IPhone Abdi Moal Ngirining! Ieu Alesan Asli Naha.

My Iphone Won T Ring

Gambar ieu: Anjeun nuju ngantosan telepon penting. Anjeun parantos mariksa dua kali iPhone anjeun pikeun mastikeun ringerna tos aktif sareng anjeun parantos ngahurungkeun polumeu sapanjang jalan. Nalika telepon disada, anjeun nuju bade ngadangukeunana. 5 menit saatos teras anjeun ngalongok iPhone anjeun, ngan ukur terang anjeun parantos sono kana telepon penting! Entong ngalungkeun telepon anjeun ka ucing. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kunaon iPhone anjeun moal ngirining sareng kuring bakal nunjukkeun leres pisan kumaha ngalereskeunana.



Ngamutahirkeun: Upami anjeun gaduh iPhone 7, tulisan ieu bakal tiasa dianggo pikeun anjeun - tapi anjeun panginten hoyong parios tulisan anyar abdi anu disebat IPhone kuring 7 Moal Ngirining pikeun jalan satapak khusus iPhone 7. Upami teu kitu, teraskeun maca!



Martha Aron ngilhamkeun kuring nyerat tulisan ieu nalika anjeunna naros, 'iPhone kuring henteu disada dina sadaya telepon, kuring sono seueur telepon sareng téks kusabab ieu. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?' Martha, Abdi di dieu pikeun ngabantosan anjeun sareng saha waé anu parantos teu sono kana telepon sareng SMS sabab iPhone na teu disada.

Anjeun Meureun Uninga Ieu, Tapi Pariksa Pokokna…

Upami anjeun maca tulisan ieu, anjeun panginten parantos terang yén pikeun iPhone anjeun disada, saklar Ring / Jempé di sisi iPhone anjeun kedah disetél pikeun disada.



Upami saklar ditarik ka layar, ringer iPhone anjeun dihurungkeun. Upami saklar didorong ka arah tukangeun iPhone, iPhone anjeun dina jempé sareng anjeun bakal ningali garis jeruk leutik gigireun saklar. Anjeun ogé bakal ningali ikon spéker dina tampilan iPhone nalika anjeun malikkeun saklar.

Sakali anjeun yakin saklar Cincin / Jempé disetél ka hurung, pastikeun ringer iPhone anjeun tos dihurungkeun sahingga anjeun tiasa nguping hurung iPhone anjeun nalika nelepon. Anjeun tiasa ningkatkeun volume dering ku mencét tombol polumeu luhur di sisi iPhone anjeun.

kumaha nyambung ka iTunes nalika ipad nyaeta ditumpurkeun

Anjeun tiasa ogé ningkatkeun volume dering ku muka Setélan -> Sora & Haptics . Sered geseran handapeun Ringer Sareng Peringatan ka katuhu pikeun ningkatkeun volume dering dina iPhone anjeun. Beuki jauh anjeun nyered geseran ka katuhu, sora anjeun bakal langkung saé.



slaider iphone ringer

Upami iPhone anjeun henteu disada pisan , tulisan kuring ngeunaan naon anu kudu dilakukeun nalika spéker iPhone lirén jalan bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah éta. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana ieu, ieu sababna iPhone anjeun henteu disada:

Ieu Fix: Pareuman Entong Ganggu!

Kaseueuran waktos, alesan iPhone henteu ngirining telepon asup nyaéta yén pangguna teu dihaja ngahurungkeun fitur Jangan Ganggu dina Setélan. Entong Ganggu tiiseun telepon, gera, sareng bewara dina iPhone anjeun.

Kumaha Kuring Nyaho Upami Henteu Nganggu Gangguan Dihurungkeun?

Cara anu paling gampang pikeun terang upami Jangan Ganggu dihurungkeun nyaéta ningali di sudut katuhu luhur iPhone anjeun, ngan dina kénca ikon batréna. Upami Jangan Ganggu diaktipkeun, anjeun bakal ningali ikon bulan leutik di ditu.

tong ngaganggu ikon nunjukkeun dina

Upami anjeun hoyong teuleum langkung jero ka Ulah Ganggu sareng nyetél jadwal otomatis, conto, langsung ka Setélan -> Entong Ganggu pikeun ningali sadaya pilihan anu sayogi pikeun anjeun.

Kumaha Kumaha Pareuman Kuring Henteu Nganggu?

Ti saprak Apple ngarilis ios 7, gampang pikeun ngahurungkeun sareng mareuman Jangan Ganggu. Gesek ka luhur tina handapeun layar iPhone anjeun pikeun muka Pusat Kontrol. Ketok ikon bulan pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman Jangan Ganggu. Éta pisan!

