Lokasi iPhone Kuring Salah! Ieu Fix The.

My Iphone Location Is Wrong

Hal lucu tiasa kajadian nalika lokasi iPhone anjeun lepat. IPhone anjeun tiasa nembongkeun waktos anu salah. Alarm anjeun panginten henteu jalan. Milarian iPhone Kuring panginten tiasa henteu leres.



Éta goresan sirah nyata, tapi éta kajadian. Bisa jadi aya sababaraha alesan anu béda kunaon lokasi iPhone anjeun lepat, sareng pasti aya cara pikeun ngalereskeun ieu. Baca terus pikeun milarian terang kunaon iPhone anjeun pikir éta aya di tempat anu sanés sareng léngkah-léngkah naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeun lokasi iPhone anu salah.



Hal Mimiti Kahiji: Pariksa Aplikasi

Upami lokasi iPhone anjeun lepat, anjeun kedah parios aplikasi anu nunjukkeun inpormasi ieu ka anjeun. Upami lokasi anjeun ngan ukur salah dina hiji aplikasi, maka sigana bakal aya masalah sareng aplikasi khusus éta.

Tingali lokasi anjeun dina aplikasi anu sanés, sapertos Peta atanapi Cuaca. Duanana kedah sacara otomatis nganggo lokasi anjeun ayeuna kanggo masihan inpormasi nalika anjeun mukakeunana.



iphone on tapi layar hideung

Entong hariwang teuing upami Maps nunjukkeun anjeun aya dina jarak saratus kaki ti tempat anjeun leres-leres ayana. Upami Cuaca nunjukkeun inpormasi pikeun daérah umum sareng Peta parantos caket anjeun, Layanan Lokasi iPhone anjeun panginten henteu kunanaon.

1. Tutup Sareng Muka Buka Aplikasi

Nanging, upami aplikasi panginten anjeun aya di Timbuktu (sareng anjeun henteu), nu anjeun kedah hariwang. Upami hiji aplikasi gaduh masalah, cobian tutup sareng balikan deui.



Pikeun nutup aplikasi, klik dua kali tombol Utama anjeun. Gesek ka luhur dina layar pikeun nutup aplikasi anu kabuka. Teras, buka deui aplikasi anu ngagaduhan lokasi anu salah sareng tingali naha éta panginten anjeun aya di tempat anu leres.

2. Pastikeun Anjeun Masihan Izin Aplikasi Pikeun Gunakeun Lokasi Anjeun

Kaseueuran aplikasi anu nganggo lokasi anjeun naroskeun naha aranjeunna tiasa aksés kana Layanan Lokasi nalika anjeun mimiti muka. Upami anjeun nyarios henteu, maka aplikasi éta henteu ngagaduhan ijin pikeun nganggo inpormasi lokasi ti iPhone anjeun sareng panginten tiasa henteu leres hasilna. Ieu naha sababna iPhone anjeun nunjukkeun lokasi anu salah.

Anjeun tiasa masihan ijin aplikasi pikeun nganggo Layanan Lokasi anjeun bahkan saatos anjeun henteu. Ketok Setelan → Privasi → Layanan Lokasi. Bakal aya daptar aplikasi anu naroskeun pikeun nganggo lokasi anjeun. Upami Milarian iPhone Abdi nyarios Teu pernah gigireunana, maka program éta henteu ngagaduhan ijin pikeun ningali inpormasi lokasi anjeun.

Ketok Milarian iPhone Kuring sareng ngarobih setélan ka Nalika Ngagunakeun App . Teras tutup Setélan, tutup aplikasi, sareng muka deui. Ayeuna, éta kedah tiasa ngagunakeun inpormasi lokasi anjeun.

3. Laporkeun Masalahna

Upami lokasi iPhone anjeun masih lepat, tapi ngan ukur dina hiji aplikasi, panginten aya masalah sareng parangkat lunak aplikasi éta. Odds nyaéta grup anu ngadamel aplikasi parantos sadar kana masalahna, sareng pembaruan masih badé ngalereskeunana. Seueur aplikasi gaduh pilihan pikeun ngahubungi pangembang aplikasi. Anjeun tiasa ngalakukeun éta di App Store.

Pikeun kéngingkeun bantosan langsung ti jalma-jalma anu ngadamel aplikasi atanapi ngirim catetan anu ngabéjaan aranjeunna ngeunaan masalahna, buka App Store . Milarian nami aplikasi anu nunjukkeun lokasi iPhone anu salah. Pilih aplikasi, teras ketok Ulasan. Kedah aya anu Rojongan App link dina halaman éta. Ketok éta, sareng anjeun bakal dicandak ka halaman pangrojong grup anu ngajantenkeun aplikasi. Milarian pilihan pikeun ngirim pesen atanapi ngalaporkeun masalah.

