Mac anu mana anu kuring kedah mésér? Ngabandingkeun Mac Anyar.

Which Mac Should I Buy

The Acara Apple katilu taun 2020 nembé réngsé streaming, sareng éta sadayana ngeunaan Mac! Apple ngumumkeun tilu modél komputer Mac anyar, ogé anu munggaran sistem dina chip (SOC) dihasilkeun langsung ku Apple. Kalayan sagala kamajuan anu pikaresepeun ieu, tiasa sesah pikeun terang persis mana Mac anyar anu pas pikeun anjeun. Dinten ieu, kuring bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajawab patarosan: 'Mac anu mana anu kuring kedah mésér?'

M1: Kakuatan Tukangeun Generasi Anyar

Bisa jadi pamekaran pangpentingna kaasup kana unggal Macs anyar nyaéta chip M1, chip pamrosésan komputer mimiti garis Apple Silicon anyar. Nampilkeun kamampuan grapik panggancangna dina SOC di dunya, ogé CPU 8-inti, chip 5 nanometer M1 mangrupikeun éntitas anu paling kuat dina ngitung sadaya waktos.





Apple nyatakeun M1 tiasa ngajalankeun dua kali langkung gancang kinerja salaku chip PC top-of-the-line, bari ngan ukur ngagunakeun saparapat kakuatan dina prosés. Chip ieu dirancang khusus pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi MacOS Big Sur, pembaruan parangkat lunak datang ka Mac dina dinten Kemis. Upami sadayana inovasi téknologi ieu ngagumbirakeun anjeun, anjeun bakal bagja terang yén MacBook Air, MacBook Pro, sareng Mac Mini sadayana parantos dilengkepan ku M1!



MacBook Anggaran Pangsaéna: MacBook Air

Komputer munggaran anu diumumkeun Apple dina Acara Peluncuran dinten ayeuna nyaéta anu énggal MacBook Air . Dimimitian ngan dina $ 999, atanapi $ 899 pikeun siswa, anu 13 ″ MacBook Air ngagaduhan casing Wedge anu énténg sami sareng iterasi samemehna, tapi ngagaduhan kakuatan anu langkung ageung ti kantos sateuacan.

MacBook Air dikabarkan ngalir di tilu kali laju bersaing pikeun laptop Windows, sareng hadir kalayan ningkatna panyimpenan sareng umur batre na ningkat sacara radikal pikeun surfing sareng streaming video. Hatur nuhun kana kakuatan M1 sareng P3 Wide Color Retina Display, pangguna tiasa ngédit poto, pidéo, sareng animasi kalayan kecepatan anu saacanna.



Salah sahiji pilihan anu paling pikaresepeun anu dilakukeun ku Apple sareng MacBook Air anu anyar nyaéta aranjeunna leres-leres ngaluarkeun kipas, sakaligus nurunkeun beurat laptop sareng ngamungkinkeun fungsina ampir sepi.

Kalayan Touch ID sareng kaméra ISP anu ningkat, MacBook Air saé pikeun pangguna biasa sareng propésional.

Mac Desktop Pangsaéna: Mac Mini

MacBooks sanés hiji-hijina produk anu nampi sababaraha perhatian dina arus Acara Peluncuran dinten ieu. Alat anyar kadua anu disorot ku Apple dinten ayeuna nyaéta anu parantos diénggalan Mac Mini . Pikeun pangguna desktop dimana-mana, anjeun moal kersa bobo dina hiji ieu!

Mac Mini ngagaduhan chip M1 anu sami sareng MacBook Air, sareng ngasilkeun sapertos seueur manpaat tina inovasi pengolahanana. Generasi anyar kagancangan CPU Mac Mini nyaéta tilu kali langkung gancang tibatan modél sateuacana, sareng ngolah grafik dina genep kali langkung gancang. Kumulatif, Mac Mini ngajalankeun di lima kali laju desktop PC kalapa , sareng gaduh tapak 10% ukuran na.

Upami anjeun resep kana Pembelajaran Mesin, Neural Engine komputer ieu parantos ningal pamutahiran éksponénsial ogé, anu saé dilengkepan ku aparat tiis anu sepi sareng éfisién. Mac Mini dimimitian ngan ukur $ 699.

Tangtosna, desktop henteu seueur dianggo pikeun jalma biasa tanpa kabisa nyambung kana monitor éksternal sareng asesoris anu sanés. Kabeneran, Mac Mini ngagaduhan rupa-rupa input dina tonggong casing na, kalebet dua port USB-C anu cocog sareng thunderbolt sareng USB4. Fitur ieu ngundang konektipitas kana ton tampilan resolusi luhur, kalebet monitor 6K Pro XDR milik Apple.

Mac High-End Pangsaéna: 13 ″ MacBook Pro

Salami mangtaun-taun, pameget téknologi di sadayana parantos ngagungkeun MacBook Pro salaku laptop pamungkas dina kisaran harga na. Salaku résponna, Apple parantos nyandak léngkah-léngkah tambahan pikeun mastikeun yén komputer ieu ngajaga reputasina sareng tetep aya di puncak permainan komputer portebel. Lebetkeun 2020 13 ″ MacBook Pro sareng M1.

MacBook Pro ngagaduhan CPU 2.8 kali langkung gancang tibatan anu sateuacanna sareng Neural Engine sanggup sabelas kali kamampuan Mesin Diajar. Komputer ieu sanggup muterkeun deui video 8K instan tanpa muterna pigura, sareng ngalir kana tiga kali laju alternatip PC anu laris.

apel
Aspék anu luar biasa tina MacBook Pro énggal nyaéta umur batre na, anu tahan dugi ka 17 jam browsing nirkabel sareng 20 jam playback video. Dina hal pakakas, MacBook pro ieu ngagaduhan dua palabuhan guludug, kaméra ISP anu kontrasna langkung jero sareng résolusi anu langkung jelas tibatan sateuacanna, sareng mikropon anu bakal tahan di studio rékaman sora profesional.

Dimimitian ti $ 1399, sareng diskon $ 200 kanggo mahasiswa, anu 13 ″ MacBook Pro beuratna 3 pon sareng ngagaduhan sistem pendingin anu aktip sareng éfisién. Casing na, ogé casing tina MacBook Air sareng Mac Mini, kalebet 100% aluminium didaur.

Iraha Tiasa Mésér Mac Anyar Kuring?

Pikeun saha waé anu hoyong pisan nyandak komputer dina komputer énggal, anjeun moal kedah ngantosan lami. Anjeun tiasa preorder sadayana tilu alat ieu ayeuna , Sareng masing-masing bakal sayogi pikeun umum sateuacan minggu payun!

Upami anjeun hoyong nyobian MacOS Big Sur sateuacan ngadamel inpéstasi dina komputer anu énggal, pembaruan parangkat lunak énggal bakal aya dina dinten Kemis, 12 November.

Desain Palasik, Inovasi Anu Teu Tiasa

Kami arepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun mutuskeun Mac anu pangsaéna pikeun anjeun. Masing-masing komputer ieu nandaan mimiti jaman anyar pikeun produk Mac, sareng naon anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan salah sahiji alat ieu leres-leres terserah ka anjeun!

Mac anyar mana anu anjeun paling resep? Hayu urang terang dina komentar di handap!