IPhone Kuring Henteu Sambungkeun Kana Internét! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Connect Internet

Anjeun nyobian nganggo Safari dina iPhone anjeun, tapi éta henteu nyambung kana internét. Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, anjeun moal tiasa ngotéktak wéb. Dina tulisan ieu, kami bakal ngajelaskeun kumaha carana diagnosa sareng ngalereskeun masalah nalika iPhone anjeun moal nyambung kana internét !

Naha iPhone Anjeun Nyarios 'Henteu Konéksi Internét'?

Kadang-kadang iPhone anjeun bakal nyarios éta nyambung kana Wi-Fi, tapi pesen 'Henteu aya Konéksi Internét' némbongan di handapeun nami jaringan anjeun. Upami iPhone anjeun ngalaman masalah ieu, anjeun tiasa ngalangkungan bagian Masalah Panyelakan Data Sélular tina tulisan ieu, sabab léngkahna moal relevan.



Hiji alesan umum kunaon béwara ieu muncul sabab iPhone anjeun jauh teuing tina router Wi-Fi anjeun pikeun ngawangun sambungan anu kuat. Coba mindahkeun iPhone anjeun langkung caket kana router Wi-Fi anjeun sareng tingali naha pesen na ngaleungit.



Upami éta tetep, pastikeun balikan deui iPhone anjeun, turutan léngkah-léngkah dina ngungkulan Masalah Masalah Wi-Fi, sareng ngalengkepan léngkah anu langkung maju di handap ieu.



Balikan deui iPhone Anjeun

Hal kahiji anu dicobian nalika iPhone anjeun moal nyambung kana internét nyaéta restart saderhana. Pareuman iPhone sareng mareuman anjeun ngamungkinkeun sadaya program na dipareuman sareng restart sacara alami, berpotensi ngalereskeun masalah parangkat lunak minor.

naha teu bakal cadangan icloud kuring

Pencet jeung tahan kenop daya dugi ka 'slide to power off' nembongan. Upami anjeun gaduh iPhone tanpa tombol Home, sakaligus pencét sareng tahan tombol sampingna boh tombol polumeu. Gesek ikon kakuatan bodas sareng bodas ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

Antosan sababaraha detik, teras hurungkeun deui iPhone anjeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan atanapi tombol sisi dugi logo Apple nembongan dina layar.



Data Sélulér Wi-Fi Versus

Anjeun tiasa nyambungkeun iPhone anjeun kana internét nganggo Wi-Fi atanapi data sélulér. Mimiti, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha diagnosa sareng ngalereskeun masalah Wi-Fi, maka kami bakal ngalakukeun hal anu sami pikeun masalah data sélular.

Ngungkulan Masalah Wi-Fi

Pareuman Wi-Fi Anjeun Teras Deui Hurungkeun

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun moal nyambung kana internét nyaéta gancang mareuman Wi-Fi teras hurungkeun deui. Ieu masihan iPhone anjeun kasempetan kadua pikeun nyambung ka jaringan Wi-Fi anjeun, anu tiasa méréskeun masalah parangkat lunak minor.

Muka Setélan teras ketok Wifi . Teras, ketok dina pindah gigireun Wi-Fi di luhur ménu. Antosan sababaraha detik, teras togél Wi-Fi hurung deui.

Hilap Jaringan Wi-Fi Dina iPhone Anjeun

Kadang-kadang hilap jaringan Wi-Fi anjeun dina iPhone sareng nyetélna sapertos anu énggal tiasa ngalereskeun masalah konéktipitas. Nalika anjeun nyambungkeun iPhone anjeun ka jaringan Wi-Fi pikeun pertama kalina, éta bakal ngahemat inpormasi ngeunaan jaringan éta sareng kumaha nyambungkeunana . Upami bagian tina prosés sambungan éta parantos robih, éta tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun moal nyambung kana internét, atanapi naha iPhone anjeun nyarios 'Henteu aya Konéksi Internét.'

Pastikeun nyerat kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan ngalengkepan léngkah ieu! Anjeun kedah ngalebetkeun deui nalika nyambung deui kana jaringan.

Buka Setélan teras ketok Wi-Fi. Ketok tombol inpormasi di gigir jaringan Wi-Fi anjeun, teras ketok Hilap Jaringan ieu .

Salajengna, balik deui ka Setélan -> Wi-Fi teras ketok dina jaringan Wi-Fi anjeun pikeun sambungkeun deui kana jaringan éta.

Pareuman Pareum Router Anjeun

Kadang-kadang internét henteu tiasa dianggo kusabab aya masalah sareng router Wi-Fi anjeun, sanés iPhone anjeun. Anjeun panginten kedah ngabalikan router anjeun.

Mimiti, cabut router anjeun tina témbok. Antosan sababaraha detik teras pasang deui. Router anjeun bakal boot deui sareng badé nyambung deui. Janten siap, ieu tiasa nyandak waktos!

