IPhone Kuring Moal Sambungkeun ka Bluetooth! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Connect Bluetooth

IPhone anjeun henteu nyambung ka Bluetooth sareng anjeun henteu yakin sababna. Bluetooth mangrupikeun téknologi anu nyambungkeun nirkabel iPhone anjeun ka alat Bluetooth, sapertos headset, keyboard, atanapi mobil anjeun. Aya sababaraha alesan kunaon Bluetooth moal jalan dina iPhone, sareng kami bakal ngantunkeun anjeun ngalangkungan prosés ngungkulan léngkah-léngkah. Dina tulisan ieu, kami bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun moal nyambung kana Bluetooth sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha ngajawab masalah sakali sareng sadayana.

Upami anjeun ngalaman masalah nyambungkeun iPhone ka mobil Bluetooth khususna, kami nyarankeun pikeun ningali tulisan kami Kumaha Kuring Nyambungkeun iPhone Pikeun Mobil Bluetooth? Ieu Kaleresan The!



Sateuacan Urang Mimitian ...

Aya sababaraha hal anu urang kedah pastikeun kajadian sateuacan iPhone anjeun tiasa pasangkeun sareng alat Bluetooth. Mimiti, hayu urang pastikeun Bluetooth dihurungkeun. Pikeun ngaktipkeun Bluetooth, gesek ka luhur tina handapeun layar pikeun muka Pusat Kontrol, teras ketok ikon Bluetooth Bluetooth dina pusat kontrol.



Anjeun bakal terang yén Bluetooth dihurungkeun nalika ikonna disorot dina warna biru. Upami ikon na kulawu, anjeun panginten teu kahaja pegatkeun sambungan tina alat Bluetooth dugi ka énjingna !



tombol blu biru nyaéta pusat kontrol

Kadua, urang kedah mastikeun yén alat Bluetooth anu anjeun nyobian sambungkeun aya dina jangkauan iPhone anjeun. Beda sareng alat Wi-Fi anu tiasa nyambung ti mana waé (salami éta nyambung kana internét), alat Bluetooth gumantung kana jarakna. Kisaran Bluetooth biasana sakitar 30 kaki, tapi pastikeun iPhone sareng alat anjeun pas caket silih nalika anjeun ngalangkungan tulisan ieu.

Upami iPhone anjeun moal nyambung ka Bluetooth, mimitian ku nyobaan nyambungkeunana kana dua alat Bluetooth anu misah sakaligus. Upami hiji alat Bluetooth nyambung ka iPhone anjeun bari anu sanésna henteu, anjeun parantos ngaidentifikasi yén masalahna nyaéta alat Bluetooth khususna, sanés iPhone anjeun.



Kumaha Ngalereskeun iPhone Anu Henteu Sambungkeun sareng Bluetooth

Upami iPhone anjeun masih henteu nyambung kana Bluetooth, urang kedah langkung sakedik jero pikeun ngadiagnosa masalah anjeun. Mimiti, urang kedah terang naha masalahna disababkeun ku parangkat lunak iPhone atanapi perangkat keras anjeun.

Naon anu kuring kedah mésér bumi?

Hayu urang alamatkeun heula hardwarena: iPhone anjeun gaduh anteneu anu masihan fungsionalitas Bluetooth, tapi éta sami anteneu ogé ngabantosan iPhone anjeun pikeun nyambung ka Wi-Fi. Upami anjeun ngalaman masalah Bluetooth sareng Wi-Fi sasarengan, éta nunjukkeun yén iPhone anjeun panginten ngagaduhan masalah hardware. Tapi tong nyerah - urang henteu acan tiasa yakin kana éta.

Turutan lengkah-lengkah kami pikeun ngalacak naha iPhone anjeun moal nyambung ka Bluetooth janten anjeun tiasa ngalereskeun masalahna pikeun saé!

  1. Pareuman iPhone Anjeun Sareng Deui Deui

    Pareuman sareng mareuman iPhone mangrupikeun léngkah ngungkulan saderhana anu tiasa ngalereskeun gangguan perangkat lunak minor anu tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun moal nyambung ka Bluetooth.

