Makna Kenabian Sareng Spiritual Bebek

Prophetic Spiritual Meaning Ducks

Makna Kenabian Sareng Spiritual Bebek

Hartos kenabian sareng spiritual bebek

Percaya, saimbang, kahaneutan

Bebek ngajarkeun anjeun ngarobih kakuatan haté anjeun sareng ngagunakeunana pikeun cita cita anu langkung luhur. Bulu na nyaéta panolak cai, sareng pemanasan sareng singkatan tina émosi perasaan ti anu sanés janten aranjeunna henteu tiasa némpél anjeun dina jero sareng anjeun tiasa mendakan perdamaian dina diri anjeun. Anjeunna diajar ngembangkeun pamahaman anjeun ka batur sareng pikeun nangtoskeun wates anjeun kalayan asih.

Sisi poék: Bebek ngarujuk kana implengan poék sareng kanyataanana surem, ilusi, iritasi, dengki, ngahaja ngampar, gosip, ngaregepkeun kakuatan hiji urang, kacenderungan pikeun ngajantenkeun hal-hal langkung penting tibatan aranjeunna, perasaan henteu ngaganggu sareng henteu dianggap serius.

Bebek totem

Impian anu anéh tadi wengi. Sareng ieu sanés nanaon anu kuring pernah ningali, nguping atanapi dialaman sadidinten.

Kuring leumpang di leuweung milarian bumi lanceuk kuring (siga anu badé cicing di leuweung). Bebek liar nuturkeun kuring sepanjang waktos (tingali gambar), anu anéh nyaéta anjeunna selalu di puncak tangkal, teu biasa pikeun bebek. Komo muhrim: anjeunna ageung sapertos angga bisu!

Nalika kuring calik dina bangku piknik sakedap, anjeunna ngepak teras turun kana pangkuan kuring! Langkung ti éta, anjeunna bahkan hoyong rangkulan anu ku kuring dipasihkeun ku anjeunna :). Teras kuring hudang ku perasaan anu alus pisan.

Salaku sato totem , éta hartosna yén kuring kedah tetep kontak caket sareng émosi kuring sorangan. Dua kalimat ieu kuring mendakan lumaku pikeun kuring: Jalma sareng bebek salaku totem henteu raoseun pisan sareng kaseueuran jalma dina kahirupan aranjeunna. Éta panginten ngan ukur ngaraos éleménna di tengah roh karabatna. Penampilan bebek tiasa nunjukkeun yén urang bakal kéngingkeun kasempetan pikeun ngalakukeun éta. Bebek ogé ngingetan yén urang kedah uih deui kana bagéan diri atanapi kagiatan anu ngajantenkeun urang raos raoseun sareng betah.

Naha éta ayeuna ningali kana kasempetan damel anyar? (Abdi badé ngalamar - deui dinten Saptu). Atanapi salaku therapist paripolah? Atanapi naon anu kuring niatkeun ngalakukeun sareng musik?

Urang bakal ningali, sahenteuna kuring nampi émosina ku panangan, éta ogé léngkah gedé.

Nanging hukuman kumaha impian sareng sato totem ngajantenkeun jelas, kuring ningali éta unggal waktos.

Eusi