Naon sababna dina Kitab Suci [Daniel Diet]

What Is Pulse Bible

Naon pulsa dina Alkitab

Naon pulsa dina Alkitab? .

Katelahna salaku Daniel Diét, Daniel urang Gancang diideuan ku 21 dinten antukna nabi Daniel tuang sajumlah minimum sayuran sareng cai. Chris Pratt, anu protagonis tina Jurassic World, parantos tanggel waler pikeun nyebarkeun diet panasaran ieu ka masarakat umum. Masih, blog The Daniel Fast, diciptakeun ku Susan Gregory dua belas taun ka pengker, tanggung jawab modérenasi pola dahar Alkitab ieu anu tujuanana sanés ngan ukur ngirangan beurat tapi ngahontal detoksifikasi spiritual. Sakumaha ceuk Susan, diet ieu tiasa ngan ukur kaasup pangan anu dipelak tina siki.

Salami 21 dinten, anu nuturkeun diet ieu ngan ukur tiasa nginum cai sareng kedah ngaluarkeun daging, produk susu, gula, roti ragi, sareng sadaya tuang anu olahan sareng olahan tina diét. Sakumaha nunjukkeun blog Daniel Fast, sanés daging atanapi produk sato diidinan, kalebet tapi henteu diwatesan ku daging sapi, domba, lauk, sareng hayam. Atanapi henteu produk susu diidinan, kalebet tapi henteu diwatesan ku susu, kéju, mantega, sareng endog.

Pangamis henteu kénging, kalebet tapi henteu diwatesan ku madu, sirop, gula, jus tiwu, sareng molase. Kadaharan olahan teu diijinkeun, kalebet tapi henteu diwatesan ku perasa buatan, sangu bodas, tipung, sareng tuangeun anu aya bahan pengawet. Kadaharan anu digoréng teu kénging, kalebet tapi henteu diwatesan ku kagorengan Perancis sareng pancake jagung. The gajih jenuh kawas margarin sareng pondokna henteu kénging. Inuman anu teu diidinkeun kalebet tapi henteu diwatesan ku kopi, téh, inuman lemes, inuman énérgi, sareng alkohol.

Sereal sarapan gancang Daniel

Salila Daniel's Fast, anjeun ngan ukur tiasa nginum cai jeung tuang sayuran, kacang-kacangan, siki, pipa, séréal, buah, sareng minyak anu asalna tina sayuran .

Upami anjeun heran sabab saatos seueur larangan urang parantos parantos, sayuran, kacang-kacangan, siki, pipa, séréal, buah sareng minyak asal sayuran mangrupikeun katuangan anu diidinkeun dina diét ieu.

Tapi éta séhat?

Richard Bloomer, ti Universitas Memphis, parantos ngalaksanakeun sababaraha rupa panilitian pikeun nganalisis Gancang Kang Daniel. Hasilna nunjukkeun yén saatos nuturkeun jinis diet ieu salami tilu minggu, jalma anu nuturkeun tungtunan na ngirangan faktor résiko anu ngakibatkeun masalah kardiovaskular sareng setrés oksidatif. Anjeunna nyarios yén diét ieu sanés ngan ukur mirip pisan sareng diet vegan, tapi anjeunna yakin yén éta langkung séhat ku ngaleungitkeun tuangeun olahan. Sanaos diet ieu henteu ngawatesan jumlah kalori anu diseupan, Bloomer mikir yén jalma anu nuturkeun éta tungtungna dahar langkung berkat kakuatan satiating tina gizi sareng serat.

Upami anjeun pikir sumber penting tina protéin nyaéta hayam, sapi, atanapi kadaharan ti laut, pasihan kasempetan pilihan sayuran! Protéin sayuran mangrupikeun pilihan anu séhat pikeun saha waé. Awéwé peryogi 46 gram protéin unggal dinten, sareng lalaki, 56 gram. Diantara kacang-kacangan, kacang, kacang, siki, séréal, sareng sababaraha buah sareng sayuran, urang tiasa kéngingkeun sadaya protéin anu diperyogikeun tanpa nganggo sato, ngajelaskeun kang Oki Sally Cameron dina buku The Daniel Plan 10-Day Meal Plan.

Upami anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan, hubungi dokter anjeun sateuacan ngamimitian naon waé anu gancang, kalebet Daniel, ngingetkeun blog The Daniel Fast. Nanging, Business Inside kalebet Daniel's Fast dina daptar diét bahaya ku mastikeun yén anjeunna henteu ngagaduhan dasar ilmiah.

Conto dinten di Daniel's Fast

Sarapan: flakes oat kalayan kayu manis, blueberry, almond, sareng Smoothie buah.

Dahareun: samangkok sangu coklat sareng kacang, jagong, sareng ketumbar.

