IPhone Kuring Moal Ngecas! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Won T Charge





Nalika iPhone moal ngeusi batre, éta masalah ageung. Abdi tilas pagawé Apple, sareng antukna kuring di Apple Store, ngalereskeun masalah ngecas iPhone mangrupikeun bagian ageung tina padamelan sadidinten kuring. Warta anu hadé nyaéta éta seuseueurna masalah ngecas iPhone tiasa dibéréskeun di bumi . Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngalereskeun iPhone anu moal ngeusi batre , undak-usukna.

Daptar eusi







  1. Hard Reset iPhone Anjeun
  2. Pariksa Kabel Kilat Anjeun Kanggo Ruksakna
  3. Coba Carjer iPhone Béda
  4. Sikat Gunk Kaluar Pelabuhan Ngecas iPhone Anjeun
  5. Pasang iPhone Anjeun Kana Mode DFU Sareng Balikkeun
  6. Ngalereskeun iPhone Anjeun

Terang Ieu Sateuacan Anjeun Mimitian

Salah sahiji patarosan anu paling umum ditampi ku Apple techs nalika iPhone moal ngeusi batre ieu: 'Upami iPhone kuring moal ngeusi batre, naha kuring butuh batré anyar?'



Sanaos naon anu anjeun baca dina seueur halaman wéb, jawaban pikeun patarosan ieu nyaéta henteu! Aya seueur seueur inpormasi di luar sana, sareng éta mangrupikeun salah sahiji alesan utama kuring hoyong nyerat tulisan ieu.



iphone xs karuksakan cai max

Salaku tilas tech Apple sareng pangalaman damel sareng ratusan iPhone anu moal ngeusi batre, kuring tiasa ngawartosan anjeun ngaganti batré mangrupikeun hal anu leres anu leres .

Kabeneran aya nu lolobana waktu, éta iPhone anjeun software - sanés perangkat keras - éta ngahambat iPhone anjeun ngecas. Upami iPhone anjeun moal ngeusi batre, 99% waktos, ngagentos batréna bakal dipibanda nol pangaruh!





Parangkat lunak iPhone mutuskeun iraha ngeusi batre iPhone anjeun



Sareng, upami aya nyaéta masalah hardware, éta kamungkinan pisan yén masalahna nyaéta ku port muatan nyalira - tapi kami henteu acan aya.

Upami anjeun langkung resep ningali tibatan maca, pidéo YouTube kami bakal ngalangkungan anjeun ngalereskeun.

Kumaha Ngalereskeun iPhone Anu Henteu Ngecas

1. Hard Reset iPhone Anjeun

Kadang-kadang solusina saderhana sakumaha sesetelan ngareset iPhone anjeun. Éta hal anu mimiti dilakukeun ku Apple tech di Apple Store, sareng gampang dilakukeun di bumi. Kieu carana:

Kumaha Hard Reset iPhone Anjeun

TeleponKumaha Hésé Reset
iPhone 6S, 6S Plus, SE, sareng model anu langkung lamiPencet jeung tahan tombol kakuatan jeung Tombol bumi babarengan dugi logo Apple némbongan dina layar, teras lepaskeun.
iPhone 7 sareng 7 PlusPencet jeung tahan tombol kakuatan jeung tombol polumeu handap babarengan dugi logo Apple némbongan dina layar, teras lepaskeun.
iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, sareng XRAya tilu léngkah: 1. Gancang pencét sareng lepaskeun tombol volume nepi . 2. Gancang pencét sareng ngaleupaskeun tombol polumeu handap . 3. Pencet sareng tahan tombol kakuatan (disebat 'tombol sisi' dina iPhone X) dugi logo Apple nembongan dina tampilan, teras lepaskeun.