Ieu tiasa bénten-bénten kanggo versi ios anu benten. Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, buka Pusat Kontrol ku cara ngagésér turun ti sudut katuhu luhur layar utama.

Anjeun tiasa ogé mareuman Ulah Ganggu ku bade Setélan -> Entong Ganggu sareng mareuman saklar gigireun Entong ganggu . Anjeun bakal terang Jangan Ganggu pareum nalika saklarna bodas.

Pareuman 'Ngajempékeun Anu Nelepon Anu Teu dikenal'

Hiji alesan kunaon anjeun ngagaduhan masalah dering iPhone kusabab anjeun meungpeuk panelepon kanyahoan fitur dihurungkeun. Fitur ieu saé pikeun ngeureunkeun telemarketer sareng robocalls dina lagu na, tapi hanjakalna éta ogé nyaring sababaraha jalma anu anjeun leres-leres hoyong ngobrol.

Pikeun mareuman ieu, sirah kana Setélan -> Telepon terus pareum Ngajempékeun Anu Teu Nyaho. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun éta, telepon anjeun kedah tiasa disada deui nalika batur anu henteu aya dina kontak anjeun nyobian nelepon anjeun.

Kumaha Upami iPhone Kuring Masih Moal ngirining?

Kuring nampi sababaraha koméntar ti pamiarsa anu parantos nyandak sadaya saran sareng anu iPhone na masih teu disada. Upami anjeun parantos dugi ka dieu sareng iPhone anjeun henteu ngirining, aya kasempetan anu saé anjeun panginten ngagaduhan masalah hardware.

Sering kali, nalika gunk atanapi cair lebet kana salah sahiji palabuhan (sapertos jack headphone atanapi konektor kilat / dok), iPhone anjeun saur aya anu nyolok kana éta, padahal nyatana henteu. Tulisan kuring ngeunaan kumaha ngalereskeun iPhone anu nyangkut dina modeu headphone ngajelaskeun naha éta kajantenan sareng kumaha ngalereskeun masalah.

naha teu telepon kuring ngageter pikeun euweuh alesan

Témbakan panjang, tapi anjeun tiasa nyandak sikat antistatik (atanapi sikat huntu anu anjeun henteu kantos dianggo sateuacanna) sareng cobian sikat kaluar gunk tina jack headphone anjeun atanapi port konektor kilat / dok. Sikat antistatik ngabantuan pikeun ngabersihkeun sagala rupa éléktronika, sareng anjeun tiasa nyokot 3-bungkus dina Amazon pikeun kirang ti $ 5.

Upami anjeun suksés, masalah éta kedahna nyalira. Hanjakalna, seuseueurna waktos karusakan parantos dilakukeun. Sesuatu parantos pondok dina bagian jero iPhone anjeun, janten hiji-hijina jalanna nyaéta nganjang ka Apple Store lokal anjeun atanapi nganggo pilihan mail-in di Website dukungan Apple pikeun ngalereskeun iPhone anjeun.

Perbaikan Apple Store tiasa mahal. Upami anjeun milari pilihan anu langkung mirah, kuring nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan anu bakal ngintun teknisi anu disertifikasi ka anjeun anu tiasa pendak sareng anjeun sareng ngalereskeun iPhone anjeun dina sajam.

Ayeuna panginten janten waktos anu saé pikeun ningkatkeun iPhone. Perbaikan tiasa mahal, utamina upami langkung ti hiji hal anu salah dina iPhone anjeun. Daripada nyéépkeun ratusan dolar pikeun ngalereskeun, anjeun tiasa nganggo artos éta pikeun ngagaleuh telepon énggal. Pariksa UpPhone's alat ngabandingkeun telepon sélulér pikeun milarian tawaran hébat dina iPhone anyar!

Ngabungkusna

Entong Ngaganggu mangrupikeun salah sahiji fitur hébat anu tiasa dianggo upami anjeun terang kumaha ngagunakeunana, tapi tiasa leres-leres matak prustasi upami henteu. Kanggo Martha sareng sing saha waé anu sono kana telepon penting atanapi ngagorowok 'iPhone mah moal disada!' dina pangunjung anu teu polos, kuring miharep tulisan ieu ngagaduhan anjeun pikeun méréskeun masalah iPhone jempé anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan lanjutan atanapi pangalaman sanés kanggo dibagi, pasang dina bagian koméntar ieu di handap. Abdi ngarep pisan nguping béja ti anjeun!

Sing salamet,
David P.