Nalika Jasa Lokasi Anu Saé Goréng

Upami lokasi iPhone anjeun lepat dina langkung ti hiji aplikasi, panginten aya masalah sareng Layanan Lokasi iPhone anjeun. IPhone nganggo anu disebat Sistem Posisi Global (dibantuan GPS) pikeun ngalacak lokasi anjeun.

GPS mangrupikeun sistem satelit anu ngorbit dunya anu mumbul sinyal ka sareng ti iPhone anjeun. Upami satelit dina posisi anu pas sareng tiasa nyandak sinyal iPhone anjeun, iPhone anjeun tiasa nganggo inpormasi éta pikeun terang dimana anjeun ayana. Tapi satelit GPS henteu sampurna sareng tiasa dianggo sababaraha menit. Janten iPhones ogé nganggo konéksi jaringan sélulér anjeun, sambungan Wi-Fi, sareng konéksi Bluetooth pikeun ngabantosan dimana anjeun ayana.

Tip Pro: Hoyong terang sakumaha akuratna Lokasi Lokasi anjeun? Buka aplikasi Maps , sareng parios cincin biru dina titik biru anu nunjukkeun lokasi anjeun ayeuna. Langkung alit tina cincin éta, langkung akurat inpormasi lokasi anjeun ayeuna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali di kénca, kotak biru leutik pisan, sareng saleresna nunjukkeun lokasi kuring ayeuna. Dina gambar dina nyeratna, kuring nyerat tulisan ieu ti tengah leuweung.

4. Naha Wi-Fi Pikeun Nyalahkeun?

Ngagunakeun inpormasi tina Wi-Fi anjeun, jaringan sélulér, sareng konéksi Bluetooth ngamungkinkeun iPhone anjeun pikeun nunjuk lokasi anjeun langkung gancang tibatan ngan saukur nganggo inpo satelit GPS. Pikeun nyepetkeun langkung seueur deui, Apple ogé nyimpen inpormasi ngeunaan dimana anjeun biasana nyambung.

batré iphone 6 paéh henteu dieusi

Salaku conto, upami anjeun teras-terasan nganggo jaringan Wi-Fi anjeun di bumi, Apple bakal (kalayan idin anjeun) ngalacak lokasi éta. Janten nalika anjeun nganggo Wi-Fi di bumi, éta otomatis terang sakitar anjeun dimana.

Éta sora saé, leres? Leres! Tapi upami anjeun ngalih sareng nyandak router Wi-Fi anjeun, maka éta bakal nyandak Apple sababaraha waktos pikeun ngapdet inpormasi anu disimpen anu ngawartosan aranjeunna dimana jaringan éta. Ieu hartosna, upami anjeun nyambung ka jaringan Wi-Fi, panginten Apple terang lokasi na, iPhone anjeun panginten anjeun aya di tempat anu sanés. Antukna, Apple bakal ngamutahirkeun inpormasi lokasi, tapi tiasa lami.

Pikeun milarian terang upami konéksi Wi-Fi anjeun nyababkeun lokasi iPhone lepat, pareuman Wi-Fi. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku buka Setélan → Wi-Fi sareng ngetok togél héjo gigir Wi-Fi pikeun mareumanana.

Anjeun ogé tiasa ngabantosan nyobian nyepetkeun pembaruan Layanan Lokasi ku naroskeun iPhone anjeun pikeun hilap kana lokasi anu dipikaterang
atanapi kantun lirén nganggo lokasi anu dipikaterang sakedap. Pikeun ngalakukeun éta, buka Setélan → Privasi → Layanan Lokasi → Layanan Sistem → Lokasi Sering. Di dieu, ketok togél héjo di gigireunna Lokasi sering pikeun mareumanana. Kuring ogé nyarankeun anjeun turun ka bagian sajarah halaman teras ketok Jelas Sejarah.

Anjeun panginten kedah ngantosan sapoé atanapi langkung iPhone anjeun ngirim lokasi na anu paling anyar ka Apple. Upami lokasi iPhone anjeun lepat saatos éta, masih aya sababaraha hal anu anjeun tiasa nyobian! Ati-ati teras baca.

5. Ngaresetkeun Lokasi Lokasi

Parangkat lunak anu ngajalankeun iPhone anjeun rumit. Tiasa waé setélan parantos robih sareng kedah dilereskeun sateuacan anjeun ogé tiasa ngalereskeun lokasi iPhone anu lepat. Untungna, anjeun tiasa ngareset sadaya setelan Layanan Lokasi anjeun. Ngan buka Setélan → Umum → Reset → Reset Lokasi & Privasi.