Tip tech Apple: Kasalahan # 1 anu dilakukeun jalma nalika nyoba ngareset iPhone na nyaéta aranjeunna henteu nahan tombol handap pikeun cukup panjang. Dina iPhone 8 sareng X, Nanging, pastikeun anjeun mencét dua tombol anu mimiti gancang sareng nahan tombol kakuatan pikeun waktos anu lami. Kadang-kadang prosés na tiasa nyandak 20 detik atanapi langkung!

kumaha miceun bintik poék dina suku tina gigitan reungit

Upami éta henteu jalan, tong hariwang! Urang bakal teuleum kana perbaikan pakakas dina léngkah salajengna.

2. Pariksa Kabel Kilat Anjeun Kanggo Ruksakna

Tingali pisan dina kadua tungtung kabel USB anu anjeun anggo pikeun ngeusi batre iPhone Anjeun. Apple kilat kabel rawan fraying, utamina dina tungtung anu nyambung ka iPhone anjeun. Upami anjeun ningali tanda-tanda pakean anu tiasa ditingali, panginten janten waktosna pikeun kabel anyar.

Kumaha kuring terang naha kabel kilat kuring janten alesan kunaon iPhone kuring moal ngeusi batre?

Upami teu aya karusakan anu tiasa ditingali di luar kabel, cobian pasang iPhone anjeun kana port USB dina komputer pikeun ngeusi batre tibatan nganggo adaptor témbok anu disertakeun sareng iPhone anjeun. Upami anjeun parantos ngeusi batre iPhone nganggo komputer, cobian nganggo adaptor témbok. Upami éta tiasa dianggo dina hiji tempat sareng sanés tempat sanés, kabel anjeun sanés masalahna.

Ieu sigana sigana atra, tapi kadang cara anu paling saé pikeun nangtoskeun naha anjeun ngagaduhan 'kabel goréng' nyaéta cobian ngeusi batre iPhone nganggo kabel sobat . Upami iPhone anjeun ujug-ujug hirup deui saatos anjeun nyolok, anjeun parantos ngaidentifikasi alesan kunaon iPhone anjeun moal ngecas - kabel anu rusak.

Tong hilap garansi iPhone anjeun!

Upami iPhone anjeun masih dina jaminan, kabel USB (sareng naon waé anu aya dina kotak iPhone) katutup! Apple bakal ngagentos kabel kilat anjeun gratis, salami éta dina bentuk anu pantes.

Anjeun tiasa nyetél pangunjung dina halaman wéb pangrojong Apple atanapi nyauran Apple Store lokal anjeun pikeun janji sareng Bar Genius. Upami anjeun mutuskeun badé ka Apple Store, sok mangrupakeun ide anu saé pikeun janji di Bar Genius sateuacan anjeun lebet. Ku cara éta, anjeun moal kedah ngantosan antrian - sahenteuna henteu lami.

Kabel pihak-3 tiasa ngeusi batre masalah muatan iPhone

Salah sahiji alesan paling umum kunaon iPhone moal ngeusi batre asalna tina kabel carjer iPhone pihak-katilu kualitas rendah anu dibeli ku jalma di pompa bensin. Leres, kabel Apple mahal, tapi dina pangalaman kuring, éta $ 5 knockoffs henteu kantos tahan sapertos anu asli. Tuh nyaéta anu saé di luar sana - anjeun ngan ukur kedah terang mana anu kedah dipilih.

Kualitas luhur, kabel langkung mirah ngalakukeun aya!

Upami anjeun milari hiji kabel ngecas iPhone kualitas luhur ngagantikeun éta langkung awét tibatan Apple, parios paporit urang di Amazon. Ieu sanés kabel pom bénsin murah anu badé pegat dina saminggu. Abdi resep kabel Kilat 6-suku kusabab éta cukup panjang pikeun kuring tiasa nganggo iPhone kuring dina ranjang.

