IPhone abdi Henteu Mendakan Fitbit Kuring. Ieu Fix Nyata!

My Iphone Can T Find My Fitbit

Anjeun parantos ngaktipkeun Fitbit sareng bungah pikeun ngamimitian nganggo éta, tapi iPhone anjeun henteu mikawanohna. Henteu janten masalah naon anu anjeun nyobian, anjeun moal tiasa nyambungkeun alat-alat anjeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun henteu tiasa mendakan Fitbit anjeun !



Upami Telepon Anjeun Henteu Mendakan Fitbit Anjeun: Solusi Gancang

Ieu sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun mastikeun yén Fitbit sareng iPhone anjeun bakal nyambung leres. Mimiti, pastikeun yén iPhone sareng Fitbit anjeun aya dina kisaran tilu puluh kaki atanapi kirang. Léngkah ieu penting sabab upami iPhone sareng Fitbit anjeun henteu aya dina jarak tilu puluh kaki, éta panginten moal tiasa saling nyambung.



Salajengna, parios deui-deui iPhone Bluetooth dihurungkeun. Bluetooth mangrupikeun téknologi anu dianggo iPhone anjeun pikeun nyambungkeun nirkabel ka alat sanés.

Muka Setélan teras ketok Bluetooth . Ieu bakal nyandak anjeun ka halaman sanés anu anjeun tiasa ngetok geseran pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun sambungan Bluetooth, ningali alat anu anjeun sambungkeun, sareng ningali alat sanés dina kisaran anjeun.



aplikasi caket dina arloji apel

Pikeun mastikeun yén prosés pasanganna lancar, pastikeun anjeun henteu nyambung kana alat Bluetooth anu sanés. Nyambung kana sababaraha alat Bluetooth sakaligus tiasa ngaganggu kamampuan iPhone anjeun pasangkeun sareng Fitbit anjeun.

henteu tiasa nyambung ka toko aplikasi

Dina Bluetooth halaman di Setélan parios naha iPhone anjeun nyambung ka alat sanés. Upami iPhone anjeun nyambung ka alat anu sanés, pencét tombol inpormasi di sisi katuhu alat tur ketok Pegatkeun sambungan .



Pareuman Bluetooth sareng Hurungkeun Deui

Upami iPhone anjeun masih henteu mendakan Fitbit anjeun, cobian mareuman Bluetooth sareng hurungkeun deui. Ieu bakal ngareset konéksi sareng mugia ngamungkinkeun Fitbit anjeun nyambung. Ieu prosés gampang - kabuka Setélan teras ketok Bluetooth . Ketok geseran dua kali pikeun mareumanana teras hurungkeun deui.

Tutup Sareng Buka deui Aplikasi Fitbit

Ngareset konéksi Bluetooth anjeun mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngungkulan masalah, tapi upami ieu henteu tiasa dianggo, maka cobian tutup sareng buka deui aplikasi Fitbit. Sarupa sareng ngareset sambungan Bluetooth, ieu bakal ngareset aplikasi sareng ngamimitian anyar.

Mimiti, anjeun kedah muka palih aplikasi. Upami iPhone anjeun ngagaduhan tombol Utama, pencét dua kali. Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, gesek ka luhur ti handap ka tengah layar. Akhirna, gesek aplikasi Fitbit luhur sareng mareuman luhur layar.

Pariksa Apdét Fitbit App

Kadang-kadang iPhone anjeun henteu tiasa mendakan Fitbit anjeun sabab anjeun henteu acan masang vérsi paling anyar pikeun aplikasi Fitbit. Pikeun mariksa apdet aplikasi, buka App Store teras ketok Ikon akun di pojok kanan luhur layar. Gulung ka handap kana bagian Apdet teras ketok Ngamutahirkeun di belah katuhu aplikasi Fitbit upami aya.

