Naha telepon ka iPhone kuring dikirim ka suratsora? Ieu jalan kaluarna!

Por Qu Las Llamadas Mi Iphone Son Enviadas Al Buz N De Voz

Babaturan anjeun nyobian nelepon anjeun, tapi aranjeunna henteu tiasa komunikasi. IPhone maranéhanana disada nalika éta aranjeunna nelepon, naha henteu milik anjeun? Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha telepon ka iPhone anjeun langsung ka Suratsora Y kumaha ngalereskeun masalah salamina .

Naha nelepon langsung ka Voicemail nalika aya anu nyauran iPhone kuring?

Telepon ka iPhone anjeun langsung ka Suratsora kusabab iPhone anjeun teu ngagaduhan jasa, Entong Ganggu dihurungkeun, atanapi aya pembaruan Setelan Carrier anu sayogi. Urang bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun masalah anu saéna ieu.



7 alesan kunaon nelepon dialihkeun ka Suratsora dina iPhone

Aya tilu alesan utama kunaon iPhones ngalihkeun telepon sareng langsung nyandak kana Suratsora, sareng ampir sadayana parantos terang anu munggaran. Kuring daék yakin yén telepon anjeun diteruskeun langsung ka Suratsora ku alesan # 2 atanapi # 3.



iphone kuring moal disada nalika ditelepon

Henteu modeu jasa / Pesawat

Nalika iPhone anjeun jauh teuing pikeun nyambung kana menara telepon sélulér, atanapi nalika éta dipegatkeun ti dunya luar sareng Mode Pesawat, sadaya telepon dialungkeun langsung ka Voicemail kusabab iPhone anjeun henteu nyambung kana jaringan sélulér.



Entong ganggu

Upami iPhone anjeun dikonci (layar pareum), Entong Ganggu tiiseun sadaya telepon anu lebet, bewara pesen téks, sareng gera dina iPhone anjeun. Beda sareng modeu jempé, Jangan Ganggu ngirim telepon asup langsung kana Suratsora.



Kumaha kuring terang upami fungsi 'Entong ganggu' diaktipkeun?

Tingali di sudut katuhu luhur iPhone anjeun, ngan di kénca ikon batréna. Upami ningali bulan sabit, hartosna Jangan Ganggu hurung.

Kumaha kuring mareuman fungsi 'Entong ganggu'?

Cara panggancangna pikeun mareuman Do Not Ganggu nyaéta di Pusat Kontrol. Pikeun muka Pusat Kontrol, anggo jari anjeun pikeun gesek ka luhur tina handapeun layar iPhone anjeun. Pilarian ikon bulan sabit teras ketok ku jari anjeun pikeun nganonaktifkeun Jangan Ganggu.

Anjeun tiasa ogé mareuman modeu Jangan Ganggu dina aplikasi Setélan ku jalan ka Setélan> Entong ganggu . Ketok saklar ka katuhu tina Entong ganggu pikeun mareuman Entong Ganggu.

Kumaha anjeun ngaktipkeun Do Not Ganggu di tempat munggaran?

Buka aplikasi Setélan sareng noél Entong ganggu . Nyaéta pilihanana diprogram diaktipkeun? Upami kitu, iPhone anjeun bakal otomatis ngahurungkeun sareng mareuman Do Not Ganggu nalika anjeun bobo.

Entong ganggu bari nyetir

Fitur anyar anu diwanohkeun sareng ios 11 anu disebatna Ulah Ganggu Nalika Nyupir sacara otomatis tiasa ngahurungkeun nalika iPhone anjeun mendakan yén anjeun nyetir mobil.

seri nonton 4 umur batre

Pikeun nganonaktipkeun Henteu ngaganggu nalika nyetir, anjeun kedah nambihan heula fitur 'Tong ngaganggu nalika nyetir' kana Pusat Kontrol ku buka Setélan> Pusat Kontrol> Sesuaikan Kontrol sareng toél éta tanda tambah héjo di belah kénca Entong Ngaganggu Nalika Nyetir.

layar iphone henteu ngaréspon saatos lungsur

Teras gesek ka luhur tina handapeun layar pikeun muka Pusat Kontrol teras ketok ikon éta Entong ganggu nalika nyetir .