Anjeun kedah lebetkeun kodeu aksés iPhone pikeun ngareset Layanan Lokasi anjeun. Ieu bakal ngarobih lokasi sareng setelan privasi anjeun deui sapertos deui nalika anjeun mimiti ngagaduhan iPhone. Laksanakeun ieu, teras cobian nganggo aplikasi sapertos Peta atanapi Cuaca deui.

6. Cadangan sareng Malikkeun Tina iTunes

Upami lokasi iPhone anjeun masih lepat bahkan saatos anjeun ngareset Lokasi Lokasi, cobian lakukeun cadangan sareng balikeun deui iPhone anjeun tina iTunes. Pikeun ngalakukeun éta:

layar iphone sanés ngaréspon noél
  1. Colokkeun iPhone anjeun kana komputer nganggo kabel USB.
  2. Muka iTunes .
  3. Pilih iPhone anjeun nalika disingkronkeun kana iTunes.
  4. Pilih Balikkeun Cadangan. Pilih cadangan ti sateuacan masalah dimimitian sareng lokasi anjeun. Rengse balikeun deui, sareng parios iPhone anjeun. Éta kedah nunjukkeun anjeun aya di lokasi anu leres ayeuna.

Tiasa Milarian iPhone Kuring Lepat?

Salah sahiji hal anu kuring resep ngeunaan iPhone nyaéta fitur Find My iPhone. Henteu ngan ukur gunana ieu nalika anjeun kaleungitan iPhone di bumi sareng kedah mendakanana, tapi éta ogé cara anu saé pikeun ngajaga tab dimana ayana anggota kulawarga. (Pariksa tulisan kami ngeunaan nyukcruk iPhones barudak anjeun pikeun sababaraha tip babari ngagunakeun Find My iPhone.)

Tapi, anjeun panginten naros ka diri sorangan, naha Milarian iPhone abdi lepat? Sabenerna, éta tiasa. Pikeun Milarian iPhone Kuring tiasa dianggo, iPhone kedah diaktipkeun sareng tiasa ngirim inpormasi lokasi ka Apple.

Milarian iPhone Kuring ngan ukur tiasa ngalacak Apple ID anu sami dina 100 alat anu béda sakaligus. Upami anjeun dina rencana bisnis atanapi ngabagi Apple ID anjeun sareng kulawarga anjeun, anjeun panginten tiasa pencét jumlah iPhone anu tiasa ngabagi akun Find My iPhone.

Kanggo kaseueuran urang, éta henteu janten masalah. Éta kamungkinan pisan yén iPhone boh henteu online, ngajantenkeun anjeun teu tiasa mendakanana, atanapi waktos sareng tanggal dina iPhone anjeun salah.

Pikeun ngalereskeun tanggal sareng waktos anjeun, buka Setélan → Umum → Tanggal & Waktos. Atur Otomatis kedahna gaduh titik héjo di gigireunna. Upami henteu, maka ketok toggle pikeun ngahurungkeun . Anjeun ogé tiasa sacara manual milih zona waktos upami pilihan Set Otomatis henteu ngalereskeun Find My iPhone.

Milarian iPhone Abdi Kedah Konéksi Kanggo Gawé

Kadang-kadang, Find My iPhone ngagaduhan lokasi anu salah sabab henteu nyambung kana jaringan. Milarian iPhone Kuring peryogi sambungan pikeun ngumpulkeun inpormasi lokasi sareng ngirim ka Apple. Pastikeun iPhone aya dina jaringan sélulér atanapi sahenteuna jaringan Wi-Fi. Upami sambungan jaringan anu disalahkeun, anjeun tiasa hurungkeun Mode Pesawat sareng pareuman deui kanggo nyobian ngareset deui.

Jasa Lokasi Mangrupikeun Hal Anu Kuat

Gampang mopohokeun kumaha urang ngandelkeun Layanan Lokasi dina iPhone kami unggal dinten. Nalika lokasi iPhone kuring lepat, éta tiasa leres-leres ngaganggu.

Mudah-mudahan, salah sahiji trik ieu ngabenerkeun iPhone anjeun deui dina urutan, sareng anjeun tiasa nganggo Peta, Cuaca, sareng Milarian iPhone Kuring deui tanpa aya masalah. Naha anjeun ngagaduhan aplikasi karesep anu nganggo lokasi anjeun? Hayu urang terang dina komentar di handap! Kami resep ngadangu ti anjeun.