Layar iPhone Kuring Hideung! Ieu Alesan Asli Naha.

My Iphone Screen Is Black

IPhone anjeun hurung, tapi layar na hideung. IPhone anjeun disada, tapi anjeun henteu tiasa némbalan teleponna. Anjeun parantos nyobian ngareset iPhone anjeun, ngantep éta béak batré sareng dicolokkeun deui, sareng layar iPhone anjeun masih hideung . Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha layar iPhone anjeun janten hideung jeung naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngalereskeunana.



Naha Layar iPhone Kuring Hideung?

Layar hideung biasana disababkeun ku masalah hardware sareng iPhone anjeun, janten biasana henteu gancang-gancangna. Éta keur ceuk, kacilakaan parangkat lunak tiasa nyababkeun tampilan iPhone anjeun janten beku sareng janten hideung, janten hayu urang cobian reset hésé pikeun ningali naha éta anu lumangsung.



Pikeun ngalakukeun hard reset, pencét jeung tahan tombol kakuatan (ogé katelah tombol Sleep / Wake) sareng Tombol bumi (tombol bunderan di handap tampilan) babarengan sahenteuna 10 detik.

Dina iPhone 7 atanapi 7 Plus, anjeun ngalakukeun hard reset ku mencét sareng nahan tombol polumeu handap jeung tombol kakuatan dina waktos anu sami dugi ka anjeun ningali logo Apple nembongan dina layar.



Sareng upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi langkung énggal, laksanakeun hard reset ku gancang pencét sareng ngaleupaskeun tombol volume luhur, teras gancang pencét sareng ngaleupaskeun tombol polumeu handap, teras mencét sareng nahan tombol kakuatan (iPhone 8) atanapi tombol sisi (iPhone X atanapi langkung énggal) dugi ka logo Apple nembongan.

Upami logo Apple némbongan dina layar, sigana moal aya masalah hardware iPhone anjeun - éta kacilakaan parangkat lunak. Pariksa tulisan kuring anu sanés dina iPhone beku , anu bakal nyaritakeun naon anu kudu dilakukeun pikeun ngalereskeun iPhone anjeun. Upami logo Apple henteu némbongan dina layar, teraskeun maca.

Hayu urang Tingali Dina iPhone Anjeun

Déwan Logika iPhone



Tur ringkes tina jero iPhone anjeun bakal ngabantosan anjeun naha layar anjeun hideung. Aya dua potongan pakakas anu bakal kami bahas: iPhone anjeun tampilan jeung dewan logika .

Papan logika mangrupikeun uteuk dina balik operasi iPhone anjeun, sareng unggal bagian iPhone anjeun nyambung ka iPhone. The tampilan nembongkeun gambar anu anjeun tingali, tapi dewan logika nyaritakeunana naon pikeun nembongkeun.

Nyoplokkeun Tampilan iPhone

Sakabéh tampilan iPhone anjeun tiasa dicabut, tapi éta jauh leuwih pajeulit tibatan anu anjeun panginten! Aya opat komponén utama anu dipasang dina tampilan iPhone anjeun:

  1. Layar LCD, anu nembongkeun gambar anu anjeun tingali dina iPhone anjeun.
  2. The digitizer , anu mangrupikeun bagian tina tampilan anu ngolah touch. Ieu digitizes ramo anjeun, anu hartosna éta ngarobah touch jari anjeun kana basa digital anu iPhone anjeun tiasa ngartos.
  3. Kaméra nyanghareup ka hareup.
  4. Tombol Imah.

Masing-masing komponén tampilan iPhone anjeun ngagaduhan papisah konektor anu nyolok kana papan logika iPhone anjeun. Kusabab kitu anjeun panginten tiasa ngusap layar nganggo ramo, sanaos layar hideung. Digitizer jalan, tapi LCD henteu.

Iteuk hideung némpél konektor data tampilan

Dina kaseueuran kasus, layar iPhone anjeun hideung kusabab kabel anu ngahubungkeun LCD kana papan logika parantos robih. Kabel ieu disebatna teh tampilan konektor data. Nalika konektor data tampilan dileungitkeun tina papan logika, iPhone anjeun tiasa dilereskeun ku cara dicolokkeun deui.

Aya kasus anu sanés anu ngalereskeunna teu pati saderhana, sareng éta nalika LCD nyalira rusak. Nalika éta kajantenan, henteu janten masalah naha LCD disambungkeun ka dewan logika atanapi henteu - rusak sareng perlu diganti.

Kumaha Kuring Nyaho Naha Pidangan Kuring Leungitkeun atanapi Rusak?

