IPhone kuring 'Teu Bisa Sambungkeun ka App Store'! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Cannot Connect App Store

App Store henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun sareng anjeun henteu yakin kunaon. Aya pembaruan atanapi aplikasi anyar di ditu - tapi éta ngan ukur teu kahontal. Dina tulisan ieu, kuring gé nunjukkeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun 'henteu tiasa nyambung ka App Store' sareng ngabantosan anjeun ngalereskeun masalahna pikeun saé !

Naha iPhone Abdi Henteu Sambungkeun sareng App Store?

IPhone anjeun nyarios yén 'henteu tiasa nyambung ka App Store' kusabab éta henteu nyambung kana Wi-Fi atanapi jaringan data sélulér, masalah parangkat lunak nyegah App Store teu dimuat, atanapi sérver App Store pareum.



Pikeun mendiagnosa alesan asli iPhone anjeun ngalaman masalah ieu, urang kedah pastikeun yén:



  1. Anjeun nyambung kana Wi-Fi atanapi jaringan data sélulér.
  2. Setelan anjeun ngamungkinkeun anjeun nyambung ka App Store sareng masang, ngapdet, atanapi mésér aplikasi.
  3. Server App Store parantos diaktipkeun.

Upami salah sahiji atanapi langkung ieu henteu jalan, éta tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun 'henteu tiasa nyambung ka App Store'. Léngkah-léngkah ieu di handap bakal alamat masing-masing tina tilu poin di luhur sareng ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan poténsial masalah parangkat lunak atanapi masalah hardware.



aktivasina imessage aya kasalahan nalika aktivasina cobian deui

Naha iPhone Anjeun Sambungkeun Kana Wi-Fi Atanapi Data?

Mimiti, hayu urang pastikeun iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi atanapi jaringan data sélulér. Tanpa sambungan anu dipercaya, App Store moal dimuat dina iPhone anjeun.

Hayu urang mimitian ku mariksa naha iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi. Buka Setélan -> Wi-Fi sareng pastikeun saklar gigireun Wi-Fi aya dina posisi anu aktip. Anjeun bakal terang yén Wi-Fi hurung nalika saklar héjo!



Di handap saklar, pastikeun aya tanda cek alit di gigir namina jaringan Wi-Fi anjeun - upami aya, anjeun bakal terang yén anjeun nyambung kana Wi-Fi.

ios 10 nyangkut dina logo apel

Upami Wi-Fi hurung tapi teu aya tanda cek di gigireun jaringan naon waé, ketok jaringan anjeun dina handapeun Pilih Jaringan… sareng lebetkeun kecap akses Wi-Fi anjeun upami diperlukeun.

Upami anjeun hoyong nganggo Data Sélulér tibatan Wi-Fi, éta ogé henteu kunanaon! Buka Setélan -> Sélular sareng pastikeun saklar di gigir Sélular Data di luhur layar dihurungkeun.

Mupus App Store Cache

Salah sahiji trik karesep kuring anu dianggo nalika iPhone kuring henteu tiasa nyambung ka App Store nyaéta mupus cache App Store.

Sapertos aplikasi anu sanés, App Store dijalankeun ku parangkat lunak. Aya sababaraha garis kode anu nyarios ka App Store kumaha jalanna sareng naon anu kedah dilakukeun. Sakumaha panginten tiasa dibayangkeun, sadaya parangkat lunak éta peryogi sababaraha waktos kanggo némbalan. Nanging, kami hoyong aplikasi sapertos App Store dimuat sacara instan, janten program parangkat lunak nganggo 'cache' pikeun ngabantosan aranjeunna ngajalankeun langkung gancang.

iTunes moal tiasa nyinkronkeun sareng iphone

'Cache' mangrupikeun kumpulan file anu sering dianggo anu disimpen dina cara anu nalika anjeun nganggo, éta langkung gancang dimuat dibanding file anu sanés. Seueur komputer sareng program anu sanés anu ngalakukeun ieu, ti panyungsi wéb anjeun ka komputer bumi anjeun.

