Naha iPhone Kuring Terus Hurungkeun? Ieu Fix The!

Why Does My Iphone Keep Restarting

Naha iPhone kuring tetep dihurungkeun deui, sareng naon anu kuring lakukeun ngeunaan éta? Kami percanten ka iPhone kami sareng aranjeunna kedah jalan sadayana Waktos. Éta bakal saé upami aya hiji alesan naha iPhones balikan deui teras-terasan, tapi teu aya peluru sulap pikeun masalah ieu. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon sababna iPhone tetep ngabalikan sareng kuring bakal nunjukkeun kumaha ngabéréskeun masalah iPhone anu dihurungkeun deui .



Perhatian Pamilik iPhone X: Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi iPhone XS anu teras-teras dibalikan deui, mangga baca tulisan énggal kuring pikeun milarian terang kumaha ngeureunkeun iPhone X anjeun tina ngabalikan deui teras-terasan . Upami perbaikan éta henteu hasil, datang deui sareng turutan pituduh ieu.



Naha iPhone Kuring Terus Hurungkeun?

iPhone anu tetep dibalikan deui biasana aya kana dua kategori:

  1. iPhone anu hurungkeun deui sakedap deui: Anjeun tiasa nganggo iPhone anjeun bari sareng henteu aya masalah pisan, teras iPhone anjeun ujug-ujug dibalikan deui.
  2. iPhone restart loop: IPhone anjeun teras teras-teras dibalikan deui sareng éta henteu tiasa dianggo. Logo Apple némbongan sareng ngaleungit dina layar, teras-terasan.

Upami iPhone anjeun kagolongkeun kana kategori kadua, léngkah payun ka léngkah 5. Mustahil pikeun ngalakukeun sababaraha léngkah munggaran upami anjeun henteu tiasa nganggo parangkat lunak dina iPhone anjeun. Hayu urang teuleum, janten anjeun tiasa lirén ngagorowok 'iPhone abdi tetep dihurungkeun!' di ucing.



1. Cadangan iPhone Anjeun

Sateuacan urang ngalakukeun pemecahan masalah pisan, pastikeun iPhone anjeun dicadangkeun. Upami iPhone anjeun ngagaduhan masalah hardware, ieu tiasa janten kasempetan terakhir anjeun pikeun nyadangkeun data anjeun. Upami urang peryogi, urang bakal mulangkeun iPhone anjeun dina léngkah saterasna, sareng anjeun peryogi cadangan sateuacan anjeun malikkeun.

Upami anjeun peryogi bantosan cadangan iPhone anjeun , Artikel dukungan Apple ngagaduhan jalan satapak anu hadé. Sakali anjeun dicadangkeun, anjeun bakal siap ngamimitian ngalereskeun masalah upami iPhone anjeun terus dihurungkeun deui atanapi upami iPhone anjeun teras-terasan pareuman.

2. Perbarui Software iPhone anjeun (iOS)

Sapertos Windows dina PC atanapi OS X dina Mac, ios mangrupikeun sistem operasi iPhone anjeun. Pembaruan ios salawasna ngandung seueur perbaikan pikeun bug parangkat lunak sareng masalah sanés. Kadang-kadang, pembaruan parangkat lunak ngalereskeun masalah anu nyababkeun iPhone anjeun tetep hurung deui atanapi lebetkeun loop balikan deui.



Pikeun mariksa naha aya pembaruan parangkat lunak aya, buka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami aya pembaruan, pasang. Anjeun ogé tiasa nyambungkeun iPhone ka komputer sareng nganggo iTunes pikeun ngapdet perangkat lunak iPhone. Upami iPhone anjeun teras-teras di-restart, iTunes panginten janten pilihan anjeun anu pangsaéna.

3. Tangtukeun Upami App Anu Nyababkeun iPhone Anjeun Pareum Deui

Jarang pisan pikeun aplikasi nyababkeun iPhone dihurungkeun deui atanapi ngahurungkeun sareng mareuman sababaraha kali. Kanggo sabagéan ageung, parangkat lunak dina iPhone anjeun dijaga tina aplikasi masalah. Disebutkeun, aya langkung ti 1,5 juta aplikasi di App Store sareng aranjeunna henteu sadayana sampurna.

