IPhone abdi Henteu Sambungkeun Kana Wi-Fi. Ieu Fix The!

My Iphone Won T Connect Wi Fi

IPhone anjeun moal nyambung kana Wi-Fi sareng anjeun henteu terang kunaon. Meureun komputer anjeun nyambung, meureun iPhone sobat anjeun nyambung, atanapi panginten henteu aya alat anu nyambung pisan. Meureun iPhone anjeun nyambung ka unggal jaringan Wi-Fi kecuali hiji, atanapi panginten éta henteu nyambung kana jaringan naon waé.

Aya seueur maybes nalika didiagnosa sareng méréskeun masalah ieu, tapi kuring bakal ngabantosan anjeun kana dasarna. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun moal nyambung kana Wi-Fi jeung ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah , naha éta nganggo iPhone anjeun atanapi router nirkabel anjeun.



Samentara éta, Di The Genius Bar…

Hiji nasabah sumping sareng nyarios iPhone maranéhna moal nyambung kana Wi-Fi. Téknisi naroskeun ka konsumén pikeun nyambung kana Wi-Fi di jero toko, sareng kaseueuran waktos, éta tiasa dianggo. Éta léngkah munggaran dina diagnosis masalah ieu, sareng patarosan kahiji anu anjeun kedah naroskeun ka diri sorangan:



naon lambang kardinal beureum

'Badé iPhone abdi nyambung ka naon waé Jaringan Wi-Fi, atanapi éta ngan ukur hiji jaringan iPhone abdi moal nyambung? '



Upami anjeun henteu ngagaduhan jaringan Wi-Fi anu sanés pikeun dianggo pikeun nguji iPhone anjeun, buka Starbucks, perpustakaan lokal anjeun, atanapi imah réréncangan anjeun teras cobian nyambung kana Wi-Fi na. Upami iPhone anjeun nyambung, éta sanés masalah hardware - aya masalah antara iPhone anjeun sareng router nirkabel anjeun di bumi.

Catetan: Upami iPhone anjeun henteu nyambung naon waé jaringan nirkabel, luncat kana bagian tina tulisan ieu disebut Hapus Sadayana Jaringan Wi-Fi Anu Disimpen Dina Anjeun iPhone . Upami éta henteu tiasa dianggo, angkat ka bagian anu disebat Diagnosa Masalah Hardware . Pariksa tulisan kuring anu sanés upami Wi-Fi parantos kulawu dina Setélan !

Fix pangbasajanna

Upami anjeun henteu acan, cobian mareuman router iPhone sareng Wi-Fi anjeun, sareng ngahurungkeun deui.



  1. Dina iPhone anjeun, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi geser kana kakuatan pareum nembongan. Geser layar kalayan ramo sareng antosan iPhone anjeun pareum. Butuh waktu 15 detik atanapi langkung pikeun iPhone anjeun pareum. Salajengna, tahan tombol kakuatan dugi ka ningali logo Apple nembongan dina layar.
  2. Urang bakal nganggo trik anu téknis pisan pikeun mareuman router Wi-Fi anjeun sareng hurungkeun deui: Narik kabel listrik tina témbok teras pasang deui.

Saatos router anjeun reboot, cobian sambungkeun deui iPhone anjeun ka Wi-Fi. Upami éta tiasa dianggo, aya masalah sareng parangkat lunak bawaan router nirkabel anjeun (kadang disebat firmware). Sababaraha jalma anu ngartos kumaha jaringan Wi-Fi saleresna jalan. Sadaya router Wi-Fi nganggo dasarna hardware anu sami pikeun nyiptakeun jaringan nirkabel, tapi parangkat lunak anu dipasang dina router Wi-Fi beda-beda pisan ti modél ka modél.

Sapertos dina iPhone sareng komputer anjeun, parangkat lunak anu dipasang dina router nirkabel anjeun tiasa ngadat. Router masih tiasa nyiarkeun jaringan Wi-Fi, tapi parangkat lunak internal henteu némbalan nalika alat nyobian nyambung. Upami ngareset router nirkabel anjeun ngalereskeun masalah, anjeun panginten hoyong parios halaman wéb pabrikan pikeun ningali aya pembaruan parangkat lunak (atanapi firmware) sayogi pikeun router anjeun. Pembaruan parangkat lunak tiasa nyegah masalah sumping deui.

