Naha kuring kéngingkeun Apple Watch SE Anyar? Ieu Kaleresan The!

Should I Get New Apple Watch Se

The September Apple Acara nembé dibungkus, ngumumkeun sajumlah kamajuan ageung pikeun Apple Watch sareng iPad. Salah sahiji wahyu anu paling pikaresepeun nyaéta tambahan anyar anu terjangkau pikeun garis Apple Watch. Dina tulisan ieu, kuring gé nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Apple Watch SE !

Fitur Apple Watch SE

Apple Watch SE ngagaduhan seueur fitur penting dina Apple Watch anu dipikacinta ku jalma. Kalayan akselerator, gyroscope, sareng kompas anu sami sareng Apple Watch Series 6 anu anyar, pangguna tiasa ngaraosan sensitipitas gerak anu ditingkatkeun sapertos anu sateuacanna. Méter ieu hususna pikaresepeun sabab ogé nyumbang kana deteksi ragrag anyar Apple Watch SE.



Anjeun henteu kedah hariwang deui kusabab teu tiasa nelepon jasa darurat upami anjeun ngalaman ragrag serius. Apple Watch SE ayeuna bakal ngalacak kecepatan sareng arah anjeun. Upami aya kajadian anu ujug-ujug atanapi henteu wajar, éta bakal ngadaptar acara nalika usum gugur sareng ngajantenkeun gampang pikeun anjeun nyauran bantosan.



iphone 6s milari sinyal

Upami anjeun milih salah sahiji modél sélulér Apple Watch SE, anjeun bahkan henteu kedah telepon pikeun nelepon sareng nga-sms! Hatur nuhun kana program Family Setup énggal Apple, pangguna tiasa nyambungkeun sababaraha Jam kanggo hiji iPhone sareng masih ngadaptarkeun rekening sareng nomer telepon masing-masing pikeun unggal alat.



Parios tulisan kami ngeunaan rencana sélulér pangsaéna pikeun Apple Watch pikeun ningali naon sababaraha pilihan sinyalna anjeun!

Apple Watch SE dijalankeun dina chip pangolahan S5, ngajantenkeun garis pinter ieu dua kali langkung gancang ti Apple Watch Series 3.

Naha Apple Watch SE Waterproof?

Apple Watch SE tahan ka cai dugi ka 50 méter, janten anjeun tiasa ngaraos aman pisan nganggo arloji anjeun iraha anjeun ngojay, berselancar, atanapi ngajajar. Apple Watch SE ogé ngalacak latihan anjeun sacara langsung pikeun latihan akuatik.



Pita Solo Loop anyar ogé tahan cai. Apple mendesain Solo Loop salaku band nonton tanpa clasps atanapi buckles pikeun maksimalkeun pungsi kanyamanan. Pilih ukuran anu pas pikeun anjeun sareng anjeun bahkan moal perhatoskeun arloji anjeun saatos anjeun pencét cai!

Apple Watch SE vs. Apple Watch Series 6

Apple Watch SE sanés hiji-hijina tambahan anyar pikeun antrian Apple Watch taun ayeuna. Apple ogé ngumumkeun Apple Watch Series 6 anu anyar, modél Apple Watch anu pangkuatna dirilis dugi ka ayeuna.

Salah sahiji inovasi Apple disorot dina Apple Watch Series 6 nyaéta detéksi oksigén getih infra red anyar. Fitur ieu ngamungkinkeun pangguna ngaksés bacaan tina tingkat oksigénna ayeuna dina getihna dina ngan 15 detik.

Apple Watch Series 6 vs. Apple Watch Se

Fitur ieu ogé nyimpen rékaman tina Pulsa Oxymetry getih anjeun, ukuran tina tingkat jantung sareng paru-paru anjeun nyebarkeun oksigén kana sésa awak anjeun. Hanjakalna, pangukuran ieu henteu kalebet dina Apple Watch SE.

Fitur sanésna Apple Watch Series 6 parantos dipasang nyaéta tampilan anu anyar. Ekslusif Seri 6 ieu ngajantenkeun langkung gampang ti anu sanés pikeun pangguna pikeun ngaksés inpormasi ngeunaan waktos sareng bewara bari henteu kedah runtah batré ku ngahudangkeun alatna.

Apple Watch SE memang ngéléhkeun Apple Watch Series 6 dina harga ku margin anu penting. Apple Watch SE dimimitian ngan ukur $ 279, sedengkeun pangguna tiasa mésér Series 6 mimitian ti $ 399.

Tetep lalajo Tutup!

Ieu mangrupikeun sababaraha inovasi sareng pembaruan anu diumumkeun Apple dinten ayeuna. Aya seueur fitur-fitur anyar anu narik ati sareng aplikasi anu tiasa diaksés ku garis Apple Watch anu énggal, sareng katingalina aya deui anu bakal datang sapanjang taun. Upami anjeun mikir ngeunaan nanem modal dina jam tangan anyar, Apple Watch SE tangtosna diperhatoskeun.