan sareng persis cara ngalereskeunana. Abdi resep ngadangukeun anu ngalereskeun ngabéréskeun masalah No Service pikeun anjeun dina bagian koméntar di handap.