IPhone Kuring Moal Maén Pidéo YouTube! Ieu Kunaon & Perbaikan.

My Iphone Won T Play Youtube Videos

Anjeun badé nonton video YouTube dina iPhone anjeun, tapi éta moal dimuat. Éta matak hanjelu nalika YouTube henteu damel dina iPhone anjeun, utamina upami anjeun nyobian nunjukkeun pidéo anu lucu ka sobat anjeun atanapi ngupingkeun pidéo musik di gim. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun moal maénkeun pidéo YouTube sareng ngajelaskeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé.

YouTube Henteu Ngerjakeun iPhone Kuring: Ieu Perbaiki!

  1. Coba Rebooting iPhone Anjeun

    Sateuacan teras-terasan, cobian mareuman iPhone anjeun sareng aktipkeun deui. Rebooting iPhone anjeun masihan mimiti anu saé sareng berpotensi ngalereskeun masalah parangkat lunak minor, anu tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun moal maénkeun pidéo YouTube.



    Pikeun mareuman iPhone anjeun, pencét sareng tahan tombol kakuatan (anu ogé dikenal salaku Bobo / Bangun kancing). Ikon kakuatan beureum sareng 'Geser pikeun mareuman' bakal nembongan dina tampilan iPhone anjeun. Gesek ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sakitar satengah menit sateuacan ngahurungkeun iPhone anjeun deui, ngan pikeun mastikeun éta aya kasempetan pikeun mareumanana sacara lengkep.

  2. Pecahkeun masalah Aplikasi YouTube

    Upami anjeun nga-boot iPhone anjeun tapi YouTube tetep henteu jalan, léngkah salajengna nyaéta ngungkulan masalah poténsial anu disababkeun ku aplikasi anu anjeun anggo nonton YouTube. Aya seueur aplikasi gratis sareng anu mayar anjeun tiasa anggo pikeun nonton pidéo YouTube dina iPhone anjeun, teu aya anu sampurna. Nalika aya anu lepat, anjeun moal tiasa nonton video YouTube karesep anjeun.



    Pikeun nangtoskeun naha aplikasi YouTube anjeun nyababkeun masalah, urang mimitian ku nutup sareng muka deui. Ieu bakal masihan aplikasi 'do-over' upami aya anu lepat nalika dibuka pertama kalina.



    Pikeun nutup aplikasi YouTube anjeun, mimitian ku pencét dua kali tombol Imah. Ieu bakal muka App Switcher, anu ngamungkinkeun anjeun ningali unggal aplikasi anu ayeuna dibuka dina iPhone anjeun. Gesek aplikasi YouTube anjeun dina layar pikeun nutupna.

    Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan tombol Imah, tong hariwang! Anjeun masih tiasa ngakses saklar aplikasi. Ukur muka aplikasi YouTube (atanapi aplikasi sanés). Sakali éta kabuka, gesek ka luhur tina handapeun layar anjeun sareng anjeun parantos siap! Anjeun kedah tiasa toggle sareng nutup aplikasi anjeun sapertos cara anu sami dina iPhone anu langkung lami.

    masalah headphone Bluetooth nonton apel

  3. Pariksa Apdet: Naha Aya Pembaruan Anu sayogi Pikeun Aplikasi YouTube?

    Upami YouTube henteu tiasa dianggo saatos anjeun nutup aplikasi, parios pikeun mastikeun yén anjeun parantos ngapdétkeun aplikasi YouTube kana versi na anu paling anyar. Pamekar ngamutahirkeun aplikasi na sepanjang waktos pikeun nambihan fitur énggal sareng nambalan bug perangkat lunak.



    Pikeun ningali naha aya pembaruan anu sayogi pikeun aplikasi YouTube anjeun, buka App Store. Salajengna, ketok Ikon akun , sareng gulung ka handap kana Pembaruan bagian. Upami aya pembaruan, ketok biru Ngamutahirkeun tombol gigireun aplikasi.

  4. Copot Instalasi Sareng Pasang Deui Aplikasi YouTube Anjeun

    Upami aya masalah parangkat lunak anu langkung rumit sareng aplikasi YouTube anu anjeun pikaresep, anjeun panginten kedah mupus sareng masang deui aplikasi éta. Nalika anjeun uninstall aplikasi, sadaya parangkat lunak sareng setelan tina aplikasi éta bakal dihapus tina iPhone anjeun. Nalika aplikasi dipasang deui, éta bakal saolah-olah anjeun ngaunduh pikeun pertama kalina.

    teu tiasa nyambung kana wifi iphone

    Tong hariwang - akun YouTube anjeun moal dihapus nalika anjeun uninstall aplikasi na. Upami anjeun nganggo aplikasi YouTube anu mayar sapertos ProTube, anjeun bakal tiasa ngainstall deui gratis salami anjeun lebet kana Apple ID anu sami anu anjeun anggo nalika anjeun mésér aplikasi aslina.

    Pikeun nyabut aplikasi, mimitian ku mencétan énggal sareng tahan ikon aplikasi YouTube anjeun. Tetep pencét dugi ménu leutik némbongan napel na ikon aplikasi. Ti dinya, ketok Hapus Aplikasi , teras mastikeun tindakan ku cara ngetok Mupus .

