IPad kuring Moal Hurungkeun! Ieu Fix Nyata.

My Ipad Won T Turn

IPad anjeun henteu ngahurungkeun sareng anjeun henteu terang kunaon. Anjeun mencét sareng nahan tombol kakuatan, tapi teu aya kajadian. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha iPad anjeun moal ngahurungkeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah pikeun saé !

Daptar eusi

  1. Naha iPad Abdi Henteu Hurungkeun?
  2. Hard Reset iPad Anjeun
  3. Pariksa Charger iPad Anjeun
  4. Pariksa Kabel Ngecas Anjeun
  5. Naha Aya Masalah Ngeunaan Tampilanna?
  6. Léngkah Ngungkulan Lanjutan
  7. Pilihan Reapir
  8. Kacindekan

Hard Reset iPad Anjeun

Seueur waktos, iPad moal ngahurungkeun sabab parangkat lunak na murag. Ieu tiasa ngajantenkeunana némbongan sapertos iPad anjeun henteu hurung, padahal éta leres-leres aya dina sadaya waktos!



Hésé ngareset iPad anjeun bakal maksa pikeun gancang mareuman sareng ngahurungkeun deui. Sakaligus pencét sareng tahan tombol Utama sareng tombol kakuatan dugi ka anjeun ningali logo Apple némbongan langsung di tengah layar. IPad anjeun bakal hurungkeun deui teu lami saatos!



Upami iPad anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, gancang pencét sareng lepaskeun tombol polumeu, gancang pencét sareng lepaskeun tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol Top dugi logo Apple nembongan dina layar.

Catetan: Kadang-kadang anjeun kedah pencét sareng nahan kadua tombol (iPads nganggo tombol Home) atanapi tombol Top (iPads tanpa tombol Home) salami 20 - 30 detik sateuacan logo Apple bakal némbongan.

Upami Reset Keras Dianggo…

Upami iPad anjeun dihurungkeun saatos anjeun ngalakukeun hard reset, anjeun parantos ngaidentipikasi yén kacilakaan parangkat lunak ngabalukarkeun masalah. Reset anu keras ampir sok ngarengsekeun samentawis pikeun kacilakaan parangkat lunak sabab anjeun henteu leres-leres ngalereskeun naon anu nyababkeun masalahna.



Mangrupikeun ide anu saé pikeun nyadangkeun iPad anjeun langsung. Ieu bakal ngahemat salinan sadayana dina iPad anjeun, kalebet poto, video, sareng kontak anjeun.

Saatos nyadangkeun iPad anjeun, langkap ka handap Léngkah Ngatasi Masalah Parangkat Lunak Canggih bagian tina tulisan ieu. Kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngungkulan masalah parangkat lunak anu langkung jero ku Ngareset Sadayana Setélan atanapi nempatkeun iPad anjeun dina modeu DFU, upami diperlukeun.

Nyadangkeun iPad Anjeun

Anjeun tiasa nyadangkeun iPad nganggo komputer atanapi iCloud. Program anu anjeun anggo pikeun nyadangkeun iPad anjeun kana komputer gumantung kana jinis komputer anu anjeun anggo sareng perangkat lunak naon anu dijalankeunna.

Cadangkeun iPad Anjeun Ngagunakeun Finder

Upami anjeun gaduh Mac anu ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal, anjeun bakal nyadangkeun iPad nganggo Finder.

  1. Sambungkeun iPad anjeun ka Mac nganggo kabel ngecas.
  2. Muka Panimu .
  3. Pencét kana iPad anjeun di handapeun Lokasi .
  4. Pencét bunderan gigireun Cadangkeun sadaya data dina iPad anjeun kana Mac ieu .
  5. Pencét Nyadangkeun Ayeuna .

cadangan ipad nganggo panyungsi

Cadangkeun iPad Anjeun Ngagunakeun iTunes

Upami anjeun gaduh PC atanapi Mac ngajalankeun macOS Mojave 10.14 atanapi langkung, anjeun bakal nganggo iTunes pikeun nyadangkeun iPad anjeun.

  1. Sambungkeun iPad anjeun kana komputer nganggo kabel ngecas.
  2. Buka iTunes.
  3. Pencét dina ikon iPad di belah kénca luhur iTunes.
  4. Pencét bunderan gigireun Komputer ieu handapeun Cadangan .
  5. Pencét Nyadangkeun Ayeuna .

Cadangkeun iPad Anjeun Ngagunakeun iCloud

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok nami anjeun di luhur layar.
  3. Ketok iCloud .
  4. Ketok iCloud Nyadangkeun .
  5. Hurungkeun saklar kana iCloud Cadangan. Anjeun bakal terang saklarna hurung nalika héjo.
  6. Ketok Nyadangkeun Ayeuna .
  7. Bar status bakal némbongan ngawartosan sabaraha waktos sésana dugi cadangan parantos réngsé.

Catetan: iPad anjeun kedah disambungkeun kana Wi-Fi supados tiasa dicadangkeun kana iCloud.

kasaksian perkawinan dibalikeun saatos zinah

Pariksa Charger iPad Anjeun

Kadang-kadang iPad moal ngeusi batre sareng ngahurungkeun deui gumantung kana carjer anu anjeun sambungkeun. Aya parantos nyatakeun conto-conto iPads ngecas nalika dicolokkeun kana komputer, tapi sanés carjer témbok.

Coba nganggo sababaraha carjer anu sanés sareng tingali naha iPad anjeun mimiti hurung deui. Sacara umum, komputer anjeun mangrupikeun pilihan muatan anu paling dipercaya. Pastikeun ogé nyobian sadaya port USB dina komputer anjeun, upami salah henteu tiasa leres.

