IPhone Kuring Moal Nyadangkeun Pikeun iCloud! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Backup Icloud

Unggal énjing, anjeun hudang mendakan yén iPhone anjeun henteu dicadangkeun kana iCloud sababaraha dinten atanapi minggu, sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Atanapi meureun anjeun nyobian nyadangkeun iPhone anjeun sacara manual, tapi anjeun tetep nampi pesen kasalahan. Sateuacan anjeun ngagorowok 'iPhone abdi moal nyadangkeun kana iCloud!' di ucing, anjeun kedah terang yén ieu mangrupikeun masalah anu umum dina iPhone sareng ngalereskeunana saderhana. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngalereskeun masalah nalika iPhone anjeun moal nyadangkeun kana iCloud .

carita ngeunaan llorona nyata

Naha iPhone Kuring Henteu Nyadangkeun Pikeun iCloud?

Aya sababaraha alesan iPhone anjeun henteu tiasa nyadangkeun kana iCloud. Untungna, seuseueurna kawilang gampang dilereskeun. Pikeun cadangan iCloud tiasa dianggo, iPhone anjeun kedah disambungkeun kana Wi-Fi sareng kedahna aya cukup ruang panyimpenan dina iCloud kanggo nyimpen cadangan anjeun - janten di mana urang bakal ngamimitian. Kuring gé nunjukkeun kumaha ngalereskeun dua masalah paling umum anu ngaganggu cadangan iCloud: henteu aya sambungan Wi-Fi sareng henteu cukup ruang panyimpenan iCloud.



Catetan: Kanggo cadangan iCloud tiasa dianggo sapeuting, 4 hal kedah kajantenan: iPhone anjeun kedah disambungkeun kana Wi-Fi, kedahna aya ruang panyimpenan iCloud anu sayogi, iPhone kedah dihubungkeun, sareng layar kedah pareum (hartosna iPhone anjeun saré) .



1. Pastikeun iPhone Anjeun Sambungkeun Kana Wi-Fi

Cadangan iCloud tiasa dianggo ngan ukur sambungan Wi-Fi kusabab seueur data anu tiasa dicadangkeun dina hiji cadangan. Upami iPhone anjeun henteu nyambung kana Wi-Fi, anjeun tiasa ngaduruk sadayana rencana data nirkabel sapeupeuting. Sanaos anjeun gaduh data anu teu aya watesna, biasana langkung laun tibatan Wi-Fi sareng cadanganna sacara harfiah butuh sababaraha dinten kanggo réngsé. Kieu kumaha pastikeun iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi:



  1. Muka Setélan dina iPhone anjeun.
  2. Ketok Wifi dina luhur layar.
  3. Ketok jaringan Wi-Fi anu anjeun badé sambungkeun.
  4. Ketik kecap akses jaringan upami dipenta teras pencét éta Miluan tombol di pojok katuhu luhur layar.

Ayeuna anjeun parantos nyambung kana jaringan Wi-Fi, cobian lakukeun cadangan iCloud ku ngalakukeun ieu:

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok nami anjeun di luhur tampilan.
  3. Ketok iCloud .
  4. Ketok iCloud Nyadangkeun . Pastikeun saklar gigireun iCloud Cadangan dihurungkeun.
  5. Ketok Nyadangkeun Ayeuna .



2. Pastikeun Anjeun Sanggup Storage iCloud

Alesan sanés cadangan iCloud anjeun tiasa gagal kusabab kurangna panyimpenan iCloud anu sayogi. Pikeun mariksa panyimpenan iCloud anu sayogi, laksanakeun hal ieu:

iphone nyangkut dina layar loading hideung
  1. Muka Setélan dina iPhone anjeun.
  2. Ketok nami anjeun di luhur tampilan
  3. Ketok iCloud .

Di bagian luhur ménu ieu, anjeun bakal ningali status panyimpenan iCloud anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali, panyimpenan iCloud abdi pinuh!

Pikeun ngatur panyimpenan iCloud anjeun, ketok Ngatur Panyimpenan . Anjeun tiasa ngetok aplikasi di handap pikeun ngatur panyimpenan iCloud na, atanapi anjeun tiasa mésér langkung seueur tempat panyimpenan iCloud ku cara ngetok Ngaronjatkeun .

Sakali anjeun parantos mastikeun yén anjeun gaduh panyimpenan iCloud anu cekap, cobian deui iPhone anjeun deui ku nuturkeun léngkah di luhur.

Kaluar Deui Sareng Deui Kana Akun iCloud Anjeun

Solusi anu mungkin ogé nalika iPhone anjeun moal nyadangkeun kana iCloud nyaéta kaluar sareng lebet kana iCloud dina iPhone anjeun. Ieu tiasa ngalereskeun masalah verifikasi naon waé anu tiasa nyegah cadangan iCloud tina jalan.