3. Coba Pangecas iPhone Anu Béda

Naha anjeun ngeusi batre iPhone anjeun ku nyolok kana témbok, nganggo carjer mobil, dina dok speaker, dina laptop anjeun, atanapi cara sanés? Nyaéta pisan tina sababaraha cara pikeun ngeusi batre iPhone.

iphone x headphone teu jalan

Émut yén éta parangkat lunak iPhone anjeun anu nyatakeun 'Leres' atanapi 'Henteu' pikeun ngeusi batre nalika iPhone anjeun nyambung kana aksésori. Upami parangkat lunak ngadeteksi fluktuasi listrik, éta bakal nyegah iPhone anjeun ngecas salaku ukuran pelindung.

Kumaha carana kuring tiasa terang naha carjer kuring nyaéta alesan kunaon iPhone kuring moal ngeusi batre?

Urang bakal ngalakukeun hal anu sami anu kami lakukeun nalika urang mariksa kabel Kilat anjeun. Cara paling saderhana pikeun terang naha carjer anjeun goréng nyaéta nyobian anu séjén. Pastikeun anjeun nyobian langkung ti hiji sabab carjer tiasa pisan ngaheruk.

Upami iPhone anjeun moal ngeusi batre adaptor témbok, cobian pasang kana port USB dina komputer anjeun. Upami éta moal ngeusi batre dina komputer, cobian pasang kana témbok - atanapi cobian port USB anu sanés dina komputer. Upami iPhone anjeun ngeusi batre nganggo hiji adaptor sareng sanés anu sanés, maka carjer anjeun anu janten masalah.

Aya carjer gancang kualitas luhur di ditu, tapi anjeun kedah ati-ati

Upami anjeun peryogi carjer énggal, parios carjer anu kami nyarankeun nganggo tautan anu sami sapertos di luhur (pikeun kabel). Amperage maksimum anu disatujuan Apple pikeun pangisi daya iPhone nyaéta 2,1 amps. Beda sareng seueur carjer pihak katilu anu tiasa ngarusak iPhone anjeun, anu ieu bakal ngeusi batre iPhone anjeun gancang sareng aman.

(Carjer iPad nyaéta 2.1A sareng Apple nyarios yén éta henteu kunanaon pikeun iPhones.)

Pitunjuk: Upami anjeun nyobian ngecas nganggo keyboard Apple atanapi hub USB, cobian pasang iPhone anjeun langsung kana salah sahiji port USB komputer anjeun. Sadaya alat anu dicolokkeun kana hub USB (sareng kibor) ngabagi suplai kakuatan anu kawates. Kuring sacara pribadi ningali masalah ngecas iPhone kajantenan kusabab teu cekap daya pikeun ngurilingan.

4. Sikat Gunk Kaluar Pelabuhan Ngecas iPhone Anjeun

Anggo senter sareng perhatoskeun pisan port port anu aya di handapeun iPhone anjeun. Upami anjeun ningali aya puing atanapi gunk di ditu, éta panginten tiasa nyegah kabel kilat tina sambungan anu kuat ka iPhone anjeun. Aya seueur konektor di ditu (kabel kilat gaduh 9), sareng upami anu salah dipeungpeuk, iPhone anjeun moal ngeusi pisan.

Upami anjeun mendakan lint, gunk, atanapi lebu anu sanés dina port muatan iPhone anjeun, parantos waktosna sikat. Anjeun peryogi anu moal ngajalankeun muatan listrik atanapi ngarusak éléktronika dina handapeun iPhone anjeun. Ieu trik na:

Candak sikat huntu (anu anjeun henteu kantos dianggo sateuacanna) sareng sikat kaluar port muatan iPhone anjeun. Nalika kuring di Apple, kami nganggo sikat anti-statis anu mewah pikeun ngalakukeun ieu (anu anjeun tiasa kéngingkeun Amazon di gigireunna), tapi sikat sikat ogé tiasa dianggo.

