Bewara iPhone Nyarios Dina 1 Menit? Ieu Naha & Fix!

Iphone Notifications Say 1 Minute

Anjeun nampi bewara dina iPhone anjeun anu nyatakeun yén aranjeunna sumping dina hiji menit sareng anjeun henteu terang kunaon. Henteu, iPhone anjeun henteu ngaramal masa depan - aya anu saleresna lepat. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha anjeun Bewara iPhone nyarios 'dina 1 menit' sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah !



Pariksa Setélan Waktos Anjeun

Mungkin bewara iPhone anjeun nyarios 'dina 1 menit' kusabab setelan waktos anjeun henteu leres. Buka Setélan -> Umum -> Tanggal & Waktos sareng pastikeun iPhone anjeun disetél ka Zona Waktos anu leres.



Upami anjeun gaduh Atur Otomatis dihurungkeun, pastikeun Layanan Lokasi ogé dihurungkeun. Hésé pikeun iPhone anjeun pikeun nyaritakeun zona waktos anjeun upami Layanan Lokasi teu dihurungkeun.



Pikeun ngaktipkeun Jasa Lokasi, buka aplikasi Setélan teras ketok Privasi -> Jasa Lokasi . Ketok saklar di luhur layar pikeun ngahurungkeun Layanan Lokasi - anjeun bakal terang éta hurung nalika saklar héjo.

telepon abdi moal ngirim gambar

Apdet iPhone Anjeun

Upami waktos dina iPhone anjeun leres, parios pembaruan ios. Tiasa waé bewara iPhone anjeun nyarios 'dina 1 menit' kusabab gangguan téknis minor anu tiasa dibenerkeun ku pembaruan parangkat lunak énggal.



Pikeun mariksa pembaruan parangkat lunak, buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak. Upami pembaruan parangkat lunak sayogi, ketok Unduh sareng Pasang .

Upami éta nyatakeun 'Parangkat lunak anjeun apdet dugi ka ayeuna.', Maka teu aya pembaruan parangkat lunak anyar anu sayogi. Terus baca léngkah ngungkulan ieu di handap!

Upami Masalahna Lumangsung Dina Aplikasi Pesen…

Seueur pangguna iPhone anu ngalaman masalah sareng aplikasi Pesen akhir-akhir ieu, kalebet narima iMessages kaluar tina urutan . Upami iPhone anjeun nyarios 'dina hiji menit' nalika anjeun nampi bewara ti aplikasi Pesen, cobian lebet sareng kaluar tina iMessage.

Jang ngalampahkeun ieu, angkat ka Setélan -> iMessage tur ketok saklar di gigireun iMessage pikeun mareumanana - anjeun bakal terang éta pareum nalika bodas sareng diposisikan kénca. Pikeun ngaktipkeun deui iMessage, ketok saklar deui.

pareum imessage sareng hurungkeun deui

Reset Sadaya Setélan

Léngkah ngungkulan pamungkas urang nalika bewara iPhone anjeun nyarios 'dina 1 menit' nyaéta ngareset sadaya setelan. Ngareset sadaya setelan mulihkeun sadayana setelan iPhone anjeun kana standar pabrik. Saatos ngareset sadaya setelan, anjeun kedah ngalakukeun hal-hal sapertos lebet deui kecap akses Wi-Fi anjeun, sambungkeun deui alat-alat Bluetooth anjeun, sareng atur ulang layar konci anjeun.

kumaha carana ngalereskeun mikropon kana iphone

Pikeun ngareset sadaya setelan dina iPhone anjeun, buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Sadaya Setélan . Teras, ketok Reset Sadaya Setélan nalika pop-up konfirmasi nembongan dina tampilan. IPhone anjeun bakal dihurungkeun deui saatos reset parantos réngsé.

IPhone anjeun: Maneuh Dina 1 Menit!

Anjeun parantos ngalereskeun iPhone sareng ayeuna henteu prediksi béwara deui. Kuring ngadorong anjeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial pikeun ngabantosan babaturan anjeun upami béja iPhone na nyarios 'dina 1 menit'. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone anjeun, tinggalkeun koméntar kuring di handap ieu!