VPN dina iPhone: Naon éta? sareng VPN pangsaéna kanggo aplikasi iPhone!

Vpn En Iphone Qu Es

Upami anjeun hoyong ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman sareng aman, nganggo Virtual Private Network (VPN) kanggo iPhone mangrupikeun léngkah anu gedé dina arah anu bener. VPN ngabantosan ngajaga anonim anjeun online, nyegah peretas sareng perusahaan anu sah tina nenjo anjeun, konsépna saderhana upami anjeun ngartos. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naon ari VPN pikeun iPhone , kumaha VPN tiasa ngabantosan ngajaga privasi anjeun sareng anjeun Kuring bakal nyarankeun jasa VPN pangsaéna pikeun iPhone anu ngagampangkeun kaamanan online anjeun.

Naon ari VPN dina iPhone?

VPN (Virtual Private Network) dina iPhone alihan konéksi iPhone anjeun kana Internét ngalangkungan propaider VPN, ngajantenkeun dunya luar siga anu sadayana anu anjeun lakukeun online asalna tina panyadia jasa VPN anjeun nyalira, sanés iPhone atanapi bumi anjeun alamat.



Naon hartosna VPN?

VPN ( Jaringan Swasta Virtual atanapi dina basa Spanyol: Beureum Privada Virtual ) dina iPhone alihan konéksi iPhone anjeun kana internét ngalangkungan propaideran VPN, ngajantenkeun dunya luar siga anu sadayana anu anjeun lakukeun online asalna tina panyadia jasa VPN éta sorangan, sanés iPhone anjeun. atanapi alamat anjeun.



Naha jalma-jalma nganggo VPN dina iPhone?

Kusabab privasi dina internét parantos janten topik anu panas, jalma-jalma milari cara-cara anyar pikeun nyalindungan diri, alatna, sareng inpormasi pribadi na ti korporasi, pamaréntahan, sareng bahkan panyadia layanan internétna, anu nembé nampi jalan sah pikeun dijual inpormasi ngeunaan naon anu dilakukeun ku konsumén online.



Naha kuring dijagaan nalika nganggo VPN kanggo iPhone?

VPN pikeun iPhone ngajaga anjeun aman ku nyumputkeun alamat Internét anjeun anu asli (alamat IP) ti jalma atanapi badan (sapertos instansi pamaréntah, peretas, panyadia layanan Internét) anu panginten nyobian ngawas, ngajual, atanapi maok inpormasi anjeun.

wilujeng tepang taun mugia Gusti mberkahi anjeun ku seueur deui

Jaringan swasta virtual ngajantenkeun siga naon waé anu anjeun lakukeun dina iPhone anjeun datang ti lokasi sanés, ngabantosan anjeun tetep anonim nalika ngotéktak internét. Éta hésé pikeun jalma pikeun terang saha anjeun upami aranjeunna henteu tiasa ngalacak alamat IP anjeun deui ka bumi anjeun.



Nanging, penting pikeun terang yén jaringan pribadi maya jauh tina sampurna sareng henteu VPN pikeun iPhone tiasa masihan anjeun privasi mutlak. Anjeun kedah tiasa percanten ka panyadia VPN iPhone anjeun sabab éta ogé sanggup nenjo anjeun sareng ngajual data anjeun. Éta sababna naha milih panyadia iPhone VPN anu terhormat penting, sareng kami bakal nyarankeun sababaraha jasa anu saé engké dina tulisan ieu.

Kumaha carana batur terang saha kuring upami kuring gaduh VPN dina iPhone kuring?

Aya sababaraha cara anu hacker anu saé tiasa ngalacak kagiatan internét anjeun sareng milari saha anjeun. Ieu kalebet ekstensi peramban wéb, cookies anu disimpen dina panyungsi wéb anjeun, sareng inpormasi login, anu sadayana dirancang pikeun ngalacak inpormasi pribadi.

Tungtungna, pamaréntah ngagaduhan kamampuan pikeun nungtut inpormasi anjeun ti panyadia VPN upami anjeun ngalakukeun anu haram di internet. Ngagaduhan VPN sanés pas bébas pikeun ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong online tanpa akibat.

Upami hajat anjeun pikeun ngalakukeun hiji hal anu teu jelas sacara jelas atanapi terang-terangan haram, anjeun tiasa mertimbangkeun ngagunakeun panyadia VPN asing. Langkung gampang pikeun lembaga pamaréntah AS pikeun milari inpormasi ti panyadia VPN anu berbasis di AS.

