Ngebon

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar dipotong bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar dipotong bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar diteukteuk bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar dipotong bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar dipotong bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Sakumaha Seueur Timbangan kai

Kumaha anjeun ngukur kayu bakar, Kanggo tali anu lengkep anu diwangun ku ek bur, anu anyar dipotong bakal beuratna dugi ka 4960 lbs. sareng 3768 pon. nalika garing. Pikeun tali anu pinuh ku warna beureum atanapi jambé

Kumaha Jaga Possum Kaluar Kebon Sayuran

Kumaha carana ngajaga posum jauh tina kebon sayuran. Possums tiasa ngarusak bencana di kebon, halaman buruan sareng halaman rumput. Nalika oposisi ampir henteu kantos ambek, aranjeunna henteu pernah