Naha iPhone Kuring Henteu Nyarios Kartu SIM? Ieu Fix Nyata!

Why Does My Iphone Say No Sim Card

Panonpoé ngagurilap, manuk anu chirping, sareng sadaya sacara ogé dunya, dugi ka aya bewara éta 'Teu aya SIM' anu ngagentos nami pamawa sélulér anjeun di juru kénca luhur layar iPhone anjeun. Anjeun henteu nyandak kartu SIM tina iPhone anjeun, sareng ayeuna anjeun moal tiasa nelepon telepon, ngirim atanapi nampi pesen téks, atanapi nganggo data sélulér.



Upami anjeun naros, 'Naha iPhone kuring nyarios henteu kartu SIM?', Atanapi upami anjeun teu terang naon ari kartu SIM, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Masalah ieu umumna lumayan gampang didiagnosa, sareng Kuring gé ngantunkeun anjeun ngalangkungan prosés undak-usuk supados anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan 'Henteu SIM' saé.



Naon Kartu SIM Sareng Naon Éta Laksanakeun?

Upami anjeun henteu kantos nguping kartu SIM, anjeun henteu nyalira: Idéalna, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan éta. Nalika anjeun ngalaman masalah sareng kartu SIM anjeun, gaduh sakedik kanyaho ngeunaan naon anu dilakukeun ku kartu SIM iPhone anjeun bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos prosés diagnosa sareng ngalereskeun kasalahan 'Henteu SIM'.

Upami anjeun kantos hoyong tunggul rerencangan téknologi anjeun ku hal-hal sepele telepon sélulér, SIM mangrupikeun 'Modul Identitas Palanggan'. Kartu SIM iPhone anjeun nyimpen sakedik data anu ngabédakeun anjeun ti sadaya pangguna iPhone sanés dina jaringan sélulér, sareng ngandung tombol otorisasi anu ngamungkinkeun iPhone anjeun aksés kana sora, téks, sareng layanan data anu anjeun mayar dina sél anjeun tagihan telepon. Kartu SIM mangrupikeun bagian tina iPhone anjeun anu nyimpen nomer telepon anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun aksés kana jaringan sélulér.



Penting pikeun dicatet yén peran kartu SIM parantos robih mangtaun-taun, sareng seueur telepon anu langkung lami ngagunakeun kartu SIM pikeun nyimpen daptar kontak. IPhone béda sabab nyimpen kontak anjeun dina iCloud, sérver email anjeun, atanapi dina mémori internal iPhone anjeun, tapi henteu pernah aya dina kartu SIM anjeun.

Évolusi kasohor dina kartu SIM sanésna ngenalkeun 4G LTE. Sateuacan iPhone 5, operator sapertos Verizon sareng Sprint anu nganggo téknologi CDMA nganggo iPhone nyalira pikeun ngahubungkeun nomer telepon hiji jalma kana jaringan data sélulér, sanés kartu SIM misah anu bakal ditempatkeun di jero. Ayeuna, sadaya jaringan nganggo kartu SIM pikeun nyimpen nomer telepon palanggan na.

Naha Naha Urang Kedah Kartu SIM? Naon Kauntungannana?

Kartu SIM ngagampangkeun pikeun anjeun mindahkeun nomer telepon tina hiji telepon kana telepon anu sanés, sareng éta gampang pisan tahan banting. Kuring parantos nyandak kartu SIM tina seueur iPhone anu parantos digoréng ku karuksakan cai, nempatkeun kartu SIM dina iPhone gaganti, sareng ngaktipkeun iPhone anu anyar tanpa masalah.



Kartu SIM ogé ngajantenkeun anjeun gampang ngarobih operator nalika anjeun ngumbara, upami iPhone anjeun 'dikonci'. Upami anjeun angkat ka Éropa, salaku conto, anjeun tiasa nyingkahan biaya roaming internasional anu luar biasa ku ngadaptar sakedik sareng operator lokal (biasa di Éropa) sareng nempatkeun kartu SIM na dina iPhone anjeun. Pasang deui kartu SIM aslina anjeun dina iPhone nalika anjeun balik ka nagara bagian, sareng anjeun badé angkat.

Dimana Kartu SIM Dina iPhone Kuring Sareng Kumaha Kuring Ngaluarkeun?

Sadaya iPhone nganggo baki alit anu disebat baki SIM pikeun nahan kartu SIM anjeun dina tempat anu leres. Pikeun ngaksés kartu SIM anjeun, léngkah munggaran nyaéta ngaluarkeun baki SIM ku cara ngalebetkeun klip kertas kana liang alit dina baki SIM di luar iPhone anjeun. Apple ngagaduhan halaman anu saé anu nunjukkeun lokasi anu leres tina baki SIM dina unggal modél iPhone , sareng éta bakal paling gampang pikeun anjeun ningali gancang dina halaman wébna pikeun milarian tempatna teras sumping deui ka dieu. Urang badé didiagnosa sareng ngalereskeun kasalahan 'Teu SIM' saé.

Upami anjeun Henteu Hoyong Nganggo Paperclip ...

Upami anjeun henteu betah nempelkeun paperclip di jero iPhone anjeun, anjeun tiasa nyandak kit adaptor kartu SIM gunana ti Amazon.com anu kalebet alat ejector kartu sim propésional sareng adaptor anu ngamungkinkeun anjeun nganggo kartu SIM nano tina iPhone 5 atanapi 6 dina iPhone modél anu langkung lami atanapi telepon sélulér sanés. Upami iPhone anjeun kantos rusak, anjeun tiasa nganggo kit ieu pikeun méréskeun kartu SIM sareng nempelkeun kana iPhone lami anjeun (atanapi telepon sélulér sanés anu nyandak kartu SIM), sareng nelepon telepon kalayan nomer telepon anjeun langsung.

Kumaha Cara Ngalereskeun Kasalahan iPhone 'No SIM'?

Apple parantos nyiptakeun halaman pangrojong anu ngabahas masalah ieu, tapi kuring henteu kedah satuju sareng urutan léngkah ngungkulanana sareng teu aya penjelasan ngeunaan alesan dina balik saran aranjeunna. Upami anjeun parantos maca tulisanna atanapi anu sanés sareng anjeun masih ngalaman masalah 'Henteu SIM' sareng iPhone anjeun, kuring miharep tulisan ieu masihan anjeun penjelasan anu kuat ngeunaan masalah sareng pengetahuan anu anjeun peryogikeun pikeun ngalereskeunana.

Ieu sigana sigana atra, tapi éta mangpaat pikeun nyarioskeun masalahna di dieu: IPhone anjeun nyarios 'Henteu SIM' sabab éta henteu kéngingkeun deui kartu SIM anu dilebetkeun kana baki SIM, sanaos leres-leres aya na.

Sapertos seueur masalah dina iPhone, kasalahan 'Henteu SIM' tiasa mangrupikeun masalah hardware atanapi masalah parangkat lunak. Dina halaman salajengna , urang bakal ngamimitian ku ngungkulan kamungkinan masalah perangkat keras sabab biasana gampang ditingali ku pamariksaan visual. Upami éta henteu ngalereskeunana, kuring bakal ngalangkungan anjeun ngalangkungan langkah-langkah ngungkulan parangkat lunak anu bakal ngabantosan anjeun diagnosa tur ngajawab masalah anjeun .

Halaman (1 ti 2):