Saran VPN kami pikeun iPhone

UsahaRencana anu paling tiasa diaksésLokasi perusahaanCocog sareng Windows, Mac, iOS, Android?Konéksi anu diidinanAplikasi ios sayogi?
NordVPN $ 69,00 / taunPanamaLeresGenepLeres
MurniVPN $ 2.95 / bulan dina rencana 2 taunHong KongLeresLimaLeres
TunnelBear $ 59.88 / taunOntario, KanadaLeresLimaLeres
IP Vanish $ 77,99 / taunASLeresLimaLeres
Langkung amanVPN $ 83.77 / 2 taunIsraélLeresLimaLeres
VPN Unlimited de KeepSolid $ 39,99 / taunASLeresLimaLeres
ExpressVPN $ 99,95 / taunKapuloan Virgin InggrisLeresTiluLeres
VyprVPN $ 60,00 / taunSwissLeresTiluLeres

Catetan: Harga anu muncul dina tabel ieu tiasa dirobah.

NordVPN

Salah sahiji panyadia ladenan VPN anu utama nyaéta NordVPN . Ku pariwara sambungan Internét anu aman yén sérver anjeun moal kalem, anjeun bakal mendakan sababaraha fitur kaamanan anu merenah kalebet kana langganan anjeun. Hiji kauntungan tina ngadaptar pikeun NordVPN nyaéta anjeun tiasa nganggo alamat IP swasta anjeun pikeun mayungan 6 alat.

NordVPN henteu resep ngalakukeun jasa naon waé anu ngalibetkeun data anjeun salain ti nyayogikeun VPN pribadi. Ieu ngandung harti yén aranjeunna moal ngalacak data atanapi kagiatan anjeun dina Internét. Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun sababaraha lapisan panyalindungan pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun tetep pribadi sareng teu tiasa diaksés ku sadayana kecuali anjeun. Anjeun tiasa ngararasakeun jasa aranjeunna di 59 nagara di sakumna dunya sareng ngaksés bantosanna 24 jam sadinten, tujuh dinten saminggu.

MurniVPN

MurniVPN bangga kana kanyataan yén aranjeunna parantos 'Disertifikasi Tanpa Pendaptaran' ku auditor independen anu dikenal. Ieu ngajagaan privasi browsing anjeun, situs anu anjeun daptarkeun dina jasa aranjeunna. Di sakumna dunya, PureVPN ngagaduhan langkung ti 2.000 jaringan pribadi maya anu mantep sareng sérver anu tiasa diaksés di langkung ti 180 nagara. IP swasta anjeun bakal dijagaan teu dimana waé anjeun angkat. Bahkan upami anjeun kaleungitan koneksi VPN anjeun, fitur Internet Killswitch na mastikeun yén data anjeun tetep aman.

Salah sahiji fitur keren anu disayogikeun ku PureVPN nyaéta Split Tunneling. Split Tunneling ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtoskeun mana data anu dikirim ngalangkungan alamat IP biasa anjeun sareng anu dikirim ngalangkungan VPN anjeun. Upami anjeun milari kalenturan nalika ngajaga jaringan pribadi virtual anjeun, ieu tiasa janten fitur anu manpaat.

TunnelBear

Upami anjeun sering ngarambat, TunnelBear prioritaskeun kaamanan geografis anjeun pikeun palanggan poténsial VPN. Alternatipna, upami anjeun badé ngaksés halaman wéb anu lokal atanapi nasional anu tangtu, TunnelBear nyayogikeun anjeun alamat IP anu tiasa diatur. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngakses sadaya inpormasi anu anjeun pikahoyong dimana waé.

TunnelBear mangrupikeun hiji-hijina panyadia VPN anu nyebarkeun audit kaamanan biasa pikeun sadaya aplikasi anu sayogi.

IP Vanish

Pilihan séjén pikeun panyadia VPN dina harga sedeng nyaéta IP Vanish . IP Vanish mangrupikeun perusahaan anu berbasis di Amérika Serikat anu didaptarkeun pikeun nyumputkeun alamat IP anjeun sanés naon. IP Vanish pastikeun yén sadaya ukuran panyalindungan anu anjeun sambungkeun dikonfigurasi sacara internal, tanpa pitulung ti pihak katilu.

