Layar iPhone Kuring Dupi Glitching. Ieu Fix The!

My Iphone Screen Is Glitching

Layar iPhone anjeun dina glitching sareng anjeun henteu terang kunaon. Éta tiasa kedip-kedip, beku, reureuh nalika anjeun némpél, atanapi anu sanés anu matak ngareuwaskeun. Dina tulisan ieu, Kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalereskeun layar iPhone palsu !



Hard Reset iPhone Anjeun

Ku hésé ngareset iPhone anjeun, anjeun bakal maksa ngadadak mareuman sareng ngahurungkeun deui. Kadang-kadang software anu nabrak tiasa nyababkeun gangguan layar, janten ngabalikan deui iPhone anjeun tiasa ngalereskeun masalah.



Turutan léngkah ieu di handap pikeun ngareset iPhone anjeun:

iPhone 8 Sareng Anyar

Mimiti, pencét sareng ngaleupaskeun tombol volume nepi . Teras, pencét sareng lepaskeun ieu tombol polumeu handap . Tungtungna, tahan tombol samping di sisi katuhu iPhone anjeun dugi layar pareum sareng logo Apple nembongan.



Pikeun iPhone 7 sareng 7 Plus

Sakaligus pencét sareng tahan dina tombol polumeu handap jeung tombol kakuatan dugi layar janten hideung sareng logo Apple nembongan.

iPhone SE, iPhone 6, & Sateuacanna

Pencet jeung tahan tombol kakuatan jeung Tombol bumi dina waktos anu sami dugi layar pareum sareng logo Apple nembongan.

Pareuman Kacaangan otomatis

Kami parantos nguping ti jalma anu nyarios yén aranjeunna suksés ngalereskeun gangguan layar iPhone ku mareuman Auto-Brightness. Kieu carana mareuman Auto-Brightness dina iPhone anjeun:



  1. Muka Setélan .
  2. Ketok Aksesibilitas .
  3. Ketok Ukuran Tampilan & Téks .
  4. Pareuman saklar gigireun Kacaangan-otomatis .

Candak Pareum Kasus & Ngusap Layar

Pintonan iPhone sénsitip pisan. Tiasa waé bisi iPhone anjeun atanapi anu aya dina tampilan anu micu layar sentuh sareng janten heureuy. Candak iPhone anjeun tina kotak na sareng usap ku lawon microfiber kanggo mersihan lebu anu aya dina layar.

batré konéng iphone 6s

Mangrupikeun Aplikasi Anu Nyababkeun Masalahna?

Naha anjeun terang upami iPhone anjeun ngalakukeun gangguan nalika anjeun muka aplikasi anu khusus? Upami kitu, aya kasempetan anu pantes pikeun aplikasi anu nyababkeun gangguan éta.

Aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nyobaan sareng ngalereskeun masalahna, sareng kami ngiringan anjeun ngalangkungan dua léngkah ieu di handap.

Tutup Aplikasi Masalah

Upami anjeun pikir aplikasi henteu leres, hal anu pangpayunna dilakukeun nyaéta nutup éta sareng tingali naha masalahna tetep aya.

Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi sateuacanna, klik dua kali tombol Home nalika iPhone anjeun dikonci. Ieu bakal ngaktipkeun aplikasi aplikasi, anu nunjukkeun anjeun sadaya aplikasi anu ayeuna dibuka dina iPhone anjeun. Milarian aplikasi anu anjeun hoyong tutupkeun sareng gesekna ka luhur sareng mareuman bagian luhur layar.

Kanggo iPhones langkung énggal tibatan iPhone 8, gesek ka luhur tina handapeun layar teras tahan jari anjeun di tengah layar dugi ka peralih aplikasi dibuka. Teras, gesek kana aplikasi dugi ka ngaleungit.

Hapus Aplikasi Masalah

Upami aplikasi éta terus nyababkeun masalah, anjeun bakal hoyong ngahapus sareng milarian alternatif.

Pikeun mupus aplikasi iPhone, hampang pencét sareng tahan aplikasi dugi ka mimiti ngirut. Teras, ketok dina X di belah kénca luhur ikon aplikasi. Bewara bakal muncul naroskeun naha anjeun hoyong ngahapus aplikasi. Ketok Mupus pikeun mastikeun yén anjeun hoyong mupus aplikasi dina iPhone anjeun.

Upami anjeun leres-leres henteu hoyong kaleungitan aplikasi ieu, anjeun tiasa nyobaan masang deui kanggo ningali naha ngahapus aplikasi ngalereskeun masalah. Pikeun masang deui aplikasi éta, buka App Store sareng mendakan aplikasi na. Ketok tombol unduh di belah katuhu aplikasi pikeun nga-instal deui.

Upami aplikasi na terus gagal, anjeun hanjakalna kedah netepkeun alternatif.

DFU Mulangkeun

Balikkeun DFU mangrupikeun iPhone anu paling jero. Sateuacan anjeun nempatkeun iPhone dina modeu DFU, kami nyarankeun pisan nyimpen cadangan sabab balikkeun DFU mupus sareng ngamuat sadaya kode dina iPhone anjeun. Kami yakin anjeun henteu hoyong leungit sadaya inpormasi éta!

Saatos Anjeun nyadangkeun iPhone anjeun, turutan pituduh kami ngeunaan kumaha carana DFU balikkeun iPhone anjeun atanapi nonton