Pembaruan Sélulér iPhone Gagal? Ieu Naha & Fix!

Iphone Cellular Update Failed

Anjeun teu tiasa nelepon atanapi nampi telepon atanapi nganggo data sélulér dina iPhone anjeun. Anjeun nampi béwara ngeunaan pembaruan sélulér, tapi anjeun henteu yakin naon hartosna. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha pembaruan sélulér iPhone gagal sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah anu saé !



Naha Anjeun gaduh iPhone 7?

Sajumlah leutik model iPhone 7 ngagaduhan cacad hardware anu ngajantenkeun béwara Gagal Pembaruan Sélular. Éta ogé ngajantenkeun tampilan iPhone anjeun Henteu jasa di belah kénca belah luhur layar, sanajan jasa sélulér aya.



Apple sadar kana masalah ieu, sareng aranjeunna nawiskeun perbaikan alat gratis upami iPhone 7 anjeun cocog. Pariksa halaman wéb Apple pikeun tingali naha iPhone 7 anjeun cocog pikeun perbaikan gratis .



Ngalereskeun samentawis Pikeun Sababaraha iPhone

Sababaraha jalma parantos ngalaporkeun yén mareuman nelepon Wi-Fi sareng Sora LTE ngalereskeun masalah dina iPhone na. Ieu pastina sanés solusi anu sampurna, sareng anjeun badé uih deui sareng ngahurungkeun Telepon Wi-Fi sareng Sora LTE deui saatos ngamutahirkeun iPhone anjeun kana ios anu langkung énggal.

Éta ogé penting pikeun nunjukkeun yén henteu unggal operator nirkabel ngadukung nelepon Wi-Fi atanapi Voice LTE. Upami anjeun henteu ningali pilihan ieu dina iPhone anjeun, ngalih kana léngkah salajengna.

Buka Setélan teras ketok Sélular -> Nelepon Wi-Fi . Pareuman saklar gigireun Nelepon Wi-Fi dina iPhone Ieu mareuman Nelepon Wi-Fi.



Salajengna, balik deui ka Setélan -> Sélular teras ketok Pilihan Data Sélular . Ketok Aktipkeun LTE -> Ngan Data pikeun mareuman Sora LTE. Anjeun bakal terang Sora LTE pareum nalika tanda centang biru nembongan di gigirna Ngan Data .

iphone sanés hurungkeun logo apel teras dipareuman

Pareuman Modeu Pesawat sareng Pareuman

IPhone anjeun moal nyambung kana jaringan sélulér upami Mode Pesawat diaktipkeun. Kadang-kadang ngaganti Mode Pesawat sareng mareuman deui tiasa ngalereskeun masalah konéktipitas sélulér leutik.

Buka Setélan teras ketok saklar di gigir Mode Pesawat pikeun ngahurungkeunana. Ketok saklar deui pikeun mareumanana. Anjeun bakal terang Mode Pesawat pareum nalika nalika saklarna bodas.

Pareuman Data Sélular Pareum Sareng Deui

Cara séjén anu gancang pikeun ngalereskeun masalah konéktipitas sélulér leutik nyaéta mareuman Data Sélular sareng hurungkeun deui. Ieu henteu tiasa dianggo, tapi henteu ngaraos nyobian.

Buka Setélan teras ketok Sélular . Teras, ketok saklar di gigir Sélular Data di luhur layar pikeun mareumanana. Ketok saklar deui pikeun ngahurungkeun Data Sélular deui.

batré turun gancang iphone 6

Pariksa Apdet Pangaturan Pembawa

Pembaruan setélan pamawa mangrupikeun pembaruan anu dikaluarkeun ku operator telepon sélulér anjeun atanapi Apple pikeun ningkatkeun kamampuan iPhone anjeun nyambung ka jaringan sélulér operator anjeun. Pembaruan setélan operator teu dileupaskeun sakalian pembaruan ios, tapi penting pikeun sacara rutin mariksa naha aya.