Kauntungan ageung milih IP Vanish salaku panyadia VPN anjeun nyaéta aranjeunna ogé nyambungkeun anjeun kana awan panyimpenan aman, SugarSync. Kalayan fitur ieu, aranjeunna nawiskeun cadangan énkripsi salah sahiji file sareng data anjeun. Ngadaptar sareng perusahaan ieu ngajamin yén sadaya inpormasi pribadi anjeun sareng milik digital dijaga sareng dijagaan.

toko aplikasi apel henteu dimuat

Langkung amanVPN

Kalayan saklar server sareng bandwidth rubakpita pikeun langkung ti 1,300 server sadunya, Langkung amanVPN nawarkeun pangguna salah sahiji sambungan Internet anu paling gancang. Kalayan panangtayunganana, konsumén tiasa énkripsi sambungan Internét na dugi ka lima alat dina hiji waktos. Anjeun tiasa sacara gampil ngatur akun nganggo aplikasi anu gampang dianggo, anu sayogi pikeun iPhone sareng Android.

VPN Unlimited de KeepSolid

Anjeun panginten moal mendakan panyadia VPN anu langkung lengkep dina harga anu langkung saé tibatan VPN Unlimited de KeepSolid . Mangpaat anu saé pikeun ngadaptar pikeun VPN Unlimited nyaéta seueur fitur anu tiasa disesuaikan.

Salaku conto, aya pilihan pikeun penyuluhan rencana, upami anjeun hoyong ngajagi langkung seueur alat. Atanapi anjeun tiasa nyobian Team Coverage, upami bisnis atanapi bumi anjeun hoyong gaduh alamat IP swasta anu sami.

Perlu diémutan yén sadunya, VPN Unlimited ngan ukur gaduh sababaraha ratus server anu tiasa diaksés. Gumantung kana sabaraha perjalanan anjeun atanapi sabaraha data geografis anu anjeun badé aksés, ieu tiasa mangaruhan pangalaman pangguna anjeun.

ExpressVPN

ExpressVPN Éta mangrupikeun salah sahiji panyadia anu langkung mahal anu kami nyarankeun, tapi kami pikir fitur na menerkeun harga. Rencana anjeun kalebet dugi ka lima alat, Split Tunneling, sareng aplikasi anu gampang dianggo pikeun sadaya alat anjeun.

naha kuring ngarasa gerak dina beuteung handap kuring

Hiji hal anu ngabedakeun ExpressVPN nyaéta sinyalna pikeun sistem video game. Upami anjeun pamaén anu serius sareng hoyong sadayana data anjeun dijaga tina masarakat, ieu tiasa janten panyadia VPN kanggo anjeun, salami éta aya dina anggaran anjeun.

VyprVPN

VyprVPN parantos dina industri kaamanan internét salami internét publik parantos aya. Kalayan langkung ti 700 server VPN, anjeun tiasa ngakses Internét anu aman sareng gancang di seuseueurna dunya.

Hiji hal anu VyprVPN unggul nyaéta ngawatesan interaksi anjeun sareng pihak katilu. Nyatana, fitur VyprDNS na aktip ngajaga anjeun tina pangaruh poténsial antara data anjeun sareng alamat IP pribadi anjeun.

Ngadaptarkeun sareng aranjeunna ogé bakal masihan anjeun aksés kana fitur kaamanan ekslusif, sapertos VyperVPN sareng panyimpenan awan Chameleon, layanan anu dirancang pikeun memintas geo-sensor atanapi watesan eusi.

Panyadia VPN gratis kanggo iPhone

Upami anjeun teu ngagaduhan anggaran kanggo mayar VPN, aya sababaraha alternatif gratis. Kami henteu nyarankeun ngagunakeun layanan VPN gratis sabab aktipna pinuh ku iklan sareng aya kamungkinan langkung seueur yén panyadia VPN bakal ngumpulkeun data anjeun sareng nyobian ngicalna. Jasa VPN gratis ieu tiasa dianggo, tapi anjeun ngorbankeun privasi anjeun, naha éta naha anjeun badé gaduh VPN dina iPhone anjeun mimitina.

UsahaLokasiCocog sareng Windows, Mac, iOS, Android?Aplikasi ios sayogi?
Betternet KanadaLeresLeres
Turbo VPNHenteu sayogiHenteuLeres
Hotspot Shield ASLeresLeres

Kumaha kuring nyetél VPN dina iPhone?