Bewarakeun telepon

Sababaraha pamiarsa parantos ngalaporkeun solusi anyar anu muncul dina édisi anyar ios: Ngarobih setélan pengumuman panggero pikeun salawasna. Asup ka Setelan> Telepon> Umumkeun telepon , toél Salamina sareng cobian.

Pariksa pembaruan pikeun pangaturan operator anjeun

Upami telepon anjeun langsung ka Suratsora, anjeun panginten kedah ngapdet setélan operator dina iPhone. Setélan panyadia nyaéta anu ngamungkinkeun iPhone anjeun nyambung ka jaringan nirkabel panyadia anjeun.

Upami setélan operator iPhone anjeun parantos kadaluarsa, anjeun panginten ngagaduhan masalah pikeun nyambung ka jaringan operator anjeun, anu tiasa nyababkeun telepon anu lebet langsung ka Surélék anjeun.

Neangan apdet setélan pamawa , buka aplikasi Setélan sareng noél Umum> Inpormasi . Upami aya pembaruan pikeun pangaturan operator sayogi, peringatan bakal muncul dina layar iPhone anjeun nyarios ' Pembaruan konfigurasi operator '. Upami peringatan ieu némbongan dina iPhone anjeun, ketok Pikeun ngapdet .

Pareuman fungsi bisu pikeun telepon anu teu dikenal

Ngajempékeun nomer kanyahoan bakal ngirim telepon tina nomer anu teu dikenal langsung kana Sora sora. Telepon bakal ditingalikeun dina tab Anyar-anyar ieu ku telepon bahkan upami aranjeunna dialihkeun langsung ka voicemail.

telepon abdi nuju nelepon nyalira

Buka Setélan teras ketok Telepon. Pareuman teh saklar disapalih Ngajempékeun num. teu dipikanyaho nganonaktifkeun setélan ieu.

Hubungan sareng panyadia anjeun

Aya kamungkinan anjeun kedah ngahubungi operator telepon sélulér anjeun pikeun ngungkulan masalah sareng layanan pikeun telepon anu lasut atanapi dialihkeun. Upami aya masalah rutin anu teu direngsekeun ku salah sahiji léngkah ngungkulan masalah dina tulisan ieu, anjeun panginten kedah ngahubungi panyadia anjeun pikeun ningali aya masalah sareng jalur anjeun atanapi upami aya pamutahiran menara anu parantos dilakukeun. Laksanakeun.

Nomer kontak pangrojong nirkabel

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

Waktos pikeun ngarobih operator nirkabel?

Upami anjeun bosen sareng masalah konstan sareng panyadia ladénan nirkabel anjeun, anjeun panginten tiasa ngaganti panyadia. Anjeun bakal sering ngahémat seueur artos nalika anjeun! Pariksa éta Alat UpPhone pikeun ngabandingkeun rencana jasa telepon sélulér ti unggal propaider ladén nirkabel di Amérika Serikat.

Anjeun deui kana jaring

IPhone anjeun disada deui sareng telepon anjeun sanés langsung ka Suratsora. Entong gangguan mangrupikeun fitur anu manpaat nalika anjeun bobo, tapi éta tiasa nyababkeun nyeri sirah serius upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana. Simpen babaturan sareng kulawarga anjeun nyeri sirah anu sami ku ngabagi tulisan ieu dina média sosial ngarah ogé tiasa diajar kunaon iPhone anjeun ngirim telepon langsung ka Suratsora!

Hatur nuhun parantos maca, sareng émut kanggo ngabales deui,
David P.