Layar iPhone Kuring Sacara Kedip-kedip! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Screen Is Blinking

Tampilan iPhone anjeun teras-terasan kedip-kedip sareng anjeun teu yakin sababna. Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, layar tetep kedip-kedip! Dina tulisan ieu, kuring gé nunjukkeun naon anu kedah dilakukeun nalika layar iPhone anjeun kedip-kedip !

Hard Reset iPhone Anjeun

Reset anu hese tiasa samentawis ngalereskeun iPhone anjeun anu kedip-kedip upami kacilakaan parangkat lunak ngabalukarkeun masalah. Sering kali, kacilakaan parangkat lunak ogé tiasa ngabekukeun iPhone anjeun - reset anu hésé tiasa ngalereskeun éta ogé!



telepon moal nyambung kana iTunes

Ieu mangrupikeun cara ngarobih iPhones anu sesah:



  • iPhone SE, 6s, sareng anu sateuacana : Pencet sareng tahan tombol power sareng tombol Home dina waktos anu sami dugi logo Apple hurung ka tengah layar.
  • iPhone 7 & 7 Tambih Deui : Sakaligus pencét sareng tahan tombol kakuatan sareng tombol Volume turun. Leupaskeun kadua tombol nalika logo Apple nembongan dina tampilan.
  • iPhone 8, X, sareng XS : Gancang pencét sareng lepaskeun tombol Volume Naék, teras tombol Jilid Turun, teras pencét sareng tahan tombol samping dugi ka ningali logo Apple némbongan.

Reset anu sesah ngan ukur ngalereskeun samentawis layar iPhone anu kedip-kedip. Kami masih henteu ngungkulan panyabab utama masalah, anu urang tiasa nyobian ngalereskeun ku mulangkeun DFU. Upami reset hese henteu ngalereskeun layar iPhone anjeun, kami tetep nyarankeun nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU sateuacan ngajajah pilihan perbaikan!



DFU Mulangkeun

Pamulihan DFU mangrupikeun pamulihan anu paling jero anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPhone. Sakabéh kode iPhone anjeun dihapus sareng dimuat deui, saenyana mimiti seger pisan!

Pastikeun anjeun gaduh cadangan inpormasi sateuacan nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU. Ku cara éta, pas balikkeunana réngsé, anjeun moal leungit sareng poto, video, atanapi kontak. Pariksa pituduh léngkah-léngkah kami nalika anjeun parantos siap nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU !

Pilihan Perbaikan Layar Anjeun

Anjeun panginten kedah ngalereskeun iPhone upami masih kedip-kedip saatos DFU malikkeun. Upami anjeun nembé muragkeun iPhone anjeun, atanapi upami nembé kakeunaan cairan, sababaraha komponén internal tiasa rusak.



Candak iPhone anjeun kana Apple Store lokal upami anjeun ngagaduhan rencana AppleCare +. Kami nyarankeun nyetél pasini di Genius Bar heula janten anjeun teu kedah nyéépkeun dinten ngantosan di sakitar.

tuliskeun kecap akses pikeun id apel anjeun

Pulsa mangrupikeun pilihan anu sanés upami anjeun hoyong balikeun layar iPhone anjeun anu kedip-kedip dilereskeun dinten ayeuna. Aranjeunna bakal ngirim teknisi langsung ka anjeun sakedik 60 menit! Perbaikan puls sakapeung langkung mirah tibatan Apple sareng éta ngagaduhan jaminan hirup.

Ngalereskeun Dina Sakedip Mata

Anjeun parantos ngalereskeun layar iPhone anjeun anu kedip-kedip! Teras layar iPhone anjeun kedip-kedip, anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah. Ninggalkeun patalékan sanés anu anjeun gaduh ngeunaan iPhone anjeun di handap dina bagian koméntar!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.