Sakali anjeun milih sareng ngadaptar panyadia VPN iPhone, parios pikeun ningali naha panyadia anjeun ngagaduhan aplikasi dina App Store. Upami aranjeunna ngagaduhan, unduh aplikasi sareng éta bakal ngonpigurasikeun setelan iPhone iPhone anjeun kanggo anjeun.

Upami panyadia VPN VPN anjeun teu ngagaduhan aplikasi, anjeun tiasa ngalebetkeun inpormasi sacara manual ku muka aplikasi. Setélan sareng ngarampa Umum> VPN> Tambihkeun konfigurasi VPN ...

Panyadia VPN iPhone anjeun bakal masihan pitunjuk anu anjeun peryogikeun nalika anjeun daptar pikeun jasa aranjeunna. Sakali setelan réngsé, item menu VPN bakal muncul dina aplikasi Setélan iPhone anjeun.

Naha kuring kedah teras-terasan nganggo VPN dina iPhone kuring?

Pamustunganana, anjeun kedah mutuskeun naha anjeun badé nganggo VPN salami atanapi ngan ukur sawatara waktos, tapi tip ieu kedah ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu leres:

  • VPN umumna bakal ngalambatkeun iPhone anjeun sabab kedah nyambung kana jaringan anu sanés sateuacan nyambung kana internét. Ku alatan éta, nalika anjeun ngagunakeun VPN dina iPhone anjeun, éta tiasa ngajalankeun langkung laun tibatan anu anjeun biasa.
  • Upami anjeun nyobian ngalakukeun naon-naon dina iPhone anjeun anu ngagunakeun seueur data, sapertos ngalirkeun pidéo atanapi ngaunduh file, maka langkung saé pikeun mareuman VPN iPhone anjeun. Nyatana, sababaraha VPN bahkan bakal ngawatesan kamampuan anjeun ngalirkeun pidéo kusabab jumlah rubakpita anu aranjeunna candak.

Kumaha jalanna VPN?

Hal anu pangpayunna ngartos nyaéta ieu: nalika anjeun online, perusahaan kedah terang persis anjeun asalna. Sami sapertos kantor pos peryogi terang alamat pos anjeun pikeun nganteurkeun surat, situs wéb, jasa streaming pidéo sareng naon waé anu anjeun anggo dina Internét peryogi kauninga Alamat IP ti bumi anjeun kanggo ngirim data ka anjeun.

Internét diwangun ku komunikasi dua arah: anjeun ngirimkeun pamundut pikeun data sareng Internét mulih deui, atanapi sabalikna. Upami Facebook henteu terang alamat IP anjeun, anjeun moal tiasa ngaunduh gambar atanapi ngalakukeun anu sanés, sabab Facebook moal terang dimana ngirim data anu anjeun nyungkeun.

Ngagunakeun Facebook di bumi: dasarna

Bumi anjeun nyambung kana Internét nganggo modem (biasana kabel, serat, atanapi DSL), sareng nalika anjeun di bumi, sadaya anu anjeun lakukeun sacara online nganggo sambungan Internét éta. Modem masihan alamat bumi unik ka bumi anjeun sareng alamat IP anjeun tiasa ditingali ku dunya luar.

Upami anjeun nganggo Wi-Fi, anjeun nyambung kana jaringan Wi-Fi di bumi, tapi sadayana anu anjeun lakukeun sacara online ngalangkungan modem tunggal éta nalika asup sareng kaluar imah anjeun.

surat pangampunan pikeun salaki kuring

Alamat IP bumi anjeun mangrupikeun pérsi Internét tina alamat milis bumi anjeun.

VPN nyumput alamat IP anjeun

Ku alatan éta, nalika anjeun ningali gambar dina Facebook nganggo Wi-Fi di bumi, iPhone anjeun nyambung kana Internét ngalangkungan koneksi Internet di bumi sareng ngirim paménta ka Facebook pikeun ningali gambar éta. Supados Facebook masihan deui, éta kedah terang dimana kirimkeun, dina basa sejen, alamat IP bumi anjeun.

Nyatana, perusahaan kabutuhan terang alamat bumi anjeun atanapi anjeun moal tiasa nyambung kana jasa aranjeunna. Anu ngarugikeun ieu nyaéta gampang ogé pikeun hacker ningali dimana anjeun ti mana, sareng seueur halaman wéb nyimpen catetan anu detil ngeunaan saha anu datang pikeun nganjang ka aranjeunna.

