Kaméra iPhone Kuring Kabur! Ieu Naha & Perbaikan Nyata.

My Iphone Camera Is Blurry

Aplikasi kaméra iPhone anjeun kabur sareng anjeun henteu yakin kunaon. Anjeun muka aplikasi Kaméra pikeun nyandak gambar, tapi henteu katingalina jelas. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika kaméra iPhone anjeun kabur !

Ngusap Pareum Lénsa Kaméra

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika kaméra iPhone anjeun kabur nyaéta ngan saukur ngusap lénsa. Kaseueuran waktos, aya bobo dina lénsa sareng éta anu nyababkeun masalah.



arti spiritual tina hawuk

Candak kaén microfiber sareng usap lensa kaméra iPhone anjeun. Entong nyobian ngusap lénsa ku ramo, sabab éta tiasa nganyenyeri deui!



Upami anjeun teu acan gaduh kaén microfiber, urang nyarankeun pisan ieu genep bungkus dijual ku Progo dina Amazon. Anjeun bakal kéngingkeun genep lawon microfibers anu saé pikeun kirang ti $ 5. Hiji kanggo sadayana kulawarga!



Candak Pareum Kasus iPhone Anjeun

Kasus iPhone kadang tiasa ngahalangan lénsa kaméra, ngajantenkeun poto anjeun katingali poék sareng kabur. Candak cét iPhone anjeun, teras cobian nyandak gambar deui. Nalika anjeun atos nyobian, parios dua kali pikeun mastikeun yén kasus anjeun henteu tibalik!

Tutup Sareng Buka deui Kaméra Aplikasi

Upami kaméra iPhone anjeun masih kabur, waktuna ngabahas kamungkinan aya masalah parangkat lunak. Aplikasi Kaméra sami sareng aplikasi sanésna - éta rentan ka kacilakaan parangkat lunak. Upami aplikasi kacilakaan, kamera tiasa katingali kabur atanapi hideung total.

Nutup sareng muka deui aplikasi Kaméra kadang cekap pikeun ngalereskeun masalah. Mimiti, buka aplikasi aplikasi dina iPhone anjeun ku ngaklik dua kali tombol Imah (iPhone 8 sareng anu langkung payun) atanapi ngusap ti handap ka tengah layar (iPhone X).



Akhirna, gesek aplikasi Kaméra tina luhur layar kanggo nutupna. Anjeun bakal terang aplikasi Kaméra ditutup nalika henteu némbongan deui dina aplikasi. Coba buka deui aplikasi Kamera pikeun ningali naha masalah kabur parantos dibéréskeun!

Balikan deui iPhone Anjeun

Upami nutup aplikasi henteu ngalereskeun masalah, cobian balikan deui iPhone anjeun. Mungkin kaméra iPhone anjeun kabur kusabab aplikasi anu béda parantos nabrak, atanapi kusabab iPhone anjeun ngalaman sababaraha gangguan software minor.

Upami anjeun ngagaduhan iPhone 8 atanapi langkung lami model iPhone, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka 'slide to power off' nembongan dina tampilan. Upami anjeun gaduh iPhone X, pencét sareng tahan tombol samping sareng tombol polumeu naon waé dugi ka 'slide to power off' nembongan.

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Upami ngabalikan deui iPhone anjeun henteu jalan, léngkah urang salajengna nyaéta nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU. Upami masalah parangkat lunak nyieun kaméra iPhone anjeun kabur, balikkeun DFU bakal ngalereskeunana. 'F' dina DFU balikkeun singkatan tina firmware , program dina iPhone anjeun anu ngendalikeun perangkat kerasna - sapertos kaméra.

Sateuacan lebet mode DFU, pastikeun pikeun nyimpen cadangan inpormasi dina iPhone anjeun. Nalika anjeun siap, parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU teras malikkeun !

Kéngingkeun Kaméra Éta

Upami kaméra iPhone anjeun masih kabur saatos Mulangkeun DFU, anjeun panginten kedah nambihan kaméra. Sesuatu tiasa nyangkut dina jero lensa, sapertos kokotor, cai, atanapi puing-puing anu sanés.

Ngajadwalkeun pasini di Apple Store lokal anjeun sareng gaduh Genius. Upami iPhone anjeun henteu katutup ku AppleCare +, atanapi upami anjeun hoyong nyobian ngahémat artos, kami nyarankeun Pulsa . Puls mangrupikeun perusahaan tukang anu dipénta anu ngirimkeun téknisi anu diperiksa langsung ka anjeun anu bakal ngalereskeun iPhone anjeun langsung!

Ningkatkeun iPhone Anjeun

IPhones baheula henteu diwangun pikeun nanganan seueur zum kaméra. Unggal iPhone sateuacan iPhone 7 gumantung zum digital daripada zum optik . Zoom digital nganggo parangkat lunak pikeun ningkatkeun gambar sareng tiasa kabur, sedengkeun zum optik nganggo hardware kaméra anjeun sareng langkung jelas.

kumaha nempatkeun podcast dina iphone

Nalika téknologi parantos maju, iPhones anu langkung énggal parantos langkung saé dina nyandak poto nganggo zoom optik. Pariksa éta alat ngabandingkeun telepon sélulér dina UpPhone pikeun milarian iPhone kalayan zoom optik anu hadé. IPhone 11 Pro sareng 11 Pro Max duanana ngadukung zoom optik 4x!

Abdi Tiasa Ningali Jelas Ayeuna!

Kaméra iPhone anjeun parantos dibereskeun sareng anjeun tiasa neraskeun nyandak poto anu saé! Kuring miharep anjeun bakal bagikeun tulisan ieu dina média sosial sareng batur anu anjeun terang anu hoyong diajar naon anu kedah dilakukeun nalika kaméra iPhone na kabur. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés anu anjeun badé naroskeun, tinggalkeun koméntar di handap ieu!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.