Dinner: sambel lentil sareng minyak zaitun, bawang bodas, peterseli, sareng sup cabé bakar.

Snacks: kacang, popcorn, apel, hummus, atanapi mentega suuk.

Naon Diét Daniel urang

Dina bab Daniel 1, dinyatakeun yén nabi ngan ukur tuang buah-buahan, sayuran, sareng cai anu diseupan salaku cairan, sahingga mundur tina sadaya pangan anu sanés.

Teras dina Daniel 10, dijelaskeun yén anjeunna henteu tuang daging, roti, sareng lirén nginum anggur salami 21 dinten éta, kalayan usaha pisan.

Luar biasa puasa ieu, didamel pikeun nyenangkeun Gusti sareng kéngingkeun rahmat-Na, parantos dugi ka jaman ayeuna urang, sareng aya seueur lalaki sareng awéwé ti sadayana yuswa anu ngalaksanakeun éta, duanana religius boh sanés.

Naon kadaharan anu diijinkeun dina Diet Daniel?

Séréal sakabeh: sangu, gandum, gandum

Sayuran: Tina sagala rupa

Bubuahan: Buah-buahan naon waé

Sayuran: Tina sagala rupa

Cairan: Cai alami, 100% buah alami sareng jus sayuran

Puasa parsial ieu rencanana dituturkeun salami 21 dinten. Sababaraha jalma anu parantos nuturkeun klaim na parantos ngalaman sababaraha gejala detoksifikasi, sapertos nyeri sirah, teu ngarareunah pencernaan, atanapi pusing. Nanging, éta henteu kajantenan dina sadaya kasus, sareng saatos sababaraha dinten munggaran, éta biasana ngaleungit.

Kacindekan anu urang angkat tina puasa Daniel nyaéta, ti saprak jaman baheula, puasa parantos dilakukeun ku sababaraha generasi salaku padika pikeun nyageurkeun sareng nyucikeun awak sareng jiwa.

Intermittent Fast vs. Daniel Fast

Éta sanés ngeunaan ngabandingkeun gancang sareng anu sanés kumargi masing-masing nuturkeun metodeu na. Nanging, poin anu kuat tina Puasa Saliwat nyaéta prakték na ngalibatkeun langkung ti gancang sababaraha dinten. Sabalikna, éta pura-pura janten cara hirup, tuang, diajar tuang, ngupingkeun awak urang sareng masihan naon anu dipiharep ku urang tanpa ngitung kalori, nyaram tuangeun, atanapi ngadamel tuangeun sadidinten kalayan henteu napsu.

Seueur anu bakal naroskeun, tapi upami kuring tiasa tuang sadayana tanpa nyabut nanaon

Dimana trikna ngirangan beurat?

Nya, teu aya seueur misteri. Koncina bohong, sakumaha anu parantos diucapkeun, dina nyéépkeun langkung seueur kalori tibatan anu urang tuang dina hiji dinten.

Sareng kanggo éta, perlu lapar?

Henteu, hormat ka waktos istirahat pencernaan terasrasakeun saat-saat tuang.

Puasa Intermittent ngagaduhan misi pikeun ngajaga kaayaan optimum kaséhatan fisik sareng psikis sahingga ngahontal beurat anu pas pikeun tiap konstitusi sareng metabolisme.

Kanggo ngalakukeun ieu, éta ngajukeun serangkaian rencana anu masing-masing tiasa adaptasi sesuai sareng karesep sareng gaya hirupna, dimana aranjeunna kedah ngahargaan jam puasa anu tangtu, 14, 16, 20 atanapi maksimal 24 jam, anu anjeun kedah henteu tuang tuangeun padet. Nanging, inuman sapertos cai, infus, kopi tanpa gula, diidinan. Salajengna, periode tuangeun bakal sumping nalika anjeun tiasa tuang naon anu anjeun pikahoyong tanpa ngaleungitkeun tuangeun tina diét. Lemak sareng karbohidrat diijinkeun.

Sanaos henteu ngaluarkeun tuangeun naon-naon salami fase dahar, sacara logis sareng ngémutan yén urang nyanghareupan padika anu tujuanna pikeun ngalestarikeun sareng ngaoptimalkeun kasihatan, langkung saé milih bahan alami, séhat sareng gratis tina lemak hidrogénisasi, sapertos pastry , produk industri atanapi diolah. Tapi, sanaos kedah leres-leres tuangeun anu séhat 80% waktos, aya ogé waktos kanggo anu dipikahoyong ku anu teu tiasa diliwatan.

Sadaya ieu, dibarengan ku rutinitas latihan fisik, bakal ngakibatkeun anjeun janten jalmi énggal, sadar kana nutrisi anjeun, sareng nyepetkeun kalayan vitalitas.

Eusi