Aya Garis Dina Layar iPhone Kuring! Ieu Fix The.

There Are Lines My Iphone Screen

Anjeun ningali garis dina layar iPhone anjeun sareng anjeun teu yakin kunaon. Masalah ieu biasana lumangsung nalika kabel LCD iPhone anjeun diputus tina papan logika na, tapi éta ogé tiasa janten masalah parangkat lunak. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha aya garis dina layar iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !



Balikan deui iPhone Anjeun

Mimiti, hayu urang nyobian sareng ngaluarkeun gangguan software minor. Ngahurungkeun deui iPhone anjeun bakal ngantep sadaya program na dipareuman normal, anu tiasa ngalereskeun masalah anu nyababkeun garis muncul dina tampilan iPhone anjeun.



Upami anjeun ngagaduhan modél iPhone 8 atanapi langkung lami, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi geser kana kakuatan pareum nembongan dina layar. Dina iPhone X atanapi modél anu langkung anyar, sakaligus pencét sareng tahan tombol polumeu sareng tombol sisi dugi geser kana kakuatan pareum nembongan.



Gesek ikon kakuatan bodas sareng beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sababaraha detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan (iPhone 8 sareng anu langkung lami) atanapi tombol sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal) dugi logo Apple nembongan di tengah-tengah tampilan.

Dina sababaraha kasus, garis dina layar iPhone anjeun bakal janten halangan sahingga anjeun teu tiasa ningali nanaon dina layar. Upami garis dina layar iPhone anjeun leres-leres ngahalangan panémbong anjeun, anjeun tiasa ngabalikan deui ku nyetél hard reset. Reset anu hese ngadadak mareuman iPhone anjeun teras dihurungkeun deui.

Cara pikeun ngareset iPhone hese gumantung kana iPhone anu anjeun gaduh:



  • iPhone 6s sareng modél baheula : Sakaligus pencét sareng tahan tombol Home sareng tombol kakuatan dugi ka ningali logo Apple hurung kana layar.
  • iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus : Pencet sareng tahan tombol polumeu handap sareng tombol kakuatan sakaligus dugi logo Apple némbongan di tengah layar.
  • iPhone 8 sareng model anu langkung anyar : Gancang pencét sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur, teras tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol sisi. Nalika logo Apple némbongan dina tampilan, leupaskeun tombol sisi.

Butuh waktu 25-30 detik sateuacan logo Apple némbongan, janten sing sabar sareng tong nyerah!

Cadangan iPhone Anjeun

Kami ngarékoméndasikeun nyieun cadangan iPhone anjeun gancang-gancang upami masih aya garis dina layar. Ieu panginten mangrupikeun kasempetan terakhir anjeun pikeun nyadangkeun upami iPhone anjeun parah atanapi ngalaman karusakan cair.

Nyadangkeun iPhone anjeun nyimpen salinan sadaya inpormasi dina éta. Ieu kalebet poto, kontak, video, sareng seueur deui!

Anjeun tiasa nganggo iTunes atanapi iCloud pikeun nyadangkeun iPhone anjeun. Anjeun peryogi kabel Kilat sareng komputer anu nganggo iTunes cadangan iPhone anjeun ka iTunes . Upami Anjeun kersa cadangan iPhone anjeun ka iCloud , anjeun teu kedah kabel atanapi komputer, tapi anjeun bakal peryogi ruang panyimpenan iCloud anu cekap pikeun nyimpen cadangan.

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Pamulihan Perangkat Firmware Update (DFU) mangrupikeun jinis paling jero tina mulangkeun iPhone sareng éta léngkah pamungkas anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngaluarkeun masalah parangkat lunak. Jinis ieu malikkeun mupus sareng ngamuat sadaya kode dina iPhone anjeun, malikkeun kana standar pabrikna.

Kami nyarankeun pisan nyimpen cadangan tina inpormasi dina iPhone anjeun sateuacan nempatkeun kana modeu DFU. Pariksa pituduh léngkah-léngkah kami nalika anjeun parantos siap nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU !

Pilihan Perbaikan Layar

Kaseueuran waktos, garis dina layar iPhone anjeun mangrupikeun masalah tina masalah hardware. Éta tiasa lumangsung nalika anjeun leupaskeun iPhone anjeun dina permukaan anu atos, atanapi upami iPhone anjeun kakeunaan cairan. Garis nangtung dina tampilan iPhone anjeun biasana mangrupikeun indikator yén kabel LCD henteu nyambung deui kana papan logika.

Nyiapkeun pasini di Apple Store lokal anjeun kanggo pendak sareng teknisi, utamina upami iPhone anjeun ditutupan ku AppleCare + Protection Plan. Kami ogé nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan paménta anu tiasa ngirim teknisi anu disertifikasi langsung ka bumi atanapi kantor anjeun. Éta tiasa aya pikeun ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah garis vertikal dina iPhone anjeun dina genep puluh menit!

Teu aya Barisan deui!

Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun ngalereskeun iPhone anjeun atanapi mendakan pilihan ngalereskeun anu bakal ngabantosan anjeun supados layar na diganti pas mungkin. Ayeuna anjeun terang naha aya garis dina layar iPhone anjeun, pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial sareng kulawarga sareng babaturan! Ninggalkeun patalékan sanés anu anjeun gaduh pikeun kami dina bagian komentar di handap.