Muka Setélan teras ketok Ngeunaan pikeun mariksa pembaruan setélan pamawa. Upami aya pembaruan, pop-up bakal muncul dina sakitar sapuluh detik.

Ketok Ngamutahirkeun upami pembaruan setélan pamawa sayogi. Upami pembaruan henteu sayogi, ngalih kana léngkah salajengna.

Apdet ios Dina iPhone Anjeun

Apple sering ngaleupaskeun apdet ios pikeun ngenalkeun fitur-fitur anyar sareng ngalereskeun bug sapertos anu dialaman ayeuna. Muka Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak pikeun ningali naha apdet ios sayogi. Ketok Unduh sareng Pasang upami pembaruan parangkat lunak sayogi.

Ngaluarkeun sareng Pasang deui Kartu SIM anjeun

Kusabab éta teu ilahar pikeun anjeun iPhone pikeun nyebut Henteu SIM nalika anjeun nampi béja Gagal Pembaruan Sélular, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngaluarkeun kartu SIM anjeun teras nyimpen deui.

Candak alat ejector kartu SIM anjeun atanapi, sabab anjeun panginten henteu gaduh salah sahiji, luruskeun klip kertas. Pasang alat ejector atanapi klip kertas anjeun kana liang dina baki kartu SIM pikeun muka. Dorong baki kartu SIM deui kana iPhone anjeun pikeun nga-reseat kartu SIM.

Reset Setélan Jaringan iPhone Anjeun

Ngareset setélan jaringan mupus sadaya sélular, Wi-Fi, Bluetooth, VPN setelan dina iPhone anjeun. Ku mupus sadaya pangaturan jaringan sakaligus, anjeun kadang tiasa ngalereskeun masalah parangkat lunak anu nyusahkeun.

Buka Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Ketok Reset Setélan Jaringan pikeun mastikeun kaputusan anjeun.

ngareset teras ngareset setelan jaringan iphone

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Pamulihan DFU mangrupikeun iPhone anu paling jero. Unggal garis kode bakal dihapus sareng dimuat deui, ngareset iPhone anjeun ka standar pabrik.

kumaha mareuman hideung bodas dina iphone

Pastikeun anjeun simpen cadangan iPhone anjeun sateuacan nempatkeun kana modeu DFU! Sadayana bakal musnah tina iPhone anjeun nalika prosés mulangkeun DFU. Nyimpen cadangan bakal mastikeun yén anjeun moal kaleungitan poto, pidéo, sareng file anu disimpen anu sanés.

Nalika anjeun parantos siap, parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU tur malikkeun!

Hubungi Apple Atanapi Carriers Wireless Anjeun

Anjeun bakal hoyong ngahubungi Apple atanapi operator nirkabel anjeun upami iPhone anjeun masih nyatakeun Pembaruan Sélular Gagal saatos anjeun nempatkeun modeu DFU. Meureun aya anu lepat sareng modem sélulér iPhone anjeun.

Siapkeun pasini di Apple Store lokal anjeun pikeun ningali naha téknologi Apple tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah. Nanging, tong heran upami Apple ngawartosan anjeun pikeun kontak sareng operator nirkabel anjeun. Bisa jadi aya masalah rumit sareng akun anjeun anu ngan ukur tiasa direngsekeun ku wawakil layanan palanggan pikeun operator nirkabel anjeun.

Ieu nomer telepon layanan palanggan tina lima operator nirkabel panggedéna di Amérika Serikat:

  1. AT&T : 1- (800) -331-0500
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  4. Sélular AS : 1- (888) -944-9400
  5. Verizon : 1- (800) -922-0204

Diropéa Sareng siap-siap angkat!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah dina iPhone sareng anjeun tiasa ngamimitian nelepon deui! Pastikeun anjeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar kulawarga sareng réréncangan naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na nyarios yén Pembaruan Sélér Gagal. Ngarasa Luncat ninggalkeun patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan iPhone anjeun dina bagian komentar di handap.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.