IPhone kuring 7 'Teu Tiasa Balikkeun Cadangan' Ti iCloud! Ieu Fix The.

My Iphone 7 Cannot Restore Backup From Icloud

Anjeun nembé nyandak iPhone 7 anyar anjeun dina kotak, ngamimitian prosés mulangkeunana, sareng balikeun deui iCloud gagal. Anjeun nyobian deui, sareng gagal deui. Sadaya iPhone anjeun nyarios nyaéta 'Teu Tiasa Balikkeun Cadangan'. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyarios 'Teu Tiasa Balikkeun Cadangan' , naha prosés mulangkeun iCloud gagal, jeung kumaha ngalereskeun iPhone 7 anu moal balikkeun tina cadangan iCloud.

Kunaon iPhone Kuring Nyarios 'Teu Tiasa Balikkeun Cadangan' Nalika Kuring Nyobian Mulangkeun Kalayan iCloud?

IPhone 7 anjeun nyarios 'Teu Tiasa Balikkeun Cadangan' sareng moal balikkeun ti iCloud sabab vérsi ios anu dikirimkeun sareng iPhone 7 langkung lami tibatan vérsi ios anu ngajantenkeun cadangan iCloud.



Tapi iPhone Tukang Abdi sareng iPhone Anyar Kuring Ngajalankeun iOS 10, Leres?

Leres - sareng henteu. IPhone 7 dikirim sareng ios 10.0, tapi Apple ngadorong pembaruan minor kusabab iPhone anu dimuat ku perangkat lunak di Cina. IPhone kuring, sareng seueur deui anu sanés, ngajalankeun iOS 10.0.1. Sareng 0,1 éta cekap pikeun ngarusak ku prosés mulangkeun iCloud.



Kumaha Ngalereskeun iPhone 7 Anu Henteu Bakal Malikkeun Tina Cadangan iCloud

  1. Sambungkeun iPhone 7 anjeun kana komputer anu ngajalankeun iTunes.
  2. Pasang iPhone 7 anjeun kana modeu DFU. Maca tutorial kuring ngeunaan kumaha DFU balikkeun iPhone pikeun milarian terang kumaha.
  3. Balikkeun iPhone 7 nganggo iTunes.
  4. Balikkeun tina cadangan iCloud anjeun.

Éta leres - anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngamutahirkeun iPhone 7 ka versi panganyarna tina ios sareng masalahna tiasa direngsekeun. Ayeuna yén iPhone anjeun anu lami sareng anu énggal ogé ngajalankeun iOS 10.0.1, prosés mulangkeunana kedah lancar.



Ngarasakeun iPhone Anyar Anjeun 7 - iCloud Dipulihkeun!

Aya seueur anu resep ngeunaan iPhone anyar, sareng kuring yakin yén anjeun, sapertos kuring, ngarepkeun nyilem sareng nyobian sadaya fitur anyar. Kami parantos ngamutahirkeun iPhone 7 anjeun sareng prosés mulangkeun iCloud jalan sakumaha kuduna - henteu aya deui pesen 'Teu Tiasa Malikkeun Cadangan' kanggo anjeun! Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi pipikiran pikeun dibagi, punten kéngingkeun koméntar ieu di handap.