IPhone Kuring Moal Ngénggalan! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Update

Apple nembé ngaluarkeun pembaruan parangkat lunak iPhone anu anyar sareng anjeun hoyong pisan nyobian sadaya fitur-fitur anyar anu kalebetna. Anjeun angkat pikeun ngapdét iPhone anjeun kana versi panganyarna tina ios sareng BAM! IPhone anjeun moal diénggalan . Perkara teu sabaraha kali anjeun nyobian, pesen kasalahan tetep timbul atanapi prosés na ngan saukur lapak, sareng éta nuju ngambek. Tong hariwang: Dina tulisan ieu, kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun iPhone anu moal ngamutahirkeun .

IPhone Kuring Henteu Ngamutahirkeun: Balik kana Dasar

Ieu sigana mah atra, tapi sering reboot iPhone anjeun tiasa ngalereskeun masalah pembaruan. Jang ngalampahkeun ieu, tahan tombol kakuatan iPhone anjeun dugi ka slaider 'Geserkeun Daya Pareuman' nembongan. Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, sakaligus pencét sareng tahan tombol sisi sareng tombol polumeu boh.



sabaraha lami waktos a tindikan tragus nyandak dudung

Gesek geseran ti kénca ka katuhu ku jari anjeun, antosan sababaraha detik iPhone anjeun pareum, sareng langsung hurungkeun deui ku nahan tombol power.





Pastikeun Anjeun gaduh rohangan anu cekap

Salajengna, parios naha iPhone anjeun ngagaduhan ruang anu cekap pikeun nyimpen pembaruan. Pembaruan ios umumna peryogi ruang bébas 750-800 megabyte sateuacan tiasa dipasang. (Aya 1000 megabyte dina 1 gigabyte, janten éta henteu seueur rohangan.)

Pikeun mariksa sabaraha rohangan anu sayogi, lakukeun hal-hal ieu:

  1. Muka Setélan dina iPhone anjeun.
  2. Ketok kana umum .
  3. Gulung ka handap teras ketok iPhone Panyimpenan .
  4. Di luhur layar, anjeun bakal ningali sabaraha panyimpenan anu sayogi dina iPhone anjeun. Upami anjeun gaduh langkung ti 1 GB (gigabyte), maka anjeun gaduh cukup gudang kanggo ngapdét iPhone anjeun.



Upami iTunes Henteu Beres, Coba Setélan Aplikasi (sareng Wakil-Ayat)

Aya dua cara pikeun ngapdet alat ios: nganggo iTunes atanapi dina aplikasi Setélan. Upami anjeun mendakan anjeun kéngingkeun kasalahan nalika nganggo iTunes pikeun ngapdet iPhone anjeun, masihan aplikasi Setélan. Upami aplikasi Setélan henteu jalan, cobian nganggo iTunes. Kuring gé nunjukkeun kumaha ngalakukeun duanana. Kuring nyarankeun pisan pikeun nyadangkeun iPhone anjeun ka iTunes atanapi iCloud sateuacan ngamimitian prosés pembaruan.

Ngamutahirkeun iPhone Anjeun Dina iTunes

  1. Muka iTunes dina komputer anjeun sareng nyolok kana iPhone anjeun ngagunakeun kabel Kilat anjeun (kabel anu anjeun anggo pikeun ngeusi batre iPhone anjeun).
  2. Pencét kana iPhone tombol di luhur jandela iTunes.
  3. Pencét kana Ngamutahirkeun tombol di sisi-katuhu layar.
  4. Mastikeun yén anjeun badé ngapdét iPhone ku mencétan Unduh sareng Apdet.

Ngamutahirkeun iPhone Anjeun Dina Panimu

Upami Mac anjeun ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal, anjeun bakal nganggo Finder tibatan iTunes nalika ngamutahirkeun iPhone anjeun.

  1. Sambungkeun iPhone anjeun ka Mac nganggo kabel Kilat.
  2. Buka Panimu.
  3. Pencét kana iPhone anjeun dina handapeun Lokasi .
  4. Pencét Pariksa Apdet .

Ngamutahirkeun iPhone Anjeun Dina Setélan

  1. Luncurkeun aplikasi Setélan dina iPhone anjeun teras ketok umum .
  2. Ketok Pembaruan Parangkat Lunak.
  3. Colokkeun iPhone anjeun teras ketok Unduh sareng Pasang kancing.

Naha Server Apple kaleuleuwihan?

Nalika Apple ngaluarkeun pembaruan ios énggal, jutaan jalma nyambungkeun iPhone na ka server Apple pikeun ngaunduh sareng masangkeunana. Sareng sadaya jalma anu nyambungkeun sakaligus, server Apple tiasa bajoang pikeun ngajaga, anu tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun moal diénggalan.

Kami ningali masalah ieu sareng pembaruan utama Apple anu panganyarna: iOS 13. Rébuan jalma sesah masang pembaruan sareng nyungkeun bantosan kami!

Janten, upami anjeun nyobian ngalaksanakeun pembaruan utama dina iPhone anjeun, tetep émut yén seueur jalmi sanés ogé, janten kadang anjeun kedah sabar waé! Didatangan Halaman wéb Apple pikeun ningali naha sérverna tiasa leres.

IPhone kuring Masih Moal Nganyari!

Upami iPhone anjeun masih moal ngamutahirkeun, éta waktuna mulangkeun iPhone anjeun dina iTunes. Pastikeun telepon anjeun dicadangkeun sateuacan disimpen deui, sabab anjeun bakal mupus sadaya eusi sareng setelan tina iPhone anjeun.

Malikkeun iPhone Anjeun

  1. Muka iTunes dina komputer anjeun sareng nyolok kana iPhone anjeun ngagunakeun kabel Kilat anjeun.
  2. Pencét kana iPhone tombol di luhur jandela iTunes.
  3. Pencét kana Mulangkeun tombol di sisi katuhu jandéla.
  4. Mastikeun anjeun hoyong balikeun deui alat anjeun dina jandéla pop-up. iTunes bakal ngaunduh vérsi ios pangénggalna, mupus sadayana tina iPhone anjeun, sareng masang versi ios anu diénggalan.

Tulung! A Mulangkeun Henteu Beres!

Upami anjeun masih ningali kasalahan dina iTunes, tuturkeun tutorial kami ngeunaan kumaha carana DFU balikkeun iPhone anjeun . Ieu béda sareng pamulihan tradisional sabab mupus sadaya perangkat lunak jeung setelan pakakas tina telepon anjeun. Éta sering ditingali salaku léngkah pamungkas dina ngalereskeun perangkat lunak dina iPhone anu nyangkut. Upami mulangkeun DFU henteu jalan, panginten aya masalah hardware sareng iPhone anjeun.

hurungkeun mendakan iphone abdi tina komputer

IPhone anjeun: Diénggalan

Sareng anjeun aya: iPhone anjeun akhirna ngapdét deui! Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun. Hayu urang terang mana solusi anu dianggo pikeun anjeun dina bagian komentar di handap.