Rencana Telepon Sélulér Terbaik Pikeun Kulawarga Di 2017 | Kanyataanna!

Ahli smartphone ngabandingkeun rencana telepon sélulér pangsaéna pikeun kulawarga taun ayeuna, sareng tawaran ayeuna ti AT&T, Sprint, Verizon, sareng T-Mobile.

Baca Leuwih

Surat Tawaran Pakasaban pikeun Imigrasi

Nalika ngalebetkeun Formulir I-864, Afidavit of Support, intina pikeun sponsor pikeun nyayogikeun bukti panghasilan ayeuna. Formula na

Baca Leuwih

Kumaha kuring Nambihan Jam Alarm Pikeun Pusat Kontrol Dina iPhone Kuring? Ngalereskeun!

Ahli Apple nunjukkeun anjeun kumaha nambihan jam alarm ka Pusat Kontrol dina iPhone anjeun sareng cara ngagunakeun alat éta saatos anjeun nambihan.

Baca Leuwih

Pamaréntah Ngabantosan Mésér Bumi Kanggo Kali Pertama

Bantuan pamaréntah pikeun ngagaleuh bumi anu munggaran di Amérika Serikat. Kami parantos nyusun daptar 8 program kalayan hibah féderal kanggo ngagaleuh bumi anjeun

Baca Leuwih

Naha Kuring Kudu Ngalih Ka AT&T? Saklar Pangsaéna Pikeun Promosi AT&T

Tilas pagawé Apple ngajelaskeun naha jalma ngalih ka AT&T, ditambah tip tina paguneman sareng padamel sareng saklar anu saé pikeun promosi AT&T.

Baca Leuwih

IPhone Kuring Moal Ngahurungkeun Saatos Ganti Layar! Ieu Fix The.

Ahli Apple nyarioskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun moal hurung saatos ngagantian layar sareng léngkah-léngkah naon anu anjeun kedah laksanakeun.

Baca Leuwih

Naon Hartosna Nalika Budak awéwé Neuteup Ka Anjeun Tanpa Seuri?

Nalika awéwé ningali anjeun, éta mangrupikeun tanda yén anjeunna resep ka anjeun. Sareng anjeunna nyobian ngundang anjeun pikeun paguneman ngalangkungan imut anu mancawura ieu. Sadayana

Baca Leuwih

Rencana telepon sélulér anu pangsaéna Dina taun 2020: Bandingkeun Verizon, AT&T, Sprint & Tambih deui

Tilas tech Apple ngabandingkeun rencana telepon sélulér anu ditawarkeun ku AT&T, Verizon, sareng Sprint di 2020 janten anjeun tiasa milih rencana garis tunggal anu pangsaéna pikeun anjeun.

Baca Leuwih

Kunaon iPad Kuring Ngecas Lalaunan? Ieu Kaleresan The!

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPad anjeun ngecas lalaunan sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nganggo pituduh léngkah.

Baca Leuwih

Pesen 'iPhone Henteu dicadangkeun': Naon Hartosna & Kumaha Cabutna!

Ahli Apple ngajelaskeun naon hartosna pesen 'iPhone Not Backed Up', kumaha cara ngaleungitkeunna saé, sareng cara nyadangkeun iPhone anjeun nganggo iCloud atanapi iTunes.

Baca Leuwih

IPhone Kuring Nyebutkeun iMessage Nyaéta 'Ngantosan Aktivasina'. Ieu Fix The!

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyarios 'ngantosan aktivasina' sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nalika iMessage henteu aktip!

Baca Leuwih

iPhone: Naha pilihan 'Ninggalkeun paguneman ieu' teu aya atanapi henteu? Ieu jalan kaluarna!

Tilas teknisi Apple ngajelaskeun naha Ninggalkeun Paguneman Ieu leungit atanapi surem dina aplikasi Pesen dina iPhone anjeun, sareng kumaha carana henteu nampi pesen téks kelompok.

Baca Leuwih

Solat Jabur 91 tina Perlindungan

Doa Jabur 91 panyalindungan Jabur 91 mangrupikeun tulisan suci tina panyalindungan anu parantos diandel ku jalma-jalma salami rébuan taun nalika aya bahaya.

Baca Leuwih

Email scam iPhone: 'Apple Mésér Konfirmasi Pembayaran anu Suksés'

Ahli Apple ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun upami anjeun nampi email kalayan subyek 'Apple Purchase Sukses Payment Confirmation'.

Baca Leuwih

Pesen 'iPhone Henteu dicadangkeun': Naon Hartosna & Kumaha Cabutna!

Ahli Apple ngajelaskeun naon hartosna pesen 'iPhone Not Backed Up', kumaha cara ngaleungitkeunna saé, sareng cara nyadangkeun iPhone anjeun nganggo iCloud atanapi iTunes.

Baca Leuwih

Kumaha cara kuring ngetik dina sababaraha basa dina iPhone? Ngalereskeun Autocorrect!

Ahli iPhone nunjukkeun anjeun kumaha ngetikkeun sababaraha basa sakaligus sareng cara ngajantenkeun koréksi otomatis nganggo langkung ti hiji basa dina iPhone anjeun.

Baca Leuwih

Lisénsi supir wisata Florida

Iraha turis peryogi lisénsi supir Florida? Wisatawan (asing) anu sumping ka Amérika Serikat dina kaléng visa B1 / B2

Baca Leuwih

Naon Hartosna Simbol Ajag Dina Alkitab?

Sasatoan karnivora, liar sareng galak (Is. 11: 6; Hab. 1: 8), anu milarian domba pikeun maéhan aranjeunna (Echo. 13:17; Yoh. 10:12). Sare siang sareng ngumbara di

Baca Leuwih

Panggilan iPhone Gagal? Ieu Fix Nyata.

Upami telepon iPhone anjeun gagal sareng anjeun henteu yakin kunaon, parios tulisan ieu dimana kami ngajelaskeun naha ieu kajantenan sareng kumaha ngalereskeunana!

Baca Leuwih

Kumaha Kumaha Kuring Ngarobih Apple Apple Dina iPhone Kuring? Ngalereskeun!

Tilas tech Apple ngajelaskeun kumaha ngarobih Apple ID anjeun dina iPhone, iPad, sareng Mac, sareng naon anu kedah dilakukeun upami alamat email parantos dianggo.

Baca Leuwih

Kumaha Kuring Nganggo Aplikasi Dina Pesen Dina iPhone Kuring? Pitunjuk ios 10.

Ahli Apple nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun aplikasi iMessage dina iPhone, iPad, sareng iPod, ogé kumaha cara mendownload aplikasi énggal pikeun Messages di iOS 10.

Baca Leuwih

IPhone Kuring Henteu Sambungkeun Kana Internét! Ieu Fix Nyata.

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPhone anjeun moal nyambung kana internét sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nganggo pituduh ngungkulan.

Baca Leuwih

Tombol Imah iPad Henteu Gawe? Ieu Anu Kedah Dipigawe!

Ahli Apple nunjukkeun naon anu kedah dilakukeun nalika tombol iPad Home henteu jalan sareng ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngalereskeun sareng ngalereskeun pas mungkin!

Baca Leuwih