  1. Muka Setélan .
  2. Gulung ka handap teras ketok Akun & Sandi .
  3. Gulung ka handapeun layar teras ketok Kaluar.
  4. Pastikeun yén anjeun hoyong mupus sadaya pangaturan sareng anjeun bakal kaluar sareng dialihkeun ka halaman lebet iCloud.
  5. Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses iCloud anjeun sareng turutan ajakan di layar. Sakali anjeun lebet deui, cobian deui iPhone anjeun deui.

iphone 6 moal tiasa nyambung kana wifi

Naha Kaluar tina iCloud Permanén Hapus Payil Dina iPhone Kuring?

Sababaraha pamiarsa naros perkawis pop-up anu nembongan dina iPhone anjeun nalika anjeun kaluar tina iCloud. Suratna nyarios yén anjeun bakal ngaleungitkeun (atanapi ngahapus) data tina iPhone anjeun. Kuring sapinuhna ngartos kana kahéman anu seueur anu karaos nalika ningali éta, tapi teu aya anu kedah hariwang.

Pikirkeun iCloud sapertos gedong rékaman anu nyimpen salinan sadaya file dina iPhone anjeun. Sanaos anjeun ngaleupaskeun tina iPhone, sadaya file anjeun disimpen dina iCloud Drive pikeun dijaga aman. Nalika anjeun lebet deui nganggo iPhone anjeun, sadaya data anjeun bakal otomatis diunduh deui kana iPhone anjeun. Anjeun moal kaleungitan nanaon dina prosés.

4. Reset Sadaya Setélan

Upami anjeun masih ngagaduhan masalah nyadangkeun iPhone anjeun ka iCloud, waktuna pikeun ngareset setelan iPhone anjeun. Prosés ieu moal mupus eusi naon waé tina telepon anjeun - ngan ukur setélan sistem sapertos kecap akses jaringan Wi-Fi, Setélan aksés, sareng sajabana Sacara gilirannana, reset ieu tiasa mupus setélan anu ngaganggu cadangan iCloud anjeun.

  1. Muka Setélan dina iPhone anjeun.
  2. Ketok umum .
  3. Gulung ka handapeun menu teras ketok Ngareset .
  4. Pilih Reset Sadaya Setélan sareng mastikeun yén anjeun badé teraskeun. Saatos iPhone anjeun dihurungkeun deui, uji coba éta ku ngalakukeun cadangan iCloud anu sanés. Upami éta henteu cadangan, baca deui.

5. Cadangkeun iPhone Anjeun Dina iTunes Atanapi Panimu

Upami ngalereskeun di luhur henteu jalan, anjeun panginten kedah malikkeun alat anjeun. Sateuacan ngalakukeun ieu, Nanging, sambungkeun iPhone anjeun kana komputer sareng cadangan éta nganggo iTunes atanapi Finder (dina Macs ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal). Pikeun ngalakukeun cadangan iTunes, turutan léngkah ieu:

  1. Sambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel USB anu disayogikeun teras dibuka iTunes.
  2. Pencét tombol iPhone di luhur jandéla iTunes.
  3. Tingali ka tengah layar dina Cadangan Cadangan. Pencét tombol dilabélan Ieu
    komputer
    handapeun header Otomatis Nyadangkeun. Teras, klik dina Nyadangkeun Ayeuna tombol di sisi katuhu layar pikeun nyadangkeun iPhone anjeun ka iTunes.

Pikeun nyadangkeun iPhone anjeun nganggo Finder, sambungkeun kana kabel Kilat. Teras, pencét iPhone anjeun dina handapeun Lokasi .

sadayana aplikasi abdi nyarios ngantosan

Dina Cadangan bagian, pencét bunderan gigireun Cadangkeun sadaya data dina iPhone anjeun ka Mac ieu . Tungtungna, pencét Nyadangkeun Ayeuna .

6. DFU Balikkeun iPhone Anjeun

Saatos cadangan anjeun réngsé, tuturkeun tutorial kami ngeunaan kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun. Balikkeun DFU bénten sareng pamulihan iPhone tradisional sabab mupus parangkat lunak iPhone sareng setelan hardware anjeun, mupus iPhone anjeun tina masalah poténsial sareng bug. Jinis ieu malikkeun sering ditingali salaku solusi tungtung-sadaya-janten-sadaya pikeun gangguan parangkat lunak ios.

iPhone Nyadangkeun Kana iCloud Deui

Sareng anjeun ngagaduhan: Data anjeun aman sabab anjeun iPhone parantos nyadangkeun kana iCloud sakali deui. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar babaturan sareng kulawarga anjeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone maranéhna moal nyadangkeun kana iCloud. Upami anjeun ngagaduhan masalah iCloud anu sanés, wartosan kami dina bagian komentar di handap!