Kuring ragu-ragu nyerat ieu kusabab éta henteu hartosna aturan anu sesah sareng gancang, tapi kuring gaduh perhatoskeun pola dina pangalaman kuring damel sareng iPhones. Henteu aya jaminan, tapi aturan jempol kuring nyaéta:

iphone nambihan kontak tina téks
  • Upami tampilan iPhone anjeun lirén damel saatos anjeun muragkeunana , layar anjeun sigana hideung kusabab kabel LCD (konektor data tampilan) parantos ngaleungitkeun tina papan logika.
  • Upami tampilan iPhone anjeun lirén damel saatos éta baseuh, layar anjeun sigana hideung kusabab LCD rusak sareng kedah diganti.

Kumaha Ngalereskeun Layar iPhone Hideung

Cara anjeun milih pikeun neraskeun panginten gumantung kana kabel LCD iPhone anjeun parantos dilepas tina papan logika atanapi upami LCD rusak. Anjeun tiasa nganggo aturan abdi ti luhur pikeun ngajantenkeun tebakan anu dididik.

Upami kabel LCD parantos dilepas, Bar Genius di Apple Store meureun ngalereskeunana gratis, sanaos iPhone anjeun henteu aya garansi. Éta sabab ngalereskeunana kawilang saderhana: Aranjeunna bakal muka iPhone sareng nyambungkeun kabel digitizer kana papan logika. Upami anjeun mutuskeun badé jalan ieu, janjian sareng Genius Bar sateuacan anjeun sumping - upami henteu, anjeun tiasa tungtungna nangtung bari.

Upami LCD rusak, éta carita sanésna. Éta tiasa mahal pisan pikeun ngalereskeun tampilan iPhone anjeun, utamina upami ngalangkungan Apple. Upami anjeun milari alternatif anu langkung saé, murah, kuring nyarankeun Pulsa , layanan perbaikan jalma anu bakal datang ka anjeun, ngalereskeun iPhone langsung, sareng masihan anjeun jaminan hirupna.

Upami anjeun langkung resep kéngingkeun iPhone énggal tibatan ngalereskeun anu ayeuna, tingali kana UpPhone alat ngabandingkeun telepon . Anjeun tiasa ngabandingkeun harga unggal smartphone dina unggal operator nirkabel. Operator hoyong pisan anjeun ngalih ka jaringanna, janten anjeun tiasa mendakan yén anjeun tiasa kéngingkeun iPhone énggal kalayan biaya anu sami sareng ngalereskeun anu ayeuna.

Ngalereskeun iPhone Anjeun Sacara Biasana Sanés Ideu Anu Saé

Sekrup ngawangun Star (pentalobe) ngajaga iPhone anjeun ditutup

iPhone henteu hartosna dibuka ku pangguna. Candak tingali kana dua sekrup di gigir palabuhan muatan iPhone anjeun - éta bentukna bentang! Éta anu nyarios, aya nyaéta pituduh perbaikan anu hadé di luar sana upami anjeun nuju raoseun. Kuring nyandak gambar dina tulisan ieu tina pituduh ngalereskeun iFixit.com anu disebat iPhone 6 Majelis Majelis Panggantian . Ieu mangrupikeun petikan ringkes tina tulisan éta anu tiasa disada biasa:

'Nalika ngahijikeun deui telepon anjeun, kabel data tampilan tiasa pareum tina konektor na. Ieu tiasa nyababkeun garis bodas atanapi layar kosong nalika hurung deui telepon anjeun. Upami éta kajantenan, kantun sambungkeun kabel sareng siklus listrik telepon anjeun. ' Sumber: iFixit.com

Upami anjeun percanten kabel LCD iPhone anjeun (kabel data tampilan) parantos dialihkeun tina papan logika, anjeun téknologi pisan, sareng angkat ka Apple Store sanés pilihan, sambung deui kabel data tampilan kana papan logika henteu nu sesah, upami anjeun gaduh pakakas anu pas.

Ngaganti tampilan nyaéta pisan kompleks kusabab jumlah komponén anu aya. Hayu atuh jelas: I ulah nyarankeun anjeun nyobian ngalereskeun masalah ieu nyalira, sabab éta gampang teuing pikeun megatkeun hiji hal sareng 'bata' iPhone anjeun.

Anjeun terang naon anu anjeun kedah laksanakeun

Kaseueuran pamaca moal tiasa ngalereskeun layar iPhone na ngan ku maca tulisan ieu, kusabab layar iPhone hideung biasana henteu disababkeun ku masalah parangkat lunak. Sadayana jalan saé dugi layar iPhone anjeun janten hideung. Ayeuna anjeun henteu tiasa nganggo iPhone pisan, tapi anjeun ngalakukeun terang naon anu kedah dilakukeun salajengna. Abdi resep ngadangukeun kumaha anjeun ngalereskeun iPhone anjeun dina bagian koméntar di handap, sareng pangalaman naon waé anu tiasa anjeun tawarkeun pasti bakal ngabantosan pamiarsa sanés anu ngagaduhan masalah anu sami.

Hatur nuhun parantos maca sareng sadayana anu pangsaéna,
David P.
Sadayana Gambar iPhone dina tulisan ieu ku Walter galan sareng dilisensikeun dina CC BY-NC-SA .