Pariksa Kabel Ngecas Anjeun

Upami iPad anjeun maot sareng henteu ngaktipkeun deui, mungkin waé aya masalah kabel muatan anjeun. Ngecas kabel rentan ka fraying, janten raket mariksa kadua tungtung kabel anjeun pikeun naon waé anu teu normal.

Upami anjeun tiasa, cobian nginjeum kabel ti babaturan sareng tingali naha iPad anjeun bakal hurung deui. Upami anjeun peryogi kabel muatan anu anyar, parios anu dipasang di dalamnya Storefront kami di Amazon .

Naha iPad Anjeun Nyarios 'aksésori ieu panginten henteu tiasa didukung'?

Upami iPad anjeun nyebatkeun 'aksésori ieu panginten henteu tiasa didukung' nalika anjeun nyolokkeun kabel muatan anjeun, kabelna sanés sanés dilereskeun ku MFi, anu tiasa nyababkeun ruksakna iPad anjeun. Pariksa tulisan kami ngeunaan kabel anu henteu disahkeun ku MFi pikeun diajar langkung seueur.

iphone sanés hurungkeun layar apel kapungkur

Upami iPad anjeun dikenalkeun ku iTunes atanapi Finder, cobian lakukeun hard reset anu sanés nalika dipasang kana komputer. Upami reset hard kadua henteu jalan, ngalih kana léngkah salajengna dimana kuring bakal ngabahas pilihan perbaikan anjeun.

Upami iPad anjeun henteu dikenal ku iTunes atanapi Finder pisan, aya masalah sareng kabel muatan anjeun (anu kami ngabantosan anjeun pikeun troubleshoot tadi dina tulisan), atanapi iPad anjeun ngagaduhan masalah hardware. Dina léngkah pamungkas tina tulisan ieu, kami bakal ngabantosan anjeun milari pilihan pangberesan anu pangsaéna.

Léngkah Ngatasi Masalah Parangkat Lunak Canggih

Mungkin iPad anjeun moal dihurungkeun kusabab masalah parangkat lunak anu langkung jero. Léngkah-léngkah ieu bakal ngiringan anjeun ngalangkungan léngkah ngungkulan parangkat lunak anu langkung jero anu kedah ngalereskeun masalah anu tetep. Upami léngkah-léngkah ieu henteu ngalereskeun masalah sareng iPad anjeun, kuring bakal ngabantosan anjeun mendakan pilihan perbaikan anu dipercaya.

Reset Sadaya Setélan

Reset ieu mulangkeun sadayana dina Setélan deui kana standar pabrik. Setélan anjeun bakal sapertos anu sami nalika anjeun mimiti mésér iPad anjeun. Ieu ngandung harti anjeun kedah ngareset wallpaper anjeun, ngalebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun, sareng seueur deui.

Pikeun Reset Sadaya Setélan dina iPad anjeun:

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok umum .
  3. Ketok Reset .
  4. Ketok Reset Sadaya Setélan .
  5. Lebetkeun kodeu aksés iPad anjeun.
  6. Ketok Reset Sadaya Setélan deui pikeun mastikeun kaputusan anjeun.

IPad anjeun bakal pareum, ngalengkepan reset, sareng ngahurungkeun deui saatos reset parantos réngsé.

Pasang iPad Anjeun dina Mode DFU

DFU singkatan Perbarui Firmware Alat . Unggal garis kode dina iPad anjeun dihapus sareng dimuat deui, malikkeun iPad anjeun kana standar pabrikna. Ieu mangrupikeun jinis panglemén pangjerona anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPad, sareng éta mangrupikeun léngkah terakhir anu anjeun tiasa lakukeun pikeun sacara lengkep ngaluarkeun masalah parangkat lunak.

DFU Mulangkeun iPads Ku Tombol Bumi

  1. Sambungkeun iPad anjeun kana komputer nganggo kabel ngecas.
  2. Pencet jeung tahan tombol daya boh tombol Utama dugi layar janten hideung.
  3. Saatos tilu detik, lepaskeun tombol power bari teras nahan tombol Home.
  4. Tetep tahan tombol Utama dugi iPad anjeun némbongan dina komputer
  5. Pencét Balikkeun iPad dina layar komputer anjeun.
  6. Pencét Balikkeun sareng Apdet .

Pariksa tutorial pidéo kami upami anjeun peryogi bantosan iPad dina modeu DFU .

DFU Mulangkeun iPads Tanpa Tombol Bumi

  1. Sambungkeun iPad anjeun kana komputer nganggo kabel ngecas.
  2. Pencet jeung tahan tombol Top salami tilu detik.
  3. Bari terus mencét sareng nahan tombol kakuatan, pencét sareng tahan tombol polumeu handap.
  4. Tahan duanana tombol ka handap sakitar sapuluh detik.
  5. Saatos sapuluh detik, leupaskeun tombol Top, tapi teraskeun tahan tombol polumeu dugi iPad anjeun némbongan dina komputer.
  6. Pencét Balikkeun iPad .
  7. Pencét Balikkeun sareng Apdet .

Catetan: Upami logo Apple némbongan dina tampilan iPad anjeun saatos Léngkah 4, anjeun parantos nahan tombol pikeun lami teuing sareng bakal ngamimitian deui.

iPad Moal Hurungkeun: Dibereskeun!

IPad anjeun parantos dihurungkeun deui! Kami terang éta prustasi nalika iPad anjeun moal ngahurungkeun, janten kuring miharep anjeun bakal ngabagi tulisan ieu dina média sosial sareng kulawarga sareng réréncangan upami aranjeunna ogé ngalaman masalah. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, tinggalkeun kami koméntar di handap.