Upami anjeun masang aplikasi sateuacana iPhone anjeun ngasupkeun loop restart, uninstall aplikasi éta sareng tingali naha masalah éta direngsekeun nyalira.

Setélan -> Privasi -> Analytics -> Data Analytics mangrupikeun tempat sanés kanggo parios aplikasi anu gaduh masalah. Normal pikeun ningali sababaraha éntri dina daptar ieu. Gancang daptar kana daptar sareng milari aplikasi naon waé anu didaptarkeun sababaraha kali deui. Upami anjeun mendakan, nyoplokkeun aplikasi éta tiasa ngalereskeun iPhone anjeun.

4. Reset Sadaya Setélan

Reset Sadaya Setélan sanés peluru sihir, tapi tiasa ngabéréskeun masalah parangkat lunak anu tangtu. Buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Sadaya Setélan pikeun mulangkeun setélan iPhone anjeun ka standar pabrik. Anjeun moal kaleungitan aplikasi atanapi data anjeun, tapi anjeun kedah ngalebetkeun kecap akses Wi-Fi anjeun deui.

5. Cabut Kartu SIM Anjeun

Gelang balikan deui iPhone tiasa disababkeun ku masalah sambungan iPhone anjeun ka operator nirkabel anjeun. Kartu SIM anjeun nyambungkeun iPhone anjeun ka operator nirkabel anjeun, janten ngaleungitkeun éta mangrupikeun cara anu paling saé pikeun troubleshoot masalah dimana iPhone anjeun terus hurung.

Tong hariwang: Henteu aya anu lepat nalika anjeun nyabut kartu SIM anjeun. IPhone anjeun bakal langsung sambungkeun kana operator anjeun pas anjeun masangkeun deui.

naha henteu telepon kuring update ka ios 10

Artikel dukungan Apple ngeunaan kumaha cara miceun kartu SIM tina iPhone anjeun bakal nunjukkeun anjeun persis dimana kartu SIM ayana dina iPhone anjeun. Anjeun bakal nganggo klip kertas pikeun ngaluarkeun baki SIM tina iPhone anjeun.

Upami nyoplokkeun kartu SIM anjeun ngalereskeun masalah, nempatkeun kartu SIM deui dina iPhone anjeun. Upami masalahna sumping deui saatos anjeun nempatkeun kartu SIM anjeun deui, anjeun kedah mulangkeun iPhone (léngkah 7) atanapi ngagentos kartu SIM sareng operator anjeun.

Upami nyoplokkeun kartu SIM henteu ngalereskeun masalah, tong nempatkeun kartu SIM anjeun deui dugi ka réngsé léngkah salajengna. Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan kartu SIM iPhone anjeun, parios tulisan kuring disebut 'Naha iPhone Kuring Henteu Nyarios Kartu SIM?' .

6. Hard Reset

Anjeun teu kedah ngalakukeun reset hésé dina iPhone anjeun kecuali éta leres-leres diperyogikeun. Éta sapertos resep mareuman komputer desktop ku dicabut tina témbok. Éta anu disebatkeun, loop balikan deui iPhone mangrupikeun salah sahiji waktos dimana resép hese dijamin.

Pikeun ngalakukeun hard reset, tahan tombol tombol kakuatan jeung Tombol bumi (tombol bunderan di handap layar) dina waktos anu sami dugi layar iPhone anjeun kosong sareng logo Apple nembongan deui.

Dina iPhone 7 atanapi 7 Plus, tombol-tombol anu anjeun kedah pencét pikeun ngajalankeun hard reset rada béda. Sakaligus pencét sareng tahan tombol kakuatan jeung tombol polumeu handap.

Upami anjeun gaduh iPhone 8, 8 Plus, atanapi X, prosés hard reset ogé ogé béda. Pencét sareng ngaleupaskeun tombol volume nepi , teras éta tombol polumeu handap , saterusna pencét jeung tahan tombol samping .

