Aplikasi MyAT & T Henteu Dianggo Dina iPhone Kuring! Ieu Fix Nyata.

Myat T App Isn T Working My Iphone

Anjeun nyobian nyambung kana akun myAT & T ti iPhone anjeun, tapi aya anu henteu leres. Aplikasi myAT & T ngamungkinkeun anjeun nyambung kana akun anjeun dina waktos éta, tapi éta henteu tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha aplikasi myAT & T henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah pikeun saé !

Tutup Kaluar Aplikasi MyAT & T

Hal kahiji anu dicobaan nalika myAT & T henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun nyaéta nutup sareng muka deui aplikasi. Mungkin waé aplikasi na nabrak, nyababkeun éta lirén damel.



Sateuacan anjeun tiasa nutup tina aplikasi myAT & T, anjeun kedah ngaktipkeun tombol aplikasi. Dina iPhone 8 atanapi sateuacanna, klik dua kali tombol Home pikeun muka konter aplikasi.





Dina iPhone X, gesek ka luhur tina handapeun layar ka tengah layar. Nalika ramo anjeun dugi ka tengah layar, reureuh sakeudeung sareng panahan aplikasi bakal dibuka.

Dina iPhone 8 anjeun atanapi sateuacana, gesek myAT & T ka luhur sareng mareuman layar pikeun nutupna. Dina iPhone X anjeun, pencét sareng tahan pratinjau aplikasi myAT & T dugi tombol dikurangan beureum némbongan di belah kénca luhur aplikasi. Teras, tutup aplikasi ku cara ngetok tombol dikurangan beureum atanapi ngusap éta luhur sareng mareuman luhur layar.

Balikan deui iPhone Anjeun

Upami nutup aplikasi myAT & T henteu hasil, cobian restart iPhone anjeun. Mungkin waé aplikasi anu béda lirén damel, nyababkeun parangkat lunak iPhone anjeun kacilakaan.



Pikeun mareuman iPhone 8 anjeun atanapi sateuacana, pencét sareng tahan tombol kakuatan (ogé disebut tombol Saré / Bangun) dugi geser kana kakuatan pareum sareng ikon kakuatan beureum némbongan dina layar. Teras, gesek ikon kakuatan beureum kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Prosésna mirip dina iPhone X, kecuali anjeun mencét sareng tahan tombol polumeu boh tombol sisi dugi geser kana kakuatan pareum nembongan.

Antosan 15 - 30 detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan (iPhone 8 sareng anu langkung lami) atanapi tombol sisi (iPhone X) pikeun ngahurungkeun iPhone anjeun deui. Leupaskeun tombol nalika logo Apple némbongan dina tampilan.

Apdet The MyAT & T App

Upami aplikasi myAT & T henteu tiasa dianggo saatos anjeun nga-restart iPhone anjeun, urang tiasa masalah ngaluarkeun gangguan parangkat lunak minor. Hal salajengna anu kedah dilakukeun nyaéta mariksa naha aya apdet aplikasi sayogi. AT&T remen ngaleupaskeun pembaruan pikeun aplikasi na pikeun ngalereskeun gangguan sareng ngenalkeun fitur anyar.

Pikeun mariksa apdet aplikasi, buka App Store teras ketok Pembaruan tab di handapeun tampilan. Tingali pikeun aplikasi myAT & T dina daptar pembaruan anu ngantosan. Upami aya pembaruan, ketok Ngamutahirkeun tombol ka katuhu aplikasi.

Hapus & Pasang deui Aplikasi MyAT & T

Upami henteu aya pembaruan parangkat lunak anu sayogi, waktosna pikeun troubleshoot pikeun masalah parangkat lunak anu langkung jero ku aplikasi myAT & T. Pikeun ngalakukeun ieu, kami bakal uninstall teras pasang deui aplikasi - ieu bakal ngamimitian mimiti seger!

Pikeun mupus aplikasi myAT & T, pencét sareng tahan ikon aplikasi dugi ka aplikasi anjeun mimiti jiggle sareng X alit némbongan di belah kénca luhur ikon aplikasi. Ketok kana X , teras ketok Mupus nalika peringatan konfirmasi nembongan di tengah layar.

Ayeuna aplikasi na parantos dihapus, buka App Store sareng mendakan aplikasi myAT & T. Upami anjeun parantos mendakan, ketok tombol unduh di belah katuhu na. Kusabab anjeun parantos masang aplikasi sateuacanna, tombol unduh panginten sapertos awan alit sareng panah na nunjuk ka luar. Bunderan status leutik bakal muncul saatos anjeun ngetok tombol install.

Hubungi Dukungan Pelanggan AT&T

Upami anjeun parantos ngainstall deui aplikasi myAT & T, tapi éta tetep henteu jalan, panginten aya masalah anu ngan ukur tiasa direngsekeun ku tim dukungan palanggan AT & T. Anjeun tiasa ngahontal tim dukungan palangganna ku nelepon 1-800-331-0500 atanapi nganjang ka aranjeunna Halaman Taros Kami . Anjeun ogé tiasa gancang ngahontal perwakilan ku ngirim tweet ka @ATTCares dina Twitter.

AT&T App: Dibereskeun!

Anjeun parantos ngalereskeun aplikasi myAT & T dina iPhone anjeun, atanapi anjeun gaduh pilihan anu saé pikeun ngahubungi wakil layanan palanggan. Pastikeun anjeun nyirian tulisan ieu janten anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun saterasna myAT & T henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun! Upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés, kersa ngantunkeun koméntar ieu di handap.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.