Naha iPhone Kuring Lurus Ka Suratsora? Ieu Fix The!

Why Does My Iphone Go Straight Voicemail

Réréncangan anjeun nyobian nelepon anjeun, tapi aranjeunna henteu tiasa nembus. IPhone maranéhanana disada nalika anjeun nyauran aranjeunna , Janten naha henteu milik anjeun? Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun langsung kana voicemail nalika aya anu nelepon jeung kumaha ngalereskeun masalah pikeun saé.



Kunaon iPhone Abdi Lempeng ka Suratsora Nalika Aya Anu Nelepon?

IPhone anjeun langsung kana voicemail sabab iPhone anjeun teu ngagaduhan jasa, Do Not Ganggu dihurungkeun, atanapi pembaruan Setelan Carrier sayogi. Kami bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun masalah anu nyata di handap.



7 Alesan Kunaon iPhone Langsung Ka Suratsora

Aya tilu alesan utama kunaon iPhones langsung ka suratsora, sareng ampir sadayana parantos terang anu munggaran. Abdi rela nangtoskeun telepon anjeun langsung ka voicemail kusabab alesan # 2 atanapi # 3.

naha batré iphone 6 kuring konéng

Teu aya Mode Layanan / Pesawat

Nalika iPhone anjeun jauh teuing pikeun nyambung ka munara sél, atanapi nalika éta dipotong ti dunya luar sareng Mode Pesawat, sadaya telepon langsung ka kotak sora sabab iPhone anjeun henteu nyambung kana jaringan sélulér.



Entong ganggu

Upami iPhone anjeun dikonci (layar pareum), Entong Ganggu tiiseun sadaya telepon anu lebet, bewara pesen téks, sareng gera dina iPhone anjeun. Béda sareng modeu jempé, Jangan Ganggu ngirim telepon anu lebet langsung kana kotak sora.



Kumaha Kuring Nyaho Upami Henteu Nganggu Gangguan Dihurungkeun?

Tingali di sudut katuhu luhur iPhone anjeun, ngan di kénca ikon batréna. Upami ningali bulan sabit, Entong Ganggu dihurungkeun.

Kumaha Kumaha Pareuman Kuring Henteu Nganggu?

Cara panggancangna mareuman Do Not Ganggu aya di Pusat Kontrol. Pikeun muka Pusat Kontrol, anggo jari anjeun pikeun gesek ka luhur tina handapeun tampilan iPhone anjeun. Tingali ikon bulan sabit, sareng ketok ku jari anjeun pikeun mareuman Do Ganggu.

Anjeun tiasa ogé mareuman Ulah Ganggu dina aplikasi Setélan ku jalan ka Setélan -> Entong Ganggu . Ketok saklar ka katuhu tina Entong ganggu pikeun mareuman Ulah Ganggu.

Kumaha Naha Henteu Ganggu Dihurungkeun Di Tempat Kahiji?

Buka éta Setélan aplikasi teras toél Entong ganggu . Nyaéta Dijadwalkeun dihurungkeun? Upami kitu, iPhone anjeun bakal otomatis ngahurungkeun sareng mareuman Do Not Ganggu nalika anjeun bobo.

Entong Ganggu Nalika Nyupiran

Fitur anyar anu diwanohkeun sareng ios 11 anu disebatna Ulah Ganggu Nalika Nyetir tiasa diaktipkeun sacara otomatis nalika iPhone anjeun mendakan nalika anjeun nuju numpak mobil.

Pareuman Entong Ganggu Nalika Nyupiran, mimitina anjeun kedah nambihan Ulah Ganggu Nalika Nyupir ka Pusat Kontrol ku jalan ka Setélan -> Pusat Kontrol -> Sesuaikan kadali teras ketok tanda tambah héjo di beulah kénca Entong Ngaganggu Nalika Nyetir.

Teras, gesek ka luhur tina handapeun layar pikeun muka Pusat Kontrol teras ketok Entong Ganggu Nalika Nyupiran ikon.

kumaha anjeun ninggalkeun paguneman dina iphone

Ngumumkeun Telepon

Sababaraha pamiarsa parantos ngalaporkeun leyuran anyar anu muncul dina édisi panganyarna ngeunaan ios: Robah Panggil Panggilan pikeun Salawasna. Buka Setélan -> Telepon -> Wartosan Telepon , ketok Sok , sareng cobian.

Pariksa Apdet Pangaturan Pembawa

Upami telepon anjeun langsung ka voicemail, anjeun panginten kedah ngapdet setélan operator dina iPhone. Setelan operator nyaéta anu ngamungkinkeun iPhone anjeun nyambung ka jaringan nirkabel operator anjeun.

Upami setélan operator iPhone anjeun parantos kadaluarsa, éta panginten ngagaduhan masalah pikeun nyambung ka jaringan operator anjeun, anu tiasa nyababkeun telepon asup langsung ka suratsora anjeun.

Pikeun mariksa a Pembaruan Setélan Pangangkut , muka éta Setélan aplikasi teras ketok Umum -> Perkawis . Upami pembaruan setélan pamawa sayogi, peringatan bakal muncul dina tampilan iPhone anjeun anu nyatakeun ' Pembaruan Setélan Pangangkut '. Upami peringatan ieu némbongan dina iPhone anjeun, ketok Ngamutahirkeun .

Pareuman Ngajempékeun Anu Teu Nyaho

Ngajempékeun Anu Teu Nyaho bakal ngirim telepon tina ti nomer anu teu dikenal langsung kana suratsora. Telepon bakal ditingal dina Anyar-anyar ieu tab dina Telepon sanaos langsung ka suratsora.

Buka Setélan teras ketok Telepon . Pareuman saklar gigireun Tiiseun kanyahoan Anu nelepon pikeun mareuman setting ieu.

Hubungi Pembawa Anjeun

Aya kamungkinan anjeun panginten kedah ngahubungi operator sél anjeun ngeunaan masalah sareng jasa pikeun telepon lasut atanapi lungsur. Upami éta janten kajadian rutin anu henteu dibéréskeun ku salah sahiji léngkah ngungkulan masalah dina tulisan ieu, anjeun panginten kedah ngahubungi panyadia anjeun pikeun ningali aya masalah anu dipikanyaho atanapi upami aya pembaruan munara anu kedah dilakukeun pikeun aranjeunna. tungtung.

Nomer Kontak Dukungan Carriers Wireless

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

Naha Waktos Ieu Pikeun Ngalihkeun operator Nirkabel?

Upami anjeun bosen sareng masalah konstan sareng operator nirkabel anjeun, anjeun panginten badé nimbangkeun. Anjeun bakal sering ngahémat seueur artos nalika ngalaksanakeun! Pariksa alat UpPhone pikeun ngabandingkeun rencana telepon sélulér ti unggal operator nirkabel di Amérika Serikat.

garis nangtung dina iphone 5s

Anjeun Balik Dina Grid

IPhone anjeun disada deui sareng telepon anjeun henteu langsung ka suratsora. Do Not Ganggu nyaéta fitur anu gampang dianggo nalika anjeun bobo, tapi éta tiasa nyababkeun nyeri sirah anu serius upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana. Simpen babaturan sareng kulawarga anjeun nyeri sirah anu sami ku ngabagi tulisan ieu dina média sosial ngarah ogé tiasa diajar kunaon iPhone na langsung ka voicemail!

Nuhun parantos maca, sareng émut kanggo mayar payun,
David P.