Kasus iPhone Panguatna Dina 2020

Strongest Iphone Cases 2020

Henteu janten masalah anu gaduh iPhone, penting pikeun ngagaduhan kasus anu tiasa ngajagi tina karusakan. Milih kasus iPhone anu pas tiasa sesah sabab seueur pisan pilihan anu béda pikeun dipilih. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu ngajantenkeun kasus iPhone 'kuat' sareng nyaritakeun ngeunaan sababaraha kasus iPhone anu paling kuat di taun 2020 .

Naha Kuring Kudu Meunangkeun Kasus Kuat Pikeun iPhone Kuring?

Sacara sederhana, kasus telepon anu saé penting pikeun gaduh iPhone. Sedengkeun iPhones pangénggalna tiasa hargana langkung ti sarébu dolar, kasus anu kuat biasana tiasa dipendakan kirang tina $ 25 dina Amazon.



Kasus iPhone anu kuat mangrupikeun inpormasi anu pinter. Upami anjeun lungsur iPhone ngan sakali (éta kajadian ka urang sadayana), éta tiasa gampang ruksak. Ngalereskeun karusakan anu tiasa pisan mahal, utamina upami anjeun teu gaduh AppleCare +.



Teu aya gaganti pikeun kanyamanan tambahan atanapi katenangan pikiran anu disayogikeun ku kasus iPhone!



Naon anu Ngajantenkeun Kasus iPhone Kuat?

Sababaraha kasus iPhone anu paling kuat di taun 2020 nyaéta anu dikenal salaku 'kelas militér.' Kasus ieu minuhan atanapi ngalangkungan prosedur uji coba Departemen Pertahanan A.S. dina nangtoskeun daya tahan produk sacara umum ngalawan kaayaan parah sapertos shock, cai, geter, sareng lebu.

Bahan anu paling populér pikeun kasus iPhone nyaéta logam, plastik, kai, kulit, sareng serat karbon. Kasus polikarbonat, diwangun tina plastik, ogé dipikaterang ku awét pisan. Aranjeunna enteng, tangguh, sareng tiasa nolak pangaruh anu luhur. Anjeun terang polikarbonat kuat sabab éta mangrupikeun salah sahiji bahan anu dianggo pikeun ngadamel gelas pelor.

Serat karbon mangrupikeun bahan padet anu sanés aya dina kasus iPhone anu kuat. Sanaos biasana langkung awis, kasus serat karbon ninun babarengan untaian karbon kanggo ngahasilkeun bahan cahaya anu langkung kuat tibatan baja. Kasus serat karbon cocog pikeun mayungan telepon anjeun tina tetes jangkung sedeng kana permukaan anu atos sapertos beton.



Nanging, éta kasus logam anu biasana nawiskeun perlindungan anu pangsaéna. Logam tiasa nahan pangaruh pangageungna sareng éta bahan paling hese anu biasa dianggo pikeun kasus iPhone.

Di sisi anu sanésna, kasus kai sareng kulit kawilang lemah sareng lemes. Éta panginten langkung saé atanapi langkung artsy, tapi aranjeunna langkung dikenal pikeun mayungan ngalawan nabrak minor sareng goresan tibatan tetes aktual.

Ngukur Hésé Kasus iPhone

Sakumaha anjeun ngarepkeun, kualitas telepon bisi sering ditangtukeun ku tingkat karasa na, atanapi H . Ieu ngarujuk kana skala karasa Mohs, anu nempatan barisan mineral sareng bahan sanésna dina skala 1-10, kalayan 10 mangrupikeun bahan paling hese di Bumi - intan. Pikeun babandingan, gelas biasa disimpen dina lima.

Teu karasa diukur ku kamampuan bahan pikeun ngeruk permukaan batur. Kaca tiasa ngeruk naon-naon di handapeun 5, sapertos beusi, tapi tiasa digorog ku naon waé di luhur 5, sapertos kuarsa. Kusabab kitu, kasus anu karasa 9H, sapertos sababaraha urang, jarang bakal corétan sareng awét pisan.

Upami sadaya inpormasi ieu rada ageung, henteu kunanaon. Di handap ieu, kami bakal ngadaptarkeun pilihan kami pikeun kasus iPhone anu paling kuat di 2019. Kasus ieu cocog sareng iPhone X, iPhone XS, atanapi iPhone XS Max, tapi sadaya pabrik kami bakal nyarankeun desain anu sami pikeun XR sareng model anu langkung lami tina iPhone!

Kasus iPhone pangkuatna di 2020

Kasus iPhone MKEKE

The IPhone MKEKE case gaduh rating Amazon bintang 4,5 sareng hargana $ 6,99. Éta didamel nganggo bahan TPU, anu mangrupikeun gabungan tina plastik sapertos karét sareng elastis.

naha ipad kuring henteu ngecas

Bahan TPU ngajantenkeun kasus ieu awét pisan. Éta ogé bantalan ruang udara shockproof pikeun mayungan iPhone anjeun nalika anjeun leupaskeun. Garansi sataun disertakeun sareng pameseran anjeun!

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus Seri Cinta TORRAS

The Kasus silikon cair TORRAS Love Series didamel tina bahan karét kalayan sisina diangkat pikeun nyegah goresan. Harga $ 16,99 sareng rating Amazon bintang opat, hal ieu dibéré jaminan hirupna.

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus komérsial OtterBox

OtterBox nyababkeun kasus-kasus na ageung sareng campuran polikarbonat anu dikuatkeun ku gelas serat. Éta Kasus Seri Komuter dibanderol $ 14.75 sareng dipeunteun 4,5 bentang di Amazon. Kasus ieu khusus dirancang pikeun ngahalangan lebu sareng lebu lebet lebet palabuhan sareng panyatur iPhone anjeun. Mésér anjeun ogé kalebet garansi seumur hirup!

