Kumaha Pasang iPhone Dina Mode DFU, Cara Apple

Tilas tech Apple ngajelaskeun cara Apple nempatkeun iPhone dina modeu DFU, ngajelaskeun naon firmware na, sareng kumaha ngalereskeun iPhone anu anjeun pikir parantos maot.

Baca Leuwih

Kodeu Promosi Gunung Puls TV | Ngahémat 10% Ngagunakeun Kodeu Kupon Eksklusif Kami!

Milari Kodeu Promosi Puls TV Mount anu pangsaéna? Anjeun parantos mendakan! Kuring gé nunjukkeun kumaha cara ngahémat ku kupon diskon 10% urang nalika anjeun ngajadwalkeun janji anjeun!

Baca Leuwih

IPad Abdi Moal Nganyaran! Ieu Fix Nyata.

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPad anjeun moal ngamutahirkeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nganggo pituduh pemecahan masalah undak-usuk!

Baca Leuwih

Mésér sareng Ngajual Telepon Anu Dipaké sareng Direnovasi Ku SellCell!

Pilari dagang di smartphone lami anjeun? SellCell mangrupikeun jasa ngabandingkeun harga telepon sélulér anu gratis sareng pangguna anu ramah!

Baca Leuwih

Layar iPad mah rusak! Ieu solusi anu pamungkas.

Ahli Apple nunjukkeun naon anu kedah dilakukeun nalika layar iPad anjeun rusak sareng nyarankeun sababaraha pilihan perbaikan janten anjeun tiasa ngalereskeun éta gancang-gancang.

Baca Leuwih

IPhone Abdi Ditumpurkeun. Nyambung kana iTunes? Ieu Fix The!

Tilas pagawé Apple naha iPhone anjeun ditumpurkeun, kumaha biasana kajadian, cara anu pangsaéna pikeun ngalereskeunana, sareng kumaha cara nyegah kajadian deui.

Baca Leuwih

Kumaha Cara Ngahurungkeun Kibor Anu Dianggo Dina iPhone? Ngalereskeun!

Ahli Apple nunjukkeun anjeun kumaha cara gampang ngaktipkeun keyboard hiji-hiji dina iPhone dina aplikasi naon waé anu nganggo keyboard iPhone.

Baca Leuwih

IPhone Kuring Moal Ngénggalan! Ieu Fix Nyata.

Ahli iPhone nunjukkeun anjeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun moal nganyarkeun kana versi anyar ios kalebet perbaikan sapertos mulihkeun sareng ngapdet dina iTunes.

Baca Leuwih

Dimana Kuring Tiasa Nonton Anu Leumpang Maot Dina iPhone Kuring? Kanyataanna!

Ahli Apple sareng super Walking Dead ngajelaskeun dimana sareng kumaha anjeun tiasa nonton The Walking Dead dina iPhone anjeun atanapi alat ios anu sanés.

Baca Leuwih

Kumaha Nutup Sadaya Tab Safari Dina iPhone: Jalan pintas!

Ahli Apple nunjukkeun kumaha cara nutup sadaya tab Safari dina iPhone anjeun dina waktos anu sami. Trik iPhone anu disumputkeun ieu ngan ukur peryogi sababaraha detik pikeun diajar!

Baca Leuwih

Stiker Dina ios 10: Pitunjuk Stiker iPhone Pamungkas

Ahli iPhone nunjukkeun anjeun kumaha cara gampang ngaunduh sareng ngabagi stiker sareng kulawarga sareng réréncangan dina aplikasi Messages di iOS 10 dina iPhone sareng iPad anjeun.

Baca Leuwih

Kabel iPhone Abdi Panas! Naha Kabel Kilat Panas Ngabahayakeun Ruksakna?

Tilas tech Apple ngajelaskeun naha kabel USB iPhone anjeun panas teuing sareng ngajelaskeun naha kabel kilat panas atanapi leres henteu tiasa ngarusak iPhone anjeun.

Baca Leuwih

IPhone Abdi Ditumpurkeun. Nyambung kana iTunes? Ieu Fix The!

Tilas pagawé Apple naha iPhone anjeun ditumpurkeun, kumaha biasana kajadian, cara anu pangsaéna pikeun ngalereskeunana, sareng kumaha cara nyegah kajadian deui.

Baca Leuwih

IPhone Kuring Tetep Macet! Ieu Fix Nyata.

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPhone anjeun tetep nabrak sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngajawab masalah ngalangkungan sababaraha léngkah ngungkulan masalah.

Baca Leuwih

Naha Apple Ngalacak Anjeun Dina iPhone Anjeun? Ieu Kaleresan The!

Ahli Apple ngajelaskeun kumaha Apple ngalacak anjeun dina iPhone sareng nunjukkeun anjeun kumaha nyandak deui privasi anjeun nganggo pituduh léngkah-léngkah.

Baca Leuwih

iPhone Nyangkut dina Kabayang Puteran? Ieu Fix The!

Ahli Apple ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyangkut dina roda puter sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nganggo pituduh léngkah.

Baca Leuwih

Panguat Sinyal Telepon Cell Pangsaéna: Ulasan, Biaya, Tawaran

Ahli nerangkeun kumaha cara panguat sinyal telepon sélulér, naha anjeun panginten peryogi, sareng anu mana anu pangsaéna kanggo di bumi sareng di-jalan.

Baca Leuwih

Kumaha Pasang iPhone Dina Mode DFU, Cara Apple

Tilas tech Apple ngajelaskeun cara Apple nempatkeun iPhone dina modeu DFU, ngajelaskeun naon firmware na, sareng kumaha ngalereskeun iPhone anu anjeun pikir parantos maot.

Baca Leuwih

Kumaha Ngadangukeun YouTube Dina Latar iPhone Anjeun: Perbaikan Gancang!

Ahli Apple nunjukkeun anjeun kumaha ngupingkeun YouTube di tukang dina iPhone anjeun janten anjeun henteu kedah ngantepkeun aplikasi kabuka pikeun nonton video karesep anjeun!

Baca Leuwih

Spotify Henteu Nganggo iPhone? Ieu Fix The!

Ahli Apple ngajelaskeun naha Spotify henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé!

Baca Leuwih

IPhone Abdi Moal Ngirining! Ieu Alesan Asli Naha.

Upami anjeun leungit telepon sareng pesen anu penting sabab iPhone anjeun moal disada, tong hariwang. Solusina saderhana sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun cara ngalereskeunana.

Baca Leuwih

3 Konci Pikeun Kéngingkeun Posisi Anu Saé Dina Catur: Kumaha Menang Pikeun Pamula!

Diajar tilu tip top master master internasional pikeun kéngingkeun posisi anu saé dina catur anu kedah dipikater ku sadayana pemula pikeun menangkeun langkung seueur pertandingan.

Baca Leuwih