    Mimiti, pencét jeung tahan kenop daya pikeun mareuman iPhone anjeun. Ngantosan geser kana kakuatan pareum pikeun némbongan dina layar, teras gesek ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sakitar 30 detik kanggo mastikeun iPhone anjeun pareum.

    Pikeun ngaktipkeun iPhone anjeun deui, pencét jeung tahan kenop daya deui dugi logo Apple nembongan dina layar anjeun. Saatos restart iPhone anjeun, cobian nyambungkeun ka alat Bluetooth anjeun deui kanggo ningali naha éta ngalereskeun masalah.

  2. Pareuman Bluetooth sareng Hurungkeun Deui

    Pareuman sareng hurungkeun deui Bluetooth kadang tiasa ngalereskeun gangguan perangkat lunak minor anu tiasa ngahambat parangkat iPhone sareng Bluetooth anjeun. Aya tilu cara pikeun mareuman Bluetooth sareng balikeun deui dina iPhone anjeun:

    Pareuman Bluetooth Dina Aplikasi Setélan

    1. Muka Setélan .
    2. Ketok Bluetooth.
    3. Ketok saklar gigireun Bluetooth. Anjeun bakal terang Bluetooth pareum nalika saklar warna abu-abu.
    4. Ketok saklar deui pikeun ngahurungkeun Bluetooth deui. Anjeun bakal terang Bluetooth hurung nalika saklar héjo.

    Pareuman Bluetooth Dina Pusat Kontrol

    1. Gesek ka luhur tina handapeun layar iPhone anjeun pikeun muka Pusat Kontrol.
    2. Ketok ikon Bluetooth, anu siga 'B.' Anjeun bakal terang Bluetooth pareum nalika ikon hideung dina bunderan kulawu.
    3. Ketok ikon Bluetooth deui pikeun ngahurungkeun Bluetooth deui. Anjeun bakal terang yén Bluetooth dihurungkeun nalika ikon bodas dina bunderan biru.

    Pareuman Bluetooth Nganggo Siri

    1. Hurungkeun Siri ku mencét jeung nahan tombol Utama, atanapi ku nyarios, 'Hei Siri.'
    2. Pikeun mareuman Bluetooth, sebutkeun, 'Pareuman Bluetooth.'
    3. Pikeun ngaktipkeun Bluetooth deui, sebutkeun, 'Hurungkeun Bluetooth.'

    Saatos mareuman Bluetooth sareng mareuman salah sahiji cara ieu, cobian papasangan alat iPhone sareng Bluetooth anjeun deui pikeun ningali naha éta ngungkulan masalah anjeun.

  3. Pareuman Mode Pairing Dina Alat Bluetooth Anjeun Pareuman Sareng Deui

    Upami gangguan parangkat lunak leutik nyegah alat Bluetooth anjeun pikeun nyambung ka iPhone anjeun, mareuman modeu pasangan sareng balikeun deui tiasa ngabéréskeun masalah.

    Ampir unggal alat Bluetooth bakal ngagaduhan saklar atanapi tombol anu matak ngamudahkeun pikeun nyandak alat dina atanapi kaluar tina modeu pasangan. Pencet atanapi tahan tombol éta atanapi hurungkeun alat Bluetooth anjeun pikeun nyandak éta tina modeu papasangan Bluetooth.

    Antosan sakitar 30 detik, teras pencét tombol atanapi flip saklar deui pikeun nempatkeun alatna deui kana modeu papasangan. Saatos mareuman sareng ngaktipkeun mode pasangan, cobian sambungkeun alat Bluetooth anjeun kana iPhone anjeun sakali deui.

  4. Hilap Alat Bluetooth

    Nalika anjeun hilap alat Bluetooth, éta saolah-olah alat henteu pernah nyambung kana iPhone anjeun. Dina waktos sanésna anjeun masangkeun alat, éta bakal siga anu nyambungkeun pikeun anu munggaran. Pikeun mopohokeun alat Bluetooth:

    1. Muka Setélan .
    2. Ketok Bluetooth.
    3. Ketok 'i' biru di gigir alat Bluetooth anu anjeun hoyong hilap.
    4. Ketok Hilap Alat ieu.
    5. Upami dipenta deui, ketok Hilap Alat.
    6. Anjeun bakal terang alatna parantos hilap nalika éta henteu némbongan deui handapeun Paranti Abdi dina Setélan -> Bluetooth.

