Kumaha Cara Ngazum Dina iPhone: Tutorial Gancang!

How Zoom Iphone

Anjeun dina iPhone sareng anjeun sesah maca hal dina layar. Kadang-kadang sesah pikeun ningali naon-naon dina iPhone anjeun sabab tampilan na jauh langkung alit tibatan komputer anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngazum gede dina iPhone anjeun nganggo setting Aksesibilitas sareng gerakan dua jari !



Kumaha Ngahurungkeun Ngazum Dina Aplikasi Setélan

Salah sahiji cara paling gampang pikeun ngazum gede dina iPhone anjeun nyaéta ku ngagunakeun setélan Zoom Accessibility. Pikeun ngaktipkeun ieu, buka aplikasi Setélan teras ketok Aksesibilitas -> Zum . Ketok saklar gigireun Zoom di luhur layar pikeun ngaktipkeun Zoom.



Nganggo Zoom pikeun ngintip langkung seueur dina layar, ketok dua kali layar nganggo tilu ramo . Anjeun tiasa ogé nyéred ku tilu ramo pikeun ngazum gede dina layar anu sanés. Sakali anjeun réngsé ngazum, ketok dua kali dina layar nganggo tilu ramo deui.



Isyarat iPhone Zoom

Upami anjeun henteu hoyong nganggo alat Aksesibilitas Zoom, aya cara anu langkung gampang pikeun ngagedékeun layar - anjeun tiasa ngazum gede dina iPhone anjeun nganggo gerakan jari anu saderhana!

Pikeun ngazum gede dina halaman wéb atanapi gambar, nempatkeun dua ramo dina layar anu caket silih sareng sebarkeunana. Beuki jauh anjeun mébérkeun ramo, beuki deukeut anjeun bakal ngazum gede.



volume kuring moal tiasa dianggo dina iphone kuring

Pikeun ngazum gede, lakukeun gerakan anu sabalikna - pura-pura anjeun nyiwit layar. Saatos 'nyiwit' layar, halaman wéb atanapi gambar bakal janten ukuran aslina.

Upami aya anu lepat di sapanjang jalan, parios tulisan kami upami anjeun iPhone ngazum sareng moal ngazum gede . Gerak ieu tiasa nyéépkeun waktos sakedik pikeun ngawasa, janten caket sareng ulah pundung!

Gesture Zoom Henteu Beres! Kieu Kunaon.

Aya sababaraha aplikasi anu anjeun teu tiasa nganggo gerakan zum. Salaku conto, anjeun moal tiasa nganggo gerakan zum dina aplikasi Setélan atanapi Pesen. Sikepna cocog pikeun gambar atanapi halaman wéb, tapi upami anjeun hoyong ngazum dina Setélan, Pesen, atanapi aplikasi Catetan, anjeun kedah nganggo alat Aksesibilitas zum.

Zum Zum!

Anjeun ayeuna terang kumaha ngazum gede dina iPhone anjeun ngarah tiasa ningali deui kaca wéb atanapi gambar. Kuring ngadorong anjeun pikeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar babaturan sareng kulawarga ngeunaan trik anu ngabantuan ieu! Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, tinggalkeun koméntar kuring di handap ieu.