Naha layar iPhone kuring kosong? Ieu jalan kaluarna!

Por Qu La Pantalla De Mi Iphone Est En Blanco

Anjeun némpél iPhone anjeun nalika layar ujug-ujug kosong. Naha layar janten hideung, bodas, atanapi warna anu bénten pisan, anjeun henteu tiasa nganggo iPhone anjeun pisan! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha layar iPhone anjeun kosong sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun atanapi ngalereskeun masalah .

Naha Layar iPhone Kuring Leungit?

Seueur jalma yakin yén aya masalah pakakas nalika layar iPhone na kosong. Nanging, sababaraha kali, layar iPhone kosong kusabab gangguan parangkat lunak, nyababkeun layar nembongan hideung atanapi bodas. Léngkah-léngkah ieu di handap mimitina bakal ngalalana anjeun ngalangkungan dua léngkah ngungkulan penting pikeun dituturkeun sateuacan ngajajah pilihan perbaikan layar.



Pasukan balikan deui iPhone anjeun

Léngkah munggaran anu anjeun kedah lakukeun nalika layar iPhone anjeun kosong nyaéta maksa ngabalikan iPhone anjeun. Upami gangguan parangkat lunak leutik kénca layar kosong, gaya balikan deui kedah lereskeun pikeun samentawis masalahna. Abdi hoyong negeskeun yén ieu moal ngalereskeun panyabab masalah - urang bakal ngalaksanakeun éta dina léngkah salajengna!



Aya sababaraha cara anu béda pikeun maksa ngabalikan iPhone gumantung kana modél anu anjeun gaduh:



  • iPhone 8, X sareng model anu langkung anyar : Pencét sareng lepaskeun tombol pikeun naekeun polumeu , pencét sareng lepaskeun tombol pikeun ngirangan polumeu , teras pencét y tahan tombol samping dugi logo Apple hurung dina layar.
  • iPhone 7 sareng 7 Plus : sakaligus pencét sareng tahan tombol kakuatan jeung tombol polumeu handap dugi logo Apple némbongan di tengah layar.
  • iPhone 6s, SE sareng versi anu langkung tiheula : pencét sareng tahan tombol mimitian jeung tombol kakuatan dina waktos anu sami dugi ka ningali logo Apple némbongan dina layar.

Upami iPhone anjeun parantos dihurungkeun deui sareng layar na katingalina normal, hébat! Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, urang masih teu ngalereskeun alesan anu leres kunaon layar iPhone anjeun kosong. Upami layar iPhone anjeun masih kosong saatos anjeun nyobian ngareset deui, anjeun masih tiasa nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU sareng malikkeunana. Hayu urang ngalih kana léngkah salajengna.

Pasang iPhone anjeun dina modeu DFU

Masalah parangkat lunak anu jero, sapertos anu sigana bakal ngosongkeun layar iPhone anjeun, tiasa ampir teu mungkin dipanggihan. Untungna, urang gaduh DFU balikkeun, anu ngahapus teras muatkeun sadayana kode dina iPhone anjeun. A malikkeun DFU tiasa ngalereskeun masalah masalah iPhone paling jero!

Kuring nyarankeun pikeun nyadangkeun iPhone anjeun sateuacan dilebetkeun kana modeu DFU supados anjeun henteu kaleungitan poto, pidéo, kontak, sareng data sanés. Nalika anjeun parantos siap, parios pituduh langkah-demi-langkah kami anu bakal nunjukkeun anjeun kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU .



Pilihan Perbaikan IPhone

Karuksakan anu disababkeun ku cai atanapi murag kana permukaan anu atos tiasa ngaleupaskeun atanapi ngarusak komponén internal iPhone anjeun sareng nyababkeun layar iPhone anjeun janten kosong. Janjian sareng teknisi Apple di Apple Store lokal anjeun upami iPhone anjeun ditutupan ku rencana AppleCare +. Nanging, anjeun kedah terang yén upami karusakan cai nyababkeun layar iPhone anjeun janten kosong, Apple tiasa nolak ngalereskeunana kusabab AppleCare + henteu nutupan karusakan cair.

Abdi ogé nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan anu bakal ngintunkeun anjeun téknisi anu berpengalaman sacara langsung dimana anjeun . Perbaikan anjeun ditutupan ku garansi seumur hirup sareng kadang tiasa langkung mirah tibatan Apple!

Anjeun henteu ngagambar dina lambaran kertas kosong!

Anjeun parantos hasil ngalereskeun iPhone anjeun sareng layar henteu kosong deui! Dina waktos sanés layar iPhone anjeun kosong, anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah. Ninggalkeun koméntar dihandap upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés ngeunaan iPhone anjeun!

Hatur nuhun,
David L.