WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone? Ieu jalan kaluarna!

WhatsApp henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun? Ahli Apple ngajelaskeun naha sareng kumaha ngabéréskeun masalah anu aya hubunganana sareng gangguan aplikasi.

Baca Leuwih

VPN dina iPhone: Naon éta? sareng VPN pangsaéna kanggo aplikasi iPhone!

Jawaban Ahli Apple: 'Naon ari VPN pikeun iPhone?', Kumaha cara nyetél VPN dina iPhone tiasa ngajagi inpormasi anjeun aman, sareng layanan VPN pangsaéna!

Baca Leuwih

Dimana leres Patagonia?

Dimana leres Patagonia? Sadayana - Wisata, Cuaca, Gurun. Nya upami anjeun naroskeun warga satempat di Chili aranjeunna bakal nyarios éta dimimitian di Puerto Montt sareng kidul ka kidul. Upami anjeun naros ka warga satempat di Argentina aranjeunna bakal nyarios ti San Carlos de Bariloche nuju kidul.

Baca Leuwih

Headphone iPhone Pangsaéna taun 2020

Ahli Apple nyaritakeun ngeunaan headphone iPhone anu pangsaéna, kalebet kuping-telinga sareng kuping ogé Bluetooth sareng kabel. Diénggalan pikeun 2020!

Baca Leuwih

IPhone Kuring Tetep Macet! Ieu Fix Nyata.

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPhone anjeun tetep nabrak sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngajawab masalah ngalangkungan sababaraha léngkah ngungkulan masalah.

Baca Leuwih

Kaméra iPhone Kuring Hideung! Ieu Fix The.

Ahli Apple ngajelaskeun naha kaméra iPhone anjeun hideung sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah ku nuturkeun sababaraha léngkah ngungkulan masalah.

Baca Leuwih

Spot Poék Dina Huntu Éta Henteu Rongga? - Nyababkeun, & perlakuan

Pariuk hideung poék dina huntu anu henteu Rongga? Nyababkeun, sareng perlakuan. Nalika bintik hideung némbongan dina waos atanapi nuansa anu sanés anu tiasa dibasajankeun

Baca Leuwih

Sakumaha gula ngandung bir anjeun?

Naha bir gaduh gula? Cacah karbohidrat dina bir parantos janten bagian anu normal sareng diperyogikeun dina wengi anu senang. Tapi kedah anjeun ogé

Baca Leuwih

Layar iPhone Kuring Sacara Kedip-kedip! Ieu Fix Nyata.

Ahli Apple ngajelaskeun naha layar iPhone anjeun kedip-kedip sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngajawab masalah ku ngagunakeun pituduh léngkah-léngkah.

Baca Leuwih

Kagunaan Tangkal Zaitun Dina Alkitab

Kagunaan tangkal zaitun dina Alkitab. Naon lambang tangkal zaitun.

Baca Leuwih

9 Tawaran Liburan Pangsaéna Dina Asesoris iPhone & Kado!

Milarian tawaran anu pangsaéna pikeun kado iPhone sareng asesoris dina usum liburan ieu? Baca daptar 'Top 9' anu dikurasi pikeun diajar naon anu dipikahoyong ku unggal pecinta iPhone!

Baca Leuwih

iPhone: Ninggalkeun Paguneman Ieu Dipiceun atanapi Leungit? Ngalereskeun!

Tilas tech Apple ngajelaskeun naha Ninggalkeun Paguneman ieu leungit atanapi kulawu dina aplikasi Messages dina iPhone anjeun, sareng kumaha cara ngantunkeun pesen téks kelompok.

Baca Leuwih

Kumaha Kumaha Pareuman Téks Ramalan Kana iPhone?

Ahli iPhone nunjukkeun anjeun kumaha mareuman téks ramalan dina iPhone janten anjeun tiasa ngaleungitkeun kotak abu kecap anu disarankeun di luhur keyboard.

Baca Leuwih

Naon Hartosna Nalika Ladybug Datang Dina Anjeun?

Naon hartosna nalika ladybug badarat ka anjeun?. Ladybug mangrupikeun serangga ngalayang beureum leutik kalayan titik hideung, tapi ogé mangrupikeun simbol tuah dina milarian cinta sajati.

Baca Leuwih

Naon anu nelepon pidéo? Kumaha carana nelepon video dina iPhone, Android sareng seueur deui!

Ahli telepon sélulér ngajelaskeun naon anu disebat pidéo sareng nunjukkeun kumaha nelepon video dina iPhone, Android sareng seueur deui!

Baca Leuwih

Mac anu mana anu kuring kedah mésér? Ngabandingkeun Mac Anyar.

Apple nembé ngumumkeun tilu Mac Computers anu pikaresepeun! Tapi anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun? Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun.

Baca Leuwih

Speaker iPad Henteu Beres? Ieu Fix Nyata!

Ahli Apple ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika spéker iPad anjeun henteu tiasa dianggo sareng nganggo pituduh léngkah-léngkah pikeun nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah atanapi ngabenerkeun alat anjeun.

Baca Leuwih

Setélan Kaméra iPhone, Dijelaskeun!

Ahli Apple nunjukkeun pitunjuk Kaméra iPhone mana anu bakal dirobih ku anjeun tiasa nyandak poto sareng video hébat!

Baca Leuwih

Wajib Kuring Mésér Macbook Pro Diperbarui, iPad Mini, iPad Air, atanapi Produk Apple?

Ti tilas padamel Apple: Diajar anu saleresna ngeunaan prosés perbaikan Apple sareng percaya diri mésér MacBook Pro, MacBook Air, iPad Mini & Air.

Baca Leuwih

Bangun Di 1AM, 2AM, 3AM, 4AM, sareng 5AM Hartos Spiritual

Bangun Di 1AM, 2AM, 3AM, 4AM, sareng 5AM Hartos Spiritual. Upami anjeun teras-terasan hudang antara 1 AM dugi ka 5 AM unggal wengi, éta hartosna anjeun ngalaman ngahudangkeun spiritual.

Baca Leuwih

IPhone anjeun moal nelepon? Kieu sababna sareng solusina!

Ahli Apple ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun henteu nelepon nganggo pituduh pemecahan masalah step-by-step.

Baca Leuwih

Kumaha Kumaha Kuring Nyiptakeun Memoji Dina iPhone Kuring? Ieu Kaleresan The!

Ahli Apple nunjukkeun anjeun kumaha cara nyieun Memoji dina iPhone anjeun saatos ngamutahirkeun ka iOS 12, pembaruan parangkat lunak iPhone pangénggalna.

Baca Leuwih