    Sakali anjeun hilap alat Bluetooth, sambungkeun deui kana iPhone anjeun ku cara nempatkeun alat dina modél papasangan. Upami éta pasangan ka iPhone anjeun sareng mimiti dianggo deui, maka masalah anjeun bakal direngsekeun. Upami anjeun masih ngalaman masalah iPhone Bluetooth, urang bakal ngalih kana ngareset perangkat lunak.

  5. Reset Setélan Jaringan

    Nalika anjeun ngareset setélan jaringan, data dina iPhone anjeun tina sadaya alat Bluetooth anjeun, jaringan Wi-Fi, sareng VPN (Jaringan Swasta Virtual) setélan bakal dihapus. Nyetél setélan jaringan bakal masihan iPhone anjeun mimiti seger nalika nyambung ka alat Bluetooth, anu kadang tiasa ngalereskeun masalah parangkat lunak anu langkung rumit.

    Sateuacan anjeun ngareset setélan jaringan, pastikeun anjeun terang sadayana kecap akses Wi-Fi anjeun sabab anjeun kedah ngalebetkeun deui saatosna.

    1. Muka Setélan .
    2. Ketok Umum.
    3. Ketok Reset. (Reset mangrupikeun pilihan terakhir dina Setélan -> Umum).
    4. Ketok Reset Setélan Jaringan.
    5. Lebetkeun kodeu aksés anjeun nalika ditanya dina layar.
    6. IPhone anjeun bakal ngareset setelan jaringan sareng ngabalikan deui nyalira.
    7. Nalika iPhone anjeun dihurungkeun deui, setelan jaringan anjeun parantos direset.

    kumaha ngareset setelan jaringan dina iphone anjeun
    Ayeuna saatos setelan jaringan anjeun parantos direset, cobian pasangkeun alat Bluetooth anjeun sareng iPhone anjeun sakali deui. Émut yén sadaya data alat Bluetooth anu aya dina iPhone anjeun parantos dihapus, janten anjeun bakal nyapasangkeun alat-alat siga anu nyambung pikeun kahiji kalina.

  6. DFU Mulangkeun

    Léngkah ngungkulan parangkat lunak ahir urang nalika iPhone anjeun moal nyambung kana Bluetooth nyaéta Perangkat Firmware Update (DFU) balikkeun . Balikeun DFU mangrupikeun pangémut anu paling jero anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPhone sareng mangrupikeun jalan pamungkas pikeun masalah parangkat lunak anu nyusahkeun.

    naha menang t ipad muatan

    Sateuacan ngalakukeun pamulihan DFU, pastikeun anjeun leres nyadangkeun sadaya data dina iPhone anjeun ka iTunes atanapi iCloud upami anjeun tiasa. Kami ogé hoyong jelaskeun ieu - upami iPhone anjeun rusak ku cara naon waé, pamulihan DFU berpotensi tiasa ngarusak iPhone anjeun.

  7. Ngalereskeun

    Upami anjeun parantos dugi ka dieu sareng iPhone anjeun tetep moal nyambung kana Bluetooth, anjeun panginten kedah ngalereskeun alat anjeun. Anjeun tiasa nyetél pasini di Genius Bar Apple Store lokal anjeun atanapi nganggo jasa ngalereskeun mail-in Apple. Upami anjeun milarian ngahémat artos, kami ogé nyarankeun Puls.

    Pulsa nyaéta layanan perbaikan anu bakal ngintunkeun téknisi anu disertifikasi ka anjeun. Aranjeunna bakal ngalereskeun iPhone anjeun sakedik 60 menit sareng bakal nutupan sadayana perbaikan kalayan jaminan hirup.

Teu Aya deui Blues Bluetooth!

IPhone anjeun nyambung ka Bluetooth sakali deui sareng anjeun tiasa deui nganggo sadaya aksésoris nirkabel anjeun. Ayeuna anjeun terang naon anu kedah dilakukeun upami iPhone anjeun moal nyambung kana Bluetooth, pastikeun bagikeun tulisan ieu ka babaturan sareng kulawarga dina média sosial. Ngarasa Luncat ninggalkeun kami koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés ngeunaan iPhone anjeun!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.