IPhone Kuring Henteu Ngeureunkeun Geter! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Stop Vibrating

IPhone anjeun tetep ngageter sareng anjeun henteu yakin sababna. Kadang-kadang éta bakal ngageter sacara acak tanpa alesan pisan! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone anjeun moal lirén ngageter .

Balikan deui iPhone Anjeun

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun moal lirén ngageter nyaéta mareumanana sareng ngahurungkeun deui. Pareuman balikan deui iPhone anjeun biasana dibéréskeun pikeun masalah parangkat lunak minor.



Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi sateuacanna, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka 'slide to power off' nembongan dina layar. Upami anjeun ngagaduhan iPhone X, pencét sareng tahan tombol samping sareng tombol polumeu boh. Gesek ikon kakuatan kénca-ka-katuhu ngalangkungan 'slide to power off' pikeun mareuman iPhone anjeun.





Antosan sakitar 30 detik kanggo mastikeun iPhone anjeun parantos pareum sapanjang jalan, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan (iPhone 8 atanapi langkung tiheula) atanapi tombol sisi (iPhone X) pikeun ngahurungkeun deui.

Naha iPhone Anjeun Beku Sareng Geter?

Upami iPhone anjeun moal lirén ngageter jeung éta beku, anjeun bakal kedah ngareset iPhone anjeun tibatan mareumanana sapertos biasana. Reset keras maksa iPhone anjeun gancang mareuman sareng ngahurungkeun deui, anu tiasa ngalereskeun masalah parangkat lunak minor sapertos nalika iPhone anjeun beku.

Pikeun hésé ngareset an iPhone SE atanapi sateuacanna , pencét jeung tahan tombol daya sareng tombol Utama dina waktos anu sami dugi layar pareum sareng logo Apple nembongan. Dina iPhone 7 , sakaligus pencét sareng tahan tombol polumeu handap sareng tombol kakuatan. Dina iPhone 8, 8 Plus, sareng X , pencét sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur, teras tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol sisi.



Tutup Sadaya Aplikasi iPhone Buka

Aplikasi tiasa waé henteu leres atanapi ngirim bewara di tukang dina iPhone anjeun, ngabalukarkeun teras-terasan ngageter. Ku nutup sadaya aplikasi dina iPhone anjeun, anjeun tiasa ngalereskeun masalah poténsial anu disababkeun ku aranjeunna.

Sateuacan anjeun tiasa nutup aplikasi dina iPhone anjeun, anjeun kedah muka pangalih aplikasi. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dua kali tombol Home (iPhone 8 sareng anu langkung payun) atanapi gesek ka luhur ti handap ka tengah layar (iPhone X). Ayeuna anjeun aya dina aplikasi panahan, tutup aplikasi anjeun ku cara ngagésékkeunana sareng mareuman waktos layar.

Pariksa Kanggo Pembaruan Parangkat Lunak

Upami anjeun ngajalankeun pérsi ios anu lami, éta tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun moal lirén ngageter. Pikeun mariksa pembaruan parangkat lunak, buka Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami pembaruan parangkat lunak sayogi, ketok Unduh sareng Pasang . Upami henteu aya pembaruan parangkat lunak, sayogi iPhone anjeun mutahir.

Pareuman Sadaya Geter Dina iPhone

Naha anjeun terang aya cara pikeun mareuman sadaya geter dina iPhone anjeun? Upami anjeun angkat ka Setélan -> Aksesibilitas -> Toél , anjeun tiasa mareuman sadaya geter pikeun saé ku mareuman saklar gigireun Geter .

Mareuman sadaya geter moal alamat kana alesan anu leres naha iPhone anjeun moal lirén ngageter. Masalahna sigana bakal mimiti kajantenan deui pas anjeun ngaktipkeun geter deui. Ieu sami sareng nempatkeun band-aid dina cut anu leres-leres peryogi jahitan!

Pikeun ngalereskeun masalah anu langkung jero anu panginten iPhone anjeun tetep ngageter, ngalih kana léngkah salajengna: balikkeun DFU.

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Pamulihan DFU mangrupikeun salah sahiji jinis balikkeun anu paling jero anu tiasa dilakukeun dina iPhone. Nalika anjeun nempatkeun iPhone dina modeu DFU sareng malikkeunana, sadaya kode na dihapus sareng dimuat deui, anu berpotensi ngalereskeun masalah parangkat lunak anu jero pisan. Pariksa pituduh léngkah-léngkah urang pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU !

Pilihan Perbaikan

Upami iPhone anjeun tetep moal lirén ngageter saatos anjeun nempatkeun dina modeu DFU, masalahna sigana disababkeun ku masalah hardware. Motor geter, komponén fisik anu ngajantenkeun iPhone anjeun ngageter, panginten henteu leres.

Upami anjeun ngagaduhan rencana AppleCare + pikeun iPhone anjeun, janjian di Apple Store sareng tingali naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun. Kami ogé nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan paménta anu bakal ngutus teknisi anu ngalaman langsung ka anjeun!

Kasalametan Geter

Anjeun parantos hasil ngalereskeun masalah sareng iPhone anjeun henteu ngageter deui! Waktos salajengna iPhone anjeun moal lirén ngageter, anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah. Upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés ngeunaan iPhone anjeun, kersa ngantepkeun koméntar kami di handap ieu.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.