Pariksa Apdet ios

Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun milarian upami iPhone anjeun mutahir, sabab éta perangkat lunak luntur tiasa nyababkeun rupa-rupa masalah anu béda.

Pikeun mariksa naha anjeun peryogi pembaruan ios, kabuka Setélan sareng angkat ka umum , teras pilih Pembaruan Parangkat Lunak . Halaman ieu bakal nyaritakeun yén anjeun kedah ngapdet ios anjeun. Bahkan aya pilihan pikeun ngahurungkeun Pembaruan Otomatis pikeun mastikeun yén anjeun moal sono.

iphone anyar teu tiasa nelepon

Balikan deui iPhone Anjeun sareng Fitbit

Upami anjeun masih ngalaman masalah sareng iPhone anjeun moal nyambung ka Fitbit anjeun, maka anjeun panginten kedah ngabalikan duanana.

Pikeun ngabalikan iPhone anjeun, tahan tombol konci sareng salah sahiji tombol polumeu dina waktos anu sami, teras pilih Geser janten Pareuman . Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi langkung tiheula, teras tahan tombol bumi sareng konci sakaligus. Sakali telepon pareum, antosan sakitar 30 detik, sareng kantun hurungkeun deui deui ku nahan tombol power.

Balikan deui Fitbit anjeun sanés, gumantung kana vérsi anu anjeun anggo. Seueur anu ngempelkeun Fitbit dina waktos anu sami, janten pastikeun anjeun gaduh aksés ka kabel pangisian daya sareng port sateuacan anjeun ngamimitian deui. Kanggo inpormasi khusus ngeunaan cara ngabalikan unggal séri Fitbit, parios Artikel ieu anu detil léngkahna.

Hilap Fitbit anjeun Salaku Alat Bluetooth

Solusi sanés anu anjeun tiasa nyobian, upami iPhone anjeun henteu tiasa mendakan Fitbit anjeun, nyaéta hilap Fitbit anjeun salaku alat Bluetooth dina Setélan iPhone anjeun, teras sambungkeun deui ngalangkungan aplikasi Fitbit. Jang ngalampahkeun ieu, buka anjeun Setélan aplikasi sareng buka Bluetooth . Dina handapeun Paranti Abdi , pilih Fitbit anjeun ku ngetok ikon inpormasi di sisi katuhu, teras pencét Hilap Alat ieu .

Teras, buka aplikasi Fitbit anjeun sareng mimitian prosés pangaturan pikeun nyambungkeun alat. Ieu kedah ngagentos pesen téks, nyungkeun ngamungkinkeun alat Fitbit anjeun pasangkeun sareng telepon anjeun. Pikeun ngalakukeunana, ketok Sapasang .

iphone 5s kuring moal ngahurungkeun ngalangkungan logo apal

Reset Setélan Jaringan iPhone Anjeun

Upami sadayana di luhur henteu ngabantosan sareng iPhone anjeun tetep moal nyambung kana Fitbit anjeun, léngkah ngungkulan pamungkas nyaéta ngareset Setélan Jaringan iPhone anjeun. Ieu bakal ngareset Wi-Fi, Bluetooth, sareng Jaringan Sélular anjeun, janten pastikeun anjeun émut sadaya kecap akses. Pikeun ngareset Setélan Jaringan anjeun, buka Setélan sareng pilih umum , saterusna Reset , sareng akhirna Reset Setélan Jaringan .

Ayeuna Telepon Anjeun Tiasa Sambungkeun Kana Fitbit Anjeun

Mudah-mudahan, léngkah ngungkulan ieu parantos ngabantosan pikeun nyambungkeun iPhone sareng Fitbit anjeun. Éta frustasi nalika anjeun kéngingkeun Fitbit énggal, sareng iPhone anjeun moal nyambung kana éta, tapi ayeuna anjeun terang naon anu kedah dilakukeun! Kami arepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun, punten kersa ngantunkeun koméntar atanapi patarosan anu aya di handap. Hatur nuhun parantos maca!