Ngungkulan karusakan cair

Salah sahiji alesan paling umum kunaon iPhone moal ngeusi batre nyaéta karusakan cair. Karusakan cair tiasa nyingkahan koneksi dina port muatan iPhone anjeun nyababkeun sagala rupa masalah sareng iPhone anjeun. Komo upami anjeun parantos garing palabuan sareng sikat gunk, kadang-kadang karuksakan parantos dilakukeun.

5. Pasang iPhone Anjeun Kana Mode DFU Sareng Balikkeun

Sanajan iPhone anjeun moal ngeusi batre, balikkeun DFU masih tiasa dianggo! Anjeun parantos ngaleungitkeun kamungkinan a saderhana masalah parangkat lunak sareng ningali kabel USB anjeun, carjer, sareng iPhone éta nyalira, janten waktosna kanggo usaha pamungkas - mulangkeun DFU. Balikkeun DFU mangrupikeun jinis khusus pikeun mulangkeun (nalika anjeun malikkeun iPhone anjeun, anjeun mupus sadayana anu aya di dinya sareng malikeun kana setélan pabrik) anu tiasa méréskeun masalah parangkat lunak anu parah - upami aranjeunna aya.

Pariksa tulisan kuring ngeunaan kumaha DFU balikkeun iPhone pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun kana modeu DFU, sareng palang ramo sateuacan nyobian. Nalika kuring damel kanggo Apple, ieu mangrupikeun hal anu munggaran anu kuring nyobian, bahkan upami teleponna sigana rusak. Aya kasempetan alit pikeun mulangkeun DFU bakal ngahirupkeun deui iPhone anu henteu fungsional.

Upami éta henteu tiasa dianggo, sumping deui ka dieu pikeun diajar ngeunaan sababaraha pilihan perbaikan anu anjeun panginten henteu sadar.

6. Ngalereskeun iPhone Anjeun

Upami anjeun angkat ka Apple Store kanggo ngalereskeun iPhone anjeun sareng parantos aya karusakan cair atanapi fisik ka telepon, hiji-hijina pilihan anu tiasa aranjeunna nawiskeun nyaéta ngagentos iPhone anjeun sadayana. Upami anjeun henteu ngagaduhan AppleCare +, ieu tiasa mahal, gancang. Upami anjeun ngagaduhan gambar, pidéo, atanapi inpormasi pribadi sanés dina iPhone anjeun sareng iPhone anjeun moal ngeusi batre, Apple bakal nyarios yén aranjeunna musna salamina. Untungna, aya pilihan séjén:

Pilihan Perbaikan anu sanés

Upami anjeun kedah ngalereskeun iPhone anjeun ayeuna, Pulsa mangrupikeun jasa ngalereskeun anu saé, terjangkau, di jalma. Aranjeunna bakal pendak sareng anjeun di bumi atanapi lokasi anu anjeun pilih sakedik 60 menit.

Puls nawiskeun jaminan hirupna pikeun bagian sareng padamelan, sareng anjeun ngan mayar saatos aranjeunna ngalereskeun. Aranjeunna ogé nawiskeun pilihan pikeun ngalereskeun port pengisian iPhone anjeun sareng komponenana anu langkung alit anu sanés Apple henteu bakal némpél. Aya kasempetan anjeun bakal tiasa ngémutan data anjeun sareng ngahémat artos ogé!

Transparansi lengkep: Kami nampi biaya rujukan upami anjeun milih ngalereskeun iPhone nganggo Puls. Kitu cenah, kuring leres-leres yakin yén éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sareng paling gampang pikeun seueur jalma.

Ngecas iPhone Deui!

Kuring miharep iPhone anjeun parantos hirup deui sareng anjeun bakal balik kana muatan anu lengkep. Abdi resep ngadangu ti anjeun ngeunaan pangalaman anjeun ngalereskeun masalah ngecas iPhone, sareng kuring di dieu pikeun ngabantosan sapanjang jalan.

awéwé awéwé sareng lalaki virgo

Sing salamet,
David P.