Ngeunaan halaman wéb ieu : Kami henteu nyimpen log inpormasi pribadi naon waé, tapi, sapertos sadaya situs wéb dina Internét, kami ngalacak kalakuan pangguna anonim dina halaman wéb kami nganggo Google Analytics. Sababaraha situs wéb langkung seueur tibatan éta.

Masalah kaamanan sareng privasi utama mangrupikeun hasil tina ieu: hacker sareng mata-mata tiasa ningali titik kontak terakhir antara alat anjeun sareng internét umum, sabab éta mangrupikeun data tempat anu munggaran dikirimkeun ka iPhone anjeun.

VPN nyandak léngkah tambahan pikeun nyumputkeun alamat IP anjeun

Nalika anjeun nganggo VPN, iPhone anjeun henteu nyambung kana internét ngalangkungan sambungan internét di bumi anjeun - léngkah tambahan bakal ditambihan kana prosés na.

Sadayana tetep sami kecuali hiji hal: Daripada bumi anjeun nyambung langsung kana internét, éta nyambung heula ka panyadia VPN anjeun teras kana internét, anu ngajantenkeun panyadia VPN bertindak salaku jalma tengah. Ayeuna nalika perusahaan nyobian ningali dimana datangna inpormasi, aranjeunna henteu ningali alamat IP bumi anjeun, aranjeunna ningali alamat IP tina panyadia VPN anjeun.

Panyadia VPN anjeun bakal terang alamat bumi anjeun, tapi upami éta perusahaan anu saé sareng dipercaya, éta bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nangtayungan inpormasi éta ti dunya luar. Ieu sababna penting pikeun percanten ka panyadia VPN anjeun sareng ngan ukur ngagunakeun jasa anu dipercaya.

Alternatipna pikeun VPN pikeun iPhone

Upami anjeun masih teu mutuskeun ngeunaan ngagunakeun VPN dina iPhone anjeun, aya alternatif gratis anu ogé bakal ngabantosan nami anonim anjeun online. Alternatipna nyaéta Tor, panyungsi wéb anu ngirimkeun inpormasi ngalangkungan séri acak komputer sateuacan anjeun nyambung kana Internét.

Aya seueur aplikasi peramban Tor-Powered anu sayogi di App Store, anu kalobaannana gratis. Aya ogé sababaraha aplikasi peramban Tor anu dibayar sapertos Bawang Beureum, anu ngagaduhan rating 4,5-bintang dumasar kana ampir 1.000 ulasan.

Tor asalna didamel ku pamaréntah Amérika Serikat pikeun ngabantosan agénna di mancanagara. Ayeuna, Tor dianggo ku jutaan jalma anu ngan ukur hoyong nyobian sareng tetep anonim dina internét. Tor parantos janten populér kusabab éta tiasa dipasang gratis dina Mac atanapi iPhone anjeun sareng lumayan gampang dianggo.

Flaws of Tor

Nanging, sapertos iPhone VPN, Tor henteu sampurna. Tor nyaéta luar biasa halaman anu laun sareng halaman wé tiasa lami pikeun dimuat. Teu aya ogé cara pikeun terang ngalangkungan komputer anu mana inpormasi éta dikirimkeun sareng upami éta nyambung ka entitas anu tiasa dipercaya.

naha iphone kuring henteu nyambung kana iTunes

Salaku conto, kumaha upami aranjeunna dikirimkeun kana komputer batur anu hoyong ngajual atanapi maok inpormasi anjeun? Éta jalma anu henteu dipercaya ayeuna tiasa ningali sadayana anu anjeun laksanakeun sacara online sareng berpotensi nyandak inpormasi anjeun.

Kana waktosna, privasi anu Tor pasihkeun parantos ngirangan sabab peretas pinter parantos tiasa ngaidentipikasi sareng ngaeksploitasi kalepatan na. Kalayan panyadia VPN iPhone, anjeun kéngingkeun kagancangan online langkung gancang tina entitas anu tiasa dipercaya, tapi anjeun kedah mayar kanggo éta.

Moral carita

Nalika kasadaran kami ngeunaan peretas, mata-mata, sareng instansi pamaréntah sareng kamampuanna pikeun ngawas kami ningkat, jalma-jalma beuki ngahargaan privasi pribadi sorangan. Sanaos VPN kanggo iPhone sanés solusi anu sampurna, éta mangrupikeun léngkah ageung dina arah anu leres. Abdi resep ngadangu ngeunaan pangalaman anjeun nganggo VPN dina iPhone, janten tinggalkeun koméntar ieu di handap.

Hatur nuhun,
David L.