Ngungkulan Masalah Data Sélular

Pareuman Sélular sareng Hurungkeun Deui

Pareuman Data Sélular sareng mareuman kadang tiasa ngalereskeun masalah konéktipitas minor. Muka Setélan teras ketok Sélular . Teras, pareuman saklar gigireun Data sélulér . Antosan sababaraha detik, teras hurungkeun deui.

Ngaluarkeun sareng Pasang deui Kartu SIM anjeun

TO Kartu SIM nyaéta anu nyambungkeun iPhone anjeun ka jaringan nirkabel operator anjeun. Kadang-kadang ngaluarkeun kartu SIM sareng ngaluarkeun deui éta tiasa ngalereskeun masalah konéktipitas.

Kartu SIM iPhone anjeun aya dina baki di sisi iPhone anjeun. Pariksa kami pituduh ngeunaan ngaluarkeun kartu SIM upami anjeun peryogi bantosan! Saatos lebetkeun deui kartu SIM anjeun, cobian nyambung kana internét.

Léngkah Akhir

Upami iPhone anjeun tetep moal nyambung kana internét saatos nuturkeun léngkah-léngkah di luhur, anjeun panginten kedah ngalakukeun reset anu langkung jero dina iPhone anjeun. Sateuacan anjeun lakukeun, angkat ka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak sareng pastikeun iPhone anjeun ngajalankeun ios versi panganyarna. Ketok Unduh sareng Pasang upami pembaruan parangkat lunak sayogi.

Apple rutin ngaleupaskeun apdet ios pikeun ngalereskeun bug alit sareng masalah, salah sahijina tiasa nyegah iPhone anjeun nyambung kana internét.

update kana ios 14.4

hartosna lancah nyusup ka anjeun

Reset Setélan Jaringan

Nalika anjeun Ngareset Setélan Jaringan, sadaya setelan Wi-Fi, Bluetooth, Sélular, sareng VPN disimpen deui ka standar pabrik. Anjeun kedah sambungkeun deui alat-alat Bluetooth anjeun sareng ngalebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun saatos réngsé léngkah ieu.

Buka Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Teras, ketok Reset Setélan Jaringan nalika pop-up konfirmasi nembongan. IPhone anjeun bakal pareum, ngalakukeun reset, teras hurungkeun deui nyalira.

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Balikkeun DFU (Perangkat Firmware Update) mangrupikeun pamulihan anu paling jero anu tiasa dilakukeun dina iPhone anjeun. Sateuacan nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU, anjeun bakal hoyong balikeun deui pikeun nyingkahan kaleungitan sadaya data anjeun, sapertos kontak sareng poto anjeun. Nalika anjeun siap, parios tulisan kami pikeun diajar kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun .

Perbaikan sareng Pilihan Dukungan

Upami teu aya léngkah ngungkulan parangkat lunak urang ngalereskeun masalah, éta waktuna pikeun hubungan sareng wawakil dukungan pelanggan di Apple, operator nirkabel anjeun, atanapi pabrik router anjeun.

Kontak Apple

Kami nyarankeun ngahontal dukungan Apple mimiti ningali naha aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun iPhone anjeun. Apple nyayogikeun dukungan online, telepon, sareng langsung. Upami anjeun ngarencanakeun badé asup ka Apple Store lokal anjeun, atur pasini pikeun mastikeun yén Apple Tech sayogi pas anjeun sumping.

Upami iPhone anjeun ngagaduhan masalah hardware, éta panginten pantes pikeun investasi di telepon énggal tibatan mayar kanggo ngalereskeun telepon anu lami anjeun. Pariksa éta Alat ngabandingkeun telepon UpPhone pikeun milarian harga anu pangsaéna dina telepon anyar ti Apple, Samsung, Google, sareng seueur deui.

Hubungi operator nirkabel anjeun

Hubungi operator nirkabel anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah nganggo data sélulér, atanapi upami anjeun pikir panginten aya masalah sareng rencana telepon sélulér anjeun. Anjeun tiasa gancang milarian nomer dukungan pelanggan tina operator nirkabel anjeun ku Googling nami na 'dukungan pelanggan.'

Upami anjeun bosen masalah data sélulér, panginten janten waktosna kanggo ngalih operator. Pariksa UpPhone's alat ngabandingkeun rencana ponsel pikeun milarian rencana anu langkung saé!

Hubungi Pabrikan Router Anjeun

Upami anjeun henteu tiasa nyambung kana Wi-Fi dina alat naon waé, hubungi pabrik router anjeun. Bisa jadi aya masalah sareng router sorangan. Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun langkung seueur kiat ngungkulan router maju , atanapi Google nami pabrik router anjeun sareng 'dukungan pelanggan' kanggo milarian nomer telepon anu pas.

Nyambung kana Internét!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah sareng iPhone anjeun nyambung ka internét deui. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar babaturan, kulawarga, sareng pengikut naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na moal nyambung kana internét. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan rencana iPhone atanapi telepon sélulér anjeun, tinggalkeun koméntar ieu di handap!