Kumaha Cara Nyiapkeun ID Wajah Dina iPhone, Cara Gampang!

How Set Up Face Id Iphone

Face ID mangrupikeun salah sahiji fitur anyar anu paling diantisipasi sareng pikaresepeun anu bakal dileupaskeun ku Apple sareng iPhone 8 sareng iPhone X akhir bulan ieu, sareng gampang dipasang. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha cara nyetél Face ID dina iPhone sareng ngajelaskeun naon anu anjeun kedah terang ulah aya kasalahan setelan ID Wajah nalika anjeun ngamimitian.

Naon Nu peryogi kauninga Sateuacan Anjeun Nyiapkeun ID Wajah Dina iPhone Anjeun

  • Sakabéh rupa anjeun kedah aya dina pandangan lengkep iPhone anjeun.
  • Latar gambar moal tiasa caang teuing. Entong nyobian nyetél Face ID ku panonpoé di tukangeun anjeun!
  • Pastikeun teu aya rupa anu sanés di tukang.
  • Anjeun kedah nahan iPhone antara 10 sareng 20 inci tina raray anjeun kanggo Face ID pikeun mikawanoh anjeun. Pastikeun telepon anjeun henteu caket teuing sareng raina!

Kumaha Kumaha Kuring Nyiapkeun ID Wajah Dina iPhone?

  1. Upami anjeun badé nyetél iPhone kanggo anu munggaran, ngaléngkah ka léngkah 2. Upami anjeun nambihan raray saatos nyetél iPhone anjeun, buka Setélan -> Face ID & Passcode -> Enroll Face .
  2. Ketok Ngamimitian .
  3. Posisi raray anjeun dina pigura dina iPhone anjeun.
  4. Tahan iPhone anjeun antara 10-20 inci tina raray anjeun sareng alusna mindahkeun sirah anjeun pikeun ngalengkepan bunderan. Émut kana pindahkeun sirah anjeun, sanés iPhone anjeun.
  5. Ketok Teraskeun saatos scan ID Wajah anu munggaran réngsé.
  6. Balikan deui prosésna: Pindahkeun sirah anjeun pikeun ngalengkepan bunderan kadua. Ieu ngamungkinkeun iPhone anjeun pikeun néwak sadaya sudut wajah anjeun.
  7. Saatos scan kadua réngsé, Face ID bakal disiapkeun dina iPhone anjeun.



Tips Pro Pikeun Nyetél ID Wajah Suksés

  • Anggo dua tangan pikeun nahan iPhone anjeun nalika anjeun nyetél. Kaseueuran jalma henteu biasa nyepeng iPhone panjang panangan anu jauh tina beungeutna. iPhone gampang murag, janten ati-ati!
  • Pastikeun pikeun tahan iPhone anjeun teras ngalihkeun sirah anjeun nalika anjeun nyetél ID Wajah. Upami anjeun nyobian ngalihkeun iPhone anjeun dina raray anjeun, setelanna bakal gagal.

ID Wajah Parsial Capture vs Full Capture

Nalika anjeun nyetél ID Wajah, anjeun bakal ngamimitian ku ningali langsung kana iPhone anjeun. Léngkah salajengna tina prosés panyetelan nyaéta muterkeun sirah anjeun pikeun ngijinkeun iPhone anjeun néwak sadaya sudut wajah anjeun, anu ngamungkinkeun iPhone anjeun kamampuan pikeun mendeteksi ramo anjeun tina sababaraha sudut, henteu ngan langsung.



Naon Pakem Parsial ID Wajah?

Dina Apple lingo, gambar parsial ID Wajah mangrupikeun pandangan langsung tina wajah anjeun anu lumangsung nalika léngkah munggaran prosés pangaturan. Nangkep parsial cekap pikeun muka konci iPhone anjeun, tapi anjeun kedah ningali langsung kana iPhone anjeun supados ID Wajah tiasa dianggo. Nangkep ID Wajah lengkep lumangsung nalika bagian kadua tina prosés setelan, dimana anjeun muterkeun sirah sareng ngantep iPhone anjeun néwak sadaya sudut wajah anjeun.



Upami anjeun ngalaman masalah saatos nyetél ID Wajah, parios tulisan kami anu ngajelaskeun kumaha ngalereskeun masalah ID Wajah dina iPhone anjeun pikeun kéngingkeun bantosan.

Kumaha Kumaha Kuring Ngahapus Atawa Ngaleungitkeun Wajah Tina ID Wajah Dina iPhone?

Pikeun miceun atanapi mupus ID Wajah anu parantos anjeun tambihan kana iPhone anjeun, buka Setélan -> Face ID & Passcode . Saatos ngalebetkeun kodeu aksés anjeun, ketok kana wajah anu anjeun hoyong pupus, teras ketok Hapus Raray atawa Ngaleungitkeun Data Wajah.

Kuring parantos Tumuh Biasa Pikeun ID Wajah Anjeun

Face ID mangrupikeun léngkah anu penting pikeun iPhone, sareng Apple parantos damel padamelan luar biasa pikeun ngajantenkeun prosés pangaturan sakumaha saderhana sareng intuitif jéntré. Kuring miharep tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun Face ID dina iPhone anjeun, sareng kuring di dieu pikeun ngabantosan upami anjeun ngagaduhan patarosan di sapanjang jalan. Ngarasa Luncat ninggalkeun sual atanapi komentar dihandap, sareng sapertos biasa, hatur nuhun parantos maca!

Sing salamet,
David P.