    Pikeun masang deui aplikasi éta, buka App Store. Ketok tab Pilarian di handapeun tampilan iPhone anjeun sareng ketik nami aplikasi YouTube anu anjeun pikaresep. Ketok Kéngingkeun , saterusna Masang gigireun aplikasi YouTube anu anjeun pikaresep pikeun masang deui dina iPhone anjeun.

    Upami anjeun masang deui aplikasi sareng YouTube masih teu jalan, teraskeun maca kanggo langkung seueur tip!

  5. Ngungkulan Masalah Wi-Fi Anu Nyababkeun YouTube Henteu Dimuat

    Seueur jalma nganggo Wi-Fi kanggo nonton video YouTube dina iPhone na, sareng teu umum masalah konéktip janten alesan naha video YouTube moal diputer dina iPhone anjeun. Upami masalah éta disababkeun konéksi iPhone anjeun ka Wi-Fi, urang kedah terang naha éta masalah parangkat lunak atanapi hardware.

    Hayu urang gancang alamat pakakasna: anteneu leutik mangrupikeun komponén hardware iPhone anjeun anu tanggung jawab nyambungkeun kana Wi-Fi. Anteneu ieu ogé ngabantosan iPhone anjeun nyambung ka alat Bluetooth, janten upami iPhone anjeun ngalaman masalah Wi-Fi sareng Bluetooth dina waktos anu sami, panginten aya masalah sareng anteneu na. Nanging, urang moal tiasa mastikeun naha aya masalah pakulitan, janten turutan léngkah ngungkulan perangkat lunak di handap!

  6. Pareuman Wi-Fi sareng Hurungkeun Deui

    Mimiti, urang bakal nyobian mareuman Wi-Fi sareng ngaktipkeun deui. Sapertos mareuman iPhone sareng ngahurungkeun deui, mareuman Wi-Fi sareng ngaktipkeun deui tiasa ngabéréskeun bug parangkat lunak minor anu tiasa nyababkeun sambungan Wi-Fi anu goréng.

    Pikeun mareuman sareng ngaktipkeun deui Wi-Fi, buka aplikasi Setélan teras ketok Wi-Fi. Teras, ketok saklar di gigireun Wi-Fi pikeun mareuman Wi-Fi. Anjeun bakal terang Wi-Fi pareum nalika saklar warna abu-abu. Antosan sababaraha detik sateuacan ngetok saklar deui pikeun ngahurungkeun Wi-Fi deui.

    iphone 6s moal ngirining

    Upami iPhone anjeun masih henteu muterkeun pidéo YouTube, cobian sambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sanés upami anjeun tiasa. Upami YouTube henteu damel hiji jaringan Wi-Fi tapi henteu maénkeun jaringan anu sanés, maka panginten aya masalah jaringan Wi-Fi anu henteu leres, sanés iPhone anjeun. Pariksa tulisan kami ngeunaan naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone anjeun moal nyambung kana Wi-Fi pikeun langkung seueur kiat!

  7. Pariksa Status Server YouTube

    Sateuacan ngalih kana ngungkulan pamungkas, tilik heula kana status sérver YouTube. Kadang-kadang, sérverna bakal nabrak atanapi ngalaman pangropéa rutin, anu tiasa nyegah anjeun nonton video. Pariksa éta status sérver YouTube sareng tingali naha aranjeunna aktipitas. Upami seueur jalmi sanés anu ngalaporkeun masalah, maka sérverna sigana handap!

  8. Reset Setélan Jaringan

    Upami anjeun ngareset setélan jaringan, sadaya setelan Wi-Fi, Bluetooth, sareng VPN (Virtual Private Network) bakal dihapus sareng direset. Éta tiasa hésé pikeun ngalacak sabab anu pasti tina masalah parangkat lunak, janten daripada ngalacakna, urang bakal mupus sareng ngareset sadayana pangaturan jaringan iPhone anjeun.

    Émut: Sateuacan ngareset setélan jaringan iPhone anjeun, pastikeun anjeun nyerat sadaya kecap akses Wi-Fi anjeun! Anjeun bakal kéngingkeun aranjeunna deui saatos ngareset parantos réngsé.

    Pikeun ngareset setelan jaringan, mimitian ku muka aplikasi Setélan. Ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan. Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun kodeu aksés anjeun, teras pastikeun yén anjeun hoyong ngareset setelan jaringan iPhone anjeun. IPhone anjeun bakal balikan deui saatos reset parantos réngsé.

YouTube Gawé Dina iPhone Anjeun!

YouTube ngerjakeun iPhone anjeun sareng anjeun tiasa nonton video karesep anjeun sakali deui. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial janten réréncangan anjeun sareng kulawarga terang naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na moal maénkeun pidéo YouTube. Hatur nuhun pikeun maca tulisan ieu, sareng tinggaleun koméntar di handap upami anjeun hoyong naroskeun ka kami patarosan sanés ngeunaan iPhone anjeun!