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

kumaha mareuman iphone autocorrect 6

Kasus Seri DTTO

Dijieunna tina bahan TPU sareng dijejeran ku luster logam dina sisina luar, éta Kasus iPhone DTTO Kilat nawarkeun 'non-slip grip' kanggo panyalindungan maksimal. Kasus ieu hargana $ 12,99, ngagaduhan rating 4,5 bintang, sareng hadir ku jaminan hirupna.

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

OtterBox Symmetry Series

Didamel nganggo polikarbonat sareng gelas serat anu sami sareng kasus Otterbox anu sanés, éta Kasus iPhone Symmetry Series didesain nganggo ujung naungan pikeun ngajagaan tampilan upami anjeun muragkeun iPhone anjeun. Kasus ieu ngagaduhan rating Amazon bintang 4,5 sareng hadir kalayan jaminan hirupna.

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

ESR Mimic Case Glass Tempered

Didamel nganggo gelas deui sareng bingkai TPU, éta ESR Mimic Case Glass Tempered ngabogaan karasa 9H sareng kalebet bahan sudut lemes pikeun nyerep shock tina tetes kana permukaan anu heuras. Kasus ieu meniru gelas iPhone éta sorangan sareng tahan-sareng tahan bantal. Anjeun tiasa kéngingkeun kasus iPhone anu dipeunteun opat bintang ieu ngan ukur $ 19,99 dina Amazon.

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus Seri T Toras

The Kasus Seri T Toras didamel tina palastik keras anu masihan panangtayungan awak-lengkep iPhone anjeun sareng nyerep pangaruh anu épéktip. Kasus ieu ringan, tahan gores, sareng tahan sidik. Dibanderol ngan ukur $ 13,99, kasus ieu ngagaduhan rating bintang opat. Mésér anjeun kalebet jaminan seumur hirup!

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus Telepon Besiva

Ieu Kami nguping kasus iPhone pamer desain 'drop-proof, shockproof, and dust-proof'. Éta didamel nganggo bahan TPU sareng lapisan palastik tambahan pikeun ningkat katahanan. Kasus ieu ngagaduhan kick-built built in sareng opat juru bertulang, sadayana $ 7,99.

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus Telepon FOGEEK

Ieu Kasus iPhone FOGEEK didamel nganggo gelas tempered sareng hadir nganggo klip sabuk anu janten dobel najong. Éta shockproof, tahan karat, sareng parantos nguatkeun juru ku tonggo deui pikeun panyalindungan tambahan!

IPhone nu cocog: iPhone X, iPhone XS

Kasus ANOLE

Ieu Kasus iPhone ti ANOLE hargana ngan ukur $ 7,99 sareng kalebet garansi seumur hirup. Éta didamel tina TPU ku tonggong transparan sareng tahan gores. Pigura kasus ieu ngagaduhan lapisan bumper kejutan anu bakal ngajagaan iPhone anjeun nalika anjeun leupaskeun!

IPhone nu cocog: iPhone XS Max

Kasus Kelas Militér PLESON

Kasus ieu ku PLESON didamel nganggo karét TPU anu luwes, teu nganggo-slip sareng panutup tukang anti gores 9H. Éta ngaleuwihan standar uji serelek militér tilu méter, janten anjeun bakal katenangan nalika aya telepon anjeun muragkeun telepon anjeun. Kasus ieu ogé naékkeun sisina, ngajaga layar sareng kaméra anjeun dijaga upami anjeun lungsur telepon datar di payun atanapi tukang na.

Gaduh carjer nirkabel pikeun iPhone 11 anjeun? Kasus ieu cukup ipis pikeun nyegah tina ngaganggu hubungan antara pad pangisian daya nirkabel anjeun sareng iPhone anjeun.

IPhone nu cocog: iPhone 11

Kasus iPhone SUPWALL

Kasus iPhone ieu didamel ku NGADUKUNG didamel nganggo gelas 9H sedeng sareng sisi naék kanggo ngajagaan layar iPhones anjeun sareng kaméra triple-tukang. Mibanda bingkai karét TPU tahan-tahan sareng gores.

Anjeun tiasa kéngingkeun hal ieu kanggo iPhone 11 Pro Max teuing!

IPhone nu cocog: iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Kasus ESR Kickstand

The Kasus kenca ESR didamel nganggo karét TPU anu fleksibel tapi kokoh. Éta parantos naékkeun sisina, ngajagaan tampilan sareng kaméra iPhone anjeun tina tetes datar.

Salah sahiji draw utama tina hal ieu nyaéta kickstand logam anu diwangun kana tonggong na. Pendirian ieu matak ngamudahkeun pikeun nonton video dina modeu lanskap. Éta kuat tur fungsional!

IPhones cocog: iPhone 11 Pro Max

Jawara Urang: Kasus Seri Komuter Otterbox

Pilihan kami pikeun kasus iPhone anu paling kuat di 2020 nyaéta Otterbox Commuter Series Case. Didamel nganggo gelas serat tandatangan Otterbox sareng plastik polikarbonat, kasus ieu ngagabungkeun panyalindungan ekstrim sareng daya tahan kalayan langsing sareng tampilan anu saé pikeun iPhone anjeun.

ningkatkeun gudang icloud gratis

Aman Sareng Sora!

Kami arepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun milari kasus anu sampurna pikeun iPhone anyar anjeun. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun nyaritakeun kulawarga sareng réréncangan anjeun ngeunaan kasus iPhone pangkuatna di 2019. Kami resep ngadangukeun naon anu anjeun pikirkeun perkawis iPhone anjeun sareng kami nampi saran naon anu anjeun ngagaduhan!

Hatur nuhun parantos maca,
Yordania W.