Naon 'Pembaruan Setélan Pangangkut' Dina iPhone? Ieu Kaleresan The!

What Is Carrier Settings Update An Iphone

Anjeun ngaktipkeun iPhone anjeun sareng langsung ningali pop-up anu berbunyi, 'Pembaruan Setelan Pembawa'. OKÉ, setélan énggal sayogi - tapi naon hartosna pesen ieu, sareng anjeun kedah ngapdet? Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha éta nyatakeun 'Pembaruan Setélan Pembawa' dina iPhone anjeun , naon pembaruan setélan pamawa pikeun iPhone anjeun , sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha mariksa apdet setélan pamawa kapayunna.



Naon Éta 'Pembaruan Setélan Pangangkut'?

Nalika anjeun ningali peringatan anu nyebatkeun 'Pembaruan Setelan Pembawa' dina iPhone anjeun, hartosna Apple atanapi operator nirkabel anjeun (Verizon, T-Mobile, AT&T, sareng sajabana) parantos ngaleupaskeun pembaruan sareng setélan operator anyar anu bakal ngabantosan ningkatkeun iPhone anjeun kamampuan pikeun nyambung ka jaringan operator nirkabel anjeun.



kumaha carana sangkan kanyahoan jumlahna Anjeun on iphone

Salaku conto, upami anjeun dina AT&T, anjeun panginten ningali pesen anu nyatakeun 'AT&T carrier update' atanapi 'ATT carrier update'.

Naha Penting pikeun Ngamutahirkeun Setélan Pangangkut Dina iPhone Kuring?

Nalika operator nirkabel anjeun ngamutahirkeun téknologi na, iPhone anjeun ogé kedah ngamutahirkeun pikeun ngahubungi teknologi anyar éta. Upami anjeun henteu ngalaksanakeun pembaruan setélan pamawa, iPhone anjeun panginten moal tiasa nyambung kana sagala anu ditawarkeun operator nirkabel anjeun. Janten, penting pisan pikeun mastikeun yén anjeun ngalakukeun pembaruan setélan pamawa pikeun iPhone anjeun dina taun 2020 sareng masang setélan pamawa énggal.



Salajengna, pembaruan setélan operator dina iPhone anjeun ogé tiasa ngenalkeun fitur anyar sapertos nelepon Wi-Fi atanapi voice-over-LTE, atanapi ngalereskeun bug perangkat lunak sareng gangguan anu nyababkeun masalah pikeun seueur pangguna iPhone.

Kumaha Kuring Nyaho Upami Apdet Pangaturan Pembawa Sadia?

Upami pembaruan setélan pamawa sayogi, anjeun biasana bakal nampi pop-up unggal dinten dina iPhone anjeun anu nyatakeun, 'Pembaruan Setelan Pangangkut: Setélan énggal sayogi. Naha anjeun badé ngamutahirkeunna ayeuna? '

Tapi kumaha upami anjeun hoyong parios update setélan operator sacara manual? Teu aya tombol 'Pariksa Kanggo Pembaruan Pembawa' dimana waé dina iPhone anjeun. Aya kitu, cara séjén pikeun mariksa:



Pikeun mariksa update setélan operator dina iPhone anjeun, buka Setélan aplikasi teras ketok Umum -> Ngeunaan. Upami aya pembaruan setélan pamawa anu sayogi dina iPhone anjeun, pop-up bakal muncul dina layar naroskeun naha anjeun badé ngapdet. Upami 15-30 detik kalangkung sareng teu aya pop-up némbongan dina iPhone anjeun, éta hartosna panginten henteu aya pembaruan setélan pamawa énggal pikeun iPhone anjeun dina 2020.

Kumaha Cara Ngamutahirkeun Setelan Pangangkut Dina iPhone Kuring?

Pikeun ngapdet setélan operator dina iPhone anjeun, ketok Ngamutahirkeun nalika peringatan nembongan dina layar. Beda sareng pembaruan atanapi reset anu sanés, iPhone anjeun moal hurung deui saatos pangaturan operator diénggalan.

Kumaha Pariksa Upami Setelan Carriers iPhone Sateuacan Tanggal

Upami anjeun henteu yakin naha setélan operator leres-leres dianyarkeun, laksanakeun ieu:

  1. Pareuman iPhone anjeun sareng hurungkeun deui ku mencét tombol kakuatan dugi geser kana kakuatan pareum nembongan dina layar iPhone anjeun. Teras, gesek ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.
  2. Antosan sakitar 30 detik, sareng hurungkeun deui iPhone anjeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan dugi logo Apple némbongan langsung di tengah tampilan iPhone anjeun.
  3. Teras, buka éta Setélan aplikasi teras ketok Umum -> Perkawis . Upami peringatan henteu muncul dina layar anu nyatakeun yén pembaruan setélan pamawa sayogi di iPhone anjeun, éta hartosna pangaturan operator anjeun parantos énggal.

Setelan Pangangkut: Diénggalan!

Setelan operator anjeun parantos énggal sareng waktos salajengna anjeun bakal terang naon hartosna nalika iPhone nyarios 'Pembaruan Setelan Pembawa'. Abdi resep ngadangu ti anjeun dina bagian koméntar di handap, sareng tong hilap nuturkeun Payette Forward dina platform média sosial pikeun eusi iPhone pangsaéna dina internét!