Nalika iPhone Anjeun Sambungkeun Ka Sadaya Jaringan Wi-Fi, Kecuali Pikeun Hiji

Skénario ieu ngajantenkeun hésé pisan diagnosa masalahna, khususna di Apple Store. Biasana, palanggan henteu tiasa nyababkeun masalah kusabab éta ngan ukur kajadian di bumi. Anu pangalusna anu tiasa dilakukeun ku teknisi nyaéta nawiskeun sababaraha saran umum, ngareset sababaraha setélan, sareng miharep palanggan anu paling tuah. Kuring miharep tulisan ieu bakal langkung seueur ngabantuan ti éta, sabab henteu sapertos Genius, anjeun tiasa nyandak éta ka anjeun sareng anjeun.

Sateuacan urang teuleum langkung jero, kuring ngaraos mangpaat pikeun nyebatkeun deui masalahna: IPhone anjeun moal nyambung kana Wi-Fi sabab aya masalah dina iPhone anjeun atawa router nirkabel anjeun. Masalah sareng iPhone langkung gampang didiagnosa, janten urang bakal ngamimitian aya.

Masalah sareng iPhone Sareng Jaringan Wi-Fi

iPhones émut sadaya jaringan Wi-Fi anu kantos aranjeunna sambungkeun, sasarengan kecap akses pikeun unggal jaringan. Nalika urang angkat ti padamelan, iPhone urang otomatis sambungkeun deui ka Wi-Fi urang di bumi sareng lebetkeun kecap akses. Sahenteuna aranjeunna sakuduna dituju.

Salah sahiji kauntungan utama iPhone, sareng hal anu geeks sok komplain, nya éta saderhana, sahingga terbatas dina hal kamampuan pangguna pikeun 'turun dina tiung' pikeun nga-diagnosa hiji masalah. Beda sareng Mac atanapi PC anjeun, iPhone anjeun henteu tiasa ningalikeun daptar jaringan Wi-Fi anu disimpen dina mangtaun-taun. Anjeun tiasa 'hilap' jaringan Wi-Fi, tapi ngan upami anjeun parantos nyambung kana jaringan éta.

Toggle Wi-Fi Pareuman Sareng Deui Deui

Hiji léngkah gancang nalika iPhone anjeun henteu nyambung ka Wi-Fi nyaéta gancang mareuman Wi-Fi teras hurungkeun deui. Pikirkeun sapertos mareuman iPhone sareng ngahurungkeun deui - éta masihan iPhone anjeun mimiti seger sareng kasempetan kadua pikeun ngalakukeun sambungan bersih ka Wi-Fi.

Buka aplikasi Setélan teras ketok dina Wi-Fi. Teras, ketok saklar di gigireun Wi-Fi di luhur ménu. Antosan sababaraha detik, teras togél W-Fi deui hurung!

toggle wi-fi dipareuman sareng deui dina iphone

Hapus Sadayana Jaringan Wi-Fi Anu Disimpen Dina iPhone Anjeun

Teras, cobian sacara lengkep ngareset basis data iPhone anjeun jaringan Wi-Fi. Ieu ngalereskeun masalah dina seueur waktos, sareng sadayana tapi ngaleungitkeun kamungkinan masalah parangkat lunak dina iPhone anjeun anu nyababkeun masalah. Buka Setélan -> Umum -> Reset sareng milih Reset Setélan Jaringan .

Anjeun kedah sambungkeun deui kana sadaya jaringan Wi-Fi anjeun sareng lebetkeun kecap aksesna deui, janten pastikeun anjeun terang anu penting sateuacan anjeun ngamimitian. Coba sambungkeun deui ka router nirkabel anjeun saatos iPhone anjeun reboot. Upami éta tetep moal nyambung, waktuna pikeun tingali dina router nirkabel anjeun . Kuring gé nunjukkeun kumaha ngalereskeunana dina halaman salajengna tina tulisan ieu.

Halaman (1 ti 2):