Naha Batre iPhone Kuring Konéng? Ieu Fix The.

Why Is My Iphone Battery Yellow

IPhone anjeun tiasa dianggo sampurna, tapi ikon batréna dina iPhone anjeun dumadakan konéng sareng anjeun henteu terang kunaon. Tong hariwang: Henteu aya anu lepat sareng batré iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha batré iPhone anjeun konéng jeung kumaha cara ngaganti deui normal.



Modeu Daya Rendah Sanés Fix

Modeu Daya Rendah sanés fix pikeun masalah batre iPhone - éta band-bantuan . Tulisan abdi disebat Naha Batré iPhone Kuring Pupus Gancang? ngajelaskeun kumaha salamina ngalereskeun masalah batré ku ngarobih sababaraha setélan dina iPhone anjeun. Upami anjeun iinditan sababaraha dinten sareng henteu teras aksés kana carjer, Amazon ngajual sababaraha

Modeu Daya Rendah otomatis pareum nalika anjeun ngeusi batre iPhone anjeun parantos 80%.

Naha Batre iPhone Kuring Konéng?

Batré iPhone anjeun konéng kusabab Modeu Daya Rendah dihurungkeun. Pikeun ngarobih deui kana normal, buka Setélan -> Batré teras ketok saklar gigireun Modeu Daya Rendah . Modeu Daya Rendah pareum sacara otomatis nalika tingkat batré anjeun ngahontal 80%.



Nambahkeun Mode Daya Rendah Pikeun Pusat Kontrol

Upami iPhone anjeun ngajalankeun ios 11 atanapi anu langkung énggal, anjeun tiasa nambihan tombol na toggle Low Power Mode on or off in Control Center .

Ngabungkusna

Gampang pikir yén aya anu lepat dina iPhone anjeun nalika batréna janten konéng. Barina ogé, konéng hartosna ati-ati atawa peringatan dina daérah sanés kahirupan urang. Émut pikeun mariksa tulisan kuring ngeunaan kumaha ngahemat umur batre iPhone upami anjeun hoyong nyingkahan mode daya rendah sadayana.

Anjeun teu ngagaduhan cara pikeun terang yén ikon batré iPhone konéng mangrupikeun bagian normal tina ios, sabab éta fitur anu énggal sareng Apple henteu masihan sirah pikeun saha waé. Kuring moal reuwas upami Apple nambihan jandela inpormasi anu ngajelaskeun kunaon batré iPhone pangguna parantos konéng kana vérsi ios hareup.