Paduli model naon anu anjeun gaduh, pastikeun anjeun leres tahan duanana tombol ka handap babarengan sahenteuna 20 detik . Jalma-jalma kagum nalika aranjeunna badé lebet kana Apple Store sareng kuring badé gancang ngalereskeun iPhone maotna ku hard reset. Aranjeunna panginten aranjeunna ngalakukeun reset hésé di bumi, tapi aranjeunna henteu nahan tombol duanana pikeun waktos anu cekap.

Upami anjeun nyabut kartu SIM tina iPhone anjeun dina léngkah sateuacana, ayeuna waktos anu saé nempatkeun deui dina iPhone anjeun. Kami parantos ngaleungitkeun kamungkinan yén kartu SIM anjeun nyababkeun iPhone anjeun dihurungkeun deui. Mudah-mudahan hard reset tiasa ngalereskeun masalah dimana iPhone anjeun teras-teras dibalikan deui, tapi upami éta teras-terasan, anjeun kedah ngareset alat ku nuturkeun instruksi ieu di handap.

7. Balikkeun iPhone Anjeun Ngagunakeun iTunes

Malikkeun iPhone anjeun leres-leres mupus sareng ngamuat deui perangkat lunak iPhone (ios), sareng éta tiasa ngaleungitkeun masalah masalah parangkat lunak dina waktos anu sami. Nalika urang mulangkeun iPhone anjeun, kami bakal ngaleungitkeun kamungkinan masalah parangkat lunak tiasa nyababkeun iPhone anjeun dihurungkeun deui - éta sababna Apple techs ngalakukeun éta sering pisan.

IPhone anjeun kedah disambungkeun kana komputer pikeun disimpen. Kuring nyarankeun ngalakukeun jinis khusus pikeun malikkeun yén Apple techs memang disebut a DFU Mulangkeun , anu mana langkung jero tibatan mulangkeun biasa sareng tiasa ngatasi langkung seueur masalah. Anjeun moal mendakan dimana waé dina halaman wéb Apple - baca tulisan kuring pikeun diajar kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun .

Saatos balikeun deui, anjeun bakal tiasa ngamuat sadaya inpormasi pribadi anjeun tina cadangan iPhone anjeun dina iTunes atanapi iCloud. Upami anjeun masih ngagaduhan masalah, sumping deui ka dieu sareng teras maca.

8. Pariksa Masalah Perkakasan

Masalah hardware mangrupikeun alesan umum kunaon iPhone macét dina loop anu dihurungkeun deui. Upami anjeun nganggo kasus dina iPhone anjeun, angkat sateuacan anjeun neraskeun.

Tingali raket dina port muatan dina handapeun iPhone anjeun. Pariksa pikeun ningali naha aya lebet anu nyangkut dina jero sareng kanggo tanda korosi.

Upami aya anu henteu katingali leres, candak sikat sikat huntu anu anjeun henteu kantos anggo sareng liren sikat palabuhan anu dieusi. Sirkuit pondok atanapi masalah sanés dina palabuhan ngecas tiasa nyababkeun sagala rupa masalah dina iPhone anjeun.

ngalereskeun iphone 6 solokan batré

9. Anjeun Kedah Ngalereskeun iPhone Anjeun

Kami parantos ngaleungitkeun kamungkinan masalah parangkat lunak nyababkeun iPhone anjeun tetep hurung deui sareng kami parantos parios masalah pakakas dina luar iPhone anjeun. Upami iPhone anjeun dina loop ulang, iPhone anjeun panginten kedah dilereskeun.

Upami anjeun milih kéngingkeun bantosan di Apple Store lokal anjeun, pastikeun anjeun gaduh janji sareng Genius Bar janten anjeun henteu kedah ngantosan. Pilihan anu langkung murah nyaéta Pulsa , jasa ngalereskeun mail-in anu tiasa dianggo saé pisan.

Ngabungkusna

Dina titik ieu, kuring ngarepkeun kami parantos ngalereskeun masalah anu nyababkeun iPhone anjeun tetep dihurungkeun. Abdi hoyong ngadangu pangalaman anjeun dina bagian koméntar di handap, sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, kersa naroskeun ka aranjeunna dina Payette Terusan Grup Facebook.

Sing salamet,
David P.