Hanjakalna, file anu sindangan kadang-kadang janten rusak atanapi ngalaman gangguan. Ngabersihan cache masihan App Store anjeun kasempetan pikeun ngamimitian deui ku kode seger anu henteu acan di-cache.

Mimiti, buka App Store - henteu kunanaon upami nyatakeun 'Teu tiasa Sambungkeun ka App Store'. Teras, ketok salah sahiji tina lima tab 10 kali dina urutan gancang pikeun mupus cache App Store.

Anjeun moal ningali béwara dina layar anu nyarios yén cache App Store parantos diberesihan. Janten, saatos ngetok hiji tab 10 kali berturut-turut, buka aplikasi saklar sareng tutup kaluar ti App Store. Upami iPhone anjeun masih teu tiasa nyambung ka App Store saatos anjeun muka deui, ngalih kana léngkah salajengna.

Pariksa Halaman Status Sistem Apple

Mungkin alesan yén App Store moal dimuat dina iPhone anjeun kusabab App Store nyalira gaduh masalah. Sanaos jarang App Store turun, Apple gaduh halaman wéb khusus pikeun anjeun tiasa parios status App Store sareng jasa sanésna.

App Store mangrupikeun layanan anu pangpayunna didaptarkeun dina halaman ieu. Upami anjeun ningali titik héjo di kénca App Store, éta hartosna jasa na siap.

iphone henteu maca kartu sim

Ngungkulan Masalah Perangkat Lunak Langkung Penting

Sanaos henteu dipikaresep, mungkin iPhone anjeun 'henteu tiasa nyambung ka App Store' kusabab masalah parangkat lunak anu langkung jero. File parangkat lunak tiasa janten rusak, anu tiasa nyababkeun sababaraha rupa masalah.

Mimiti, cobian ngareset sadaya setelan, anu bakal mulangkeun sadayana dina aplikasi Setélan kana standar pabrik. Pikeun ngalakukeun reset, buka Setelan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Sadaya Setélan . Teras, ketok Reset Sadaya Setélan nalika peringatan konfirmasi nembongan.

Upami ngareset sadayana setelan henteu jalan, anjeun ogé tiasa nyobian ngalakukeun DFU balikkeun dina iPhone anjeun . DFU balikkeun mupus sareng ngamuat sadaya kode dina iPhone anjeun, janten pastikeun pikeun nyimpen cadangan data anjeun heula!

Masalah Hardware Poténsial

Dina kasus anu jarang, iPhone anjeun tiasa ngagaduhan masalah hardware. Aya anténeu alit dina iPhone anjeun anu nyambungkeun kana jaringan nirkabel ogé alat Bluetooth. Upami anjeun kantos ngalaman seueur masalah sareng Wi-Fi sareng Bluetooth akhir-akhir ieu , anjeun panginten kedah mereskeun iPhone.

Mimiti, anjeun panginten badé nyobian nyetél janji di Apple Store lokal anjeun pikeun ningali naha perbaikan leres-leres diperyogikeun. Upami iPhone anjeun peryogi diropeaan sareng éta ditutupan ku AppleCare +, Apple tiasa ngalereskeunana gratis.

Kami ogé nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan smartphone anu bakal ngintunkeun salah sahiji téknisi bersertifikatna langsung ka anjeun anu bakal ngalereskeun iPhone anjeun langsung.

Teu tiasa Sambungkeun ka App Store? Henteu masalah!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah sareng App Store sareng ayeuna anjeun tiasa neraskeun ngaunduh sareng masang aplikasi karesep anjeun. Waktos salajengna iPhone anjeun 'henteu tiasa nyambung ka App Store', anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah. Hatur nuhun parantos maca sareng ngaraos bebas ninggalkeun patarosan anu sanés anjeun dina bagian komentar di handap!

naon hartosna nalika jangkrik badarat ka anjeun